پارافین

خرید پارفین مایع خوراکی و بهداشتی را با بهترین قیمت و کیفیت از ما تجربه کنید. فروش پارفین مایع در بشکه های 175 کیلویی با تضمین کیفیت در مجموعه ما صورت می گیرد.

جهت دریافت آنالیز

و استعلام قیمت پارافین مایع 

در گریدهای: بهداشتی، خوراکی و صنعتی

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

از کجا پارافین مایع بخریم؟

برایتان این سوال پیش آمده که از کجا پارافین مایع بخریم؟ یا اینکه چه گریدهایی در بازار موجود است؟ در ادامه ما تمام این موارد را بررسی خواهیم کرد.

به انگلیسی liquid paraffin
شناسه محصول⭐ 8042-47-5
EINECS
232-455-8
شکل ظاهری  مایع بی رنگ
گرید ⭐ غذایی ، آرایشی، دارویی، صنعتی
بسته بندی بشکه 175 کیلویی
کشور تولید کننده ایران
خواص مرطوب کننده، جلا دهنده، مواد واسطه، روان کننده، طعم دهنده، حلال
قیمت ⭐ تماس بگیرید ☎
محل نگهداری دور از نور مستقیم خورشید

پارافین چیست؟

پارافین یک ماده قابل اشتعال کریستالی و مومی است که به ویژه از مواد تقطیر چوب، زغال‌سنگ، نفت یا روغن شیل حاصل می‌شود. این ماده ترکیبی پیچیده از هیدروکربن‌ها است و به طور عمده در پوشش و آب‌بندی،  شمع‌ها، ترکیبات لاستیکی و دارویی و آرایشی استفاده می‌شود.

پارافین نوعی واکس یا روغن تولید شده در صنایع پتروشیمی است که از تقطیر نفت‌خام به دست می آید. این ماده در ابتدا دارای ناخالصی‌های زیادی است و به رنگ زرد مایل به قهوه ای می‌باشد. ولی با انجام تصفیه، خلوص آن افزایش یافته و به رنگ سفید یا بی‌رنگ در می‌آید. این ماده در صنایع مختلفی از جمله:

  • نساجی
  • لاستیک‌سازی
  • سموم دفع آفات نباتی
  • صنایع دفاع
  • باطری‌سازی
  • ایزولاسیون
  • کابل‌سازی
  • رنگ و رزین
  • چسب
  • واکس و پولیش
  • آرایشی و بهداشتی
  • بسته‌بندی چوب و کاغذ
  • کبریت‌سازی
  • شمع‌سازی و روان‌کننده‌ها نیز کاربرد دارد.

پارافین‌ها به دوشکل جامد یا مایع تولید می‌شوند. نوع جامد و ژله‌ای برای تولید انواع شمع‌ و نوع مایع جهت مصارف صنعتی و بهداشتی به‌کار برده می‌شود. شکل جامد انواع مختلفی دارد که برحسب چربی آن طبقه‌بندی می‌شود. این نوع ،سفید رنگ، بی‌بو و بدون طعم خاصی می‌باشد. 

انواع پارافین های موجود

در حالت کلی به سه دسته‌ی خوراکی، بهداشتی و صنعتی دسته‌بندی می‌شود. پارافین بهداشتی به شکل عمده در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. به طور مثال می توان به برخی از کرم‌های نرم‌کننده اشاره کرد که در ساخت آن‌ها از این ماده استفاده می‌شود. این  ترکیب در دمای پایین‌تر از دمای اتاق آب می‌شود.

یعنی پوست بدن در برخورد با آن دچار سوختگی و تاول نخواهد شد اما اگر پوست حساسی داشته باشید گرمای پارافین پوستتان را تحریک می‌کند و باعث برآمدگی قرمز رنگی روی آن می‌شود. این ماده در:

  • شمع‌ها
  • کاغذهای موم
  • جلا
  • مواد آرایشی
  • عایق‌های برقی

استفاده می‌شود. این ماده به استخراج عطر از گل‌ها کمک می‌کند، پایه‌ای برای پمادهای پزشکی تشکیل می‌دهد و یک پوشش ضد آب برای چوب را تأمین می‌کند.

آنالیز پارافین مایع

همانطور که گفته شد پارافین مایع در سه نوع صنعتی، آرایشی، بهداشتی و دارویی موجود است. در این بخش تصمیم داریم ویژگی‌های هر کدام از آنها را بررسی کنیم.

ویژگی‌های پارافین مایع صنعتی

نقطه اشتعال: حداقل 190 درجه سانتی‌گراد

گرانروی سینماتیک در 40 درجه سانتی‌گراد: cSt 25-15

نقطه ریزش: 5+ تا 12- سانتی‌گراد

رنگ: زرد

جرم مولی: g/cm3 860/0 – 760/0

بو: بدون بو

ویژگی‌های پارافین مایع آرایشی/ بهداشتی

نقطه اشتعال: حداقل 190 درجه سانتی‌گراد

گرانروی سینماتیک در 40 درجه سانتی‌گراد: cSt 25-15

نقطه ریزش: 5+ تا 12- سانتی‌گراد

رنگ: زرد

جرم مولی: g/cm3 850/0 – 825/0

بو: بدون بو

ویژگی‌های پارافین مایع دارویی

نقطه اشتعال: حداقل 190 درجه سانتی‌گراد

گرانروی سینماتیک در 40 درجه سانتی‌گراد: cSt 25-15

نقطه ریزش: 5+ تا 12- سانتی‌گراد

رنگ: زرد

جرم مولی: g/cm3 850/0 – 790/0

بو: بدون بو

موم پارافین چیست؟

موم پارافین یک موم نرم، سفید و بی‌رنگ است. از هیدروکربن‌های اشباع ساخته شده است. این ماده اغلب در سالن‌های زیبایی به عنوان نرم‌کننده پوست و درمان‌های اسپا روی دست‌ها، کوتیکول‌ها و پاها استفاده می‌شود زیرا بی‌رنگ، بی‌مزه و بی‌بو است. همچنین می‌توان از آن برای تسکین درد در مفاصل و عضلات استفاده کرد.

این موم کاربردهای بسیاری نیز دارد و اغلب به عنوان مواد روغن‌کاری، عایق‌کاری الکتریکی و شمع و مداد رنگی استفاده می‌شود. موم برای اولین‌بار در سال 1867 به صورت تجاری، کمتر از 10 سال پس از حفر اولین چاه نفت تولید شد.

پیشرفت تکنیکی به کارآمدی و اقتصادی‌تر کردن تفکیک‌ها و تصفیه‌ها کمک می کند. روش‌های تصفیه شامل تصفیه شیمیایی، رنگ‌زدایی توسط جاذب‌ها و تقسیم واکس‌های جدا شده به نمرات با تقطیر، تبلور مجدد یا هر دو است. روغن‌های نفتی از نظر میزان موم تفاوت زیادی دارند.

موم پارافین مصنوعی پس از جنگ‌جهانی دوم به عنوان یکی از محصولات به دست آمده در واکنش فیشر- ترسپچ، که گاز ذغال سنگ را به هیدروکربن‌ها تبدیل می‌کند، به صورت تجاری معرفی شد. این موم، سفید و سخت‌تر از موم پارافین نفتی است. این محصول مصنوعی از ویژگی‌های منحصر به فرد و خلوص بالایی برخوردار است که آن را به عنوان جایگزینی مناسب برای برخی موم های گیاهی و به عنوان اصلاح کننده موم‌های نفتی و برخی از پلاستیک‌ها از جمله پلی‌اتیلن تبدیل می‌کند.

تولید موم پارافین 

اولین قدم در ساخت این موم ، خارج کردن روغن (دفع روغن یا دفع اپیلاسیون) از موم خزنده است. روغن با تبلور از هم جدا می‌شود. معمولاً موم گرم می‌شود و با یک یا چند حلال مانند mek مخلوط می‌شود و سپس سرد می‌شود. با خنک شدن، موم از محلول خارج می‌شود و فقط روغن باقی می‌ماند.

این مخلوط با دو جریان فیلتر می‌شود: جامد (موم به همراه مقداری حلال) و مایع (روغن و حلال). توسط تقطیر، محصولاتی مانند “واکس” (یا “موم”) و “روغن پا” تولید می‌شود. هرچه درصد روغن در موم پایین‌تر باشد، تصفیه‌شده‌تر در نظر گرفته می‌شود (نیمه پالایش‌شده در مقابل کاملاً تصفیه شده). موم محصول ممکن است بیشتر برای از بین‌بردن رنگ‌ها و بوها پردازش شود.

موم پارافین به صورت مایع یا جامد فروخته می‌شود. موم‌های مصنوعی ممکن است اکسیده شوند تا واکس‌های زرد و سنگین با وزن مولکولی بالا تولید شوند که با محلول‌های آبی قلیایی‌ آلی یا معدنی مانند بوراکس، هیدروکسید سدیم، تری‌اتانول‌آمین و مورفولین قابل تهیه هستند.

این پراکندگی موم به عنوان موم کف سنگین، ضد آب برای نساجی و کاغذ، به عنوان مواد برنزه‌کننده چرم، روان‌کننده‌های فلز، به عنوان پیش‌گیری از زنگ‌زدگی و برای سنگ‌تراشی و تولید بتن استفاده می‌شود. از نظر آرایشی، این موم اغلب روی دست و پا اعمال می‌شود. موم نرم‌کننده طبیعی است و به لطافت و نرم‌شدن پوست کمک می‌کند. هنگامی که روی پوست بمالید، رطوبت پوست تقویت می‌شود.

پارافین
فروش پارافین مایع

هیدروکربن پارافین

هیدروکربن، آلکان نیز نامیده می‌شود. هر یک از هیدروکربن‌های اشباع‌شده با فرمول کلی CnH2n + 2 ،C یک اتم کربن، H یک اتم هیدروژن و یک عدد صحیح است. پارافینها ترکیبات اصلی گاز طبیعی و نفت هستند. پارافینهای حاوی کمتر از 5 اتم کربن در هر مولکول معمولاً در دمای اتاق گاز دارند، آن‌هایی که 5 تا 15 اتم کربن دارند معمولاً مایع هستند و پارافین‌های زنجیره‌ مستقیم که بیش از 15 اتم کربن در هر مولکول دارند، جامد هستند.

پارافین‌های زنجیره‌ای شاخه‌ای از تعداد اکتان بسیار بالاتر از پارافین‌های زنجیره مستقیم برخوردار هستند و بنابراین، ترکیبات مطلوب‌تر بنزین هستند. هیدروکربن‌ها با آب غیرقابل نفوذ هستند. تمام پارافین‌ها بی‌رنگ هستند. در پارافین مایع، روند پالایش به معنای حذف کامل ترکیبات آروماتیک، گوگرد و ازت است. 

این محصولات همچنین مطابق با نیازهای اخیر فارماکوپه هندی، انگلیس و ایالات متحده هستند. پارافین مایع (روغن‌سفید) در مقایسه موم پارافین که یک محصول جامد سفید و سخت است، محصول کاملاً متفاوتی است. روغن سفید برای تولید داروها و محصولات مراقبت شخصی مانند پمادها، لوسیون‌های آرایشی، روغن‌های مو، روغن‌های کودک، مرطوب‌کننده‌ها، دارای کاربردهای مختلفی است.

 پارافین مایع به طور گسترده‌ای به عنوان:

  • روان‌کننده
  • روغن پایه برای کرم‌ها
  • برق لب
  • روغن ماساژ درمانی
  • مواد تشکیل‌دهنده لوسیون‌های کودک
  • روغن مو
  • کرم مراقبت از پوست
  • مواد شیمیایی نساجی
  • پماد

استفاده می‌شود.

پارافین مایع چیست؟

محتوای پارافین مایع خوراکی و صنعتی در اصل پارافین و روغن است. پارافین مایع دارای نقاط مختلف فلش 100، 120، 140 و 180 است. پارافین مایع (روغن‌سفید) در موارد زیر کاربرد دارد:

  • تجهیزات نساجی
  • ریسندگی
  • تجهیزات روغن‌کاری صنعتی
  • محصولات بهداشتی

خرید پارافین مایع خوراکی

این نوع (روغن سفید) به سه دسته صنعتی، داروسازی و درجه‌های آرایشی تقسیم می شود و به طور عمده از کشورهای آسیایی صادر می‌شود. درجه صنعتی روغن سفید برای تولید انواع شمع‌های سفید، انواع روکش، واکس، موم‌های صنعتی و محافظی در چوب و مبلمان استفاده می‌شود.

پارافین
پارافین در شمع ها

خرید پارافین مایع بهداشتی

مصرف عمده این نوع روغن سفید، برای تولید محصولات آرایشی مانند لوسیون دست و صورت، دستمال مرطوب و سایر محصولات آرایشی است.

خرید پارافین مایع دارویی

از پارافین مایع دارویی در موارد دارویی و خوراک دام استفاده می‌شود. قیمت هر کیلو پارافین دارویی با اختلاف 10 درصدی نسبت به سایر گریدها معامله می شود.

پارافین مایع برای مراقبت از پوست

نگاه عمیق به پارافین مایع نشان می دهد که این محصول در بسیاری از محصولات پوستی استفاده می‌شود:
  • کرم
  • لوسیون
  • براق‌کننده لب
  • صابون و حتی پمادهای اگزما.
اما پارافین مایع خوراکی چه کاری را انجام می‌دهد و مهم‌تر از همه، آیا استفاده از آن در پوست بی‌خطر است؟ این روغن مایع یک مشتق نفت است که معمولاً به عنوان روغن معدنی نیز تعریف می‌شود. انواع مختلفی از مواد شیمیایی وجود دارد که در رده روغن‌های معدنی طبقه‌بندی می شوند.
 
کاربردهای زیادی برای شکل مایع وجود دارد و این ماده شیمیایی در بسیاری از فرمولاسیون‌های محصولات مراقبت از پوست و حتی در محصولاتی که به صورت خوراکی مصرف می‌شوند گنجانده شده است. پارافین مایع بهداشتی اغلب در فرمولاسیون کرم گنجانده شده است زیرا اعتقاد بر این است که به رطوبت پوست کمک می‌کند.
 
خرید روغن پارافین
 
حفظ رطوبت عامل مهمی در سلامت پوست است. پوست یک مانع طبیعی دارد که از دفع رطوبت جلوگیری می‌کند. با این حال در برخی از افراد به دلیل عوامل ژنتیکی، سن پوست و آسیب در اثر اشعه ماوراء بنفش و هوای شدید، این سد ضعیف می شود.
 
شکل مایع گاهی اوقات در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود تا یک لایه محافظ روی پوست ایجاد شود که به حفظ هیدراتاسیون کمک کند. 

کاربردهای پارافین مایع خوراکی

این محصول تولیدی مبتنی بر استاندارد BP / USP است. این محصول بی‌بو، بی‌رنگ و بی‌مزه، محلول و نامحلول در آب و الکل است و به همین دلیل در صنایع مختلفی قابل استفاده است. در اینجا به تعدادی از کاربردهای پارافین مایع اشاره شده است:
  • تولید شمع
  • پارچه‌های ضد آب و صنایع کاغذی
  • صنایع ریخته‌گری
  • انجام مسابقات
  • مداد روغنی، مداد رنگی، پاستیل روغنی
  • روغن‌کاری – با سایر مواد مانند روغن زیتون و موم موز
  • اجزای چوب لغزنده برای ساخت اسکی و…
  • صنعت سیمان
  • جوهر مورد استفاده به عنوان پایه چاپگرهای حرارتی جوهر جامد است.
  • لاستیک، ترکیبات لاستیکی برای جلوگیری از ترک‌خوردگی لاستیک‌ها
  • واکس‌های حمام درمانی جهت اهداف آرایشی
  • مرطوب‌کننده در مواد آرایشی و بهداشتی مانند وازلین
    از اکسیداسیون روی سطح فولاد و آهن جلوگیری می‌کند
  • رطوبت و گرد و غبار دفع و پوشش می‌دهد

روغن ماساژ

پارافین مایع توسط فیزیوتراپی‌ها برای گرم‌کردن بخشی از بدن مانند دست استفاده می‌شود. هنگامی که دست در وان پارافین فرو رفته است، بافت‌های داخل دست گرم می‌شوند تا بیمار را برای یک جلسه درمانی موثرتر آماده کند.

روان‌کننده یا پایه

شکل مایع اغلب در صنعت به عنوان روان‌کننده استفاده می‌شود. به عنوان مثال، نانوایی‌های صنعتی ممکن است از این روغن برای چرب‌کردن قلع یا تابه آلومینیوم برای پخت نان و غذاهای دیگر استفاده کنند. کیفیت روغنی این ماده همچنین آن را به عنوان یک ماده محبوب برای محصولات آرایشی از جمله فونداسیون و رژ لب تبدیل کرده است. پایه روغنی حاوی پارافین بهداشتی تضمین می‌کند که یک کالای آرایشی به راحتی از بین نرود یا از بین برود.

دارو

پارافین مایع خوراکی و دارویی ممکن است به عنوان یک ماده شیمیایی در داروها از جمله:

  • کرم‌های موضعی
  • مرطوب‌کننده‌ها
  • موم‌ها
  • ملین‌ها

استفاده شود.

پارافین گرید مواد غذایی

موم که به عنوان ماده نگه‌دارنده شیمیایی طبقه‌بندی می‌شود، باعث می‌شود میوه‌ها، سبزیجات و آب‌نبات‌ها براق به نظر برسند و باعث کاهش رطوبت و ریزش آن شوند. ممکن است آن را به عنوان یک روکش روی پنیرهای سخت برای فروش در فروشگاه‌های مواد غذایی مشاهده کنید یا آن را در کوزه‌های هدیه مربای خانگی و ژله‌های کنسرو پیدا کنید.

وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می‌کند از این ماده به عنوان سیلانت استفاده نکنید. موم پارافین خوراکی درجه غذایی که از روغن‌های گیاهی، مشتقات روغن نخل و رزین‌های مصنوعی به علاوه مواد دیگر تشکیل شده است، در بدن غیر قابل هضم عبور می‌کند و هیچ ارزش غذایی ندارد.

FDA پوشش موم مخصوص مواد غذایی را كه در سطح خارجی میوه و سبزیجات و ریشه اقلام مختلف تولیدی مورد استفاده قرار می‌گیرد، تأیید می‌كند. موم در یک پوشش نازک برای محافظت از سطح خارجی و ریشه‌ها برای حفظ طراوت اعمال می‌شود.

این فرمولاسیون‌های ویژه برخلاف پارافین که سخت و شکننده است، یک پوشش انعطاف‌پذیر و قابل انعطاف ارائه می‌دهند. سطح بیرونی و ریشه‌های چنین محصولاتی قبل از پخت و پز یا برش خوردن و پوست گرفته می‌شود.

موم پارافین خوراکی در مواد غذایی

اضافه کردن موم به شکلات ذوب شده باعث می‌شود تا وقتی که سفت شد، براق شود. همچنین به شکلات کمک می‌کند تا در دمای اتاق جامد بماند. به عنوان ماده افزودنی مجاز خوراکی در بعضی از مارک‌های آب‌نبات به نظر می‌رسد تا از ذوب شدن آن‌ها جلوگیری کند و به عنوان ماده اصلی در پوشش‌ شکلات مانند نمونه‌هایی که در بستنی یا شیرینی‌های شکلاتی یافت می‌شود.

پارافین خوراکی قابل اشتعال است، بنابراین اگر در خانه از آن استفاده می‌کنید، آن را به آرامی در یک دیگ بخار یا مایکروویو گرم کنید تا جایی که شروع به ذوب شدن کند. این ماده همچنین ممکن است پیوندهای کالباس را آغشته کند تا درخشندگی به آن‌ها بدهد. 

کاغذ موم آشپزی حاوی یک پوشش موم پارافین است. برای تازه نگه‌داشتن مواد غذایی هنگام ذخیره آن در یخچال مفید است. احتمالاً محصولات غذایی آغشته با موم در آشپزخانه خود دارید و ممکن است متوجه آن نشوید.

از موم پارافین به عنوان ماده نگه‌دارنده شیمیایی استفاده می‌شود تا میوه‌ها، سبزیجات و آب‌نبات‌ها براق شوند. همچنین به کاهش سرعت رطوبت و ریزش آن کمک می‌کند. 

پوشش براق برای شکلات

اضافه‌کردن موم پارافین خوراکی به شکلات ذوب‌شده باعث می‌شود تا وقتی که سفت شد، براق شود. به شکلات کمک می‌کند تا در دمای اتاق جامد بماند. شکل جامد به عنوان یک افزودنی در بعضی از مارک‌های آب‌نبات استفاده می‌شود تا از ذوب‌شدن در دست شما جلوگیری کند.

پارافین

 

پارافین بدست آمده از روغن‌های گیاهی، مشتقات روغن نارگیل و رزین‌های مصنوعی هیچ ارزش غذایی ندارد. برخی از پارافین‌ها، مانند انواع معطر فروخته‌شده برای شمع‌سازی و درمان‌های زیبایی، هرگز نباید مصرف شود.

نگه‌دارنده براق برای میوه‌ها

موم پارافین که روی میوه‌ها و سبزیجات پاشیده می‌شود، درخشش بیشتری به محصولات می‌بخشد و با حفظ رطوبت به افزایش ماندگاری کمک می‌کند. برخی از میوه‌ها مانند سیب، موم طبیعی تولید می‌کنند که به راحتی با آب و مالش ملایم می‌توان آن را پاک کرد. موم مصنوعی اضافی گاهی اوقات پوشش طبیعی را تقویت می‌کند و برداشتن آن دشوارتر است.

به طور کلی، خیساندن سریع در سرکه یا آب حاوی آب‌لیمو باعث می‌شود که موم راحت‌تر از بین برود. تولید کنندگان میوه نمی‌توانند از موم مبتنی بر نفت بر روی محصول خود استفاده کنند، اگرچه آن‌ها می‌توانند از برخی اشکال موم طبیعی مشتق‌شده مانند کارناوباوکس استفاده کنند.

حساسیت

برخی از افراد، به ویژه آن‌هایی که به آسپیرین حساسیت دارند، ممکن است نسبت به واکس‌های روی مواد غذایی حساس باشند. این امر به ترکیبات موم بستگی دارد. اگرچه افرادی که آلرژی دارد باید دراستفاده از آن‌ها دقت کنند.

فروش پارافین

این ماده در بشکه‌های 175 کیلویی آماده تحویل می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی امکان خرید اینترنتی پارافین جهت مصارف خوراکی ، بهداشتی و دارویی را فراهم کرده است. فروش پارافین خوراکی در شرکت پیشگامان شیمی با بهترین کیفیت انجام می شود.

موم غذایی به موم نانوایی یا موم کنسرو نیز معروف است. این نوع موم معمولاً در بخش مواد غذایی کنسروی اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی یافت می‌شود. معمولاً می‌توانید آن را به صورت بلوک، فرم مایع یا به عنوان دانه‌های اندازه‌گیری آسان خریداری کنید. این ماده قابل اشتعال است، بنابراین اگر در خانه از آن استفاده می‌کنید، احتیاط استفاده کنید. آن را به آرامی در یک دیگ بخار یا مایکروویو گرم کنید تا جایی که شروع به ذوب شدن کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست