ایزوپروپیل میرستات

اگرچه اکثر مردم با ایزوپروپیل میریستات (IPM) آشنایی ندارند، این ماده جزء ضروری بسیاری از محصولات اصلی و کاربردهای صنعتی است. ایزوپروپیل میریستات از نظر قدرت مرطوب کنندگی، افزایش کارایی سایر مواد و سپس قفل کردن فواید کاملاً منحصر به فرد است. به راحتی می‌توان فهمید که چرا بسیاری از محصولات از این نرم کننده 3 در 1 استفاده می‌کنند، به خصوص در محصولات مراقبت از پوست که در آن گنجاندن مواد فعال به طور بالقوه می‌تواند مانع پوستی شود. اما آیا ایزوپروپیل میریستات فواید خاصی برای مو و پوست سر دارد؟ در ادامه، در مورد خرید ایزوپروپیل میریستات و مزایای ایزوپروپیل میریستات که می‌تواند برای سلامت مو و پوست سر به ارمغان بیاورد، با شما به اشتراک می‌گذاریم.

خواص ایزوپروپیل میریستات
isopropyl myristate نام انگلیسی
110-27-0 شماره- CAS
C17H34O2 فرمول مولکولی
270.457 g·mol−1 وزن مولکولی
حلالیت در چربی ها حلالیت
 167 °C نقطه جوش
850 kg/m³ چگالی ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات چیست؟

ایزوپروپیل میریستات یک نرم‌کننده‌ی قطبی است که فرمول شیمیایی آن C۱۷H۳۴O۲ است و یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/molمی‌باشد. در داروها، مواد آرایشی و محصولات موضعی استفاده می‌شود. ایزوپروپیل میرستات به عنوان یک تقویت‌کننده پوست مورد مطالعه قرار می‌گیرد. گاهی اوقات، ایزوپروپیل میریستات با نام دیگری در لیست مواد تشکیل دهنده ذکر می شود.

قیمت ایزوپروپیل میریستات
ساختار ایزوپروپیل میریستات

در زیر می توانید نام های دیگر آن را بررسی کنید:

  • IPM
  • ایزوپروپیل استر میریستیک اسید
  • 1-متیل اتیل استر تترادکانوئیک اسید
  • 1-متیل اتیل تترادکانوات
  • 1-متیل اتیل استر تترادکانوئیک اسید
  • 1-متیل اتیل استر
  • ایزوپروپیل تترادکونوات
  • اسید تترادکانوئیک
  • 1-تریدکان کربوکسیلیک اسید
  • ایزوپروپیل استر

ایزوپروپیل میریستات (IPM) استر حاصل از ایزوپروپیل الکل و اسید میریستیک است. این ماده یک استر اسید مریستین طبیعی است که در روغن نارگیل و ماکارونی وجود دارد. IPM یک مایع بی‌رنگ است که در بسیاری از کاربردها از جمله مراقبت‌های شخصی و لوازم آرایشی، طعم دهنده، عطر و مواد دارویی استفاده می‌شود. ایزوپروپیل میریستات یک استری گیاهی با بوی ضعیف است که با بالاترین استانداردهای مدیریت سازگار با محیط زیست تولید شده است. ویژگی ویسکوزیته و چگالی کم این ماده باعث می‌شود قابلیت پخش‌پذیری بالایی داشته باشد.

تولید ایزوپروپیل میریستات

موارد استفاده ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات به عنوان یک نرم کننده، مرطوب کننده یا عامل غلیظ کننده در صنایع مراقبت شخصی و لوازم آرایشی، به ویژه در کرم ها و لوسیون ها عمل می کند. از این ماده به عنوان یک حلال، اتصال دهنده و رقیق کننده در صنعت طعم و عطر استفاده می کنند. علاوه بر این، خواص مرطوب کنندگی و غلیظ کنندگی آن، آن را برای آماده سازی دارویی موضعی در داروسازی مناسب می کند.

ایزوپروپیل میریستات مرطوب‌کننده و نرم‌کننده پوست است که همچنین به جذب محصول کمک می‌کند. این ماده به عنوان پراکنده‌کننده برای کرم مو، رژ لب، کرم پاک‌سازی‌کننده، پودرها و پماد پزشکی استفاده می‌شود و می‌تواند در عطرها نیز به همان عنوان پراکنده‌کننده نیز استفاده شود. این ماده نفوذ بسیار خوبی در پوست دارد و هچنین مرطوب کننده و اثر نرم‌کننده دارد و به عنوان ماده امولسیفایر برای لوازم آرایشی استفاده می‌شود. برای سنتز آلی نیز کاربرد دارد.

به عنوان حلال برای تهیه ادویه‌جات و ترشی‌جات بکار می‌رود. مواد اولیه محصولات آرایشی، حلال برای داروهای اصلی آفت‌کش است. به طور گسترده‌ای به عنوان مواد افزودنی برای لوازم آرایشی از قبیل پماد، کرم و مرطوب کننده استفاده می‌شود. این محصول به عنوان یک تقویت‌کننده پوست عمل می‌کند .ایزوپروپیل میریستات موضعی راه‌حل مورد استفاده برای درمان شپش سر در بزرگسالان و کودکان 4 سال و افراد مسن است.

نمونه کاربردهای ایزوپروپیل میرستات:

محصولات مراقبت شخصی: یکی از رایج ترین کاربردهای IPM در محصولات مراقبت شخصی است. برخی از محلول های بسیاری که حاوی این ماده هستند عبارتند از شامپو، نرم کننده، ژل دوش، افترشیو، لوسیون برنزه کننده و ضدعفونی کننده دست.

تولید کننده ایزوپروپیل میریستات

لوازم آرایشی: یکی دیگر از کاربردهای معمول ایزوپروپیل میریستات در کاربردهای آرایشی مانند رژ لب، پودر، عطر، پاک کننده آرایش، کرم پودر، مرطوب کننده، سایه چشم و سایر انواع آرایش است.

غذا: اگرچه کمتر از کاربردهای دیگر رایج است، ایزوپروپیل میریستات گاهی اوقات به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود.

دارو: IPM مصارف دارویی مختلفی دارد و به عنوان یک ماده در داروهای موضعی و پمادها عمل می کند. همچنین در دهانشویه برای از بین بردن باکتری های دهان استفاده می شود و همچنین می تواند شپش سر را درمان کند.

ایزوپروپیل میرستات را از کجا بخریم؟

ایزوپروپیل میرستات در بشکه‌های 175 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول ایزوپروپیل میرستات مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید .قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت ایزوپروپیل میرستات، آن را با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • عباس
    2021-06-07 23:12

    سلام.برای جذب بالا از ایزو پروپیل استفاده میشه یا ماده دیگه ای پیشنهاد میدین؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست