فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون کرم ضد سلولیت

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون کرم ضد سلولیت + فرمول

درصد % وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
5.00 % کاپریلیک / کاپریک تری گلیسرید
2.00 % اکتیل استئارات
1.00 % گلیسریل استئارات
1.00 % سیکلومتیکون
4.00 % ایزوپروپیل میرستات
0.50 % میرستیل میریستات
0.50 % لانولین
2.00 % موم امولسیون کننده NF
1.50 % ستئارات 20
فاز B
2.00 % گلیسیرین
0.02 % ادتا 4 سدیم
0.15 % ایمیدازولیدینیل اوره
0.20 % سدیم متیل پارابن
0.02 % پروپیل پارابن
به مقدار کافی آب
فاز C
0.50 % عصاره ریشه Coleus forskohlii
1.50 % متیل پیرولیدون
فاز D
2.00 % اکریلات کوپلیمر / اکریل آمید + پارافین + پلی سوربات 80

فرآیند تولید کرم ضد سلولیت:

  • ترکیبات فاز A را با هم مخلوط کرده و در دمای 70-75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • ترکیبات فاز B را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و تا دمای 70-75 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • با تحریک مداوم، A را به B اضافه کنید.
  • هنگامی که دما در 45 درجه سانتی‌گراد است، C را اضافه کنید و سپس D را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط همگن ایجاد شود.

مواد تشکیل‌دهنده کرم ضد سلولیت

  • موم امولسیون‌کننده NF

موم امولسیون‌کننده NF یک موم غیر یونی طبیعی است که به طور طبیعی از چربی‌ها و استرها تهیه می‌شود. هنگامی که فرموله شد، به عنوان یک امولسیون‌کننده در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. بسته به غلظت آن، موم می‌تواند ضخیم یا نازک باشد. برای پوست لطیف است، فواید چشمگیری را به همراه دارد و استفاده از آن آسان است.

شکل ظاهری موم امولسیون‌کننده جامد و سفید است. بوی الکل چربی کمی دارد. pH  آن می‌تواند به 3 و تا 13 برسد. موم امولسیون‌کننده NF یک ماده متنوع است و به طور یکپارچه با سیستم‌های آنیونی، غیر یونی و کاتیونی ترکیب می‌شود. در صورت گرم شدن تخریب نمی‌شود اما هنگام نگهداری در دمای بالا تغییر رنگ جزئی را تجربه می‌کند. عمر آن بسته به فرمولاسیون 18-24 ماه است.

طبق اداره غذا و داروی ایالات متحده، امولسیون‌کننده موم NF برای استفاده عمومی بی‌خطر است. به همین دلیل، موم‌های امولسیون سبزیجات در تولید محصولات مراقبت از پوست برای نوزادان و بزرگسالان برجسته است.

خرید سدیم متیل پارابن
خرید سدیم متیل پارابن
  • سدیم متیل پارابن

بیش از 50 سال است که از متیل پارابن به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. فرمول شیمیایی سدیم متیل پارابن C8H7NaO3 است. همچنین ممکن است به طور طبیعی در میوه‌هایی مانند زغال اخته وجود داشته باشد که دارای فعالیت ضد میکروبی باشد. سدیم متیل پرابن فرم نمک سدیم، متیل پارابن است.

متیل پرابن از طریق پوست یا پس از مصرف کاملاً جذب شده و به هیدروکسی بنزوئیک اسید هیدرولیز می‌شود و متابولیت‌ها به سرعت از طریق ادرار دفع می‌شوند. هیچ شواهدی از انباشت وجود ندارد.

  • ایمیدازولیدینیل اوره

ایمیدازولیدینیل اوره یک پودر سفید بدون بو است. در محصولات آرایشی و مراقبت‌های شخصی، ایمیدازولیدینیل اوره را می‌توان در انواع مختلفی از محصولات از جمله لوسیون، کرم، نرم‌کننده مو، شامپو و دئودورانت یافت.

چرا از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی استفاده می‌شود؟

ایمیدازولیدینیل اوره میکروارگانیسم‌ها را از بین می‌برد، یا از رشد و تولید مثل آن‌ها جلوگیری کرده یا آن‌ها را مهار می‌کند. جلوگیری از رشد میکروب‌ها، مواد آرایشی و بهداشتی را از خراب شدن محافظت می‌کند.

واکنش‌های درماتیت تماسی حساسیتی معمولی ممکن است رخ دهد، با این حال، ایمیدازولیدینیل اوره دلیل اصلی حساسیت تماسی در مقایسه با سایر مواد نگهدارنده نیست. به همین دلیل، ایمیدازولیدینیل اوره اغلب ماده نگهدارنده‌ای است که در محصولاتی که دارای برچسب “ضد آلرژی” هستند یافت می‌شود. با این حال، اگر به ایمیدازولیدینیل اوره حساسیت دارید، این محصولات به هیچ وجه ضد حساسیت نیستند به همین دلیل باید از آن‌ها اجتناب شود.

  • سدیم پروپیل پارابن

بیش از 50 سال است که از پروپیل پارابن به عنوان ماده نگهدارنده ضد میکروبی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. فرمول شیمیایی پروپیل پارابن سدیم NaC10H12O3 است، این نمک سدیم، پروپیل پارابن است.

پروپیل پارابن به راحتی از طریق دستگاه گوارش و پوست جذب می‌شود و متابولیت‌ها به سرعت از طریق ادرار دفع می‌شوند. به نظر نمی‌رسد که در بدن جمع شود. این ماده در FDA به طور کلی در لیست ترکیبات امن در نظر گرفته می‌شود.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه مرطوب‌کننده پس از آفتاب با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + سه =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید