فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون کرم ترمیم کننده جای آکنه

فرمولاسیون کرم ترمیم کننده جای آکنه + فرمول

% وزنیمواد تشکیل‌دهنده

فاز A

82.8 %آب
1.0 %گلیسیرین
0.5 %ستیل هیدروکسی اتیل سلولز
0. 35 %کربومر

فاز B

2.0 %گلیسریل مونو استئارات Laureth-23 + GMS 
1.0 %ستئارات 20
0.6 %C18-36 تری گلیسرید اسید
1.0 %بهنیل الکل
فاز C
0.3 %تری اتانول آمین
فاز D
1.0 %دایمتیکون
2.0 %سیکلوپنتاسیلوکسان
1.0 %گلیسرین + گلیسریل پلی اکریلات
فاز E
5.95 %بنزوئیل پیروکساید
فاز F
0.5 %فنوکسی اتانول + کاپریلیل گلیکول

مراحل تولید کرم جای آکنه

  • در یک ظرف، مواد A را وزن کرده و مخلوط کنید. ستیل هیدروکسی اتیل سلولز را اضافه کرد و یکدست کنید. سپس کارباپول 980 را اضافه کرده و هم‌زدن را ادامه دهید تا کامل حل شود. در حین همزدن، دمای مخلوط را تا دمای 80-85 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • در یک ظرف جداگانه B را ترکیب کرده و در حین مخلوط کردن به دمای 85-80 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. B را به A اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه همزدن را ادامه دهید تا یکدست شود.
  • تری اتانول آمین را به مخلوط اضافه کرده و همزدن را ادامه دهید. مخلوط را تا 45 درجه سانتی‌گراد سرد کنید و به مخلوط جارو تغییر دهید.
  • ترکیبات فاز D را با هم ترکیب کرده و آن را به مخلوط موجود در ظرف اصلی اضافه کنید. در حین خنک شدن، همزدن مخلوط را با RT ادامه دهید.
  • ترکیبات فاز E را در 30 درجه سانتی‌گراد اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • ترکیبات فاز F را اضافه کرده و باهمزن RT مخلوط کنید. در دمای 25 درجه سانتی‌گراد همزدن را متوقف کنید.

خصوصیات ظاهر محصول:

کرم صاف دارای pH: 5.30 – 5.90 ویسکوزیته: 65 000 – 85 000 

مواد تشکیل‌دهنده کرم از بین برنده جای آکنه

  • Laureth-23

Laureth-23 یک امولسیون‌کننده با HLB بالا است که در امولسیون‌های روغن در آب استفاده می شود. Laureth-23 در محصولات آرایشی و دارویی به عنوان سورفاکتانت، امولسیون‌کننده و ماده روان‌کننده استفاده می‌کند. به ویژه از نظر بی‌اثر بودن شیمیایی در تجزیه هیدرولیتیک در برخی از فرمولاسیون‌ها بسیار مفید است.

Laureth-23 یک سورفاکتانت غیر یونی است که از لوریل الکل و 23 مول اکسید اتیلن تهیه شده است. Laureth-23 به طور متوسط حاوی 23 واحد اکسید اتیلن است. ممکن است در Laureth-23 مقادیر کمی از 1،4-دی اکسان، یک محصول جانبی از اتوکسیلاسیون، یافت شود. وجود بالقوه این ماده کاملاً شناخته شده است و می‌توان از طریق مراحل تصفیه آن را حذف کرد.

  • گلیسیریل مونو استئارات

یک مونوگلیسیرید که به طور گسترده در غذاها به عنوان یک امولسیون‌کننده استفاده می‌شود، گلیسرول مونواستئارات است که معمولاً به آن GMS نیز گفته می‌شود. به شکل یک پودر سفید در می‌آید که دارای رطوبت، بو و طعم شیرین است. از نظر شیمیایی، اسید استئاریک یک گلیسرول استر است.

دارای فرمول: C21H42O4 می‌باشد.

خرید سیکلوپنتاسیلوکسان

  • سیکلوپنتاسیلوکسان

در محصولات زیبایی، سیکلوپنتاسیلوکسان عمدتاً به عنوان نرم‌کننده، ماده انتقال‌دهنده، روان‌کننده و حلال استفاده می‌شود.

سیکلوپنتاسیلوکسان مانند تمام سیلیکون‌های دیگر سیالیت بی‌نظیری دارد که باعث می‌شود به راحتی قابل انتشار باشد.

سیکلوپنتاسیلوکسان هنگامی که روی پوست و مو قرار می‌گیرد، لمس احساس ابریشمی و لغزشی می‌دهد و با تشکیل یک مانع محافظتی روی پوست، دفع آب ملایمی را ایجاد می‌کند.

سیکلوپنتاسیلوکسان همچنین می‌تواند خطوط ریز و چین و چروک را پر کرده و به صورت موقت “ظاهر چاق” ایجاد کند.

سیکلوپنتاسیلوکسان یک ماده رایج در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از بدن است که برای بهبود بافت فرمولاسیون استفاده می شود و به محصولات کمک می‌کند تا به صورت یکنواخت و یکدست سر بخورند. این ماده همچنین به عنوان یک مانع محافظتی در برابر پوست، از پوست در مقابل از دست دادن رطوبت، مواد حساسیت‌زا و باکتری‌ها محافظت می‌کند.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه کرم ترمیم کننده جای آکنه با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید