آرایشی و بهداشتی

روغن دانه توت سیاه

سفارش محصول تماس با کارشناس

معرفی روغن دانه توت سیاه

توت سیاه یک میوه خوشمزه و عالی است که خواص بسیاری دارد. به طوری که مواد حاصله از آن نیز خواص بسیاری دارد. در این مقاله شما را با خواص روغن دانه توت سیاه بیشتر آشنا می‌کنیم. این محصول از بهترین میوه‌هایی است که در ایران کشت می‌شود. شاه توت ایرانی با درختی که عمری طولانی دارد، خواص بسیاری دارد.

پیشگامان شیمی یکی از بهترین شرکت‌های توزیع‌کننده عصاره شاه توت سیاه می‌باشد. این محصول را می‌توان در صنایع متنوعی به کار گرفت. در ادامه به تمامی این موارد اشاره می‌کنیم. با ما همراه بمانید.

خواص شاه توت سیاه

این میوه محصولی با تطبیق‌پذیری بالا می‌باشد که بیش از دو هزار سال است برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شود. گذشتگان ما از این میوه محصولات بسیاری تولید می‌کردند.

گذشتگان ما از روغن دانه توت سیاه، برگ توت سیاه، ساقه و حتی خود این میوه استفاده می‌کرده اند. آن‌ها برای درمان‌های بسیاری مانند گزش سم، عفونت خفیف و… از این محصول استفاده می‌کردند.

Blackberry Seed Oil
روغن دانه توت سیاه از بهترین روغن های درمانی طبیعی

روغن دانه توت سیاه با روش‌های استخراج سرد به دست می‌آید. از این رو این محصول دارای بیش از سه سال ماندگاری می‌باشد.
این روغن فوق‌العاده روغنی مغذی است که به سرعت جذب پوست می‌شود. از این رو مناسب انواع صنایع آرایشی، بهداشتی و سلامتی می‌باشد.

خواص روغن دانه توت سیاه برای پوست

این روغن سرشار از آنتی‌اکسیدان، توکوفرول‌ها و توکوتیرینول‌ها می‌باشد. از این رو به سرعت جذب پوست می‌شود. همچنین می‌تواند بافت پوست را سلامت‌تر کند. این روغن شگفت‌انگیز دارای مقادیر زیادی امگا ۳ و ۶ است. این مواد برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد سطح پوست مفید هستند. از این جهت این روغن مناسب انواع پوست‌های خشک، چرب، حساس و… است.

روغن دانه توت سیاه حاوی اسیدهای چرب و اشباع بسیاری است. یکی از این اسیدها امگا ۳ و ۶ می‌باشد. این اسیدهای چرب شما را از انواع بیماری‌های پوستی حفاظت می‌کند. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به اگزما، پسوریازیس، درماتیت و… اشاره کرد. این محصول ویتامین‌های مختلف و سودمند بسیاری را به پوست شما می‌رساند. از این رو برای درمان بیماری‌های زیرپوستی نیز مفید می‌باشد.

این محصول می‌تواند باکتری‌هایی که موجب آکنه می‌شوند را از بین ببرد. الاگیتانین‌هایی که در این محصول دیده می‌شوند شما را از بسیاری از بیماری‌های پوستی دور نگه می‌دارند.

Blackberry Seed Oil
روغن دانه توت سیاه

الاگیتانین‌های روغن دانه توت سیاه از پوست شما در برابر اشعه مضر خورشید، UV محافظت می‌کند. همچنین برای بیماری‌هایی که از این اشعه نشات می‌گیرند نیز مفید است. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به راش، روزاسه و اگزما اشاره کرد. یکی از بهترین خواصی که باعث شده است این محصول در ضد آفتاب‌ها و کرم‌های زیبایی کاربرد داشته باشد، سبک بودن آن است.

از دیگر خواص روغن دانه توت سیاه برای پوست

درست است که این روغن غنی از اسیدهای چرب و اشباع می‌باشد، باز هم سبک بوده و هنگامی که از آن استفاده می‌کنید احساس سنگینی روی پوست ندارید. روغن دانه توت سیاه روی پوست شما پسمانده چربی باقی نمی‌گذارد. از این رو برای پوست‌های حساس و خشک گزینه مناسبی به شمار می‌رود.

این محصول فوق‌العاده با تحریک پوست به کلاژن‌سازی بیشتر می‌تواند یک ضد پیری عالی باشد. همچنین تحقیقاتی در حال انجام است که نشان می‌دهد این محصول با تحریک کلاژن سازی توانسته است به بهود زخم‌ها کمک کند. این روغن فوق العاده را می‌توان در محصولاتی که آب رسان یا نرم کننده هستند نیز به کار گرفت. چرا که با کمک اسیدهای چربی که در خود دارند، رطوبت پوست را افزایش می‌دهد.

روغن دانه توت سیاه برای لب‌ها نیز مفید می‌باشد. در صورتی که لب‌های خشکی دارید که همیشه ترک می‌خورند، می‌توانید از این محصول استفاده کنید. همچنین استفاده از این روغن در رژ لب‌ها و لوسیون‌های لب رواج دارد.

خواص روغن دانه توت سیاه برای مو

این محصول را می‌توان در شامپوها و لوسیون‌های نگهداری از مو اضافه کرد. در صورتی که ترکیب شما می‌تواند آن را بپذیرد، همین امروز این محصول را از پیشگامان شیمی سفارش دهید.

Blackberry Seed Oil
روغن دانه توت سیاه از بهترین روغن های درمانی طبیعی

این روغن شگفت‌انگیز با غنی بودن از ویتامین E موهای زیبایی به شما می‌بخشد. همچنین توان ارتجاعی موها را افزایش می‌دهد. از این رو آسیب‌های مو را کاهش می‌دهد. این محصول با اسیدهای چربی که دارد می‌تواند موهای خشک را تازه کند. به این صورت که روحی تازه به این موها می‌دهد. آن‌ها را شاداب می‌کند. در نهایت نیز لایه‌‌ای محافظ روی موها می‌کشد.

روغن دانه توت سیاه می‌تواند به پوست سر نیز کمک شگفت انگیزی کند. به این صورت که می‌تواند به درمان شوره و پوسته پوسته شدن سر کمک کند. همچنین با وجود اسیدهای چربی که دارد می‌تواند زخم‌هایی که در اثر خاراندن ایجاد می‌شوند را بهبود بخشد. به طور کلی می‌توان گفت به درمان خارش سر نیز کمک شایانی می‌کند.

Blackberry Seed Oil
روغن دانه توت سیاه از بهترین روغن های درمانی طبیعی

خواص درمانی روغن دانه توت سیاه برای درمان کلسترول

طبق مطالعاتی که در سال ۲۰۱۰ صورت گرفت این محصول می‌تواند به کاهش کلسترول کمک شایانی کند. این تحقیقات توسط مرکز فیتوتراپی صورت گرفته است. طبق این تحقیقات مشخص شده است که استفاده از این روغن به صورت خوراکی و منظم می‌تواند کلسترول را کاهش دهد. تری گلیسیرید یک نوع چربی مضر خون است. با استفاده از روغن دانه توت سیاه این ماده در خون کاهش می‌یابد.

تحقیقات دیگری در سال ۲۰۰۵ صورت گرفته است که نشان از این مورد می‌دهد. LDL نوع دیگری از چربی مضر خون است. طی این تحقیقات نشان داده شد این روغن در کاهش این نوع چربی از روغن ماهی موثر‌تر عمل کرده است.

روغن دانه توت سیاه یکی دیگر از محصولات پیشگامان شیمی است که به صورت عمده به فروش می‌رسد. شما عزیزان تولید کننده لوازم آرایشی بهداشتی می‌توانید این محصول را تنها با یک تماس سفارش دهید. همین حالا گوشی را بردارید و با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

منابع:

یک هفته ضمانت برگشت وجه
مشاوره تخصصی
ضمانت اصل بودن کالا
تضمین بهترین قیمت
ارسال به تمام نقاط
پرداخت شرایطی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید