ستو استئاریل الکل

خرید ستو استئاریل الکل

فروش ستو استئاریل الکل که یک الکل چرب است با بهترین قیمت ستو استئاریل الکل 30 70 و 50 /50 در این مجموعه به دلیل واردات مستقیم از چین  و مالزی صورت می گیرد. جهت دریافت قیمت ستو استئاریل الکل گرید آرایشی با ما تماس بگیرید.

برای استعلام قیمت ستو استئاریل الکل

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

ستو استئاریل الکل (Cetyl-Stearyl Alkolol) یک سورفکتانت غیر یونی و ماده اصلی در فرمولاسیون‌های مراقبت از پوست است که می‌تواند عملکردهای مختلفی را انجام دهد. این ماده می‌تواند به عنوان یک تثبیت‌کننده امولسیون، یک ماده مات‌کننده یک ماده سورفکتانت / امولسیون‌کننده، تقویت‌کننده کف و عامل افزایش ویسکوزیته عمل کند.

الکل‌های چرب، مایع روغنی بی رنگ یا مواد جامد کمی مومی شکل هستند که در صنایع مختلف به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرند و در صنایع آرایشی، غذایی و نیز صنعتی استفاده می‌شود.

الکل‌های چرب از چربی‌های طبیعی مانند گیاهان و چربی‌های حیوانی حاصل می‌شوند. الکل‌های چرب بیشتر به عنوان تثبیت‌کننده، نرم‌کننده، امولسیفایر، ضخیم‌کننده و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند. دو الکل چرب اصلی وجود دارد که در اکثر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این دو الکل چرب ضروری عبارتند از: ستو استئاریل الکل و ستیل الکل. ما این دو الکل چرب را به صورت عمده عرضه می‌کنیم. شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشور مالزی در گریدهای 30/70 و 50/50 وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید ستو استئاریل الکل با ما در تماس باشید.

ستو استئاریل الکل
فروش ستو استئاریل الکل

ستو استئاریل الکل چیست؟

ستو استئاریل الکل (Cetostearyl Alcohol) ترکیبی از الکل‌های چرب است که عمدتاً از ستیل و استئاریل الکل تشکیل شده است و به عنوان الکل چرب طبقه‌بندی می‌شود. این ترکیب با ترکیب الکل‌های چرب از منابع گیاهی مانند الکل نارگیل ساخته شده است.

ستو استئاریل الکل ماده جامد سفید و مومی در دمای اتاق است و به عنوان یک تثبیت‌کننده امولسیون و روان‌کننده‌ و تقویت‌کننده فوم، و همچنین عامل افزایش‌دهنده ویسکوزیته آب و غیر آلی است. این محصول احساس تسکین‌کننده را به پوست می‌بخشد و می‌تواند در امولسیون‌های آب در روغن، امولسیون‌های روغن در آب و فرمول‌های آب آشامیدنی استفاده شود.

به طور معمول در محصولات مو استفاده می‌شود و در داروها به عنوان یک نرم‌کننده، ضخیم‌کننده، مرطوب‌کننده، امولسیفایر، تثبیت‌کننده و همچنین عامل حمل برای سایر مواد استفاده می‌شود.

انواع کاربردهای ستو استئاریل الکل:

ستو استئاریل الکل دارای کاربردهای صنعتی از جمله در لوازم آرایشی، چرم، نساجی، مواد شوینده، مراقبت شخصی، پالپ و کاغذ است. ستو استئاریل در صنعت آرایشی و بهداشتی و دارویی به عنوان کف‌کننده، پایدار کننده، افزایش‌دهنده ویسکوزیته، امولسیون و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در محصولات مراقبت از پوست موجود می‌شود رطوبت پوست حفظ شود و پوست مرطوب و نرم بماند.

بخش مهمی از کار مواد آرایشی ترکیب مواد آرایشی با یکدیگر است .ستو استئاریل الکل یکی از بهترین امولسیون‌کننده ها برای این مواد هستند. این مواد اگر به خوبی ترکیب نشوند آب و روغن از هم جدا می‌شوند و بافت‌های کرم به خوبی جذب پوست نمی‌شود.

ستو استتئاریل الکل در محصولات:

  • آرایشی
  • کرم‌های بدن و صورت
  • لوسیون‌ها
  • محصولات مراقبت از مو و پوست

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تقسیم بندی بازار ستو استئاریل الکل:

بازار جهانی فروش ستو استئاریل الکل بر اساس دولت، عملکرد، صنعت استفاده نهایی و منطقه تقسیم می‌شود. بر اساس ایالت، بازار جهانی این محصول به شرح زیر تقسیم می‌شود:
  • مایع
  • موم جامد

بر اساس عملکرد، بازار جهانی ستو استئاریل الکل به شرح زیر تقسیم می‌شود:

  • تثبیت کننده امولسیون
  • عامل سورفکتانت
  • عامل ویسکوزیته

بر اساس صنعت، بازار جهانی ستو استئاریل الکل به شرح زیر تقسیم می‌شود:

  • صنایع غذایی
  • صنعت آرایشی و بهداشتی
  • صنعت مراقبت شخصی
  • صنعت داروسازی
ستو استئاریل الکل جامد و مومی شکل با توجه به طیف گسترده‌ای از کاربردهای آن در صنایع بی‌شمار، به ویژه مواد آرایشی، سهم قابل توجهی از بازار را شامل می شود. از سوی دیگر، در بین بخش‌های کاربردی، پیش‌بینی می‌شود صنعت آرایشی شاهد رشد سریع بازار در طی دوره پیش‌بینی شده باشد که منسوب به افزایش فروش محصولات آرایشی مانند شامپو، کرم‌های پوستی، لوسیون‌ها و غیره است.
 

آنالیز ستو استئاریل الکل:

آنالیز ستو استئاریل الکل

جهت دریافت آنالیز جدیدتر ستو استئاریل الکل با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش ستو استئاریل الکل:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، محصول ستو استئاریل الکل مورد نیاز را با بهترین قیمت ستو استئاریل الکل 30 70 و بهترین کیفیت در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

فروش ستو استئاریل الکل نقش اساسی در صنعت آرایشی دارد. آنها به عنوان امولسیفایر، نرم‌کننده، ضخیم‌کننده و ماده نگهدارنده سایر ترکیبات موجود در محلول آرایشی و بهداشتی کار می‌کنند.

میزان مصرف جهانی محصولات مراقبت از مو عمدتاً به دلیل مشکلاتی از جمله شوره سر، ریزش مو، طاسی و غیره که اکثر مصرف‌کنندگان با آن درگیر هستند در حال رشد است. پیش‌بینی می‌شود افزایش تقاضای محصولات زیبایی به دلیل افزایش درآمد در اقتصادهای نوظهور در سراسر جهان، یك عامل اصلی تقویت‌كننده در بازار این ماده باشد.

عوامل ذکر شده در بالا بردن تقاضای بازار ستو استئاریل الکل به ویژه در صنایع آرایشی کمک خواهد کرد. با این وجود، نوسانات قیمت بالای مواد اولیه برای روغن نباتی انتظار می‌رود مانع از رشد جهانی الکل ستو استاریل الکل شود و چالش‌هایی را برای شرکت‌کنندگان در این صنعت در طول دوره پیش‌بینی به وجود آورد.

ستو استئاریل الکل از کجا بخریم؟

فروش ستو استئاریل الکل 30 70 توسط این شرکت همیشه با پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید. برای سفارش و خرید ستو استئاریل الکل مالزی با مشاوران مجموعه تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست