پلی اتیلن گلیکول 400 (PEG 400) یک پلی اتیلن گلیکول با وزن مولکولی متوسط 400 است. این مایع شفاف و چسبناک جاذب رطوبت است. PEG 400 محلول در آب، غیر یونی، نسبتاً بی اثر، مایع یا جامد است. خاصیت لغزش و مرطوب کنندگی به پوشش ها می دهد. اصطلاحات پلی (اتیلن گلیکول) و پلی (اتیلن اکسید) به پلیمرهایی اشاره دارد که از نظر شیمیایی یکسان هستند. زنجیره های پلیمری در هر دو انتها با هیدروکسیل خاتمه می یابند. به جز پلی (اتیلن گلیکول) با کمترین وزن مولکولی، پلی (اتیلن گلیکول) دارای توزیع وزن مولکولی وسیعی از 0.5 برابر تا 1.5 برابر مقادیر نشان داده شده است. برای آشنایی بیشتر با پلی اتیلن گلیکول 400 با ما همراه باشید.

نام انگلیسی

Polyethylene Glycol 400 (PEG 400)

نام INCI

PEG-8

شماره CAS

25322-68-3

فرمول مولکولی

H(OCH2CH2)nOH

وزن مولکولی

380 – 420 (g/mol)

pH-5% در محلول آبی در دمای   25°C

4.5 – 7.5

ویسکوزیته 210°F (99°C)

6.8 – 8.0 (cSt)

حالت فیزیکی

مایع

بو

بدون بو

دمای جوش

> 200 (تجزیه)

دمای ذوب

4 – 8

انحلال پذیری در آب در دمای  20 °C

100 (wt%)

ضریب شکست

n20/D 1.4563

دمای انتقال شیشه ای، TG

-41° (ºC)

خرید پلی اتیلن گلیکول‌ 400 (PEG 400)

پلی اتیلن گلیکول ها (PEGs) از اکسید اتیلن با پلیمریزاسیون در هزاران تن در سال تولید می شوند. وزن مولکولی PEG ها از 300 تا 60000 دالتون متغیر است. پلی اتیلن گلیکول 400، یک مایع شفاف، بی رنگ و چسبناک است که آن را برای کاربردهای دارویی، محصولات مراقبت شخصی یا لوازم آرایشی بسیار مناسب می کند. به شدت آبدوست است و در آب و همچنین در استون، الکل، بنزن، گلیسیرین، گلیکول ها و هیدروکربن ها محلول است.

شرکت پیشگامان شیمی به عنوان تامین کننده مواد شیمیایی صنایع مختلف، پلی اتیلن گلیکول 400 را در بشکه‌های 200 کیلویی عرضه می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید PEG 400 در گرید صنعتی و دارویی با ما تماس بگیرید.

پلی اتیلن گلیکول 400 چیست؟

پلی اتیلن گلیکول 400 (PEG 400) دارای مقادیر کم مولکولی با سمیت کم است و بسیار هیدرولیکی می باشد، که یک ماده مفید در ترکیبات دارویی می باشد. این ماده محلولیت و قابلیت دسترسی بیولوژیک داروهای محلول در آب را به طور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. پلی اتیلن گلیکول ها از اکسید اتیلن (Ethylene oxide) مایع و آب تولید می شوند و دارای مشتقات مختلف می باشند. پی ای جی همراه با بسیاری از مشتقات غیر فعال آن ها به صورت گسترده ای در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان سورفکتانت ها، امولسیفایرها، مواد پاک کننده، روان کننده ها و تهویه دهندگان پوست استفاده می شود.

PEG 400 (پلی اتیلن گلیکول 400) درجه ای با وزن مولکولی کم از پلی اتیلن گلیکول است. این یک مایع شفاف، بی رنگ و چسبناک است. به دلیل داشتن بخشی از سمیت کم، PEG 400 به طور گسترده ای در انواع فرمولاسیون دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. PEG 400 (پلی اتیلن گلیکول 400) یک گرید با وزن مولکولی کم از پلی اتیلن گلیکول است.

این مایع شفاف، بی رنگ و چسبناک است. به دلیل سمیت کم، PEG 400 به طور گسترده در انواع فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود. پلی اتیلن گلیکول ها با جرم ملکولی متفاوت دارای خواص فیزیکی متفاوت هستند و کاربردهای گسترده ای دارند و حلالیت بالایی در آب دارند و همچنین به عنوان یک اتصال دهنده و روان کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می رود.

خواص شیمیایی PEG 400

PEG 400  به شدت آبدوست است. ضریب تقسیم PEG 400 بین هگزان و آب 0.000015 است. این عدد نشان می دهد که وقتی PEG 400 با آب و هگزان مخلوط می شود، تنها 15 قسمت PEG400 در لایه هگزان در هر 1 میلیون قسمت PEG 400 در لایه آب وجود دارد.

پلی اتیلن گلیکول 400 یک حلال عالی برای تعداد زیادی از مواد است که به راحتی در آب حل نمی شوند. بنابراین آن ها به طور گسترده ای به عنوان حلال ها و مواد محلول در مواد فعال و مواد تحریک کننده در آماده سازی مایع و نیمه جامد مورد استفاده قرار می گیرند. این توانایی PEGها برای تشکیل کمپلکس هایی با مواد فعال است که وظیفه قدرت حلال عالی آن ها را بر عهده دارد.

PEG 400 در آب، استون، الکل ها، بنزن، گلیسیرین، گلیکول ها، کلروفرم، تولوئن، دی کلرومتان و هیدروکربن های آروماتیک محلول است و کمی در هیدروکربن های آلیفاتیک محلول است. همچنین در دی اتیل اتر و هگزان نامحلول می‌باشند. عدد 400 به میانگین وزن مولکولی PEG اشاره دارد. در مورد PEG 400، وزن مولکولی 400 واحد جرم اتمی میانگین (یا “دالتون”) است که اجازه می‌دهد این ترکیب شناخته شود. وزن 400 دالتون معادل زنجیره‌ای در حدود 9 تکرار اتر در داخل مولکول است.

کاربردهای پلی اتیلن گلیکول 400 (PEG 400)

در لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یک ماده محلول در آب، بی بو، بی اثر، غیر فرار، بدون خواص تحریک کننده در محصولاتی مانند کرم ها، لوسیون ها، صابون ها، مواد شوینده و پاک کننده استفاده می شود. در صنعت کاشی و سرامیک به عنوان یک روان کننده و گیرنده حامل به کار می‌رود. به عنوان پلاستی کننده، روان کننده ها، نرم کننده ها، عوامل ضد انفجار و عوامل مشکوکی، PEGها در چسب و نساجی استفاده می شوند.

در صنعت داروسازی، از PEG 400 به عنوان حلال و سورفاکتانت برای کاهش کشش سطحی آب استفاده می شود. همچنین از این روغن به عنوان یک پایه پماد و شیاف استفاده می شود. همچنین به عنوان روان کننده قرص ها و کپسول ها، باعث راحتی بیشتر در بلع بیماران می‌شود. PEG 400 همچنین در خمیر دندان و به عنوان حلال جوهر در چاپگرهای رومیزی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو برای تسکین چشم های خشک و تحریک پذیر استفاده می شود.

علل شایع خشکی چشم شامل باد، آفتاب، گرمایشی، استفاده از کامپیوتر، مطالعه کردن و برخی داروهای خاص است.این دارو ممکن است حاوی 1 یا بیشتر از مواد تشکیل دهنده زیر باشد:

  • کربوکسی متیل سلولز cmc
  • دکستران
  • گلیسیرین
  • هایپروملوز
  • پلی اتیلن گلیکول 400 (PEG 400)
  • پلی سوربات
  • پلی وینیل الکل
  • پوویدون یا پروپیلن گلیکول

روان کننده های چشم، چشم را مرطوب نگه می دارند، به محافظت چشم در برابر آسیب و عفونت کمک می کنند و علائم خشکی چشم مانند سوزش، خارش و احساس شبیه بهزمانی که چیزی در چشم وجود دارد کاهش می‌دهد.

پلی اتیلن گلیکول‌ PEG 400 از کجا بخریم؟

گرید های پلی اتیلن گلیکول ها 200، 300، 400، 600، 1000 به صورت مایع است و در بشکه‌های 200 کیلویی بسته بندی می شوند.شما مشتریان عزیز می توانید برای اطلاع از قیمت و نحوه ی سفارش این پلی اتیلن گلیکول با شماره های موجود در صفحه تماس با ما ارتباط حاصل نمایید.

این مقاله از ۱ رای ۴ امتیاز گرفت
spinner در حال ثبت رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست