فرمولاسیون آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون پودر پاک کننده صورت

فرمول پودر پاک کننده صورت

این پودر نرم که از جوش شیرین تشکیل شده است و در صورت مخلوط شدن با آب فعال می‌شود تا به صورت یک ترکیب اسفنجی با دانه‌های ریز در آید، ناخالصی‌ها را از صورت شما پاک می‌کند.

این فرمولاسیون حاوی لایه‌بردار طبیعی PHA، گلوکونولاکتون است که منافذ را تمیز می‌کند و تجمع سلول‌های مرده و چربی پوست را پاک می‌کند. این پودر پاک‌کننده با سوربیتول غنی شده است، که پوست را انعطاف‌پذیر و نرم می‌کند و به حفظ رطوبت پس از شستشو کمک می‌کند.

% W/W مواد تشکیل‌دهنده  
۴۰.۰۰ بی کربنات سدیم فاز A
۲۴.۰۰ سیتریک اسید
۲۵.۰۰ سدیم لوریل سولفات ۹۵%
۳.۰۰ سوربیتول
۱.۰۰ گلوکونو لاکتون
۴.۰۰ روغن جوجوبا فاز B
۳.۰۰ شی باتر
به مقدار کافی رنگدانه رنگی
۰.۳۰ ترکیب معطر

فرآیند تولید پودر پاک کننده صورت

  1. پودرهای فاز A را آسیاب کنید تا کاملاً یک‌دست شوند.
  2. ترکیبات موجود در فاز B را تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  3. ترکیبات موجود در فاز A را با ترکیبات فاز B با کمک آسیاب مخلوط کنید.
  4. برای ایجاد دانه‌های ریز: برای به دست آوردن خمیر قابل ورز دادن تقریباً ۲٪ آبی که ترکیبات معدنی آن حذف شده است را به ترکیب A+B اضافه کنید.
  5. خمیر را به شکل دانه‌های کوچک در آورید.
  6. به مدت ۱-۲ روز تا زمانی که تمام آب بخار شود در دمای اتاق (رطوبت کمتر از ۵۰) خشک کنید.

مواد تشکیل دهنده پودر پاک کننده صورت

گلوکونو لاکتون

گلوکونولاکتون یک ماده پودری است که از اسید گلوکونیک استخراج می‌شود و در حیوانات و ذرت یافت می‌شود. این یک لایه‌بردار ملایم است که توسط گروه‌های زیادی از جفت هیدروژن-اکسیژن تشکیل شده است. این گروه‌های متعدد هیدروکسیل جذب‌کننده آب هستند که خاصیت هیدراتاسیون و حفظ رطوبت گلوکونولاکتون را دارند.

فروش آلفا هیدروکسی اسید (َAHA)

در حالی که آلفا هیدروکسی اسید (AHA) و بتا هیدروکسی اسید (BHA) محبوبیت بیشتری دارند، گلوکونولاکتون پسر عموی ملایم تری است که به عنوان یک رطوبت‌گیر (قفل‌کننده رطوبت) نیز عمل می‌کند. بنابراین، حتی برای انواع پوست های حساس ایده آل است.

گلوکونولاکتون سلول‌های مرده را از بیرونی‌ترین لایه پوست شما از بین می برد و در نتیجه رنگ روشن و صاف‌تری ایجاد می‌کند.

گلوکونولاکتون چگونه می‌تواند به پوست شما کمک کند؟

در حالی که در بین مردم به عنوان لایه بردار شناخته می‌شود، گلوکونولاکتون یک ترکیب چند کاره است که دارای خواص و مزایای منحصر به فردی است:

  1. لایه‌برداری از پوست

تقریباً همه انواع پوست می‌توانند از گلوکونولاکتون استفاده کنند زیرا یک لایه‌بردار ملایم است. مانند لایه بردارهای دیگر، این لایه‌بردار نیز لایه خشک و مرده را از سطح پوست شما حل می‌کند و بافت و رنگ پوست شما را بهبود می‌بخشد. علاوه بر این، به شما کمک می‌کند تا چربی اضافی را از بین ببرید. با این حال، بر خلاف اسیدهای گلوکونولاکتون، این ماده به عمق پوست نفوذ نمی‌کند و عوارض جانبی مانند پوسته پوسته شدن یا قرمزی را به حداقل می‌رساند.

  1. آبرسانی به پوست

برخلاف AHA هایی که این ظرفیت دوستدار آب را ندارند، گلوکونولاکتون آب را به پوست جذب می‌کند. این آب را از لایه‌های عمیق تر پوست و همچنین محیط بیرون می‌کشد. همچنین اطمینان حاصل می‌کند که رطوبت در سلول‌های پوست قفل شده و از آن خارج نمی‌شود. اگر پوست شما به AHA ها حساس است، می‌توانید آن‌ها را به راحتی با گلوکونولاکتون عوض کنید.

  1. به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند

این آنتی‌اکسیدان به معنای سنتی نیست و شما نمی‌توانید آن را با ویتامین E یا ویتامین C مقایسه کنید. اما شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گلوکونولاکتون دارای برخی از خواص کلات‌کننده است، که به او این توانایی را می‌دهد که در برابر اشعه ماوراء بنفش و آلودگی مبارزه کرده و رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کند.

فروش سدیم لوریل سولفات
جهت استعلام قیمت sls پودری و رشته ای با ما تماس بگیرید.

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (معروف به SLS) یک سورفاکتانت است که عملکردهای مختلفی دارد، اما در محصولات مراقبت از پوست به عنوان یک پاک‌کننده عمل می‌کند. این یک نوع سولفات است و از روغن نارگیل، روغن هسته خرما گرفته می‌شود.

این ترکیب به صورت پودر کریستالی می‌باشد که بیشتر در صابون‌ها، شوینده‌ها، محصولات شستشوی بدن، پاک‌کننده‌های آرایشی، خمیر دندان و شامپوها یافت می‌شود. سدیم لوریل سولفات به عنوان یک عامل کف‌کننده می‌تواند به وسیله پاکسازی و ایجاد کف، به پاکسازی بهتر یا کامل محصول کمک کند.

فواید سدیم لوریل سولفات برای پوست

سدیم لوریل سولفات یک ترکیب نسبتاً ارزان است که در طیف وسیعی از محصولات با طیف وسیعی از مصارف گنجانده شده است. در مراقبت از پوست، عمدتاً به عنوان شوینده برای از بین بردن چربی‌ها استفاده می‌شود.

کف می‌کند: کف نه تنها برای خواص حسی آن استفاده می‌شود (برخی از افراد احساس می‌کنند که یک کف غنی وجود دارد)، اما با جذب روغن‌ها، کف‌ها نیز به تمیز کردن منطقه کمک می‌کنند.

تمیز کردن مؤثر: با حذف روغن‌ها، سدیم لوریل سولفات مسئول ایجاد حس تمیز کننده عالی است. به لطف کف اسفنجی، مقدار کمی از محصول تا حد زیادی پیش می‌رود و به یک معنا، محصولات شما را کمی کارآمدتر می‌کند.

آرایش را پاک می‌کند: اگر زیاد از آرایش‌های روغنی یا بلند مدت استفاده می‌کنید، ممکن است متوجه شوید که یک شوینده تمیز به شما امکان می دهد آن را تجزیه کرده و به طور مؤثرتری پاک کنید.

امولسیون می‌کند: به گفته محققان، سدیم لوریل سولفات می‌تواند به اتصال دو ماده مانند روغن و آب به یکدیگر برای جلوگیری از جداسازی در فرمول کمک کند.

با باکتری‌ها مقابله می‌کند: این ترکیب دارای برخی خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی نیز می‌باشد.

منبع:

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید