فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون اسپری مرطوب کننده پس از آفتاب

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

فرمولاسیون اسپری مرطوب کننده پس از آفتاب + فرمول

درصد % وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
1.50 میکروکریستالین سلولز- آویسل MCC
فاز B
79.95 آب
فاز C
5.00 پروپیلن گلیکول
0.50 دکسپانتنول (پانتنول) + پروپیلن گلیکول (D-پانتنول)
فاز D
5.00 C12-15 آلکیل بنزوات
2.50 گلیسریل مونو استئارات GMS
2.00 اولئات -20
2.00 سیکلومتیکون
0.05 استئاریل الکل
فاز E
1.00 پروپیلن گلیکول + دیازولیدینیل اوره + متیل پارابن + پروپیل پارابن
0.05 اسانس

فرآیند تولید:

  • با استفاده از یک میکسر روتور-استاتور با برش بالا به مدت 5 دقیقه، A را در B پراکنده کنید.
  • C را به AB اضافه کنید و تا 75 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • جداگانه D را گرم کنید و حرارت را در دمای 75 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  • به آرامی D را به ABC اضافه کنید، سپس مخلوط را همگن کنید.
  • با مخلوط کردن مداوم و آرام مخلوط را تا دمای 50 درجه سانتی‌گراد سرد کنید و E را در دمای 50 درجه‌ی سانتی‌گراد اضافه کنید، سپس با مخلوط کردن مداوم و آهسته قبل از بسته‌بندی در دمای 30 درجه سانتی‌گراد سرد کنید.

مواد تشکیل‌دهنده اسپری مرطوب‌کننده پس از آفتاب

  • میکرو کریستالین سلولز

همانطور که از نام آن پیداست، میکرو کریستالین سلولز در اصل سلولز است و از کاغذ چوب با کیفیت بالا گرفته می‌شود. در حالی که سلولز فراوان‌ترین ماده آلی است، میکرو کریستالین سلولز فقط می‌تواند از درجه خاصی از آلفا سلولز حاصل شود.

این یک پودر سفید، بی‌بو، بی‌مزه و آزاد است که نسبتاً عاری از آلودگی‌های آلی و غیرارگانیک است. از نظر متابولیکی بی‌اثر است و دارای خاصیت جذب آب، تورم و پراکندگی عالی است.

در فرمولاسیون محصولات آرایشی به عنوان تثبیت‌کننده امولسیون و اصلاح‌کننده ویسکوزیته استفاده می‌شود.

کاربردهای میکرو کریستالین سلولز
  • به عنوان چسب در ساخت قرص برای افزایش سختی قرص و همچنین بهبود ویژگی‌های جریان استفاده می‌شود
  • می‌تواند برای قرص فشرده‌سازی مستقیم و دانه‌بندی مرطوب استفاده شود
  • به جلوگیری از تشکیل توده کمک می‌کند
  • بافت را بهبود می‌بخشد و تعلیق یک مایع در مایع دیگر را تشویق می‌کند
  • در بستنی برای جلوگیری از رشد کریستال یخ استفاده می‌شود
  • ماده عالی لعاب
  • پایداری عالی در برابر یخ و ذوب
  • به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی کم کالری استفاده می‌شود
  • ماده غلیظ‌کننده در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی
  • بند کننده مواد آرایشی صورت
فروش میکرو کریستالین سلولز
فروش میکرو کریستالین سلولز
  • سیکلومتیکون

اگر نگاهی به پشت محصولات مراقبت از پوست خود بیندازید، متوجه خواهید شد که سیکلومتیکون تقریباً به همه جا راه پیدا کرده است.

سیکلومتیکون اصطلاحی جذاب برای توصیف مخلوط مواد سیلوکسان حلقوی مشتق شده از سیلیسیم و اکسیژن است. سیکلوپنتاسیلوکسان همان سیکلومتیکون نیست. اما این بخشی از مخلوطی است که آن را تشکیل می‌دهد.

سیکلومتیکون به محصولات مراقبت از پوست بافت صاف‌تری می‌دهد که به آن‌ها اجازه می‌دهد به راحتی بلغزانند – بدون اینکه وارد منافذ پوست شوند یا به سلول‌های پوست بچسبید.

یک محصول مراقبت از پوست فقط در صورتی کار می‌کند که بتوانید آن را به طور مساوی در تمام صورت خود پخش کنید. اگر برای پخش آن به طور مساوی تلاش کنید، بیشتر رتینول روی گونه‌ها و کمی کمتر روی پیشانی خود دریافت خواهید کرد.

 در مورد ضد آفتاب، یک لایه ناهموار به این معنی است که شما تکه‌هایی از پوست را بدون محافظت می‌گذارید.

تفاوت آن با سیلیکون‌های سنگین مانند دایمتیکون از دو جهت مهم است: دارای پایان خشک‌تری است و پس از استفاده به سرعت تبخیر می شود.

فروش سیکلوپنتاسیلوکسان به عنوان سیکلومتیکون صحیح نیست. اما این بخشی از مخلوطی است که آن را تشکیل می‌دهد.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه اسپری مرطوب‌کننده پس از آفتاب با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + یک =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید