خرید کارنوباوکس

خرید کارنوباواکس

کارنوباواکس یک موم 100٪ طبیعی و عاری از سموم دفع آفات است. متداول‌ترین کاربرد آن ماده لعاب‌دهنده یا روکش آب نبات است که در آب‌نبات‌ها و آدامس‌ها استفاده می‌شود. لعاب، ماده‌ای طبیعی یا مصنوعی است که برای جلوگیری از کاهش رطوبت سطحی و ایجاد محافظت استفاده می شود و به افزایش ماندگاری محصول کمک می‌کند.

جهت استعلام

قیمت کارنوبا واکس براق کننده

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

کارنوباواکس سخت‌ترین مومی است که در طبیعت یافت می‌شود، حتی سخت‌تر از بتن. به دلیل وجود دمای ذوب بالا در حدود 85 درجه سانتی‌گراد و سختی آن، پوشش بسیار خوبی به آب‌نبات‌ها می‌بخشد. در بیشتر فرمولاسیون‌های عامل لعاب، موم‌های طبیعی دیگری مانند مثلاً موم زنبور عسل اضافه می‌شوند. موم زنبور عسل و کارناوبا از براقیت بسیار بالایی برخوردار بوده و درخشش زیبایی را ایجاد می کنند. مخلوط کردن این دو، روشی را فراهم می‌کند که به راحتی قابل استفاده بر روی سطوح است.
فروش کارناباوکس، قیمت کارناباوکس
فروش کارنوبا واکس غذایی

کارنوباواکس چیست؟

کارنوباواکس که با نام های موم برزیل (Brazil wax) یا موم سیرا نیز شناخته می‌شود از موم گیاهی درخت کارنوبا (که به آن «درخت زندگی» نیز گفته می‌شود) بوجود آمده است. موم کارناوبا از نخل برزیلی به نام Copernica Cerifera تهیه می‌شود. سپس موم پودر و ذوب می‌شود. بعد از آن صاف و تصفیه می‌شود و برای استفاده تجاری در بلوک‌ها شکل می‌گیرد.

موم کارنوبا سخت‌ترین موم طبیعی است و به آن موم نخل یا موم برزیلی نیز گفته می‌شود که از برگ درخت کارناوای برزیل گرفته می‌شود. موم کارنوبا به عنوان یک ماده غذایی، عامل سخت‌کننده یا عامل ژل‌کننده در تعدادی از محصولات، به دلیل سختی و دمای ذوب بالا استفاده می‌شود.

نام‌های جایگزین موم کارناوبا، موم برزیل است زیرا این گیاه خاص فقط در قسمت‌های خاصی از کشور آمریکای جنوب وجود دارد.

موم کارنوباواکس، موم گیاهی بدست آمده از “درخت زندگی” است. موم کارنوبا سخت‌ترین موم طبیعی است. در تجارت، به طور گسترده‌ای در:

  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • مراقبت از بدن
  • مواد غذایی
  • دارویی
  • خودرو و سایر صنایع استفاده می‌شود.

موم کارنوبا یک ماده شگفت‌انگیز برای استفاده در لوازم آرایشی طبیعی است. از آنجا که این ماده صرفاً از یک منبع گیاهی حاصل می‌شود اغلب به عنوان جایگزین خوبی برای موم زنبور عسل و سایر محصولات غیر گیاهی مانند ژلاتین دیده می‌شود.

تولید کارنوباواکس

نام علمی درخت کارناوای برزیل Copernicia Cerifera است. این درخت می‌تواند به ارتفاع 45 پا یا 15 متری برسد و دارای تاج بزرگ و متراکم از برگ‌های سبز روشن است.  فقط درختانی که در شمال برزیل پرورش یافته‌اند قادر به تولید بالاترین درجه کارناوای زرد شماره 1 هستند که در اکثر برنامه‌های کاربردی خودرو انتخاب برتر است. درختان برای محافظت از سطوح بالای برگ و فوقانی برگ در مقابل از دست دادن رطوبت در فصول خشک سال معمولی، موم کارناوبا ترشح می‌کنند. کشاورزان برگ‌ها را از ماه سپتامبر تا مارس برداشت و برش می‌دهند. برای جمع‌آوری موم پودری، برگ‌ها در زیر آفتاب باقی می‌مانند تا خشک شوند.

موم ذوب‌شده، صاف و سرد می‌شود تا محصول نهایی تولید شود. بسته به کیفیت پردازش و سن برگ‌ها، موم از رنگ زرد یا قهوه‌ای برخوردار خواهد بود. در این مرحله، موم کارناوبا به اندازه بتن سخت خواهد بود. تولیدکنندگان باید تولید موم خالص کاروابا را با تقطیر نفتی، حلال‌ها و سایر روغن‌های اساسی یا موم‌ها تولید کنند تا یک قوام کارآمد تولید کند. این موم کارناووا است که در فروشگاه لوازم جانبی مورد علاقه شما فروخته می‌شود.

مشخصات فنی کارنوباواکس

Property Value
Grade Type 1 NF
Form Flakes
Melting Point (Open Cap. Tube USP Class II) 80–86° C
Flash Point, Minimum (ASTM D92-78) 310–318° C
Acid Value 2–7
Saponification Value 78–95
Paraffinic Hydrocarbons 2% Maximum
Color Yellow

موم کارنوبا از استرهای اسید چرب (80-85٪)، الکل‌های چرب (10-16٪)، اسیدها (3-6٪) و هیدروکربن‌ها (1-3٪) تشکیل شده است. این حدود 20٪ دی‌استیل‌های چربی استری شده، 10٪ متیوکسیلات یا اسید سینامیک هیدروکسیله شده و 6٪ اسیدهای چرب هیدروکسیله شده است.

کاربرد کارنوباواکس

موم کارنوبا دارای خواص امولسیون بسیار خوبی است و دارای قابلیت اتصال به روغن بسیار مناسب برای روغن‌های استریو و روغن‌های معدنی می‌باشد. همچنین نقطه ذوب ژل را افزایش می‌دهد و در رژ لب‌ها و ریمل مژه و ابرو استفاده می شود و سطوح براق و لغزنده را فراهم می‌کند. موم کارناوبا، هنگامی که به عنوان بخشی از یک پوشش میوه شکل می‌گیرد، اساساً برای کاهش تبادل گاز بین سطح میوه و جو عمل می‌کند. این امر باعث کاهش میزان تنفس و کاهش وزن میوه می‌شود.

موم کارنوبا در غذا

کارنو باواکس برای استفاده در انواع غذایی بی خطر هستند و در کالاهایی مانند آب نبات استفاده می شود. موم کارنوبا وظیفه دارد از ذوب شدن این غذاها جلوگیری کرده و به آنها درخشندگی بدهد. یکی دیگر از مواد غذایی رایج که از موم کارناوبا در آن استفاده می شود پنیر است.

استفاده از موم کارناوبا در پوشش‌های میوه باعث درخشندگی بهتر میوه می‌شود اما همچنین از حمله قارچی جلوگیری کرده و پوسیدگی را به تعویق می‌اندازد. صادرات میوه در مسافت‌های طولانی، استفاده از روکش میوه را ضروری می‌کند. استفاده از کارنوباواکس دارویی به عنوان روکش قرص در حال حاضر سالهاست که شناخته شده است. شرکت‌های داروسازی برای ایجاد سطح صاف روی قرص‌ها از واکس کارناوبا استفاده می‌کنند زیرا لایه موم در زمان آزاد شدن مواد قرص تأثیر دارد.

چه چیزی کارنوباواکس را خاص می‌کند؟

موم کارناوبا علاوه بر این که یک ماده آلی و طبیعی است حاوی مقدار زیادی اسید و مایع دی اکسید متیوکسی است. اولی یک ترکیب غربالگری UV-B است که در ساخت فرمولاسیون‌های آرایشی و محصولات ضد آفتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. مورد دوم به دلیل روانکاری، مقاومت در برابر اکسیداسیون و پایداری حرارتی بالا شناخته شده است.

بر اساس حقایق ذکر شده فوق، کارنوباواکس غذایی خاص است زیرا:

از نقطه ذوب بالایی در دمای 185 درجه فارنهایت یا 85 درجه سانتی‌گراد برخوردار است که باعث محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش مضر می شود. در آب و اتانول کاملاً نامحلول است، از این رو برای محافظت در برابر آلاینده‌های زیست محیطی یا صنعتی بسیار عالی است.

این ماده غیر سمی، کم فشار و دارای خاصیت نرم‌کننده عالی است. موم‌های اتومبیل که با بالاترین درجه موم کارناوبا زرد رنگ تهیه شده‌اند، از رنگ در معرض شدید اشعه ماوراء بنفش، اکسیداسیون، رطوبت و گرمای شدید محافظت می‌کنند. 

کاربرد موم کارنوباواکس در محصولات آرایشی

از کارنوباواکس در محصولات آرایش و مراقبت شخصی استفاده می‌شود تا از جدا شدن عناصر مایع و روغن جلوگیری شود. همچنین باعث ایجاد یک قوام خامه‌ای می‌شود و به برخی از وسایل مانند رژ لب کمک می‌کند تا بتواند قالب‌ریزی شود. از آنجایی که کارنوباواکس، گیاهی است به  رنگ خودرو آسیب نمی‌رساند و اتومبیل‌ها را در برابر آب و هوا و آفتاب محافظت می‌کند.

بسیاری از غذاها حاوی موم کارناوبا هستند. به عنوان یک ماده گیاهی، برای مصرف انسان بی‌خطر است و در بسیاری از محصولات از جمله نخ دندان، لیوان‌های کاغذی استفاده می‌شود (روکش موم آن‌ها را محکم نگه می‌دارد). این ماده در پولیش کف و دئودورانت نیز کاربرد دارد.

فروش کارنوباواکس

حلال کارنوبا واکس

موم کارناوبا می تواند لایه های فوق آبگریز مقاوم در برابر حلال را از مخلوط های خود امولسیون کننده با امولسیون های الکلی تشکیل دهد. این لایه ها در برابر اچ شدن با حلال توسط کلروفرم، تولوئن، استون و الکل ها مقاوم هستند. موم کارناوبا به عنوان سخت کننده برای سایر موم ها و برای بالا بردن نقطه ذوب مخلوط های موم استفاده می شود.

این موم کاملا نامحلول در آب است اما در الکل ها و روغن ها محلول است. برای ترکیب موم کارناوبا در فرمولاسیون های آرایشی، ابتدا باید در دمای 84 درجه سانتیگراد (183.20 درجه فارنهایت) ذوب شود و سپس در فازهای روغنی امولسیون ها گنجانده شود.

آنالیز کارنوباوکس

خرید کارنوبا واکس
خرید کارنوبا واکس

جهت دریافت آنالیز جدیدتر کارنوباوکس با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش کارنوباواکس

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، محصول موم کارنوبا واکس مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت کارنوباواکس غذایی

قیمت‌ کارنوباوکس توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

همین حالا برای خرید مواد اولیه از ما مشاوره بگیرید فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما جهت مشاوره با شما تماس گیرند.
جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست