تگزاپن

خرید تگزاپون

فروش تگزاپون 70 درصد و صدفی با بهترین کیفیت در این مجموعه صورت می گیرد. جهت خرید تگزاپون N70 با ضمانت کیفیت و تضمین بهترین قیمت تگزاپون پاکسان با ما در تماس باشید. این شرکت همچنین واردات تگزاپون از مالزی را نیز انجام می دهد.

جهت دریافت آنالیز

و استعلام قیمت تگزاپن 70 درصد

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

 

یک کرم خوب، لوسیون عالی پاک کننده با کیفیت و… هر چقدر هم که خوب باشند اما کف نکنند در دید مشتریان از کیفیت کافی برخوردار نیستند. کف کنندگی یکی از معیارهای مهم برای تولید کنندگان شوینده‌های بهداشتی و آرایشی در کشور ماست. سدیم لوریل اتر سولفات یا همان تگزاپن یکی از محصولاتی است که اگر کمی اطلاعات بیشتر درباره آن به دست آورید به دنبال خرید بهترین نوع آن با قیمت تگزاپون در بازار خواهید بود.

سدیم لوریل اتر سولفات، تگزاپن، دود کانو سولفات و سدیم دودسیل سولفات همه نام کاده ای هستند که در صنایع آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده در گرید صنعتی تولید و مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این جهت نیاز به اطلاعاتی دارد که هر تولید کننده‌‌ای باید بداند. پیشگامان شیمی یکی از شرکت‌های ارائه دهنده مواد شیمیایی در ایران است که این اطلاعات را با کمک کارشناسان مجرب خود در کمترین زمان ممکن ارائه می‌کند. کافی است با شماره تلفن‌های این شرکت تماس بگیرید.

سدیم لوریل اتر سولفات چیست؟

خانواده آکیل‌ها مفتخر است اعلام کند سدیم دودسیل سولفات فرزند خلف این خانواده است! این ماده که با غلظت‌های ۳۰ و ۷۰ در بازار به فروش می‌رسد در تولید لوازم آرایشی بهداشتی به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. آن قدر که یکی از گل‌های سرسبد کف دهنده و امولسیون کننده شامپوها است. سدیم لوریل اتر سولفات در شامپو و صابون بیشتر از سایر لوازم مراقبت روزانه استفاده می‌شود.

مطلب کلی در مورد سدیم لوریل اتر سولفات‌هایی است که در ایران و مالزی تولید می‌شود. شما عزیزان می‌توانید انواع تگزاپن N70 و صدفی ایرانی و مالزی را از پیشگامان شیمی تهیه کنید. این شرکت یکی از معتبرترین شرکت‌ها در زمینه ارائه مواد اولیه شیمیایی در کشور می‌باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید تگزاپن با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده ارائه آنالیز و قیمت تگزاپن به شما عزیزان هستند.

تگزاپون ماده ای به رنگ زرد مایل به سفید است که دارای بویی ملایم است. این ماده با هر نسبتی که باشد می تواند به سادگی در آب حل شود. از این رو یکی از بهترین انتخاب ها برای شوینده های شخصی به شمار می روند. همچنین این ماده در مقایسه با آب سختی پایداری دارد.

معادل انگلیسی TEXAPON ،sodium lauryl ether sulfate
شناسه محصول 76050-42-5
فرمول شیمیایی NaC12 H25 SO4
نام‌های دیگر ⭐ سدیم لوریل اتر سولفات، sles
شکل ظاهری مایع سفید یا زرد کم رنگ
گرید ⭐ صدفی و N70 آرایشی و بهداشتی
بسته‌بندی بشکه 165 و 220 کیلویی
کشور تولید کننده ایران
ذخیره‌سازی در جای خشک
قیمت تگزاپون n70 ✅ تماس بگیرید 💯
عملکرد ⭐

صنعت آرایشی: شامپو، لوسیون دوش

صنعت مواد شوینده: پودر لباسشویی، صابون، مواد شوینده ظرف

صنعت نساجی: مواد مرطوب‌کننده، پاک‌کننده

مزایا

شوینده عالی، امولسیون و قابلیت کف شدن

مقاومت در برابر آب سخت و تجزیه بیولوژیکی بالا

ph 7.5-9
جرم مولی 288.38 گرم مول-1
نقطه جوش 206 درجه سانتی گراد

تگزاپن چیست و چگونه تولید می شود؟

تگزاپون 70 و صدفی را می‌توان از نفت (از طریق فرآیند OXO) یا از روغن نارگیل یا نخل (از طریق فرآیند زیگلر) تهیه کرد. در هر دو فرآیند، اسیدهای چرب استخراج شده و به الکل‌های چرب تبدیل می‌شوند. سپس سولفونه می‌شوند و به نمکی کریستالی تبدیل میگردند. اگر SLS تحت یک فرآیند شیمیایی به نام “اتوکسیلاسیون” قرار بگیرد، تبدیل به SLES می‌شود.

SLES و SLS از متداول‌ترین سورفاکتانت‌ هایی هستند که در مواد آرایشی و شوینده استفاده می‌شوند. اغلب آن‌ها را به عنوان مواد تمیز کننده امولسیون در محصولات تمیز کننده خانگی مانند شوینده‌های لباسشویی، اسپری شوینده‌ها و مواد شوینده ماشین ظرفشویی و در محصولات آرایشی و بهداشتی محصولات شستشو مانند شامپو و شوینده بدن استفاده می‌کنند.

تگزاپن

هنگامی که تگزاپون با آب رقیق می‌شود ساختارهای ژلی را نشان می‌دهد که نمونه‌ای از سولفات‌های اتر هستند. از تگزاپون به دلیل خاصیت پاک‌کنندگی و تمیز کنندگی برای تولید مواد شوینده مایع ظرفشویی و همچنین شوینده‌های مایع سبک استفاده می‌شود. برای خرید تگزاپون و اطلاع از قیمت تگزاپون می توانید با ما تماس بگیرید.

به دلیل ویژگی کف خوب تگزاپون N70 / SLES و سفت شدن آسان آن با نمک، این محصول به عنوان یک سورفکتانت اساسی برای مواد تمیز کننده لوازم آرایشی مانند شامپوها، ژل‌های دوش و حمام‌های فومی مناسب است. به غیر از سدیم لوریل سولفات (SLES)، سدیم لوریل سولفات نیز به طور گسترده‌ای به عنوان سورفاکتانت در تولید محصولات آرایشی استفاده می‌شود.

معرفی تگزاپون

سدیم لوریل اتر سولفات نوعی سورفکتانت آنیونی بوده و از رایج‌ترین ترکیبات شیمیایی موجود در جهان است. این ماده به عنوان عامل فوم‌ساز، تمیز کننده و امولسیون‌کننده سورفکتانت‌ها کاربرد بسیاری دارد. تگزاپون به دو شکل N70 و صدفی موجود است. تگزاپون صدفی نسبت به N70 خلوص کمتری دارد و در تولید مواد شوینده صدفی و مات مانند شامپوها استفاده می‌شوند. تگزاپون N70 یک خمیر با ویسکوزیته بالا است که در تولید مواد شوینده شفاف استفاده می‌شود.

حاوی مقدار کمی نمک است که در صورت رقیق شدن در آب در غلظت‌های طبیعی ویسکوزیته کمی نشان می‌دهد و هنگامی که کلرید سدیم و سورفکتانت آلکانولامید به آن اضافه شوند ویسکوزیته آن تنظیم می‌شود. نرمی تگزاپون هنگام مخلوط شدن با بتائین بیشتر از نرم بودن هر یک است.

موارد استفاده تگزاپون

این ماده به عنوان یک شوینده معمول یدر بیشتر محصولات بهداشتی بدن و سر استفاده می‌شود. خاصیت کف‌کننده خوبی اما کف آن سبک و خامه‌ای نیست و در مجاورت چربی از بین می‌رود و به راحتی در آب سخت و معمولی با کف زیاد حل می‌شود و با سایر مواد افزودنی سازگار است.

با استفاده از این ماده می‌توان به راحتی و بدون نیاز به حرارت دادن و هم زدن با سرعت زیاد با افزودن سایر موارد بسته به فرمول به نتیجه مطلوب رسید. این ماده  خاصیت تحریک‌کننده پوست را دارد و به ساختار دو لایه چربی پوست آسیب می‌رساند و تبخیر ظریف پوست و خشکی آن را افزایش می‌دهد. بنابراین، اگر با سایر سورفکتانت‌های آنیونی، آمفوتریک و غیر یونی ترکیب شود کیفیت و مقدار کف و شستشو در سطح مطلوب فراهم می‌شود. همچنین در صورت نیاز می‌توان آن را با تری اتانول مین رقیق کرد.

این ماده در بیشتر شوینده‌های تجاری مانند مایع ظرفشویی و تمیزکننده‌های صنعتی (تمیز کننده کف، مایع کارواش، پاک‌کننده روغن) و در بیش از 90٪ مواد بهداشتی و پاک‌کننده مانند خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون به عنوان کف و استفاده می‌شود. 

این ماده در مواد شیمیایی پزشکی، ضد میکروبی و کشاورزی استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای خاص این ماده استفاده از آن در کاتالیزورها، جاذب‌ها، مبدل‌های آنیونی، تثبیت‌کننده‌ها و پرکننده‌های پلیمری است. کاربرد اصلی سورفاکتانت‌ها در شامپوها انتقال خاصیت پاک‌کنندگی شامپو از طریق فرآیند شستشو است.

طیف گسترده‌ای از این سورفکتانت‌ها وجود دارد، اما به طور عمده سورفکتانت‌های آنیونی برای این نوع کاربردها استفاده می‌شوند. به دلیل خاصیت تحریک کمتر و خاصیت کف‌کنندگی نمک‌های آمونیوم، بسیاری از تولیدکنندگان دوز این محصول را به عنوان سورفکتانت در محصولات تمیز کننده افزایش می‌دهند. این ماده همچنین در صنعت چاپ و رنگ‌رزی، صنایع نفت و چرم به عنوان روان‌کننده، ماده رنگ‌رزی، پاک‌کننده، ماده کف‌کننده و چربی‌زدایی استفاده می‌شود.

خطرات بهداشتی و زیست محیطی تگزاپن

بسته به فرآیندهای تولید، تگزاپن ممکن است به مقادیر قابل اندازه‌گیری از اکسید اتیلن و 1،4-دی اوکسان آلوده شود. در آژانس بین‌المللی تحقیقات در مورد سرطان، اتیلن اکسید به عنوان یک ماده سرطان‌زای انسانی و 1،4-دی اوکسان به عنوان یک ماده سرطان‌زا برای انسان شناخته شده است. اتیلن اکسید همچنین می‌تواند به سیستم عصبی آسیب برساند و آژانس حفاظت از محیط زیست کالیفرنیا براساس شواهدی مبنی بر تداخل در رشد انسان، آن را به عنوان یک ماده احتمالی سمی موثر بر رشد طبقه‌بندی کرده است.

1،4-دی اوکسان نیز پایدار است. به عبارت دیگر، به راحتی تخریب نمی‌شود و می‌تواند مدت‌ها پس از شستشو در تخلیه دوش، در محیط باقی بماند. 1،4-دی اوکسان را می‌توان در فرآیند تولید با خلا از محصولات آرایشی حذف کرد، اما هیچ راه آسانی برای مصرف کنندگان وجود ندارد که بفهمند آیا محصولات حاوی تگزاپن تحت این فرآیند قرار گرفته‌اند یا خیر. طبق تحقیقات، تگزاپن می‌تواند پوست و چشم را تحریک کند. (البته استفاده از آن در لوازم آرایشی را مورد تأیید است.)

شرایط استفاده از تگزاپن

سدیم لوریل سولفات در تحریکات پوستی و چشمی نقش دارد. اما مشکل اصلی این ماده شیمیایی این است که این ماده به طور مکرر توسط 1،4 دی اکسان آلوده می‎‌شود. در زیر مشکلات سلامتی ناشی از تگزاپن و آلاینده‌های آن آورده شده است:

  • سوزش پوست
  • تحریک ریه
  • سوزش چشم
  • ایجاد سمیت برای اعضای بدن
  • سرطان

جدای از خاصیت تحریک کننده پوست، شایعات زیادی (مانند پارابن و فنوکسی اتانول) در مورد SLS و SLES وجود دارد. این شایعات باعث می‌شود ما باور کنیم که شامپوهای حاوی سولفات می‌توانند باعث سرطان، کوری و ریزش مو شوند.

سرطان‌زایی

هیچ مدرک علمی مبنی بر سرطان‌زا بودن SLS یا SLES وجود ندارد. هیچ یک از آنها به عنوان ماده سرطان‌زا در آژانس شیمی اروپا / ECHA طبقه‌بندی نشده‌اند. همچنین توسط آژانس بین‌المللی تحقیقات در مورد سرطان (IARC) و برنامه ملی سم شناسی ایالات متحده به عنوان سرطان‌زا ذکر نشده‌اند.

در استرالیا، طرح ملی اطلاع‌رسانی و ارزیابی مواد شیمیایی صنعتی (NICNAS) مطالعات مربوط به ایمنی سدیم لوریل سولفات را مورد بررسی قرار داده است. این تنها یک مطالعه برای بررسی اثرات سرطان زا سدیم لوریل سولفات طراحی شده است. این مطالعه نشان داد که سدیم لوریل سولفات در سگ‌ها سرطان‌زا نیست. NICNAS  همچنین دریافت که حتی در دوزهای بالا، سدیم لوریل سولفات هیچ تأثیری بر باروری ندارد.

نابینایی

مانند بیشتر مواد شوینده تگزاپن وقتی در غلظت‌های زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توانند باعث تحریک چشم شوند. این ماده به عنوان یک ماده محرک برای چشم طبقه بندی شده است و مطالعات نشان می‌دهد اگر در غلظت بالاتر از 1 تا 2٪ در محصول استفاده شود، می‌تواند تحریک کننده باشد.اما اینکه تگزاپن باعث کوری شود و به چشم آسیب برساند صحیح نیست. این شایعه به دلیل مطالعه منتشر شده توسط گرین و همکاران اتفاق افتاد. این مطالعه نشان داد که غلظت بالای تگزاپن در چشم پس از آسیب دیدگی چشم می‌تواند روند بهبودی را کند کند.

متأسفانه، این مطالعه سوء تفسیر شد و باعث شد رسانه‌ها و برخی از مردم ادعا کنند که تگزاپن می‌تواند باعث آسیب به چشم و کوری شود. در مصاحبه‌ای دکتر گرین اظهار داشته است که نتایج وی به نادرست نقل شده است و ادعاها با یافته‌های وی پشتیبانی نمی‌شوند.

آلرژی

چندین مطالعه نشان می‌دهد که استفاده از SLS و SLES در محصولات شستشو بی‌خطر است. زیرا تولیدکنندگان شامپو و صابون موادی مانند گلیسیرین را اضافه می‌کنند که رطوبت و چربی را فراهم می کنند تا محصول نهایی برای پوست تحریک‌کننده نباشد. بنابراین استفاده از آنها بی‌خطر شناخته می‌شود و تولیدکنندگان مجاز به استفاده از آنها در محصولات شستشوی ضد آلرژی هستند.

خواص شیمیایی و فیزیکی تگزاپون (SLES)

بازار تگزاپون

تمایل مردم جهان به تمیزی احتمالاً تقاضای بازار سولفات لوریل اتر سولفات یا SLES را در سال‌های اخیر افزایش می‌دهد. درخواست جهانی برای مواد شوینده لباسشویی در سال 2015 حدود 30 میلیون تن بود و در سال‌های آینده با بیش از 5٪ CAGR سرعت می‌گیرد. پیش‌بینی می‌شود اندازه بازار SLES تا سال 2024 از 1.7 میلیارد دلار بیشتر شود. افزایش تقاضا برای محصولات مراقبت شخصی در سراسر جهان، به ویژه در کشورهای در حال توسعه دلیل این امر است.

افزایش میزان آلودگی و نگرانی در مورد مراقبت شخصی، تمیزی و سلامتی تأثیر مثبتی در بازار جهانی مراقبت شخصی دارد که در سال 2015 بیش از 500 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است و در سال‌های آینده نرخ رشد مناسبی خواهد داشت. علاوه بر این، توسعه کشورها و تجاری کردن محصولات مراقبت شخصی برای پاسخگویی به خواسته‌های خاص مشتری، بازار جهانی SLES را در طلسم پیش‌بینی تقویت می‌کند.

یک سورفکتانت آنیونی است که به طور گسترده‌ای در محصولات شستشو به عنوان سورفاکتانت اولیه استفاده می‌شود. علاوه بر خاصیت پاک‌کنندگی عالی، از امولسیون و کف‌پذیری عالی نیز برخوردار است. این جز اصلی محصولات شستشو است. با تمام مواد فعال‌کننده سطح به جز کاتیونی سازگار است. در 30٪ و 70٪ غلظت فعال موجود است. برای صادرات، غلظت 70٪ فعال بیشترین ترجیح را دارد.

شرکت های تولید کننده تگزاپن در ایران

شرکت تولیدی تگزاپن پاکسان بیشترین سهم تولید این محصول را در بازار به عهده دارد. سایر شرکت های تولید شامل: شرکت بهداش، شرکت محب، شرکت پاکنام و پدیده شیمی می باشند. فروش عمده تگزاپون در حجم های بالای 100 تن را معمولا به صورت مستقیم در این شرکت ها صورت می گیرد. جهت دریافت لیست قیمت تگزاپون می توانید از منوی روبرو اقدام کنید.

خرید تگزاپن

تگزاپن صدفی و تگزاپن N70 دو نوع اصلی تگزاپن هستند که در ایران به کار گرفته می‌شوند. تگزاپن پودری در بازار به sls معروف است. این دو ماده در گرید صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به اینکه تولید مواد شوینده شخصی روز به روز در حال افزایش است استفاده از این ماده نیز هر روز بیشتر می‌شود. در حالت عادی تولید کنندگانی که تمایل به خرید تگزاپن دارند نمی‌دانند از این محصول چگونه استفاده کنند.

سدیم لوریل اتر سولفات محصولی است که در بسته بندی‌های ۱۳۰ و ۱۵۰ کیلوگرمی و فله‌‌ای ارائه می‌شود. پیشگامان شیمی از آنجا که همیشه در اندیشه راحتی کسب و کار مشتریان خود است؛ اطلاعات مفید و گسترده‌‌ای را در حیطه مواد اولیه آرایشی بهداشتی به شما عزیزان ارائه می‌کند. همه این مزایا را که در یک کفه ترازو بگذاریم قیمت تگزاپون n70 این شرکت را باید در کفه دیگر قرار دهیم. چرا که پیشگامان شیمی معروف به ارائه قیمت‌های معقول است! اگر شما هم تمایل به خرید سدیم لوریل اتر سولفات و دریافت آنالیز این محصول دارید؛ می‌توانید با کارشناسان این شرکت تماس حاصل نمایید.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • پارسا رهنما
    2021-05-17 13:18

    سلام
    تنها چیزی که ثابت شده از ریزش مو جلوگیری می کند (در برخی افراد) ماینوکسیدیل است. اثبات نشده است که عصاره زردچوبه و روغن زیتون موثر است.

    بنابراین پیشنهاد مواد موثره مشکل است زیرا هیچ ماده اثبات شده جز مورد مذکور وجود ندارد. اگر شما مایل به استفاده از موادی هستید که به طور سنتی مورد استفاده قرار گرفته اند ، موارد زیادی مانند عصاره نعناع فلفلی ، حنا ، عسل و غیره وجود دارد.

    به عنوان سورفاکتانت ها ، SLES ممکن است کمی ملایم تر باشد. SLS ممکن است بهتر تمیز شود و کف بیشتری ایجاد کند.

    پاسخ
  • بهناز طباطبایی
    2021-05-17 13:15

    سلام وقت بخیر
    من درباره مواد تشکیل دهنده شامپو مراقبت از پوست سر سوال داشتم.
    من به دنبال تولید یک شامپوی مراقبت از پوست سر هستم که بتواند از ریزش مو جلوگیری کند و برای استفاده در دوران پس از زایمان مناسب باشد.
    یکی از مواد تشکیل دهنده ، عصاره روغن زردچوبه و روغن زیتون است.
    اما لطفاً مواد موثره دیگری را که می توانند به جلوگیری از ریزش مو یا حمایت از رشد مو کمک کنند ، پیشنهاد دهید.
    ممنونم

    من همچنین قصد دارم از SLES 15٪ و کوکامیدو پروپیل بتائین 10٪ به عنوان سورفکتانت استفاده کنم ،
    با مطالعه ترکیبات شامپوهای سر متوجه شدم که از سدیم لوریل سولفات و آمونیوم لوریل سولفات استفاده می کنند، SLES یا SLS بهتر است؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست