خرید مونو پروپیلن گلیکول

خرید مونو پروپیلن گلیکول خوراکی

فروش مونو پروپیلن گلیکول در گالن های 215 کیلویی محصول sk کره در شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی انجام می شود. جهت خرید مونو پروپیلن گلیکول دارویی با ضمانت اصالت کالا و تضمین بهترین قیمت مونو پروپیلن گلیکول صنعتی با ما در تماس باشید.

برای استعلام قیمت مونو پروپیلن گلیکول MPG

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

مشخصات مونو پروپیلن گلیکول MPG

به انگلیسی : mono propylene glycol
نام های دیگر : پروپیلن گلیکول، PG، پروپان 1، 2 دیول و MPG
⭐ فرمول شیمیایی : CH2ohchohch3(C3h8o2)
⭐ cas No : 57-55-6
⭐ شکل ظاهری : مایع بی رنگ
⭐ خلوص :
99.9%
⭐ گرید : دارویی، غذایی، صنعتی
⭐ بسته‌بندی : بشکه 215 کیلویی
⭐ کشور تولید کننده : skc کره جنوبی
⭐ قیمت : تماس بگیرید ☎
⭐ محل تحویل : تهران شوراباد – اصفهان امیرکبیر
⭐ عملکرد : مرطوب کننده تنباکو، عطرسازی ، صنعت آرایشی و بهداشتی، عامل مرطوب کننده خمیر دندان ، رنگ و پوشش

مونو پروپیلن گلایکول MPG چیست؟

مونو پروپیلن گلایکول مایعی شفاف، بی رنگ و چسبناک با بوی مشخص و دارای فرمول C3H8O2 است. همچنین به نام های پروپیلن گلیکول، PG، پروپان 1، 2 دیول و MPG نیز شناخته می شود. این ماده در آب محلول است و خاصیت رطوبت سنجی دارد، به این معنی که می تواند مولکول های آب سخت را جذب کند. این ماده سمیت کمی دارد، در طیف وسیعی از صنایع استفاده می‌شود و نقطه انجماد آن پس از مخلوط شدن با آب کاهش می‌یابد.

مونو پروپیلن گلایکول یا MPG یک مایع مصنوعی است که آب را جذب می‌کند. مونو پروپیلن گلایکول همچنین برای ساخت ترکیبات پلی‌استر استفاده می‌شود و به عنوان حلال و نرم‌کننده در داروها قابل استفاده است. مونو پروپیلن گلایکول در صنایع شیمیایی، مواد غذایی و دارویی به عنوان ضد یخ استفاده می‌شود، اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) پروپیلن گلیکول را به عنوان یک افزودنی “ایمن” برای استفاده در غذا طبقه‌بندی کرده است.

 پروپیلن گلیکول با فرمول شیمیایی C۳H۸O۲ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۱۰۳۰ است. که جرم مولی آن ۷۶٫۰۹ g/mol می‌باشد. این نام خلاصه شده ی: مونو پروپیلن گلیکول می باشد.

مونو پروپیلن گلیکول قیمت
مونو پروپیلن گلیکول قیمت

پروپیلن گلیکول ماده‌ای است که معمولاً در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان ماده افزودنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مقامات غذایی ایالات متحده و اروپا این ترکیب را برای استفاده در مواد غذایی به طور کلی بی‌خطر اعلام کرده‌اند. با این‌حال، این ترکیب بحث برانگیز شده ‌است زیرا این ماده همچنین یک ماده ضد‌یخ است. این امر باعث نگرانی‌های بهداشتی در مورد اثرات سمی احتمالی ناشی از خوردن غذاهایی که حاوی آن هستند، شده ‌است. در این مقاله بررسی شده ‌است که پروپیلن گلیکول چیست، چرا از آن استفاده می‌شود و آیا برای سلامتی شما خطرناک است یا خیر.

پروپیلن گلیکول چیست؟

پروپیلن گلیکول یک ماده افزودنی غذایی مصنوعی است که به همان گروه شیمیایی الکل‌ها تعلق دارد. این یک مایع بی‌رنگ، بی‌بو و کمی شربتی است که کمی ضخیم‌تر از آب است. عملاً هیچ طعم و مزه‌ای ندارد. علاوه بر‌این، می‌تواند برخی از مواد را بهتر از آب حل‌کرده و در حفظ رطوبت به عنوان یک افزودنی غذایی بسیار مفید است، بنابراین می‌توان آن را در طیف گسترده‌ای از غذاها و نوشیدنی‌های فرآور‌ شده یافت. نام‌های دیگر آن عبارت‌اند از:

  • 1،2-پروپانیدول
  • 1،2-دی‌هیدروکسی پروپان
  • متیل اتیل گلیکول
  • تری‌ متیل گلیکول

پروپیلن گلیکول صنعتی گاهی اوقات با اتیلن‌گلیکول اشتباه گرفته می‌شود، زیرا هر دو به دلیل نقاط ذوب کم در ضد‌یخ استفاده شده‌اند. اتیلن‌گلیکول برای انسان بسیار سمی است و در محصولات غذایی استفاده نمی‌شود.

پروپیلن گلیکول در کجا و چگونه استفاده می‌شود؟

پروپیلن گلیکول معمولاً به عنوان یک افزودنی برای کمک به فرآوری مواد غذایی و بهبود بافت، طعم، ظاهر و ماندگاری آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.در غذاها، پروپیلن گلیکول به روش‌های زیر قابل استفاده است:

عامل ضد کیک: به جلوگیری از چسباندن اجزای مواد غذایی به یکدیگر و ایجاد توده‌هایی مانند سوپ‌های خشک یا پنیر رنده شده کمک می‌کند.

آنتی‌اکسیدان: با حفظ و محافظت از آن‌ها در برابر مشکلات ناشی از اکسیژن، ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد.

حامل: سایر مواد افزودنی غذایی یا مواد مغذی مورد استفاده در فرآوری مانند رنگ‌ها، طعم‌دهنده‌ها یا آنتی‌اکسیدان‌ها را حل می‌کند.

تقویت‌کننده خمیر: باعث تقویت نشاسته و گلوتن در خمیر می‌شود تا ثبات آن بیشتر شود.

امولسیفایر: از جدا شدن مواد غذایی مانند روغن و سرکه در سس سالاد جلوگیری می‌کند.

نگهدارنده رطوبت: به مواد غذایی کمک می‌کند تا سطح پایداری رطوبت را حفظ کنند و از خشک‌شدن آن‌ها جلوگیری کند. نمونه‌های آن شامل مارشمالو، پوسته‌های نارگیل و آجیل است.

تثبیت‌کننده و ضخیم‌کننده: می‌توان از آن برای نگه‌داشتن اجزای مواد‌غذایی در کنار هم و یا ضخیم‌شدن آن‌ها در طول و بعد از پردازش استفاده کرد.

Texturizer: این ماده می‌تواند ظاهر و یا طعم مواد غذایی را تغییر دهید.

پروپیلن گلیکول معمولاً در بسیاری از غذاهای بسته‌بندی شده مانند مخلوط نوشیدنی، سوپ خشک، مخلوط کیک، نوشابه، پاپ‌کورن، رنگ‌آمیزی مواد‌غذایی، غذاهای سریع، نان و لبنیات یافت می‌شود. همچنین در داروهای تزریقی مانند لورازپام و در بعضی از کرم‌ها و پمادهایی که بر روی پوست اعمال می‌شود از جمله کورتیکواستروئیدها استفاده می‌شود. به دلیل خاصیت شیمیایی، در طیف گسترده‌ای از محصولات بهداشتی و آرایشی نیز یافت می‌شود. علاوه بر این، از آن در محصولات صنعتی مانند رنگ، ضد یخ، دود مصنوعی و سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌شود.

فروش مونو پروپیلن گلیکول MPGاثرات سلامتی پروپیلن گلیکول

اطلاعات متناقض زیادی درباره خطرات پروپیلن گلیکول وجود دارد. برخی وب سایت‌ها اظهار داشتند که بی‌خطر است، در حالی که برخی دیگر ادعا می‌کنند که باعث حمله قلبی، نارسایی کلیه و کبد و مشکلات مغزی می‌شود.

پروپیلن گلیکول چقدر سمی است؟

سمیت پروپیلن گلیکول بسیار کم است. مشخص نشده است که باعث ایجاد سرطان، آسیب رساندن به ژن‌ها یا ایجاد اختلال در باروری یا تولید مثل می‌شود. علاوه بر این، هیچ گزارشی از مرگ و میر ناشی از مصرف آن در دست نیست. در موش‌ها، دوز کشنده متوسط 9 گرم در هر پوند (20 گرم در کیلوگرم) است.

این را با قند مقایسه کنید که دوز کشنده آن 5/13 گرم در هر پوند (7/29 گرم در کیلوگرم) یا نمک که فقط 1.4 گرم در هر پوند (3 گرم در کیلوگرم) در موش است. پس از مصرف مواد غذایی حاوی پروپیلن گلیکول، حدود 45٪ از آن توسط کلیه‌ها بدون تغییر دفع می‌شود. بقیه در بدن به اسید لاکتیک شکسته می‌شود.

هنگام مصرف در مقادیر سمی، تولید اسید لاکتیک می‌تواند منجر به اسیدوز و نارسایی کلیه شود. اسیدوز زمانی اتفاق می‌افتد که بدن نمی‌تواند به اندازه کافی و سریع اسید را از بین ببرد. اسید شروع به رشد در خون می‌کند که با عملکرد مناسب تداخل دارد. نشانه اصلی سمیت، اختلال سیستم عصبی مرکزی است.

علائم آن شامل کندتر شدن تنفس، کاهش ضربان قلب و از دست دادن هوشیاری است. موارد مسمومیت ممکن است با همودیالیز درمان شود تا این ماده از خون خارج شود. با این حال، این نوع سمیت بسیار نادر است. بیشتر موارد ناشی از استفاده بسیار زیاد از دارو حاوی پروپیلن گلیکول بوده است.

چگونه می‌توانید از آن دوری کنید؟

با وجود بی خطر بودن پروپیلن گلیکول اگر حساسیت دارید یا به سادگی می‌خواهید مصرف خود را کاهش دهید، ممکن است هنوز هم از مصرف آن خودداری کنید. در بسیاری از محصولات غذایی مختلف یافت می‌شود و با چک کردن لیست مواد تشکیل‌دهنده می‌توان آنها را شناسایی کرد. نامهای آن شامل موارد زیر است:

  • پروپیلن گلیکول صنعتی
  • پروپیلن گلیکول مونو و دی استر
  • E1520 یا 1520

فروش مونو پروپیلن گلیکول MPG

جهت دریافت آنالیز مونو پروپیلن گلایکول با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

این ماده برای جذب آب اضافی و حفظ رطوبت در برخی از داروها، لوازم آرایشی و یا مواد غذایی استفاده می‌شود. این ماده در صنایع دارویی و بهداشتی در تولید پاک‌کننده و ضدعفونی‌کننده و انواع کرم‌ها و لوسیون‌ها کاربرد دارد.

پروپیلن گلایکول به عنوان حلال و نرم‌کننده در داروها قابل استفاده است. در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان مرطوب‌کننده، امولسیون‌کننده کاربرد دارد. به عنوان رقیق‌کننده و حلال در شوینده‌ها قابل استفاده است. مونو پروپیلن گلایکول همچنین برای ایجاد دود مصنوعی یا مه استفاده شده در آموزش آتش‌نشانی و در تولیدات تئاتر استفاده می‌شود. نام‌های دیگر پروپیلن گلیکول عبارت‌اند از:

این محصول مایع روشن، بی‌رنگ و کمی نوشیدنی در دمای اتاق است. همچنین می‌تواند در هوا به شکل بخار وجود داشته باشد، اگر چه پروپیلن گلیکول باید گرم شود و یا به آرامی برای ایجاد یک بخار ایجاد شود. مونو پروپیلن گلایکول عملاً بی‌بو و بی‌مزه است.

مشخصات مونو پروپیلن گلایکول

  • به عنوان یک حلال عمل می کند.
  • مایعات نامحلول را متصل و تثبیت می کند. (امولسیفایر)
  • به اتصال و انتقال مواد دیگر کمک می کند. (ماده کمکی)
  • مواد فعال را به طور یکنواخت در یک محیط نگه می دارد و حل می کند.
  • آب و رطوبت را جذب و حفظ می کند.
  • نقطه انجماد را کاهش  و نقطه جوش را افزایش می دهد.
  • پایداری فوق العاده ای را با استحکام و جوش بالا ارائه می دهد.

حقایق شیمیایی در مورد مونو پروپیلن گلایکول

  • محلول در آب است.
  • مصنوعی است.
  • غیر سمی است.
  • به راحتی متابولیزه می شود.

خواص مونو پروپیلن گلیکول

مونو پروپیلن گلیکول ماده‌ای بی‌رنگ و بدون بو است. این ماده از پروپیلن اسید تولید می‌شود. مونو پروپیلن گلیکول کاربردهای بسیاری در صنعت دارد که در این مقاله به تفصیل به آن‌ها پرداخته‌ایم. این ماده‌ی شیمیایی بخشی از غذاهایی است که روزانه آن‌ها را مصرف می‌کنیم. در ادامه این بخش به معرفی خواص این ماده شیمیایی می‌پردازیم:

  • خاصیت اصلی مونو پروپیلن گلیکول قوام روغنی و بی رنگ بودن آن است.
  • مونو پروپیلن گلیکول برخلاف سایر الکل‌ها فرار نیست.
  • این ماده شیمیایی قابل اشتعال نیست، اما در صورتیکه در تماس با آتش قرار بگیرد باعث انفجار خواهد شد.
  • مونو پروپیلن گلیکول کمی طعم شیرین دارد.
  • این ماده شیمیایی غیر سمی است و دارای E-Number (E1520) در صنایع غذایی است.
  • این ماده نوسانات کمی دارد.
  • مونو پروپیلن گلیکول ماهیت غیر خورنده دارد.

کاربرد پروپیلن گلایکول

مونو پروپیلن گلایکول به عنوان یک افزودنی برای کمک به پردازش مواد غذایی و بهبود بافت، طعم، ظاهر و عمر مفید محصولات استفاده می‌شود.

  • عامل ضد انقباض

این ماده باعث جلوگیری از چسبیدن اجزای مواد غذایی به یکدیگر می‌شود.

  • آنتی‌اکسیدان

عمر مفید مواد غذایی را از طریق محافظت آن‌ها در برابر اکسیژن گسترش می‌دهد.

  • حامل

دیگر مکمل‌های غذایی یا مواد مغذی مورد استفاده در پردازش مانند رنگ، طعم یا آنتی‌اکسیدان‌ها را از بین می‌برد.

  • تثبیت‌کننده خمیر

 نشاسته و گلوتن را در خمیر تغییر می‌دهد تا آن را پایدارتر کند.

  • امولسیفایر

مانع از جدا شدن مواد غذایی از قبیل روغن و سرکه در سس سالاد می‌شود.

  • نگه‌دارنده رطوبت

به غذاهای حاوی رطوبت پایدار کمک می‌کند و مانع از خشک‌شدن می‌شود.

  • روان‌کننده

به عنوان روان‌کننده چربی دوست در تولید انواع روغن نباتی کاربرد دارد.

  • تثبیت‌کننده و ضخیم‌کننده

می‌توان آن را برای نگه‌داشتن اجزای مواد غذایی با هم یا ضخیم‌شدن آن‌ها در طول و پس از پردازش استفاده کرد.

موارد استفاده مونوپروپیلن گلیکول

کاربردهای زیادی برای مونو پروپیلن گلیکول در صنایع مختلف وجود دارد و برخی از تولیدکنندگان مواد شیمیایی دو درجه MPG را برای رفع این نیازهای متنوع تولید می کنند. درجه اول در صنایع غذایی برای رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های غذایی استفاده می‌شود و همچنین یک افزودنی مواد غذایی مرطوب کننده طبقه‌بندی شده (E1520) است. همچنین کاربردهای زیادی در صنعت آرایشی و بهداشتی وجود دارد که از این حلال استفاده می کنند، به ویژه محصولات مراقبت شخصی از جمله شامپو، دستمال مرطوب بچه و به عنوان مرطوب کننده در آرایش.

مصارف صنعتی مونوپروپیلن گلیکول

دومی MPG درجه صنعتی است که کاربردهای متنوعی دارد اما کاربرد اصلی آن به عنوان ضدیخ و یخ زدای بال و باند هواپیما است که به این دلیل است که نقطه انجماد آن با مخلوط شدن با آب کاهش می یابد. همچنین در مایعات انتقال حرارت مانند خنک کننده موتور استفاده می شود.

مصارف دارویی مونوپروپیلن گلیکول

مونو پروپیلن گلایکول دارویی در صنعت داروسازی نیز استفاده می شود.

به عنوان یک واسطه شیمیایی در تولید رزین های پلی استر غیراشباع، در رنگ ها و لاک ها و در جوهرهای چاپ استفاده می شود. همچنین در ساخت مواد شوینده غیر یونی استفاده می شود که در صنایع نفت، تصفیه شکر و کاغذ سازی، صنعت کرایونیک و به عنوان یک افزودنی در توتون پیپ استفاده می شود و از کم آبی بدن جلوگیری می کند.

طیف گسترده ای از کاربردهای MPG در صنایع مختلف عبارتند از:  استفاده در کشاورزی، لوازم آرایشی، خنک کننده، یخ زدا، محصولات سیگار الکترونیکی و ویپ، داروسازی، مراقبت های شخصی و در تولید تعدادی از محصولات نهایی از جمله رنگ و جوهر.

مونو پروپیلن گلیکول در خوراک دام: مونوپروپیلن گلیکول به فرمولاسیون گلوکز کمک می کند تا انرژی منفی تجربه شده در کارل لبنیات به ویژه در دوره های زایمان را متعادل کند. می‌توان آن را به صورت خوراکی از طریق آب‌کن، همراه با سیستم روباتیک یا مخلوط با خوراک به گاوهای شیری تزریق کرد. MPG به عنوان یک منبع انرژی در دسترس در درمان و پیشگیری از کتوز عمل می کند و دارای ارزش انرژی 23.6 Mj/Kg است.

مونو پروپیلن گلیکول در آب ویپ: مونو پروپیلن گلایکول USP در آب میوه ویپ به عنوان حامل استفاده می شود و به طور موثر طعم بیشتری را نسبت به گلیسیرین گیاهی (VG) در ویپ شما منتقل می کند.

مونو پروپیلن گلیکول در کرم: مونو پروپیلن گلیکول دارویی USP به طور گسترده در اکثر محصولات آرایشی و مراقبت شخصی از جمله مرطوب کننده ها، شامپوها، ژل های دوش، عطرها و صابون‌ها استفاده می شود. پروپیلن گلیکول در شوینده به دلیل خاصیت رطوبت سنجی، رطوبت را حفظ می کند و در نتیجه ظاهر پوست را بهبود می بخشد. در عطرها دارای رایحه است و به عنوان یک ماده شیمیایی بی بو و بی رنگ از آن به عنوان رقیق کننده استفاده می شود.

مونو پروپیلن گلیکول در غذا و نوشیدنی: مونو پروپیلن گلیکول خوراکی در بسیاری از غذاهای آماده و با عمر طولانی برای حفظ رطوبت و حفظ کیفیت یافت می شود.

مونو پروپیلن گلیکول در یخ زداها: مایعات یخ زدای مبتنی بر مونو پروپیلن گلیکول صنعتی، به ویژه در دستگاه یخ زدای هواپیما، اغلب ترکیبی از آب، بازدارنده های خوردگی و پروپیلن گلیکول هستند که برای از بین بردن یخ و برف و در عین حال به عنوان یک کاهش دهنده نقطه انجماد نیز عمل می کنند. (نقطه انجماد MPG پس از مخلوط شدن با آب کاهش می یابد). انواع این محصول حاوی عوامل غلیظ کننده هستند که به چسبیدن آن به سطوح کمک می کند تا میزان یخ ایجاد شده بین برخاست و فرود را کاهش دهد.

گلیکول در مایع انتقال حرارت: در مایعات انتقال حرارت، مونو پروپیلن گلیکول صنعتی برای محافظت در برابر یخ زدگی اضافه می شود و به عنوان یک گلیکول غیر سمی در مقایسه با گلیکول های دیگر (اتیلن گلیکول) می تواند با خیال راحت در مواردی که ممکن است تماس تصادفی با مواد غذایی وجود داشته باشد استفاده شود.

آیا مونوپروپیلن گلیکول همان پروپیلن گلیکول است؟

بله، PG (Propylene Glycol) فقط نام دیگری برای MPG (Monopropylene Glycol) است، بنابراین دقیقاً همان ماده شیمیایی است.

وقتی پروپیلن گلیکول وارد محیط می شود چه اتفاقی می افتد؟

پروپیلن گلیکول زمانی که در باند فرودگاه و عامل یخ زدایی هواپیما استفاده می شود می تواند وارد محیط شود. ما اطلاعات کمی در مورد آنچه برای مونو پروپیلن گلایکول در هوا اتفاق می افتد داریم. مقادیر کمی که ممکن است وارد هوا شود احتمالاً به سرعت تجزیه می شود. اگر به هوا فرار کند، بین 24 تا 50 ساعت طول می کشد تا نیمی از مقدار آزاد شده تجزیه شود. پروپیلن گلیکول می تواند کاملاً با آب مخلوط شود و در خاک خیس شود. می تواند نسبتاً سریع (در عرض چند روز تا یک هفته) در آب های سطحی و خاک تجزیه شود. 

چگونه تولید می شود؟

مونو پروپیلن گلیکول از پروپیلن اکسید تولید می شود. رایج ترین فرآیند هیدرولیز غیر کاتالیزوری پروپیلن اکسید در محیطی با دمای بالا و فشار بالا است. روش دوم روش کاتالیزوری است که می تواند در دمای 150 درجه سانتیگراد در حضور رزین تبادل یونی یا مقدار کمی اسید سولفوریک یا قلیایی ادامه یابد. همچنین می تواند از گلیسرول که یک محصول جانبی بیودیزل است تولید شود.

آیا پروپیلن گلیکول موجود در غذا خطرناک است؟

مونو پروپیلن گلیکول کره توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)  ایمن شناخته می‌شود. در ایالات متحده می‌توان از آن به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم و غیرمستقیم استفاده کرد. در اروپا، فقط در مواد غذایی به عنوان حلال برای رنگ‌ها، امولسیون کننده‌ها، آنتی اکسیدان‌ها و آنزیم‌ها مجاز است، با حداکثر 0.45 گرم در هر پوند (1 گرم در کیلوگرم) در محصول نهایی غذایی.

سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند حداکثر مصرف 11.4 میلی‌گرم پروپیلن گلیکول در هر پوند از وزن بدن (25 میلی‌گرم در کیلوگرم) در روز باشد. قرارگیری در معرض پروپیلن گلیکول از طریق مواد غذایی در ایالات متحده 15 میلی‌گرم در هر پوند (34 میلی‌گرم در کیلوگرم) در روز است.

در مقایسه، یک نفر که علائم مسمومیت پیدا کرده بود روزانه 213 گرم پروپیلن گلیکول دریافت می‌کرد. برای یک بزرگسال 120 پوندی (60 کیلوگرمی)، این بیش از 100 برابر مقدار متوسط ​​رژیم غذایی است. فقط یک مورد مستند از مسمومیت ناشی از غذا وجود دارد. مردی مقدار زیادی ویسکی دارچین حاوی پروپیلن گلیکول نوشید و بیهوش شد. در حالی که علائم وی نیز به دلیل الکل بود، برخی از آن‌ علائم را می‌توان به پروپیلن گلیکول نسبت داد. به طور کلی، به غیر از افراد مبتلا به آلرژی و یک مورد مصرف بیش از حد، هیچ مورد دیگری از اثرات منفی یا سمی پروپیلن گلیکول در غذاها گزارش نشده است.

با این حال، چون میزان مصرف فعلی بیش از حد توصیه شده برآورد شده است، ممکن است عاقلانه باشد که منابع غذایی حاوی مونو پروپیلن گلایکول را تا جایی که می‌توانید کاهش دهید زیرا منابع اصلی آن غذاهای بسیار فرآوری شده هستند.

خطرات مونو پروپیلن گلایکول برای افرادی که بیماری کلیوی یا کبدی دارند.

در بزرگسالان با عملکرد طبیعی کبد و کلیه، مونو پروپیلن گلایکول خیلی سریع تجزیه و از خون خارج می‌شود. از طرف دیگر، در افراد مبتلا به بیماری کلیوی یا بیماری کبدی، این روند ممکن است به همان اندازه کارآمد نباشد. این می‌تواند منجر به تجمع مونو پروپیلن گلایکول و اسید لاکتیک در جریان خون شود و علائم مسمومیت ایجاد کند. بعلاوه، از آنجا که حداکثر محدودیت دوز برای مونو پروپیلن گلایکول مورد استفاده در داروها وجود ندارد، در برخی شرایط ممکن است دوزهای بسیار بالایی را دریافت کنید.

یک زن مبتلا به آسیب کلیوی به دلیل نفس تنگی و تورم گلو با لورازپام تحت درمان قرار گرفت. وی بیش از 72 ساعت 40 برابر میزان توصیه شده مونو پروپیلن گلایکول دریافت کرد که منجر به اسیدوز و سایر علائم سمیت شد. در بیماران حاد که دچار نارسایی می‌شوند غالباً عملکرد کلیه یا کبد مختل می‌شود و همچنین ممکن است در اثر درمان‌های دارویی طولانی مدت یا با دوز بالا خطر افزایش یابد.

به عنوان مثال، در یک مطالعه، 19٪ از بیماران بحرانی که تحت درمان با داروی لورازپام بودند، نشانه‌هایی از سمیت مونو پروپیلن گلایکول مشاهده شد. برای افراد مبتلا به بیماری کلیه و کبد، در صورت لزوم ممکن است از گزینه‌های دارویی بدون مونو پروپیلن گلایکول استفاده شود. هیچ مدرکی مبنی بر نگرانی در مورد مقادیر رژیم غذایی وجود ندارد.

خرید مونو پروپیلن گلایکول (MPG)
قیمت مونو پروپیلن گلایکول (MPG)

واکنش‌های پوستی و آلرژیک

انجمن درماتیت تماسی آمریکا، پروپیلن گلیکول را به عنوان آلرژن در سال 2018 معرفی کرده است. در واقع، تخمین زده می شود که 0.8 تا 3.5 درصد از افراد به پروپیلن گلیکول حساسیت پوستی داشته باشند. شایع‌ترین واکنش پوستی یا درماتیت، ایجاد بثورات در صورت یا به صورت پراکندگی کلی روی بدن است. درماتیت سیستمیک پس از خوردن غذا و مصرف داروها و داروهای داخل وریدی حاوی پروپیلن گلیکول گزارش شده است. یک مطالعه بر روی 38 فرد حساس که از طریق دهان به آن‌ها پروپیلن گلیکول داده شد، نشان داد که 15 نفر از آن‌ها در عرض 3 تا 16 ساعت بثورات ایجاد می‌کنند.

علاوه بر این، مونو پروپیلن گلایکول می‌تواند باعث درماتیت تماسی تحریک‌کننده شود. در این حالت، ممکن است در افراد حساس، بثورات در اثر تماس پوست با محصولات حاوی آن مانند شامپو یا مرطوب کننده ایجاد شود. افرادی که قبلاً دچار بیماری پوستی یا پوست حساس شده‌اند، در معرض خطر حساسیت تماسی به این ماده افزودنی قرار دارند. برای افرادی که درماتیت آلرژیک دارند بهتر است از مصرف تمام منابع حاوی پروپیلن گلیکول خودداری کنند. 

ایمنی

این ماده اگر با چشم تماس پیدا کند باعث حساسیت خفیف چشم و قرمزی و درد چشم می‌شود. تماس با پوست باعث خارش و تحریک آن می‌شود. همچنین به عنوان عواملی خطرناک برای بیماری آسم و سایر مشکلات حاد تنفسی شناسایی می‌شود.

پروپیلن گلیکول چگونه می تواند بر سلامت من تأثیر بگذارد؟

مونو پروپیلن گلایکول خوراکی به همان سرعت اتیلن گلیکول تجزیه می شود و هنگام شکستن کریستال‌های مضر تشکیل نمی دهد. قرار گرفتن مکرر پوست در معرض مونو پروپیلن گلایکول گاهی اوقات می تواند پوست را تحریک کند.

فروش مونو پروپیلن گلایکول

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، امکان فروش عمده پروپیلن گلیکول با برند SKC کره مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

قیمت پروپیلن گلیکول

قیمت پروپیلن گلیکول تابع نرخ دلار و عرضه بازار می‌باشد. این محصول در انبار تهران موجود بوده و آماده ارسال به اقصی نقاط کشور می‌باشد. فروش این ماده در بشکه‌های 215 کیلویی است. شما مشتریان عزیز می‌توانید جهت خرید اینترنتی پروپیلن گلیکول با شماره‌های ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست