فرمولاسیون آرایشی بهداشتیفرمولاسیون

فرمولاسیون کرم مرطوب کننده

فرمولاسیون کرم مرطوب کننده

مقدار برای ۱۰۰ گرم (%) مواد تشکیل‌دهنده
فاز روغن
۲.۰ % استئاریک اسید
۲.۰ % موم افتاب گردان
۸.۰ % پارافین مایع
۱.۰ % لانولین
۳.۰ % گلیسریل مونو استئارات
فاز آبی
۴.۰ % گلیسیرین
۴.۰ % پروپیلن گلیکول
۲.۰ % ایزوپروپیل میرستات
۰.۲ % بوراکس
۰.۰۳ % متیل پارابن
۰.۰۷ % پروپیل پارابن
به مقدار کافی عطر
تا رسیدن به ۱۰۰ % آب

فرآیند تولید کرم مرطوب کننده

فرمول کرم مرطوب کننده از فرمول کرم مرطوب کننده بر اساس تری اتانول آمین با استفاده از اسید استئاریک و موم آفتابگردان به تنهایی و در ترکیب هر دو تهیه شده است.

  • کرم امولسیون روغن در آب با ذوب اولیه موم آفتابگردان در دمای ۸۰-۷۰ درجه سانتی‌گراد تهیه شد و به توده مذاب اسید استئاریک، پارافین مایع، لانولین، گلیسریل مونو استئارات اضافه شد.
  • فاز آبی همراه با پروپیلن گلیکول، ایزوپروپیل میریستات، بوراکس، گلیسیرین و آب در دمای یکسان به عنوان فاز روغنی گرم می‌شود.
  • هر دو فاز به آرامی با هم زدن مداوم مخلوط شدند تا پراکندگی یکنواخت ایجاد شود.
  • وقتی دما به ۳۵ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد، ترکیبات معطر اضافه می‌شود.
  • مواد نگهدارنده قبل از مخلوط شدن به فاز آب اضافه می‌شوند.

مواد تشکیل دهنده کرم مرطوب کننده

موم آفتابگردان

موم آفتابگردان تصفیه شده یک موم گیاهی سخت است که با استفاده از حلال و در دمای پایین از روغن آفتابگردان بدست می‌آید. از نظر تجاری، موم نسبتاً جدیدی به عنوان موم‌دارای گرید آرایشی است اما محبوبیت آن رو به افزایش است و می‌تواند به عنوان جایگزینی برای کارنوباواکس، موم سبوس برنج یا موم کندلیلا در فرمول‌های آرایشی خاص استفاده شود.

موم آفتابگردان دارای ترکیب بلوری است که خواص ژل زایی فوق العاده ای را ارائه می‌دهد و باعث می‌شود از آن در غلظت های کم استفاده شود. موم آفتابگردان همچنین احساس چرب بودن روغن‌ها را کاهش می‌دهد و یک شبکه قوی از بلورهای موم را برای بهبود استحکام و ثبات دمای محصول نهایی تشکیل می‌دهد.

همه کاره بودن و ویژگی های منحصر به فرد آن، آن را به یکی از محبوب‌ترین واکس های جدید مورد استفاده در لوازم آرایشی تبدیل کرده است.موم آفتابگردان را می توان در فرمول بندی کرم‌ها، لوازم آرایشی رنگی، بالم لب، ریمل، کره ماساژ استفاده کرد و با موفقیت به عنوان جایگزینی برای موم بیزواکس استفاده می‌شود که ممکن است لازم باشد محصول نهایی با وضعیت وگان تهیه شود.

بنابراین اگر می خواهید تلاش خود را برای محیط زیست انجام دهید، انتخاب موم آفتابگردان یکی از ساده ترین راه ها برای این کار است. از آنجا که کاملاً گیاهی است، این محصول عالی برای محصولات آرایشی و زیبایی است.

بوراکس چیست؟

بوراکس نمک اسید بوریک است، اما ترکیب شیمیایی آن کاملاً با ترکیب اسید متفاوت است. بوراکس که از نظر علمی سدیم تترابورات نامیده می‌شود، از اعماق زمین استخراج می‌شود و همچنین به عنوان رسوب در بستر دریاچه‌ها و رواناب‌های کوهستان یافت می‌شود.

تاریخ استفاده از بوراکس توسط انسان به ۴۰۰۰ سال پیش برمی‌گردد که اولین‌بار در ایران کشف شد. ظاهری شبیه گچ سفید دارد و شکل پودری آن از بلورهای ریز بی‌رنگ تشکیل شده است.

آیا بوراکس برای پوست شما بی‌خطر است؟

بوراکس ، همراه با موم، در بسیاری از محصولات آرایشی مانند کرم، ژل و لوسیون استفاده می‌شود. از آن در صابون‌های دست استفاده می‌شود تا به شستن روغن یا چربی از دست کمک کند.طبیعت قلیایی بوراکس آن را به یک ترکیب عالی در پاک‌کننده‌ها و تونرها تبدیل کرده است. اما همین خاصیت می تواند باعث تحریک و بثورات پوستی شود.

صابون‌های بوراکس لایه‌بردار باکتری های پوست را از بین می برد و سلول‌های مرده پوست و چربی اضافی را از بین می‌برد. بوراکس یک ماده معدنی طبیعی است. حتی از آن به عنوان یک عنصر در بسیاری از داروهای خانگی برای پاکسازی و مرطوب‌سازی استفاده می‌شود.

از آنجا که بوراکس همچنین جزء بسیاری از شوینده‌ها، کودها و سایر محصولات شیمیایی است، بسیاری در مورد استفاده از آن بر روی پوست شک دارند. و از آنجایی که تعیین حد مجاز دشوار است، بهتر است از بوراکس روی پوست جلوگیری شود. این امر به ویژه در مورد افرادی که دارای پوست حساس هستند صادق است زیرا در برابر عفونت های پوستی آسیب پذیرتر هستند.

بوراکس به عمق پوست نفوذ نمی‌کند و این باعث می‌شود که در مقادیر محدود استفاده شود. این خاصیت همچنین آن را به آسانی برای مشکلات پوستی درمان می‌کند.

نحوه استفاده از بوراکس برای پوست

بوراکس در صابون‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌ها و ژل‌ها استفاده می‌شود. اگر تمایل به استفاده از آن بر روی پوست خود دارید، می‌توانید محصولات مراقبت از پوست را که حاوی بوراکس هستند، امتحان کنید.بوراکس می‌تواند آکنه را درمان کند.

این محتوا رو هم بخون...
فرمولاسیون رژ لب

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید