خرید لانولین

خرید لانولین

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی به عنوان مرکز خرید لانولین در تهران با بهترین قیمت، کیفیت و تضمین اصالت کالا در حال فعالیت است و لانولین بی‌بو و آنهیدروز را با خلوص 99.9% وارد می‌کند. لطفاً جهت استعلام قیمت و خرید لانولین با کارشناسان ما در تماس باشید.

جهت دریافت آنالیز و

استعلام قیمت لانولین بی بو و با بو

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

لانولین از کجا بخرم؟

عنوان  انگلیسی Lanolin
cas number 8006-54-0
نام‌های دیگر چربی پشم
خلوص 99%
کشور تولید کننده ✅ چین، ایران
بسته‌بندی بشکه 25 کیلویی و 50 کیلویی
گرید ⚡ بهداشتی – صنعتی
محل تحویل تهران – اصفهان
کاربرد نرم‌کننده
قیمت 💲 تماس بگیرید 📞

از کجا لانولین تهیه کنیم؟

این ماده هزاران سال است که به دلیل داشتن توانایی نرم‌کنندگی و تسکین پوست‌های خشک و ترک خورده مورد استفاده قرار می‌گیرد. محبوبیت آن در اواسط دهه 1900 به اوج خود رسید اما اکنون به دلیل پتانسیل ایجاد آلرژی در پوست از محبوبیت آن کاسته شده است. لانولین از چربی پشم حاصل می‌شود و مومی است که توسط غدد گوسفند ترشح می‌شود. Lanolin از پشم گوسفند در برابر آب و هوا و محیط‌های سخت محافظت می‌کند.

توانایی لانولین در کمک به پاکسازی پوست و حفظ رطوبت آن، این ماده را به یک جزء رایج در لوازم آرایشی و کرم‌های پزشکی تبدیل می‌کند. با این حال، پتانسیل ایجاد آلرژی در افراد حساس یک نقطه ضعف بالقوه آن است. برای ایمن بودن در استفاده، Lanolin باید فقط درصد کمی اسیدهای چرب، رطوبت، خاکستر و کلرید داشته باشد. نباید هیچ درصد قلیایی، آمونیاک، گلیسیرین، پترولاتوم یا سایر ناخالصی‌ها در آن وجود داشته باشد.

لانولین چیست؟

Lanolin یک چربی زرد رنگ است که از پشم گوسفند به دست می‌آید. یک موم زرد مایل به قهوه‌ای است که در دمای بین 36ᵒC و 42ᵒC ذوب می‌شود. این ماده 10٪ تا 20٪ وزن پشم را تشکیل می‌دهد. گوسفند این ماده را برای محافظت از پوست و پشم از اثرات خورشید، باد و باران ترشح می‌کند. لانولین دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است که از عفونت‌های پوست جلوگیری می‌کند و به پوست و پشم گوسفند خاصیت ضد آب می‌دهد. 

این ماده ترکیبی پیچیده از هزاران استر و پلی‌استر است که از الکل‌های با وزن مولکولی بالا تشکیل شده است یعنی حدود 4 درصد از این موم ترکیبی از الکل‌های آزاد است همچنین دارای اسیدهای چرب و مقادیری از هیدروکربن‌ها و اسیدهای آزاد نیز می‌باشد. همانطور که گفته شد این محصول  از ترشح غدد چربی گوسفند بدست می آید و جالب است که خاصیت ضد آب‌بودن لانولین باعث نمی‌شود که هوا به بدن نرسد.

این ماده هیچ تری گلیسیریدی ندارد. گاهی اوقات به عنوان “چربی پشم” شناخته می‌شود، اما این اصطلاح گمراه‌کننده است زیرا فاقد تری گلیسیرید است که باید چربی در نظر گرفته شود. این ماده را می‌توان از پشم خام مکانیکی، با فشرده‌سازی به دست آورد. با قرار دادن پشم گوسفند از طریق دستگاه سانتریفیوژ که روغن را از سایر مواد شیمیایی و آوار جدا می‌کند، استخراج می شود. این فرآیند پس از برش دادن گوسفندان انجام می‌شود، بنابراین استخراج آن هیچ آسیبی به گوسفندان نمی‌زند.

خرید لانولین

فواید لانولین

این روغن به عنوان نرم‌کننده شناخته شده است، به این معنی که به تسکین پوست خشک یا کم آبی بدن کمک می‌کند.یک منبع معتبر از مطالعه 2017 نشان داد که چربی پشم می‌تواند میزان آب از دست رفته در پوست را 20 تا 30 درصد کاهش دهد.

به بیان ساده‌تر، لانولین بسیار مرطوب‌کننده است و توانایی نرم کردن پوست و بهبود ظاهر پوست خشک یا پوسته‌ پوسته‌ شده را دارد. بسیاری از محصولاتی که حاوی این روغن هستند همچنین حاوی مواد مرطوب کننده مانند آلوئه ورا، عسل یا گلیسیرین هستند. مواد تركیب‌كننده در واقع رطوبت هوا را به خود می‌گیرند. این ماده به عنوان یک مرطوب‌کننده و نرم‌کننده طبقه‌بندی می‌شود، به این معنی که باعث حفظ بیشتر آب در بدن می شود.

برای استفاده ایمن، لانولیـن باید حاوی درصد کمی از اسیدهای چرب، رطوبت، خاکستر و کلرید باشد. هیچ ماده قلیایی، آمونیاک، گلیسیرین، بنزین و سایر ناخالصی‌های موجود نباید در ترکیب آن وجود داشته باشد.

مکانیسم عمل لانولین

این ماده دارای خاصیت امولسیون‌کننده قوی است. این بدان معنی است که قادر است ذرات بزرگ چربی را بشکند، آنها را با یک فاز آبی مخلوط کرده و به طور مساوی توزیع و به فرایند جذب کمک می‌کند. به دلیل این خصوصیات، این ماده با مواد مورد استفاده در مواد آرایشی و دارویی به خوبی ترکیب می‌شود. چربی پشم همچنین دارای خاصیت تسکین‌دهنده، پاک‌کننده و روان‌کننده است. تمامی این موارد، لانولین را در زمینه پزشکی به عنوان پایه‌ای برای کرم‌ها و پمادها مفید می‌کنند.

موارد مصرف لانولین:

لانولین در داروخانه ها به عنوان یک نرم‌کننده، در لوازم آرایشی و دارویی دیده می شود. قوانین فدرال آمریکا بیان می‌کند که لانولین در محدوده غلظت 12-50٪ ممکن است در پماد ضد پلاسم استفاده شود. همچنین در حفاظت، درمان و افزایش زیبایی پوست انسان استفاده می‌شود. خواص آب‌گریزی آن می‌تواند به محافظت از پوست در مقابل عفونت‌ و یا تحریک پوست کمک کند.

خرید لانولین

به عنوان یک ماده فعال در مواد اولیه محصولات ارایشی و بهداشتی در بیشتر محصولات موضعی مانند:

  • پماد
  • روان‌کننده‌ها
  • لوسیون‌ها و لوازم آرایشی صورت

استفاده می‌شود.

 لانولین اغلب در داروهای درمانی پوست جهت:

  • محافظت پوست
  •  زخم و عفونت نوک‌سینه
  • سینه‌درد در مادران شیرده استفاده می‌شود.

از این محصول برای کمک به درمان سوختگی‌های پوست ناشی از تابش خورشید استفاده می‌کنند.

این ماده به عنوان یک مرطوب‌کننده برای درمان و پیش‌گیری از:

  • خشکی و خشن‌بودن پوست
  • خارش و تحریکات جزئی پوست (مانند سوختگی پوست ناشی از پرتو درمانی) استفاده می‌شود.

می‌توان گفت این ماده کمک می‌کند تا سلول‌های مرده‌ی پوست سقوط کنند و به پوست کمک می‌کند تا آب بیشتری داشته باشد و پوست را نرم‌تر و نرم‌تر می‌کند. به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی، حفظ رطوبت می‌تواند یک ماده قدرتمند در مبارزه با خشکی هنگام استفاده روی موهای مرطوب باشد. این ماده در موهای خشک اثر نمی‌کند زیرا رطوبت لازم وجود ندارد. لانولین فارابی در مقایسه با سایر روغن‌هایی که برای مو طراحی شده دارای بافت مومی است. شستشو با شامپو تمیز کننده یا سرکه سیب ممکن است به از بین بردن کامل آن از مو کمک کند.

مزایای لانولین برای پوست

پوست های خشک، ترک خورده و پوسته پوسته شده از لانولین سود می‌برد.

  • سبک وزن است

لانولین الکل سدی غیر انسدادی ایجاد می‌کند به این معنی که پوست را آزار نمی‌دهد یا باعث ایجاداحساس سنگینی در پوست نمی شود.

  • به طور باورنکردنی پوست بهبود می‌یابد

خاصیت نرم‌کنندگی آن با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست، مناطق تشدید شده را نرمی و التیام می‌بخشد. کسانی که پوستی پوسته پوسته شده دارند احتمالاً تسکین خواهند یافت.

  • رطوبت را حفظ می‌کند

این ماده می تواند تا دو برابر وزن خود، آب را نگه دارد، به این معنی که برای حفظ رطوبت محبوس در پوست خارق‌العاده است. خاصیت نرم‌کنندگی آن باعث می‌شود ماده اصلی بسیاری از کرم‌های صورت باشد، زیرا خاصیت مرطوب‌کنندگی سایر مواد را تقویت می‌کند. جین می‌گوید: “استفاده از این ماده به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی و تشکیل لایه فیلم در پوست بسیار رایج است.” “این ماده برای خاصیت مرطوب‌کنندگی، صاف کردن، مرطوب‌کنندگی و امولسیون در کرم‌های ضخیم صورت و بدن مورد استفاده قرار گرفته است.”

  • ظاهر خطوط و چروک‌ها را کاهش می‌دهد

از آنجا که این ماده رطوبت زیادی را حفظ می‌کند، تمایل به پر کردن پوست و پر کردن خطوط و چین و چروک دارد و باعث موفقیت آن در هنگام تولید محصولات ضد پیری می‌شود.

  • لب‌های شکاف خورده را التیام می‌بخشد

 لانولین به عوان محصولی کاملا طبیعی می‌تواند به حفظ رطوبت لب ها کمک کند. این امر آن را به گزینه‌ای عالی برای بهبود لب‌های خشک و شکاف خورده تبدیل می‌کند. همچنین در بسیاری از ماسک‌های لب شبانه وجود دارد و هنگام خواب لب‌های حجیم و مرطوب به شما می‌دهد.

عوارض لانولین

برای افرادی که به آن حساسیت ندارند می‌تواند بسیار مؤثر باشد. اما اگر به مقدار کافی خورده نشود، می‌تواند سمی باشد و طبیعت مومی آن می‌تواند در روده ایجاد شود. لانولین باعث آلرژی به پشم است، بنابراین افرادی که به پشم حساسیت دارند باید از این کار خودداری کنند. Haz-Map لانولین را به عنوان “حساس‌کننده پوست” طبقه‌بندی می‌کند، به این معنی که هنگام تماس با پوست ممکن است به یک واکنش آلرژیک منجر شود.

آلرژی به این ماده نادر است و یک مطالعه معتبر نشان داد  که فقط 1.7 درصد از تقریباً 25000 فرد مستعد آلرژی علائم آلرژی نشان داده‌اند. مسمومیت با روغن لانولین می‌تواند در شخصی که این ماده را مصرف کرده است رخ دهد. افرادی که از داروی رفع موهای زائد لب مبتنی بر آن استفاده می‌کنند باید بسیار مراقب باشند که مقادیر زیادی از محصول را بلع نکنند.

خرید لانولین

فروش لانولین

لانولین در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های شما مشتریان عزیز، مواد اولیه دارویی و آرایشی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

 

از کجا لانولین بخریم؟

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده لانولین بی‌بو و با بو به صورت عمده می‌باشد. در صورتی که نیاز به خرید لانولین در مقادیر کمتر داشته باشید می‌توانید از ما آدرس نمایندگی‌های معتبر فروش در سراسر کشور را بخواهید.

خرید اینترنتی لانولین

یکی از راه‌های دیگر که می‌توانید این محصول را سفارش دهید خرید اینترنتی لانولین است. امروزه خرید و فروش از طریق اینترنت به مراتب ساده تر از گشت و گذار در داروخانه ها می‌باشد.

قیمت لانولین

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را به طور عمده در درام‌های 50 و 25 کیلویی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت این محصول با ما تماس بگیرید.

خواص پزشکی لانولین

همه ما با پوست خشک در تمام طول سال یا فقط در ماه‌های سرد سال سروکار داریم و می‌دانیم که یافتن محصولات مرطوب‌کننده با مواد فعال گاهی اوقات بسیار ساده است. اینجاست که لانولین وارد می‌شود، یک ماده کم وزن که باعث تسکین و جلوگیری از خشک شدن پوست می‌شود در حالی که رطوبت مورد نیاز را احیا می‌کند.

ما تمایل داریم شما را با عنصری که در ماه های سرد و خشک زمستان می‌تواند به پوست ما کمک کند معرفی نماییم. بعد از مشورت از چندین متخصص پوست خوشحالیم که به شما بگوییم لانولین ممکن است عنصری باشد که پوست شما به آن نیاز داشته است.

  • نوع مواد تشکیل‌ دهنده: نرم‌کننده
  • فواید اصلی : رطوبت را در پوست قفل می‌کند،به عنوان ماده ای جوان‌کننده  به پوست اجازه می‌دهد تا از درون خود را مرطوب کند.
  • چه کسی باید از آن استفاده کند: به طور کلی، افرادی که پوست خشک یا آسیب دیده دارند بیشترین استفاده را از محصولات لانولین دارند.

روش استفاده لانولین

روش صحیح استفاده از آن با توجه به محصولی که این ماده در آن قرار دارد متفاوت است. حتما دستورالعمل‌ها را به درستی بخوانید و همیشه قبل از افزودن هر محصول جدید به روال مراقبت از پوست خود، یک آزمایش پچ را انجام دهید. به طور کلی، این روغن می‌تواند روزانه مورد استفاده قرار گیرد و در بسیاری از محصولات و فرمول‌های مختلف پوست موجود است.

با استفاده از محصول مورد نظر و استفاده از آن در شب  یا برای مدت طولانی می توانید از مزایای آن بهره فراوان ببرید زیرا لانولین برای کمک به حفظ رطوبت به پوست نفوذ می‌کند. چند بار می‌توانید از آن استفاده کنید؟ محصولات حاوی آن می‌توانند روزانه، صبح و شب استفاده شوند.  لانولین در کنار سایر محصولات مرطوب‌کننده بهتر عمل می‌کند زیرا به حفظ رطوبت در پوست کمک می‌کند.

آنالیز لانولین و خرید لانولین در اصفهان

خرید لانولین 99 درصد

لانولین را از کجا تهیه کنیم؟

خرید لانولین در اصفهان

خرید لانولین همیشه برای افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کردند مشکل بوده است. به طوری که مسئولین فروش آن‌ها باید هر روز زمان زیادی را صرف برسی شرکت‌های توزیع‌کننده این ماده می‌کردند. البته این تا زمانی بود که پیشگامان شیمی پا به عرصه نگذاشته بود. پیشگامان شیمی یکی از شرکت‌های توزیع‌کننده لانولین در ایران است که محصولات با کیفبتی ارائه می‌کند. برای دریافت محصولات این شرکت، دریافت قیمت و همچنین مشاوره رایگان با کارشناسان مجرب آن، کافی است با ما تماس برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست