استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل

  • نام: استئاریل الکل، Stearyl alcohol
  • مشخصات فنی ظاهر: پودر مات رنگ سفید
  • بو: چربی مشخص
  • حلالیت: روغن
  • ذوب نقطه: 132F تا 138F
  • ذخیره‌سازی: جای سرد، مهر و موم‌شده، بدون رطوبت

اگر از لوسیون‌، شامپو یا نرم‌کننده‌ حمام استفاده می‌کنید، باید بدانیم که این محصولات آرایشی دارای یک ماده اولیه به نام استئاریل الکل می‌باشند. خبر خوب اینه که این ماده که جزو الکل‌های چرب هست برای، پوست و موی شما اصلا “بد” نخواهد بود.

مهمتر اینکه، این الکل مانند الکل‌های معمولی مانند اتانول کاملا مفید می‌باشد. به عنوان یک مصرف‌کننده که به سلامت خود اهمیت می‌دهید، به احتمال زیاد همیشه به دنبال محصولات مراقبت از پوست و مو هستید که حاوی مواد مضر نیستند. سازمان غذا و دارو یا همان FDA خوشبختانه از تولیدکنندگان می‌خواهد كه فهرست مواد موجود در برچسب محصول را قبل از خرید خوانده، تا بتوانید در مورد محصولاتی كه خرید می‌كنید تصمیم آگاهانه‌ای بگیرید.

استئاریل الکل چیست

استئاریل الکل یک الکل چرب خالص و طبیعی از اسیدهای چرب روغن نارگیل است. الکل‌های چرب به هیچ وجه شبیه به تصوری که شما از الکل دارید نیستند، از نفت یا حتی دانه‌های تقطیر شده طبیعی (مانند اتانول، متانول) به‌دست نمی‌آیند. در عوض، استئاریل الکل NF و سایر الکل‌های چرب، برای پوست بسیار مرطوب‌کننده هستند.

این ماده رطوبت را کم‌کم به پوست اضافه کرده و باعث ماندگاری طولانی مدت رطوبت در پوست می‌شوند.استئاریل الـکل می‌تواند در امولسیون‌های شما مفید باشد و در فرمولاسیون محصولات آب‌رسان پوست مورد استفاده قرار گیرد.استئاریل الکل که یکی از پرمصرف‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان تنها عامل تهویه‌کننده در کرم‌های طبیعی یا نرم‌کننده موهای طبیعی است.

زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده را بهبود می‌بخشد و شست‌وشوی مرطوب و خشک را بهبود می‌بخشد.استئاریل الکل یک اصلاح‌کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی آسان که باعث بهبود بافت کلیه فرمول‌های حاوی فاز روغن می‌شود.همچنین معمولاً استاریل الـکل به عنوان مواد اولیه آرایشی و ضخیم‌کننده طبیعی در اینگونه صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد، که از پایداری امولسیون برای عملکرد، به عنوان یک امولسیون‌کننده استفاده می‌کند و تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.

فروش استئاریل الکل
فروش استئاریل الکل

استئاریل الکل یک ماده شیمیایی است که در محصولات آرایشی یافت می شود. این مخلوط سفید و مومی شکل استیل الکل و استئاریل الکل، هر دو الکل چرب است. آنها در حیوانات و گیاهان مانند روغن نارگیل و نخل یافت می شوند. آنها همچنین می توانند در آزمایشگاه ساخته شوند.

آنها در محصولات مراقبت شخصی، عمدتاً لوسیون های پوست، محصولات مو و کرم ها استفاده می شوند. آنها به ایجاد کرم های نرم تر، لوسیون های غلیظ تر و محصولات فوم پایدارتر کمک می کنند.گاهی اوقات الکل های چرب را به دلیل فرمول شیمیایی خود الکل های با زنجیره بلند می نامند. آنها معمولاً دارای تعداد زوج اتم کربن هستند که یک گروه الکل منفرد (–OH) به آخرین کربن متصل است.

الکل استریل یک عنصر مشتق شده از سبزیجات است که به طور طبیعی در گیاهان، حشرات و حتی انسان ها یافت می شود. طبق نظر ما در مورد اینکه همه الکل ها یکسان نیستند، الکل هایی که در مراقبت از پوست استفاده می شوند معمولاً در یکی از دو دسته قرار می گیرند. استئاریل الکل یک الکل چرب با زنجیره بلند است که با الکل های فرار مانند الکل دناتوره شده (همچنین به عنوان الکل دنات شناخته می شود)، الکل ایزوپروپیل و الکل SD متفاوت است.

دومی ها سریع خشک می شوند و خنک می شوند و به محض اینکه روی پوست قرار می گیرند تبخیر می شوند. هایاگ اضافه می کند که آنها اغلب به عنوان قابض، نگهدارنده یا حلال استفاده می شوند.همه چیز خوب و شیک است، اما الکل های فرار نیز آنهایی هستند که می توانند برای بسیاری بیش از حد خشک و تحریک کننده باشند. (لازم به ذکر است که الکل های معطری نیز وجود دارند که حدس زده اید که به محصولات معطر می بخشند و اینها نیز تمایل به خشک شدن دارند.)

استئاریل الکل برای چه استفاده می شود

ستیل الکل به جلوگیری از جدا شدن کرم ها به روغن و مایع کمک می کند. یک ماده شیمیایی که به حفظ مایع و روغن در کنار هم کمک می کند به عنوان امولسیفایر شناخته می شود. همچنین ممکن است یک محصول را ضخیم تر کند یا توانایی محصول را برای کف کردن افزایش دهد.

خواص استئاریل الکل

خواص استئاریل الکل در این گروه طبقه‌بندی می‌شود:

  • نرم‌کننده: پوست را نرم و لطیف می‌کند.
  • امولسیون‌سازی: با اصلاح کشش سطحی (آب و روغن) باعث ایجاد مخلوط‌های صمیمی بین مایعات غیر قابل اختلاط می‌شود.
  • تثبیت‌کننده امولسیون: روند امولسیون را تقویت می‌کند و پایداری و ماندگاری امولسیون را بهبود می‌بخشد.
  • تقویت فوم: کیفیت کف تولید شده توسط سیستم را با افزایش یک یا چند ویژگی زیر بهبود می‌بخشد: حجم ، بافت و / یا پایداری
  • مات کردن: شفافیت مواد آرایشی را کاهش می‌دهد.
  • سورفکتانت: کشش سطحی مواد آرایشی را کاهش می‌دهد و به توزیع یکنواخت محصول هنگام استفاده کمک می‌کند.
  • کنترل ویسکوزیته: ویسکوزیته مواد آرایشی را افزایش یا کاهش می‌دهد.

این ماده سهولت استفاده بیشتری را ارائه می‌دهد زیرا به pH سیستم تأثیر نمی‌گذارد. استئاریل الکل شکل گرانول سفید یا پرک است و  در آب حل نمیشود. دارای طیف گسترده‌ای از کاربردها به عنوان ماده‌ای در روان‌کننده‌ها، رزین‌ها، عطرها و مواد آرایشی است.

در پمادها به عنوان نرم‌کننده، امولسیفایر و ضخیم‌کننده استفاده می‌شود و به عنوان روکش مو در شامپوها و نرم‌کننده‌های مو کاربرد زیادی دارد.استئاریل هپانواتات، استر الکل استئاریل و اسید هپتانوئیک (اسید آنانتیک) در اکثر خط چشم‌های آرایشی یافت می‌شود.

این الکل چرب همچنین به عنوان یک لایه سرکوب‌کننده تبخیر در هنگام استفاده از سطح آب عمل می‌کند. استئاریل الکل از طریق اسید استئاریک یا برخی از چربی‌های هیدروژناسیون کاتالیزوری تهیه می‌شود و سمیت آن بسیار کم است. در واقع از یک اسید چرب طبیعی به دست می‌آید. 

برای استئاریل الکل، بازده فلورسانس هرگز از 1% حداکثر بازده در اولیل الکل بیشتر نیست.اگر تا به حال از لوسیون‌ها، شامپوها یا نرم‌کننده‌ها استفاده کرده‌اید، ممکن است متوجه شده باشید که آنها حاوی ماده‌ای شیمیایی به نام استئاریل الکل هستند.خبر خوب این است که استئاریل الکل برای شما، پوست یا موهای شما “بد” نیست. مهمتر از همه، استئاریل الکل بسیار متفاوت از الکل های “معمولی” مانند اتانول است.

استئاریل الکل
خرید استئاریل الکل

به عنوان یک مصرف کننده مراقب سلامتی، احتمالاً همیشه مراقب محصولات مراقبت از پوست و مو هستید که حاوی مواد مضر نیستند.خوشبختانه، سازمان غذا و دارو (FDA) از تولیدکنندگان می‌خواهد که مواد تشکیل دهنده را روی برچسب یک محصول فهرست کنند تا بتوانید تصمیمی آگاهانه در مورد محصولاتی که انتخاب می‌کنید در داخل یا روی بدن خود قرار دهید، بگیرید.

فواید الکل استریل برای پوست

از طرف دیگر، از آنجایی که استئاریل الکل یک الکل چرب است، “خشک کننده نیست، تحریک کننده نیست، و معمولا در صورت استفاده مداوم مفید است.” این ماده به عنوان یک نرم کننده عمل می کند و با ایجاد یک لایه محافظ بر روی سطح، پوست را صاف و نرم می کند و به جلوگیری از از دست رفتن رطوبت کمک می کند. اغلب با سیتیل الکل (الکل چرب دیگری) ترکیب می‌شود تا استئاریل الکل ایجاد کند که خاصیت نرم کنندگی نیز دارد.

دلیل اصلی ظاهر شدن آن در محصولات مراقبت از پوست بیشتر به دلایل فرمولاسیون و توانایی آن در عمل به عنوان یک امولسیفایر مربوط می‌شود و اطمینان حاصل می‌کند که روغن و آب می‌توانند ترکیب شوند تا محصولات در نهایت ضخیم‌تر و از نظر آرایشی دلپذیرتر به نظر برسند. (به این دلیل است که اگر پانل مواد را روی یک کرم یا لوسیون بررسی کنید، به احتمال زیاد آن را در لیست خواهید دید.)

مواد شیمیایی که باعث صاف شدن پوست می شوند، نرم کننده نامیده می شوند. آنها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست عمل می کنند تا رطوبت داخل آن را حفظ کنند.

استئاریل الکل در کجا یافت میشود

استریل الکل به طور طبیعی در بافت های مختلف پستانداران یافت می شود. در بیوسنتز لیپیدها و سایر اجزای طبیعی سلولی استفاده می شود و برای تولید انرژی وارد مسیرهای متابولیک می شود. نتایج چندین مطالعه نشان می دهد که استئاریل الکل به خوبی از دستگاه گوارش جذب می شود.

استریل الکل … در بیوسنتز لیپیدها و سایر ترکیبات سلولی طبیعی استفاده می شود و برای تولید انرژی وارد مسیرهای متابولیکی می شود. این الکل چرب به راحتی به اسید استئاریک، یکی دیگر از ترکیبات رایج بافت پستانداران تبدیل می شود.

کاربردهای استئاریل الکل

استئاریل الکل و دیگر الکل‌های چرب به عنوان مرطوب‌کننده برای پوست انجام می‌گیرد که کمک می‌کند تا در سطح پوست رطوبت طبیعی بماند و حسی نرم و لطیف به پوست می‌دهد. استئاریل الکل را می‌توان با استفاده از امولسیون‌ها و فرمول‌های آب آشامیدنی برای افزایش غلظت به محصول اضافه کرد.

استئاریل الکل یکی از رایج‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان عامل اصلی در مواد شستشوی طبیعی و یا نرم‌کننده مو استفاده می‌شود، زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده می‌باشد. این الکل چرب معمولاً به عنوان یک ضخیم‌کننده طبیعی استفاده شده و ثبات امولسیون را به عنوان یک امولسیفایر بهبود می‌بخشد.این ماده تقریباً با تمام مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی معمولی سازگار است.

استئاریل الکل
خرید استئاریل الکل

این ترکیبات امولسیون‌های پایداری می‌سازند که به سادگی نمی‌شکند. این ترکیبات یک لایه نازک روغنی بر روی مو تشکیل می‌دهند که باعث می‌شود رطوبت کمتری از مو خارج شود و باعث انعکاس بیشتر نور و براق شدن مو می‌شود. همچنین به عنوان یک عامل نرم‌کننده و امولسیفایر در مواد دارویی بکار گرفته می‌شود. 

محصولات با الکل استئاریل

  • لوسیون‌‌های بهداشتی
  • مرطوب‌‌کننده‌های پوست
  • کرم‌های دست و صورت
  • ضد آفتاب‌ها
  • شامپوهای نرم‌کننده و تمیزکننده
  • مام‌های بهداشتی
  • کرم‌های موبر
  • کرم مو و ریمل
  • رنگ‌های مخصوص مو
  • نرم کننده ها
  • موس مو
  • کرم ضد وز مو
  • ریمل

احتمالا شنیده‌اید که بایستی از محصولات حاوی الکل جهت مصارف مو خودداری کرد. این بخاطر این است که خیلی از الکل‌ها، مثل اتانول یا ایزوپروپیل الکل، می‌توانند سبب خشکی پوست سر شوند.اغلب در لیست مواد به عنوان استئاریل الکل ظاهر می شود اما ممکن است نام های بسیار دیگری نیز داشته باشد.

نامهای دیگر

  • (C16-C18) آلکیل الکل
  • الکل ها، C1618
  • الکل های C16-18
  • ستوستئاریل الکل
  • ستیل/استئاریل الکل
  • 1-اکتادکانول، مخلوط با 1-هگزادکانول

الکل Cetearyl تنها الکل چرب مورد استفاده در محصولات آرایشی نیست. نمونه های دیگر عبارتند از ستیل الکل، لانولین، اولیل الکل و استئاریل الکل.

ایمنی استئاریل الکل

شاید شنیده باشید که باید از محصولات مو و پوست حاوی الکل خودداری کنید. این به این دلیل است که بسیاری از الکل ها، مانند اتانول یا الکل مالشی، می توانند بسیار خشک کننده باشند. استفاده از الکل روی پوست و مو می تواند منجر به خارش، پوسته پوسته شدن و لایه برداری پوست شود. الکل‌ها در حقیقت، به دلیل داشتن خواصی مثل خشک شدن سریع  و تمیزکنندگی، در ضدعفونی‌کننده‌های بهداشتی دست استفاده می‌شوند.

در واقع، الکل‌ها معمولاً در محصولاتی مانند قابض‌ها، ضدعفونی‌کننده‌های دست و پس از اصلاح به دلیل قابلیت خشک‌کردن سریع و سفت‌کنندگی پوست یافت می‌شوند.اما الکل‌های چرب، مانند الکل سیئاریل، به دلیل ساختار شیمیایی‌شان، مانند سایر الکل‌ها روی پوست اثر ندارند.با این حال استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب، به خاطر ساختار شیمیایی خود، دارای تأثیر یکسانی بر روی سایر الکل‌ها نیستند.

فرمول شیمیایی این الکل چرب با سایر الکل‌ های شناخته‌شده‌تر فرق می‌کند.گروه الکل (-OH) در استئاریل الکل، به زنجیره‌ای طولانی از چربی‌ها (هیدروکربن‌ها) اتصال دارد.این خاصیت به الکل‌های چرب اجازه داده تا آب را به دام انداخته و حس تسکین‌دهنده‌ای به پوست اعطا می‌کند. استئاریل الکل به عنوان ماده ی شیمیایی و یک ماده تسکین‌دهنده که سبب شادابی پوست می‌شود.

این ماده با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست باعث می‌شود تا رطوبت روی پوست باقی بماند.‌الکل‌های چرب، مانند استئاریل الکل توسط پانل متخصصین بررسی مواد آرایشی و بهداشتی (CIR) جهت استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی بی‌خطر شناخته شده است.این ماده هم چنین پوست را تحریک نمی‌کند. در سایر مطالعات بالینی، این الکل چرب فاقد سمیت قابل توجهی بوده و غیر جهش‌زا (جهش‌‌دهنده یک ماده شیمیایی است که باعث تغییر DNA شما می‌شود.) می‌باشد.

تغییرات DNA ممکن است مسبب برخی بیماری‌ها مانند سرطان شود.طبق نظر FDA، حتی محصولات آرایشی که در برچسب خود با عنوان “عاری از الکل” هستن نیز مجاز به استفاده از استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب هستند. در فهرست FDA این ماده همچنین به عنوان مواد افزودنی غذایی بی‌خطر و ایمن قرار دارد.

برخلاف رتینوئیدها یا آلفا هیدروکسی اسیدهای جهان، الکل هرگز به عنوان یک ماده اصلی مراقبت از پوست قرار نمی گیرد. با توجه به شیوع الکل در دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی، تا حدودی طعنه آمیز است. (اگر ما از نوع شرط بندی بودیم، پول خوبی برای این واقعیت می گذاشتیم که در بیش از یک محصولی که در حال حاضر استفاده می کنید مقداری الکل وجود دارد.)

همانطور که در مورد رتینوئیدها و AHA های فوق الذکر وجود دارد، بسیاری از انواع مختلف الکل ها هستند. در فرمولاسیون محصولات موضعی استفاده می شود. مسلماً، برخی از آن‌ها می‌توانند بسیار خشک‌کننده و برهنه‌کننده باشند و در واقع باید تا حد امکان از آنها اجتناب شود.این الکل‌ها هستند که رپ بد آن را در مراقبت از پوست به این ماده می‌دهند، اما تنها آن‌ها نیستند.

انواع دیگر، از جمله الکل استئاریل، نه تنها نقش مهمی در فرمولاسیون محصول ایفا می کنند، بلکه در واقع می توانند کارهای خوبی برای پوست شما نیز انجام دهند. در اینجا، یک متخصص پوست و مدیر ارشد پزشکی Sanova Dermatology، تد لین، یک متخصص پوست دارای گواهی هیئت مدیره و بنیانگذار 5th Avenue Aesthetics، Marie Hayag، و شیمیدان آرایشی و موسس BeautyStat Cosmetics، ران رابینسون، دقیقا توضیح می دهند که چرا شما نیازی به این کار ندارید. نگران استئاریل الکل در مراقبت از پوست خود باشید.

همانند اکثر محصولات مراقبت از پوست، احتمال کمی حساسیت به استئاریل الکل وجود دارد. یک تحقیق در سال 2007، 5 مورد آلرژی به این الکل چرب را تأیید کرد، ولی واکنش در مورد بقیه ی آلرژن‌های شیمیایی نیز در همه این موارد رخ داده بود.

عوارض جانبی الکل استریل

 

به طور خلاصه، واقعاً هیچ وجود ندارد. کارشناسانی که با آنها صحبت کردیم همگی موافق هستند که این یکی از مواد تشکیل دهنده است که به خوبی تحمل می شود و احتمال ایجاد مشکلی بسیار کم است. عملاً هر کسی می‌تواند از محصولات دارای استئاریل الکل استفاده کند. استفاده از آن بی خطر است و خطر قابل توجهی برای تحریک پوست یا عوارض جانبی ندارد. همچنین برای مدت طولانی یکی از لوازم آرایشی بوده است، و به همین دلیل، به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته و دارای سابقه اثبات شده ایمنی و کارایی است.

نحوه استفاده از آن

الکل استریل لزوما آنقدر مفید نیست که جزئی باشد که باید بیرون بروید و به دنبال آن بگردید. (و باز هم، احتمالاً در بسیاری از محصولاتی که استفاده می‌کنید، چه می‌دانید یا ندانید، احتمالاً در حال حاضر وجود دارد). همین کار را انجام دهید و خیلی بیشتر (روغن ها و اسکوالان نرم کننده های رایجی هستند.) اساساً، لازم نیست که برای یافتن استئاریل الکل در محصولات خود تلاش خود را انجام دهید، اما بیشتر لازم نیست مانند سایر الکل ها از آن اجتناب کنید.

در مورد استفاده، بهترین گزینه این است که از مواد تشکیل دهنده محصول خاصی که در آن است، استفاده کنید، معمولاً یک یا دو بار در روز، با توجه به اینکه اغلب در مرطوب کننده ها یافت می شود.

نکته پایانی: این درست نیست که یک بیانیه کلی ارائه کنید و بگویید که از هرگونه الکل در مراقبت از پوست باید اجتناب شود. همچنین درست نیست که بگوییم هر الکلی در مراقبت از پوست برای شما عالی است. شما باید نوع خاصی از الکل مورد استفاده و عملکرد آن را در نظر بگیرید. در مورد استریل الکل، از آن اجتناب شود.

فروش استئاریل الکل

استئاریل الکل در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل شما مشتریان عزیز می‌باشد.این یک ماده چند وظیفه‌ای بسیار رایج بوده که به پوست شما احساس نرمی (نرم‌کننده) می‌بخشد و در کرم‌ها و لوسیون‌ها موجود است. همچنین به تثبیت مخلوط روغن و آب (امولسیون) کمک می‌کند، اگرچه به خودی خود به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل نمی‌کند. میزان استفاده معمول آن در اکثر فرمول‌های نوع کرم 2-3٪ است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.

استئاریل الکل را از کجا بخریم

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی می‌باشد.جهت خرید استئاریل الکل گرید آرایشی بهداشتی و دریافت مشاوره در خصوص الکل های چرب با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. ما آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستیم.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • علیرضا باقری
    2021-05-17 16:07

    من می خواهم پاک کننده صورت کرمی درست کنم.
    این شامل SLES ، CDEA ، CAPB است.

    از چه مواد یا ترکیبی برای بافت خامه ای استفاده کنم؟

    من ستیل الکل ، استئاریل الکل ، اسید استئاریک و EGMS دارم.

    پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز
      برایتولید پاک کننده صورت کرمی که کف می کند ، یک امولسیون خوب و پایدار تهیه کنید (از ورودی های زیاد و در صورت تمایل از امولسیفایر غیر یونی HLB مانند پلی سوربات 80 زیاد استفاده کنید) ، از حداقل روغن استفاده کنید و مقداری آب را با کوکامیدوپروپیل بتائین تعویض کنید.

      امیدوارم این کمک کند. 🙂

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست