فروش متیل پارابن

خرید متیل پارابن

خرید متیل پارابن که یک محصول نگهدارنده قوی آرایشی می باشد. شما می توانید جهت استعلام قیمت متیل پارابن با خلوص 99.8% گرید آرایشی با تضمین کیفیت و خرید اینترنتی متیل پارابن با کارشناسان ما در تماس باشید. شرکت پیشگامان شیمی متیل پارابن را از کشور های چین و آلمان در درام‌ های 25 کیلویی وارد می‌ کند. این محصول عمدتا به عنوان ضد عفونی‌ کننده در مواد غذایی، دارویی و مواد آرایشی استفاده می‌ شود. همچنین می‌ تواند به عنوان ضد عفونی‌ کننده در خوراک مورد استفاده قرار گیرد.

متیل پارابن نوعی پارابن است. پارابن ها مواد شیمیایی هستند که اغلب به عنوان نگهدارنده برای ماندگاری بیشتر محصولات استفاده می شوند. آنها به مواد غذایی یا لوازم آرایشی اضافه می شوند تا از رشد کپک و سایر باکتری های مضر جلوگیری کنند. بسیاری از محصولات حاوی متیل پارابن نیز حاوی یک یا دو نوع پارابن دیگر در ترکیبات خود هستند.

اگر کنجکاو هستید که آیا یک محصول حاوی متیل پارابن است یا خیر، تنها کاری که باید انجام دهید این است که لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید. FDA ملزم می کند که همه تولید کنندگان متیل پارابن و سایر پارابن ها را به عنوان مواد تشکیل دهنده فهرست کنند. اگر این کار را انجام می دهید، مراقب نام های جایگزین آن باشید. این شامل:

  • 4-هیدروکسی متیل استر بنزوئیک اسید
  • متیل 4-هیدروکسی بنزوات

فروش متیل پارابن

به انگلیسی Methyl paraben
نام های دیگر متیل هیدروکسی بنزوات، متیل پارا هیدروکسی بنزوات، نپاژن M ، مایکوکتن ، E218
شناسه محصول 99-76-3
فرمول شیمیایی C8H8O3
شکل ظاهری بلور های بی رنگ یا پودر کریستالی سفید
خلوص 99.9%
چگالی ۱.۴۶ گرم در سانتی متر
نقطه ذوب ۱۲۸-۱۲۵ درجه سانتیگراد
کشور تولید کننده چین ، آلمان
گرید دارویی، غذایی، آرایشی
بسته بندی درام 25 کیلویی
قیمت فروش تماس بگیرید

متیل پارابن چیست

متیل پارابن یا همان نپاژن M با فرمول شیمیایی CH3 (C6H4 (OH) COO) یک آلرژن شیمیایی استاندارد است. اثر فیزیولوژیکی متیل پارابن از طریق افزایش انتشار هیستامینین و ایمن‌ سازی توسط سلول محسوب می‌ شود. متیل پارابن به صورت کریستالی سفید است. به راحتی در الکل ، اتر ، استون حل می شود و کمی در آب حل می شود. نقطه جوش آن 270-280 درجه سانتی‌ گراد است.

طبقه‌ بندی شیمیایی متیل پارابن آلرژن‌ ها است. متیل پارابن یک استر 4-هیدروکسی بنزوات است که از ترکیب‌ شدن رسوب گروه کربوکسی اسید 4-هیدروکسی بنزوئیک با متانول تشکیل شده است. متیل‌ پارابن (Methyl paraben) ماده‌ ای دارای خواص آنتی‌ بیوتیکی و ضد قارچی بوده که برای جلوگیری از رشد میکروب‌ ها بکار برده می‌ شود. این ماده به طور طبیعی در میوه‌ های مختلف، به ویژه در زغال‌ اخته، وجود دارد.

نپاژن به طور طبیعی در فرومون‌ های حشرات و میوه بلوبری گیاهانی مثل ترتیزک نیز به طور طبیعی تولید می‌ شود. نپاژن متعلق به خانواده پارابن‌ ها بوده و همگی به عنوان نگهدارنده‌ ها در محصولات مراقبت از پوست عمل می‌ کنند. این ماده همچنین به عنوان نگهدارنده غذایی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. در کل متیل پارابن نگهدارنده‌ ای است در انواع مختلفی از محصولات مراقبت شخصی و مواد غذایی برای جلوگیری از رشد میکروب‌ ها استفاده می‌ شود.

این ماده دارای حلالیت در آب است، بنابراین خصوصیت حلالیت‌ زدایی می‌ تواند زمان انحلال را کاهش دهد و زمان بارگیری را کاهش می‌ دهد. این ماده بطور معمول در ترکیب با سایر پارابن‌ ها مثل پروپیل پارابن و بوتیل پارابن به منظور ایجاد خاصیت نگه‌ دارندگی بکار برده می‌ شود. متیل پرابن یکی از محبوب‌ ترین مواد نگهدارنده در محصولات زیبایی و مواد غذایی است.

خرید متیل پارابن

طبق کتابخانه ملی پزشکی، این ماده به طور طبیعی در تعداد انگشت شماری از میوه‌ ها – مانند زغال اخته – وجود دارد، اگرچه می‌ تواند به صورت ترکیبی نیز ایجاد شود. متیل پارابن به منظور استفاده در پاک کننده ها و مرطوب کننده های کرم تا مواد اولیه آرایشی و بهداشتی انجام می‌ گیرد و به این محصولات کمک می‌ کند تا اثر خود را حفظ کنند. این ماده مملو از خواص ضد قارچی و ضد باکتری است که باعث افزایش عمر ماندگاری مراقبت از پوست، مراقبت از مو و محصولات آرایشی می‌ شود.

خواص متیل پارابن

متیل پارابن که یک پودر سفید بسیار خوب با بوی ضعیف است که غیر ساینده نیست و به طور کلی به عنوان یک ماده نگهدارنده در غذاها به عنوان ایمن (GRAS) شناخته می‌ شود. برای بیش از 50 سال این استر خنثی پارا هیدروکسی بنزوئیک اسید به عنوان یک عامل عالی باکتریواستاتیک و قارچ کش در غلظت کم در برابر طیف گسترده‌ای از موجودات بدن عمل کرده است. از pH 3 تا 8 پایدار و فعال است و اغلب در رابطه با سایر مواد افزودنی (به عنوان مثال، ادتا یا نمک‌ های آن، کواترنیوم 15، دیازولیدیل اوره، پروپیل پارابن) برای اثرات هم افزایی استفاده می‌ شود.

در محصولات مراقبت شخصی، از متیل پارابن و پروپیل پاربن به طور معمول در ترکیب استفاده می‌ شود (0.2٪ متیل پاربن و 0.1٪ پروپیل پاربن، با سطح تنظیم‌ شده با شرایط خاص). متیل پارابن از حلالیت محدودی در آب برخوردار است، بنابراین محلول‌ سازی مجدد می‌ تواند باعث کاهش زمان انحلال و در نتیجه زمان بارگیری شود. ترجیح پارابن‌ ها به دلیل سابقه 50 ساله ایمنی و قابلیت اطمینان آن‌ ها ادامه دارد.

کاربرد متیل پارابن

این ماده یک پودر سفید است که دارای بوی ضعیف بوده، همچنین یک ماده‌ی غیر هیدروکسی است و به طور کلی به عنوان نگهدارنده غذایی شناخته شده است. معمولاً از آن به عنوان قارچ‌ کش در محیط‌ های غذایی استفاده می‌ شود و همچنین در تعدادی از غذاهای فرآوری‌ شده و داروها مورد استفاده قرار می‌ گیرند.  نپاژن در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و محصولات مراقبت شخصی مانند:

  • مرطوب‌ کننده‌ ها
  • شامپو
  • تهویه هوا
  • سایه‌ چشم
  • کرم‌ های ضد آفتاب

و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌ شود. متیل پارابن در انواع مختلف محصولات آرایشی استفاده می‌ شود که در زیر به تعدادی از آن‌ ها اشاره می‌ کنیم:

  • آرایشی
  • محصولات اصلاح
  • محصولات مراقبت از مو
  • مرطوب‌ کننده‌ ها
فروش متیل پارابن
خرید متیل پارابن

ایمنی متیل پارابن

در مورد اینکه متیل یا پروپیل پارابن در غلظت‌ هایی که معمولاً در مراقبت از بدن یا مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌ گیرد، مضر هستند، اختلاف نظر وجود دارد. این دو ماده به طور کلی به عنوان امن (GRAS) توسط USFDA به عنوان مواد غذایی و حفظ ضد باکتریایی شناخته شده است. متیل پارابن به آسانی توسط باکتری‌ های خاک معمولی متابولیزه می‌ شود و آن را کاملاً تجزیه‌ پذیر می‌ کند. در مركز تجاري آرایشی و بهداشتی (CIR)، در سال 1984 ایمنی از متیل پارابن، پروپیل پاربن و بوتیل پاربن مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه گرفت كه آن‌ها برای استفاده در محصولات آرایشی در سطوح تا 25٪ بی‌ خطر هستند. 

متیل پارابن در بدن انباشته نمی شود. در واقع، بدن مواد شیمیایی را به سرعت دفع می کند. با وجود این، بسیاری از مصرف کنندگان نگران ایمنی متیل پارابن هستند. این نگرانی ها با توجه به ارتباط ادعایی با خطر سرطان افزایش یافته است.

FDA و سایر محققان در حال انجام مطالعاتی برای بررسی ایمنی متیل پارابن هستند. تاکنون هیچ مدرک قطعی وجود نداشته است، اگرچه مواردی از افرادی وجود داشته است که واکنش های منفی داشته اند. در حالی که سازمان غذا و داروی آمریکا در حال بررسی این مطالعات است، هنوز به چیزی برنخورده‌ اند که نشان دهد پارابن‌ ها برای استفاده در لوازم آرایشی، غذاها یا داروها نا ایمن هستند.

گروه کاری محیطی (EWG) متیل پارابن را به عنوان یک خطر کم تا متوسط ​​برای سلامتی فهرست می کند. با این حال، خطر فقط در مورد واکنش های آلرژیک یا استفاده از محصول بیش از حد توصیه شده است. EWG خطر متیل پارابن برای ایجاد سرطان و سمیت تولید مثل را 0 درصد فهرست می کند.

مقدار مجاز متیل پارابن

به طور معمول پارابن‌ ها در سطوح مختلف از 0.01 تا 0.3٪ استفاده می‌ شوند. نپاژن به آسانی از دستگاه گوارش یا از طریق پوست جذب می‌ شود. این ماده به هیدروکسی بنزوئیک اسید هیدرولیز می‌ شود و بدون تجمع در بدن به سرعت در ادرار دفع می‌ شود. مطالعات مسمومیت حاد نشان داده است که متیل پارابن با تجویز خوراکی و تزریق داخل حیوانات عملاً غیر سمی است.

در جمعیتی که پوست طبیعی دارند، این ماده عملاً غیر تحریک‌ کننده و غیر حساس است. با این حال، واکنش‌ های آلرژیک به پارابن‌ های مصرف‌ شده گزارش شده است. مطالعه‌ ای در سال 2008 نشان داد كه هیچ‌ گونه اتصال رقابتی برای گیرنده‌ های استروژن و آندروژن انسانی برای آن وجود ندارد، اما سطوح مختلف اتصال رقابتی با بوتیل و ایزوبوتیل پارابن دیده می‌ شود.

نحوه استفاده از متیل پارابن

استفاده از متیل پارابن به سادگی انجام روتین مراقبت از پوست AM و PM شما است. از آنجایی که ماده نگهدارنده در اکثر فرمولاسیون های خامه ای وجود دارد، احتمال زیادی وجود دارد که بدون اینکه متوجه شوید از متیل پارابن استفاده کرده اید. علاوه بر این، با توجه به اینکه در هر دو فرمول در روز و شب وجود دارد، استفاده روزانه از آن بی‌ خطر است، نه چند بار در روز. باز هم، تنها دلیل نگرانی این است که پوست واکنشی دارید، در این صورت، باید برچسب های خود را برای متیل پارابن بررسی کنید تا ببینید آیا استفاده مکرر از این ماده می تواند منجر به اختلال در پوست شود یا خیر.

واکنش های آلرژیک احتمالی

برخی افراد حساسیت به متیل پارابن را گزارش کرده اند. به عنوان مثال، درماتیت تماسی زمانی رخ می دهد که پوست نسبت به چیزی که با آن تماس دارد واکنش آلرژیک نشان دهد. درماتیت معمولاً به شکل جوش هایی ظاهر می شود که خود به خود برطرف می شود. بثورات درماتیت تماسی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • خارش
  • برجستگی ها و تاول ها
  • پوست خشک و پوسته پوسته شده
  • تورم، حساسیت، یا سوزش
  • اگر درماتیت در نزدیکی چشم رخ دهد، ممکن است قرمزی یا تورم پلک ها را تجربه کنید.

هنگامی که محصولات حاوی متیل پارابن با پوست شکسته یا آسیب دیده تماس پیدا می کند، حساسیت های دیگر ممکن است رخ دهد. برخی گزارش‌ها از آلرژی هنگام مصرف پارابن‌ها وجود دارد، اما هنوز تحقیقات گسترده‌ای در این مورد انجام نشده است. آلرژی های تهدید کننده زندگی، مانند آنافیلاکسی، گزارش نشده است.

خرید متیل پارابن
فروش متیل پارابن

خلاصه کاربردهای متیل پارابن

  1. این ماده فیزیولوژیکی برای تقویت رشد سلول، بهبود زخم، نرم کردن پروتئین لایه شاخی و ترمیم پوست یا بافت است. یک ماده خوب برای بهبود زخم‌ های پوستی بوده و می تواند برای تسکین بیماری خشکی پوست، اختلالات پوستی پوسته پوسته و زخم استفاده شود.
  2. این می‌ تواند ظرفیت جذب آب پوست و خارجی ترین لایه مو را تقویت کند، از از دست دادن آب جلوگیری کند، پوست را نرم، براق و الاستیک کند، به طوری که مو دو شاخه نشود یا شکسته نشود.
  3. متیل پارابن می تواند به عنوان کرم آماده‌ سازی، لوسیون، کرم صورت، کرم مو، عامل رشد مو، ضد آفتاب، رژ لب، کرم اصلاح، کرم آکنه، حفره دهان استفاده شود.

مواد نگهدارنده آرایشی: این یک ماده نگهدارنده فنلی است که در برابر کپک‌ ها، مخمر ها و باکتری‌ های مختلف تأثیر گذار است، اما اثر ضد باکتری کم دارد. این ماده معمولاً با اتیل پارابن مخلوط می شود و افزودنی و هم‌افزایی خوبی دارد. فعالیت ضد عفونی‌ کننده به pH محلول مربوط است. وقتی pH 7 باشد، فعالیت آن 2/3 از فعالیت اصلی است. اگر pH 8.5 باشد، به نصف فعالیت اصلی کاهش می‌یابد.

به برخی از ترکیبات پلیمری مانند متیل سلولز، پروتئین ژلاتین و غیره متصل می‌ شود تا فعالیت ضد عفونی‌ کننده خود را از دست بدهد. در صنعت داروسازی از آن به عنوان ضد عفونی‌ کننده و باکتری‌ کش برای داروها استفاده می‌ شود و همچنین به عنوان افزودنی‌ های سنتز و نگهداری ارگانیک برای مواد غذایی، ادویه ها، فیلم‌ ها و موارد مشابه استفاده می شود.

اتیل p-هیدروکسی بنزوات (نیپوکین B) و پروپیل پاراهیدروکسی بنزوات (نیپوکین C) تولید شده با روش‌ های تولید مشابه نیز ضد عفونی‌ کننده هستند. این محصول برای پوست تحریک‌ کننده است.

تعداد انگشت شماری از مطالعات برای حمایت از این ادعا که متیل پارابن ممکن است شبیه سازی استروژن در بدن تولید کند، مورد استفاده قرار گرفته است. این مطالعات به این تأثیر در زمینه های تحقیقاتی خاص نگاه می کنند.

در حالی که رایج ترین کاربرد متیل پارابن در مراقبت از پوست و لوازم آرایشی است، گاهی اوقات به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و افزودنی های الکلی و شراب نیز استفاده می شود.

چرا متیل پارابن در مراقبت از پوست استفاده می شود

ضد میکروبی

محصولات مراقبت از پوست بسیار مستعد آلودگی و رشد میکروبی هستند. حساس ترین محصولات کرم ها و لوسیون هایی هستند که در شیشه ها بسته بندی می شوند، مکرر باز می شوند و با انگشتان دست روی پوست مالیده می شوند.

علاوه بر این، با محدود کردن رشد باکتری‌ ها و قارچ‌ ها، نگهدارنده‌ هایی مانند ایزوبوتیل پارابن به ما کمک می‌ کنند از عفونت و سایر بیماری‌ ها در امان باشند. درست است که پوست در حال حاضر به عنوان یک مانع عمل می کند، اما اگر کرم های آلوده روی پوست استفاده شود، واکنش التهابی می تواند ایجاد شود و در دراز مدت منجر به آسیب پوست شود.

علاوه بر این، اگر محصول آلوده روی پوست شکسته زده شود، یا اگر مقدار کمی رژ لب یا بالم لب آلوده به طور تصادفی از طریق دهان بلعیده شود، باکتری ها به راحتی می توانند به بدن ما حمله کنند.

افزایش ماندگاری

پارابن ها به تثبیت فرمولاسیون محصول کمک می کنند و ماندگاری آن را افزایش می دهند. بدون مواد نگهدارنده، بیشتر محصولات مراقبت از پوست یا آرایشی فقط 2 تا 4 هفته قبل از فاسد شدن دوام می آورند.

ارزان

از بسیاری جهات، گنجاندن این گونه مواد نگهدارنده در عصر ما ضروری است. ما اغلب ارزانی برخی از محصولات مراقبت از پوست را بدیهی می دانیم و این واقعیت را که مجبور نیستیم پول خود را با دور ریختن بسیاری از محصولات تاریخ مصرف گذشته در سطل زباله هدر دهیم. از بسیاری جهات، این امر از طریق استفاده از پارابن ها و سایر مواد نگهدارنده به دست می آید.

فواید متیل پارابن

متیل پارابن برای حفظ فرمول یک محصول مراقبت از پوست استفاده می شود و بنابراین به طور مستقیم برای وضعیت سلامت پوست شما مفید نیست.

از رشد قارچ جلوگیری می کند: راباخ به دلیل خواص ضد باکتریایی خود می گوید که متیل پارابن یک ماده نگهدارنده است که به بسیاری از کرم ها و محصولات آرایشی برای جلوگیری از رشد قارچ اضافه می شود.

مواد را حفظ می کند: با توجه به روشی که متیل پارابن از رشد قارچ در فرمول های خامه ای جلوگیری می کند، می تواند مواد تشکیل دهنده را حفظ کند و به مصرف کنندگان کمک کند تا از خرید لوازم آرایشی خود بیشترین بهره را ببرند.

آنتی باکتریال است: گونزالس می گوید از آنجایی که این ماده نگهدارنده است، متیل پارابن در جلوگیری از رشد میکروبی و میکروب هایی مانند باکتری ها و کپک ها در فرمولاسیون های مراقبت از پوست و آرایشی موثر است.

کوتاه درباره متیل پارابن

خوب: متیل پارابن به عنوان یک عامل نگهدارنده عالی عمل می کند که به محصولات اجازه می دهد عمر مفید خود را افزایش دهند. متیل پارابن دارای اثر ضد قارچی و ضد باکتریایی بر روی فرمولاسیون است و از رشد میکروب ها در محصول شما جلوگیری می کند.

نه چندان خوب: از طریق مطالعات با تحریک مرتبط است و پیشنهاد شده است که استروژن را تقلید کند و به طور بالقوه اختلالات هورمونی ایجاد کند. تحقیق در مورد این ادعا به اندازه کافی قوی نیست که بتواند همبستگی ایجاد کند.

برای چه کسانی مناسب است؟ اکثر انواع پوست. با توجه به ارتباط با واکنش های آلرژیک و درماتیت تماسی، انواع پوست های حساس ممکن است بخواهند از این ماده اجتناب کنند.

ترکیبات سینرژتیک: با اکثر ترکیبات به خوبی کار می کند زیرا ظاهر پوست را بهبود نمی بخشد.

نام های جایگزین متیل پارابن: مانند؛ 4-هیدروکسی متیل استر بنزوئیک اسید، بنزوئیک اسید و متیل 4-هیدروکسی بنزوات.

آنالیز متیل پارابن

خرید متیل پارابن

جهت دریافت آنالیز متیل پارابن تاریخ جدید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

متیل پارابن را از کجا بخریم

شما می‌ توانید برای دریافت قیمت فروش متیل پارابن در درام‌های 25 کیلوگرمی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از بزرگترین شرکت‌ ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران می‌ باشد.

برچسب:

روال ثبت سفارش محصولات شیمیایی

با سلام و احترام ، روال ثبت سفارش مواد اولیه شیمیایی در شرکت پیشگامان شیمی به شرح زیر است. لطفا ابتدا با شماره تماس های زیر تماس گرفته ، بعد از مشاوره های لازم و پرسش و پاسخ های مورد نیاز جهت رفع ابهامات میتوان پیش فاکتور مورد نظر را صادر و روال پرداخت را طی کرد. در اخر هم با بارگیری و تحویل به مشتریان عزیز این پروسه به اتمام میرسد.

۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

۰۹۱۹۵۳۸۰۵۷۲

درخواست مشاوره مواد شیمیایی
درخواست مشاوره مواد شیمیایی

معرفی محصولات و خدمات پیشگامان

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست