فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمول کرم حالت دهنده موی فر

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمول کرم حالت دهنده موی فر + فرمولاسیون

w/w (%) مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
تا 100% آب
0.20 ادتا 2 سدیم
فاز B
3.00 گلیسریل استئارات + PEG 100 استئارات
3.00 استئاریل الکل
3.00 کره شی باتر
2.00 گلیسیریدهای سویا + کره شی باتر ارگانیک
1.50 بهیتریمونیم متوسولفات + استئاریل الکل
0.80 Ceteareth-20
0.05 توکوفرول
فاز C
1.00 ستریمونیم کلراید
فاز D
1.00 فنوکسی اتانول + اتیل هگزیل گلیسرین
0.20 عطر + بنزیل سالیسیلات + لیمونن
 فاز E
pH 4،2-4،5  اسید سیتریک

فرآیند تولید:

  1. آب را آماده کنید.
  2. ترکیبات A را به ترتیب مشخص شده اضافه کنید.
  3. کربومر را روی آب بپاشید و با هم زدن با سرعت متوسط مخلوط کنید، مخلوط کردن را ادامه دهید تا پلیمر کاملاً هیدراته شود.
  4. فاز A و C را جداگانه تا 75 درجه حرارت دهید.
  5. در حین مخلوط کردن، B را به A اضافه کنید.
  6. مخلوط را در حین هم زدن خنک کنید.
  7. C را به A + B اضافه کنید.
  8. مخلوط کنید تا یکنواخت و همگن شود.
  9. pH را تنظیم کنید.

مواد موجود در این فرمولاسیون ترکیبی موجب تراز و صاف بودن تارهای موها می‌شود و به موارد زیر کمک می‌کند:

  • موهای ضخیم، درشت و بی‌نظم را کنترل کنید
  • بهینه‌سازی فر و ارائه اقدامات ضد وز

افزودن کره شی باتر تصفیه نشده باعث بهبود نرم‌کنندگی بدون ایجاد ویسکوزیته و کمک به خواص ضد وز و روانکاری مو می‌شود.

مواد تشکیل‌دهنده کرم حالت دهنده مو فر

  • گلیسیرید سویا

گلیسیرید سویا در محصولات آرایش و بهداشتی استفاده می‌شود. گلیسیریدهای سویا از روغن سویا و اسید فرولیک گرفته می‌شوند. این ماده یک آنتی‌اکسیدان طبیعی است و UVA و UVB نور خورشید را فیلتر می‌کند. در برخی ترکیبات آرایشی به آن گلیسیرید سویا هیدروژنه نیز گفته می‌شود.

روغن سویا و سویا از گیاه سویا گرفته شده است که به شدت در سراسر غرب میانه ایالات متحده رشد می‌کند. این نه تنها یک منبع غذایی سالم است که به اشکال مختلفی وجود دارد – شیر، لوبیا، توفو و جایگزین گوشت یا مواد افزودنی، بلکه روغن حبوبات کیفیت غذایی دارد و اکنون به محصولات تجاری، از جمله مواد آرایشی تبدیل می‌شود.

محصولات سویا طبیعی و بی‌خطر و در عین حال مؤثر هستند. روغن سویا یک روغن غذایی مغذی است که حاوی ویتامین و مواد معدنی بالایی است که برای مراقبت از پوست نیز مفید است. از آنجا که ملایم و ایمن است و هیچ عارضه‌ای ندارد، در صنعت آرایشی و بهداشتی خصوصاً در محصولات ضد پیری پتانسیل زیادی دارد.

خرید ستریمونیوم کلراید
خرید ستریمونیوم کلراید
  • ستریمونیوم کلراید

سنتریمونیوم کلراید ماده‌ای است که در محصولات مراقبت از مو و مراقبت از پوست برای کاهش استاتیک و بهبود ایمنی و طول عمر محصولات استفاده می‌شود.

سانتریمونیوم کلراید یک نمک آمونیوم چهارگانه است و از همان دسته مواد تشکیل‌دهنده سیتریمونیوم بروماید و کلرید استئارتریمونیوم است.

سنتریمونیوم کلراید عمدتاً در محصولات مراقبت از مو مانند شامپوها استفاده می‌شود اما در برخی از محصولات تمیز کننده بدن نیز استفاده می‌شود.

کلرید سنتریمونیوم به جلوگیری از الکتریسیته ساکن که در بین تارهای مو جمع شده و باعث فرار و وز شدن مو می‌شود، کمک می‌کند. همچنین به عنوان ماده نگهدارنده ملایم عمل می‌کند.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم حالت دهنده موی فر با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید