دارویی و پزشکی

روغن کالاندولا

سفارش محصول تماس با کارشناس

امتیاز شما:
[کل: 0 میانگین: 0]

روغن کالاندولا یک روغن طبیعی است که از گل‌های گلبرگ (Calendula officinalis) استخراج شده است. روغن کالاندولا که همان روغن گل همیشه بهار نامیده می‌شود دارای برگ‌هاي تحتاني قاشقي شکل و برگ‌هاي فوقاني سرنيزه‌اي می‌باشد. این گیاه دارای گل‌های زرد تا نارنجي رنگ است.

این گیاه دارای گل‌ها و همچنين سرشاخه گل داری بوده که دارای مصرف دارویی است. این گیاه در منطقه‌ی مدیترانه کشت می‌شود. کلمه “Calendula” از واژه لاتین “calendae” استخراج شده است که به معنی “تقویم کوچک”، “شیشه آب و هوا کمی” یا “ساعت کمی” است، این نام‌گذاری عمدتاً به علت سریع‌بودن آن در شکوفایی ماه نو یا در آغاز ماه تقویم صورت گرفته است.

خرید روغن کالاندولا
خرید روغن کالاندولا

روغن کالاندولا با تزریق گل گل‌برگ در یک روغن حامل ساخته شده است.

کلمه “Marigold” به معنی “مریم مقدس” است و اعتماد به نفس داشتن خواص الهی شفا دارد و حتی امروزه، این گل‌ها برای احترام مادر در موارد متعدد کاتولیک استفاده می‌شود. همچنین برای تزئین خدایان در دوران مذهبی سنتی هندوستان در هند استفاده می‌شود.

این گیاه دارای رنگ روشن و بوی شیرین است که این گیاه را از دیگر گیاهان متفاوت می‌کند.

این ترکیب یک روغن طبیعی استخراج شده از گل‌های گلبرگ (Calendula officinalis) است. این اغلب به عنوان درمان مکمل یا جایگزین استفاده می‌شود.

 داراي خواص:

  • ضد قارچ
  • ضد التهابي و ضد باکتريايي است که ممکن است در بهبود زخم، اگزما تسکين‌دهنده و بثورات ناخوشايند استفاده شود.

روش‌های تولید:

شما می‌توانید از گل‌برگ‌های گرده گل خشک یا تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از گل‌های تازه، اطمینان حاصل کنید که از باران یا خورشید صبح دور بوده باشند. بهترین راه این است که آن‌ها را در ظهر روز آفتابی جمع‌آوری کنید و آن‌ها را یک روز در خورشید بگذارید. مزیت ساخت خودتان این است که شما می‌توانید روغن حامل را بر اساس نوع پوستی که می‌خواهید از محصول استفاده کنید، انتخاب کنید.

اگر در گل‌دان خشک و تاریک ذخیره شود، روغن آن می‌تواند بیش از یک سال دوام داشته باشد.

کاربردها:

روغن کالاندولا یکی از محبوب‌ترین و موثر ترین روغن‌های موضعی است. این روغن پایه عالی برای کرم‌های صورت و بسیاری دیگر از لوازم آرایشی طبیعی و محصولات مراقبت از بدن است. Calendula مناسب برای هر کسی است که زمان زیادی را صرف خارج از منزل با قرار گرفتن در معرض عناصر می‌کند.

این اغلب به عنوان درمان مکمل یا جایگزین استفاده می‌شود. روغن کالاندولا داراي خواص ضد قارچ، ضد التهابي و ضد باکتريايي است که ممکن است در بهبود زخم، اگزما تسکين‌دهنده و بثورات ناخوشايند استفاده شود. همچنین به عنوان یک ضد عفونی‌کننده استفاده می‌شود.

این روغن عالی است برای کمک به:

  • بیماری‌های پوستی
  • التهاب و خارش
  • سوختگی
  • اگزما
  • بثورات مستهجن
  • درمان رگ‌های واریسی

استفاده می‌شود.

روغن ماساژ پوستی کالاندولا دارای ویژگی‌های:

  • شادابی
  • تسکین‌دهنده
  • نرم‌کننده

است که باعث می‌شود انتخاب خوبی برای ماساژ یا تهیه یک ترکیب روغن حامل باشد.

خرید روغن کالاندولا
خرید روغن کالاندولا

فواید روغن کالاندولا برای پوست 

ممکن است یک درمان جایگزین برای درمان بیماری‌های مختلف پوستی و همچنین بهبود کیفیت و ظاهر پوست باشد. در اینجا هفت روش استفاده از روغن کالاندولا برای پوست وجود دارد.

کرم کالاندولا به عنوان ضد آفتاب

 ممکن است گزینه‌ای برای محافظت در برابر آفتاب باشد. یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2012 نشان داد که روغن کالاندولا به عنوان مخلوط کرمی دارای خواص SPF است. با این حال، شواهد بیشتری برای حمایت از کرم کالاندولا به عنوان ضد آفتاب احتمالی مورد نیاز است.

در ضمن، به کرم ضد آفتابی که ثابت می‌کند برای کاهش احتمال سرطان پوست برای شما و خانواده شما کار می‌کند، بچسبید.

بهبود بافت پوست

کالاندولا در آنتی اکسیدان‌هایی که به حفظ سلامت پوست کمک می‌کنند کاملاً قوی است. این آنتی اکسیدان‌ها نقش اصلی در خنثی سازی رادیکال‌های آزاد دارند که می‌توانند به پوست شما آسیب برسانند. آنتی اکسیدان‌ها با افزایش گردش خون سلول باعث رشد سلول‌های سالم پوست می‌شوند.

کالاندولا باعث افزایش تولید کلاژن در بدن می‌شود و پوست شما را درخشان و سالم می‌کند. بنابراین، استفاده از کالاندولا برای پوست شما بافت آن را تا حدود زیادی بهبود می‌بخشد.

برای زخم‌ها

روغن کالاندولا ممکن است بهبود زخم را تسریع کند. تحقیقات از منابع معتبر در 2013 نشان می‌دهد که استفاده از پماد آلوئه ورا یا کالاندولا همراه با مراقبت‌های استاندارد باعث بهبود اپیزیوتومی می‌شود.

در این مطالعه، زنانی که به مدت پنج روز هر هشت ساعت از پماد آلوئه ورا و یا پماد کالاندولا استفاده کردند، در علائمی مانند قرمزی، تورم و کبودی بهبود یافتند. افزودن پماد آلوئه یا کالاندولا به مراقبت‌های استاندارد موثرتر از استفاده از مراقبت‌های استاندارد به تنهایی بود.

 برای آکنه

برخی افراد از روغن کالاندولا برای درمان آکنه استفاده می‌کنند. یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره کالاندولا ممکن است در درمان و پیشگیری از آکنه ولگاریس مفید باشد، اما برای حمایت از این یافته‌ها تحقیقات بیشتری، به ویژه مطالعات روی انسان، لازم است.

می‌توانید با استفاده از پاک کننده کالاندولا صورت خود را بشویید. می‌توانید کرم، روغن یا درمان لکه دار کالاندولا را روی تمام صورت خود بمالید یا از آن برای هدف قرار دادن روی مناطق مستعد آکنه استفاده کنید. حتی ممکن است بخواهید هفته‌ای یک بار درمان ماسک صورت را امتحان کنید.

برای اگزما

اگرچه هیچ تحقیقی برای حمایت از آن وجود ندارد، برخی از افراد از روغن کالاندولا برای درمان اگزما استفاده می‌کنند. با این حال، یک مطالعه نشان داد که می‌تواند به تسکین درد ناشی از درماتیت در افرادی که از سرطان پستان تحت تابش قرار می‌گیرند، کمک کند.

در اینجا هشت روش درمانی طبیعی برای کاهش علائم اگزما آورده شده است.

برای بثورات پوشک

روغن کالاندولا ممکن است به تسکین بثورات پوشک کمک کند. یک مطالعه کوچک در سال 2012 نشان داد که اگرچه یک کرم آلوئه ورا در درمان بثورات پوشک موثر است، اما یک پماد کالاندولا بسیار مفیدتر بود. با این حال، این تحقیق مقدماتی است.

برای تسکین بثورات پوشک، می‌توانید مقدار کمی روغن کالاندولا را به تنهایی یا چند بار در روز با مقداری آلوئه ورا مخلوط کنید.

برای پسوریازیس

خواص ترمیم کننده زخم روغن کالاندولا می‌تواند آن را انتخاب خوبی در درمان پسوریازیس کند، اما هنوز تحقیقاتی در این مورد انجام نشده است. می‌توانید هر روز چند بار از روغن کالاندولا یا مومیایی کردن در منطقه آسیب دیده استفاده کنید.

از پیری زودرس جلوگیری می‌کند

اغلب خشکی پوست منجر به یکی از ترس‌های اساسی می‌شود – پیری زودرس. کالاندولا خاصیت بازسازی دارد و پوست خشک یا آسیب دیده را التیام می‌بخشد، که به نوبه خود به جلوگیری از احتمال پیری زودرس کمک می‌کند. استفاده از روغن کالاندولا باعث نرمی و لطیف شدن پوست می‌شود و در عین حال از ایجاد خطوط ریز و چین و چروک نیز می‌کاهد. همانطور که در بالا گفته شد، کالاندولا تولید کلاژن را افزایش می‌دهد که به جلوگیری از پیری زودرس پوست کمک می‌کند. درخشش جوانی را برای پوست شما فراهم می‌کند.

برای پوست بهتر است

روغن کالاندولا ممکن است ظاهر کلی پوست شما را بهبود بخشد. یک مطالعه نشان داد که یک کرم حاوی عصاره کالاندولا ممکن است باعث رطوبت و استحکام پوست شود، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.

همچنین حدس می‌زنند که کالاندولا ممکن است به درمان درماتیت تماسی کمک کند، که شامل واکنش به پیچک سمی است.

می‌توانید روزی دو بار روغن یا کرم کالاندولا را بر روی پوست خود استفاده کنید.

آیا خطری برای مصرف آن وجود دارد؟

گیاه کالاندولا به طور کلی ایمن است، اما چند نکته را باید بخاطر بسپارید. اگر به گیاهان خانواده کاسنیان حساسیت دارید از کالاندولا خودداری کنید. اگر باردار یا شیرده هستید از کالاندولا استفاده نکنید – به اندازه کافی شناخته شده نیست که مطمئن باشید بی‌خطر است.

از مصرف خوراکی کالاندولا حداقل دو هفته قبل از هرگونه عمل جراحی برنامه ریزی شده خودداری کنید، زیرا باعث خواب آلودگی می‌شود. آن را به صورت خوراکی همراه با هر نوع داروی آرامبخش مصرف نکنید.

سخن نهایی

روغن کالاندولا ممکن است توسط بسیاری ازافراد استفاده شود و برای برخی مفید باشد، اما تحقیقات زیادی در مورد کاربرد آن وجود ندارد. اگر می‌خواهید آن را امتحان کنید، مطمئن شوید که محصولی را خریداری می‌کنید که حاوی مواد طبیعی باشد و فاقد مواد شیمیایی و نگهدارنده باشد.

همیشه قبل از استفاده از این روغن برای معالجه هر بیماری که ممکن است نیاز به مراقبت پزشکی داشته باشد با پزشک خود صحبت کنید. قبل از استفاده حتماً تست پچ پوستی را انجام دهید. 

دیگر محصولات: اتیل پارابن

خرید روغن کالاندولا
خرید روغن کالاندولا

فروش روغن کالاندولا:

روغن کالاندولا به صورت گالن‌های 25 کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، روغن کالاندولا و سایر روغن‌های گیاهی مانند روغن آرگان، روغن جوجوبا، روغن درخت چای، روغن ماکادمیا و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

سیدی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید