فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمول لوسیون آبرسان بدن

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون لوسیون آبرسان بدن + فرمول لوسیون آبرسان بدن

مقدار مورد نیاز مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
15.00 آب، کاپریلیک / کاپریک تری گلیسرید، فسفاتیدیل کولین هیدروژنه، پنتیلن گلیکول، کره شی باتر، اسکوالان، سرامید NP
فاز B
تا 100.00 آب دیونیزه
0.10 زانتان گام
0.10 کربومر
3.00 گلیسرین، آب
4.25 پنتیل گلیکول
0.50 فنوکسی اتانول، اتیل هگزیل گلیسیرین
2.00 گلیسیرین، آب، کانولا، لیسیتین هیدروژنه، روغن دانه انجیر، عصاره پوست توس سفید، اسید سیتریک
0.30 اسانس
فاز C
10.00 کاپریلیک کاپریک تری گلیسرید
5.00 روغن بادام شیرین
به مقدار کافی سدیم هیدروکسید 

فرایند تولید

  • مواد تشکیل‌دهنده B را ترکیب کنید
  • مواد تشکیل‌دهنده C را ترکیب کنید
  • همزمان با هم زدن B را به A اضافه کنید
  • در حین هم زدن C را به AB اضافه کنید
  • با همزن برشی با سرعت بالا مخلوط همگن کنید
  • در صورت لزوم pH را تقریباً روی 5.5 تنظیم کنید.

شکل ظاهری: لوسیون سفید، چسبناک

  • مقدار pH: تقریباً 5.5
  • پایداری فرمولاسیون تست استرس داخلی را با موفقیت پشت سر گذاشت (6 هفته در دمای 45 درجه سانتی‌گراد و 5 چرخه انجماد-ذوب -18 / +45 درجه سانتی‌گراد)
  • ثبات میکروبیولوژیکی آزمون چالش میکروبی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

مواد تشکیل‌دهنده لوسیون آبرسان بدن

  • پنتیلن گلیکول

پنتیلن گلیکول یک امولسیون‌کننده ضد میکروبی است.

امروزه این ماده بیشتر در محصولات آرایشی استفاده می‌شود، اما کاربردهای بسیار دیگری نیز دارد. این ماده هم خاصیت اتصال رطوبت و هم ضد میکروبی دارد. به عنوان یک الکل دی هیدریک، از غلظت معینی از میکروارگانیسم‌های نامطلوب جلوگیری می‌کند. به طور معمول، میکروارگانیسم‌ها در محصولات آرایشی مانند امولسیون‌های آب / روغن بسیار سریع توسعه می‌یابند، بنابراین تأمین‌کنندگان باید تمام تلاش خود را برای رد تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها انجام دهند.

از آنجا که این ماده قادر است آب را به طور مطلوب متصل کند و در نتیجه رطوبت خاص پوست را تأمین کند، در مراقبت روزمره از پوست ایده‌آل است. به طور کلی، چهره بسیار روشن‌تر به نظر می‌رسد، درجه آبرسانی پوست افزایش قابل توجهی پیدا می‌کند. حتی تحریکات پوستی معمولاً پس از مدتی از بین می‌روند.

خرید اسید سیتریک
خرید اسید سیتریک در کرج
  • اسید سیتریک

اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف است که به طور طبیعی در مرکبات یافت می‌شود، به ویژه از میوه‌های مرکبات مانند لیمو و لیموترش.

استفاده های معمول تجاری آن در محصولات آرایشی و دارویی شامل نقش آن به عنوان تنظیم‌کننده pH و ماده ضخیم‌کننده پوست در ژل‌ها و کرم‌ها است. از جمله اثرات بالینی اسید سیتریک می‌توان به بهبود ظاهر پوست تحت نور، کمک به بهبود قابلیت ارتجاعی پوست، افزایش استحکام پوست و همچنین لایه‌بردار پوست اشاره کرد، بنابراین به سلول‌های جدید کمک می‌کند تا سریعتر سطح پوست را ایجاد کنند تا پوست صاف باشد.

همچنین اسید سیتریک برای کمک به ترمیم عملکرد مانع پوستی پیشنهاد شده است. اسید سیتریک با حفظ سطح مطلوب pH اسیدی در مناطقی از پوست که برای عملکرد طبیعی مانع پوست ضروری است، این کار را انجام می‌دهد.

خرید سدیم هیدروکسید
خرید سدیم هیدروکسید در تهران
  • سدیم هیدروکسید

در دمای اتاق، هیدروکسید سدیم یک ماده جامد بدون بو و کریستالی است که رطوبت هوا را جذب می کند. این یک ماده سنتزی است. هنگامی که در آب حل می‌شود یا با اسید خنثی می‌شود، گرمای قابل توجهی آزاد می‌کند، که ممکن است برای اشتعال مواد قابل احتراق کافی باشد.

هیدروکسید سدیم بسیار خورنده است. به طور کلی به عنوان محلول جامد یا 50٪ استفاده می‌شود. نام‌های متداول دیگر شامل سود سوز آور است. هیدروکسید سدیم، با فرمول NaOH، معمولاً در محصولات به عنوان تنظیم‌کننده pH استفاده می‌شود.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم بثورات پوشک کودک با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 3 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید