خرید ستیل الکل

خرید ستیل الکل مالزی

جهت خرید ستیل الکل (Cetyl Alcohol) دریافت آنالیز و نمونه و استعلام قیمت فروش ستیل الکل با کارشناسان ما تماس بگیرید. پیشگامان شیمی این محصول را با خلوص 98% و 99% از کشور هند و مالزی وارد می‌کند. ستیل الکل، یک ماده رایج در انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی است. این ماده از روغن‌های گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته شده است.

جهت استعلام قیمت ستیل الکل

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

ستیل الکل را از کجا تهیه کنیم

معادل انگلیسی ✅ Cetyl Alcohol
نام‌های دیگر ✔ ستانول، هگزادکانول، الکل هگزادسیل ، الکل پالمیتیل
فرمول شیمیایی   C16H34O
شناسه محصول  36653-82-4
شکل ظاهری  کریستال یا پرک سفید
خلوص  99 درصد
کشور تولید کننده  هند، مالزی
بسته‌بندی  کیسه 25 کیلویی
گرید  آرایشی
عملکرد  نرم‌کننده، امولسیفایر، تثبیت‌کننده امولسیون، افزایش‌دهنده فوم، مات‌کننده، سورفکتانت، کنترل ویسکوزیته

با ما همراه باشید، تا در خصوص دستورالعمل استفاده و موارد کاربرد این ماده بیشتر بدانید.

درباره ستیل الکل

ستیل الکل به شکل جامد یا پوسته سفید مومی و یک الکل چرب خالص و طبیعی 95٪ از روغن نارگیل و روغن پالم است. الکل‌های چرب به هیچ وجه شبیه به ذهنیت احتمالی شما درباره الکل نیست، این نوع الکل ها از پترو یا حتی دانه‌های تقطیر شده طبیعی نیستند. Cetyl Alcohol و استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب، برای پوست بسیار مرطوب‌کننده هستند و به حفظ رطوبت طبیعی پوست کمک کرده و احساس نرمی را به محصول و پوست منتقل می‌کنند.

معرفی ستیل الکل

ستیل الکل (Cetyl alcohol) ماده‌ای شیمیایی از دسته الکل‌های چرب و با فرمول شیمیایی C16H34O است که شکل ظاهری آن به صورت کریستال‌های بلوری سفید رنگ است. ستیل الکل ماده‌ای غیر سمی مانند اکثر الکل‌های چرب دیگر است که می‌تواند در طبیعت به آسانی تجزیه شود. این ماده شیمیایی در آب نامحلول و دمای نگه‌داری آن بین 2 تا 8 درجه سانتی‌گراد است. در گذشته ستیل الکل از روغن وال گرفته می‌شد، اما امروزه به دلیل جلوگیری از انقراض این حیوان و در دسترس نبودن روغن آن، از روغن نارگیل استخراج می‌شود.

ستیل الکل جهت استفاده در امولسیون‌های شما مفید است و در فرمول‌های بی‌آب به افزایش ویسکوزیته (ضخیم‌تر شدن) کمک می‌کند. ستیل الکل یکی از پرمصرف‌ترین الکل های چرب طبیعی است که در کرم ها و نرم‌کننده های مو به کار می‌رود، زیرا در رطوبت بخشیدن و از بین بردن خشکی بسیار موثر است. ستیل الکل در ماسک مو نیز استفاده می شود.

ستیل الکل یک اصلاح‌کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی است که باعث بهبود بافت کلیه فرمول‌های حاوی روغن می‌شود. همچنین وقتی به دنبال یک ضخیم‌کننده طبیعی هستید، یک انتخاب خوب نیز محسوب می‌شود و یک امولسیون غنی، صاف و هموار فراهم می کند. ستیل الکل به عنوان یک امولسیون‌کننده تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.

هنگامی که از این ماده به عنوان ضخیم‌کننده در فرمول استفاده می‌شود، برخلاف سایر گزینه‌های ضخیم‌کننده طبیعی، سهولت استفاده بیشتری را ارائه می‌دهد، زیرا بر pH اثر نمی‌گذارد، یا باعث ایجاد رفتار تیکسوتروپیک می‌شود.

ستیل الکل
خرید عمده ستیل الکل

کاربرد های ستیل الکل

این الکل چرب به طور معمول به عنوان تثبیت کننده و روان کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از آن در کرم‌ها، لوسیون‌ها و اسکراب‌ها فوق‌العاده است. ستیل الکل، امولسیفایر مؤثری است که در فرمولاسیون‌های زیبایی، به خوبی پوست را نرم می کند. زمانی که ستیل الکل در مواد اوله پاک‌کننده‌ها، لوسیون‌ها و کرم‌ها موجود باشد، باعث شستشوی عالی صورت می شود.

الکل ستیل یک شکل قوی‌تر از الکل سیتاریل است و آن را برای برنامه‌های منظم مراقبت از پوست مناسب‌تر می‌کند. ستیل الکل جزو مواد اولیه آرایشی و بهداشت نظیر مرطوب‌کننده، نرم‌کننده، رژ، شامپوها، کرم‌ها و لوسیون‌های بدن می باشد.

ستیل الکل
خرید عمده ستیل الکل

همین‌طور در صنایع داروسازی برای تولید انواع پمادهای موضعی بسیار پر کاربرد است. از ستیل‌الکل به عنوان عامل امولسیفایر کننده و همین‌طور تنظیم‌کننده ویسکوزیته در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. استفاده از ستیل‌الکل باعث پوشش بهتر کرم‌ها و لوسیون‌ها بر روی پوست شده و ماندگاری آن را نیز افزایش می‌دهد.

دستورالعمل‌ها

  • طریقه استفاده: 1 تا 3٪
  • ترکیب: اضافه کردن به فاز نفت
  • پردازش: گرما تا ذوب – 113 تا 125F
  • نکته: استفاده بیش از 3٪ می تواند باعث صابونی شدن در امولسیون شود.

تاریخچه

ستیل الکل در سال 1817 توسط مایکل شورول، شیمی‌دان فرانسوی، هنگام گرم کردن اسپرماستی (یک ماده مومی به دست آمده از روغن اسپرم نهنگ) با هیدروکسید پتاسیم کشف شد. بنابراین، نام ستیل از روغن نهنگ، گرفته شده است.

از آنجا که نسل نهنگ‌ها در حال انقراض است، این الکل دیگر از روغن اسپرم نهنگ حاصل نمی‌شود. تولید مدرن ستیل الکل در حالی انجام می شود که میزان اسید پالمیتیک (که از روغن پالم بدست می‌آید) رو به کاهش است. به همین دلیل است که به الکل استیل نیز الکل پالمیتیک گفته می‌شود. همچنین این الکل را می توان از محصولات نهایی صنعت نفت (با ظاهری مومی شکل و سفید رنگ) تولید کرد.

عوارض ستیل الکل

تا امروز استفاده از ستیل‌الکل موجب بروز حساسیت‌های خاصی نشده، اما ممکن است بر روی پوست‌های دارای آکنه باعث سوزش و خارش شود. پس بهتر است قبل از مصرف محصولات حاوی ستیل‌الکل مقداری از آن را روی پوست خود امتحان کرده، سپس اقدام به مصرف کنید. می‌توانید با پزشک مشاور خود نیز در این مورد صحبت کنید.

حدود سی سال است که کمیته علمی بررسی مواد (CIR) استفاده از این الکل را در مواد آرایشی بی‌خطر اعلام کرده است. در سال 2005، CIR داده‌های جدید موجود را مورد بررسی قرار داد و ایمنی این ماده را مجدد تایید کرد. درصد کمی از افراد ممکن است، در اثر قرار گرفتن در معرض مواد امولسیون‌کننده مانند ستیل الکل در لوسیون‌ها یا کرم‌ها، حساسیت تماسی (پوست قرمز یا ملتهب) را تجربه کنند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که از ستیل الکل می توان با خیال آسوده به عنوان یک افزودنی غذایی، به صورت مستقیم و غیر مستقیم استفاده کرد.

آنالیز ستیل الکل

فروش ستیل الکل

جهت دریافت آنالیز جدیدتر با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش ستیل الکل

تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع مواد شیمیایی و مواد اولیه کارخانه‌جات به صورت مستقیم از برندهای مطرح در سراسر جهان است. ستیل الکل را با نازل ترین قیمت‌ از ما خریداری کنید. جهت خرید، مشاوره و استعلام قیمت با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید.

قیمت ستیل الکل

این محصول به عنوان امولسیون‌کننده در محصولات آرایشی (کرم‌های پوست، شامپو و …) به کار برده می‌شود. شما مشتریان عزیز می توانید، جهت استعلام قیمت ستیل الکل آرایشی و دریافت آنایز و نمونه با مشاوران ما در ارتباط باشید. قیمت این محصول تا اطلاع ثانوی به نوسانات قیمت دلار بستگی دارد.

خلاصه

در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون‌ها و کرم‌های پوستی، ستیل الکل به عنوان یک ماده ضخیم‌کننده و امولسیون‌کننده عمل می‌کند، تا از جدا شدن مواد جلوگیری کند. از آنجا که ستیل الکل در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می‌شود، وجود آن در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رنگ به پوست کمک می‌کند.

همچنین یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان طعم‌دهنده یا در تزئینات غذایی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل‌دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.

10 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • حسین
    2021-09-10 14:39

    بسیار سپاس‌گزارم

    پاسخ
  • علی رضوانی
    2020-11-15 16:17

    ستیل الکل چگونه تولید می شود؟

    پاسخ
    • 09124850508
      2020-11-15 16:19

      ستیل الکل با کاهش اتیل پالمیتات (استر مومی اسید پالمیتیک) با سدیم و الکل فلزی یا در شرایط اسیدی با هیدرید آلومینیوم لیتیوم به عنوان کاتالیزور تولید می شود.
      محصول نهایی در دمای بالاتر از بدن انسان ذوب می شود ، که باعث می شود آن برای آرایش و سایر مواردی که توسط پوست گرم می شوند مفید باشد.

      پاسخ
  • محمد راضی
    2020-11-15 16:08

    تفاوت بین ستیل الکل و استئاریل الکل چیست

    پاسخ
    • دکتر الهام استخری
      2021-09-10 16:49

      سلام وقت بخیر
      تفاوت اصلی بین ستیل الکل و استئاریل الکل این است که ستیل الکل دارای 16 اتم کربن است ، در حالی که استئاریل الکل دارای 18 اتم کربن است.

      نام ستیل الکل از اولین منبع آن گرفته شده است: روغن اسپرم نهنگ (اسپرماستی) . واژه لاتین روغن نهنگ Cetus است. با این حال ، امروزه از روغن پالمیتیک به عنوان منبع ستیل الکل استفاده می شود. از طرف دیگر ، استئاریل الکل از اسید استئاریک تولید می شود. هر دو الکل چرب هستند.

      پاسخ
  • محمد مقیمی
    2020-11-15 16:07

    آیا ستیل الکل دارای الکل طبی است؟

    پاسخ
    • 09124850508
      2020-11-15 16:09

      محصولاتی که دارای برچسب “بدون الکل” هستند ممکن است هنوز حاوی ستیل الکل یا الکل های چرب دیگری مانند استئاریل، ستواستئاریل یا لانولین باشند. اصطلاح “الکل” ، که به خودی خود استفاده می شود ، به طور کلی به اتانول اشاره دارد (همچنین به عنوان الکل اتیل یا الکل دانه نیز شناخته می شود).

      پاسخ
    • 09124850508
      2020-11-15 16:12

      با نوشیدنی الکلی یا الکل ایزوپروپیل اشتباه نگیرید، ستیل الکل یک ماده مومی و جامد است که اغلب در مواد آرایشی استفاده می شود. یک امولسیون کننده است که به ترکیب روغن و آب در مو و محصولات مراقبت از پوست مانند لوسیون ها و مواد آرایشی کمک می کند ، که به صاف بودن قوام کمک می کند. این یک مرطوب کننده خوب است و ممکن است ماده ای ارزشمند باشد که به رژیم زیبایی و مراقبت از پوست شما بیفزاید.

      پاسخ
  • رزیتا غفاری
    2020-11-15 16:06

    چرا ستیل الکل در مواد آرایشی وجود دارد؟

    پاسخ
    • 09124850508
      2020-11-15 16:08

      ستیل الکل به عنوان یک ماده اتصال دهنده عمل می کند ، به ترکیبات مختلف موجود در بسیاری از مرطوب کننده ها ، لوسیون ها و کرم ها کمک می کند تا به یکدیگر متصل شوند ، که به شما کمک می کند تا نرم و نرم استفاده شود.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست