خرید و فروش سدیم لوریل سولفات (SLS)

خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)

خرید سدیم لوریل سولفات رشته ای و پودری را با بهترین قیمت و کیفیت از شرکت پیشگامان شیمی تجربه کنید. در این شرکت، فروش سدیم لوریل سولفات یا sls به دلیل واردات مستقیم با بهترین قیمت بازار صورت می گیرد. بازرگانی پیشگامان شیمی محصول اس ال اس پودری و رشته‌ای را در بسته‌بندی‌های 25 کیلوگرمی از کشور چین وارد می‌کند. جهت دریافت آنالیز، استعلام قیمت فروش و خرید SLS رشته‌ای و پودری با ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این محصول می‌پردازیم:

جهت استعلام قیمت سدیم لوریل سولفات پودری و رشته ای

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

فروش اس ال اس پودری

معادل انگلیسی Sodium Lauryl Sulfate
نام های دیگر سدیم دودسیل سولفات، سدیم مونو دودسیل سولفات؛ سدیم لوریل سولفات؛ سدیم مونو لوریل سولفات؛ دودکان سولفات سدیم؛ کوکو سولفات سدیم؛ الکل دودسیل، sls, sds
cas number 151-21-3
فرمول شیمیایی  C12H25NaSO4
شکل ظاهری پودری یا رشته ای سفید
درصد خلوص ⚡ 92%، 93%، 95%
گرید ⭐ آرایشی بهداشتی – صنعتی
استفاده سورفکتانت‌های آنیونی
بسته بندی  کیسه 20 و 25 کیلویی
قیمت 💲 تماس بگیرید 📞

فروش سدیم دودسیل سولفات

هنگامی که از یک محصول شستشو یا زیبایی روی پوست خود استفاده می‌کنیم احتمالاً این مایع از یک فاز آب و یک فاز روغنی ساخته شده است. همانطور که می‌دانیم روغن و آب مخلوط نمی‌شوند، بنابراین برای نگه داشتن مواد لازم، به یک سورفکتانت نیاز است. یک سورفاکتانت به مولکول‌های روغن و آب اجازه می‌دهد تا به یکدیگر بپیوندند.

این همان چیزی است که در صابون‌ها و مواد شوینده یافت می‌شود. بنابراین می‌توانیم بدن یا موهای چرب خود را با آب بشوییم و کثیفی آن از بین برود. سدیم لوریل سولفات نوعی سورفکتانت است و اثر بخشی، ارزان بودن، فراوانی و سادگی آن به معنای استفاده در انواع محصولات آرایشی، پوستی و مصرفی است.

سدیم لوریل سولفات (SLS) چیست؟

سدیم لوریل سولفات (Sodium Lauryl Sulfate) یا همان SLS یک ماده سورفکتانت (مواد فعال سطحی یا مواد مؤثر) است که می‌تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. این ماده اغلب در محصولات شوینده مورد استفاده قرار می‌گیرد تا تنش آب را از بین ببرد و از پاک‌کننده‌های سنتزی با قدرت زیاد به شمار می‌رود.

این ماده سورفکتانت آنیونی است که به طور طبیعی از روغن نارگیل و یا روغن هسته خرما به‌دست می‌آید. سدیم لوریل سولفات به طور معمول بصورت رشته ای یا پودر سفید یا کرم رنگی ظاهر می‌شود. همچنین ممکن است سدیم دودسیل سولفات نیز نامیده شود. سدیم لاریل سولفات دارای فرمول شیمیایی C12H25SO4Na می‌باشد.

این ماده نوعی ترکیب شیمیایی امولسیون‌کننده، کف‌کننده، تسریع‌کننده انحلال و پف‌دهنده است که از آن در صنایع شوینده به عنوان مواد اولیه آرایشی بهداشتی دترژنت‌ها یا مواد غذائی استفاده می‌شود و از انواع مواد فعال‌کننده سطحی آنیونی در تولید شامپوها می‌باشد. سدیم‌ لوریل سولفات در خمیر دندان کاربرد دارد. سدیم لوریل سولفات سورفکتانت است. تمام سورفکتانت‌ها محلول در آب و تا حدی محلول در روغن هستند به طوری که روغن و آب را پراکنده می‌کند.

اس ال اس فوم ضخیم و غنی را به وجود می‌آورد که باعث می‌شود عمل پاک‌سازی کامل باعث ریزش کثیفی و چربی شود. سولفات‌ها در دهه 1930 به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار گرفتند و توسعه صنعت مدرن شامپو را آغاز کردند. اس ال اس برای بیش از شصت سال به عنوان یک عنصر اصلی شامپو استفاده شده است.

سدیم لوریل سولفات (SLS)
خرید سدیم لوریل سولفات (SLS)

کاربرد سدیم لوریل سولفات

سدیم‌ لوریل سولفات (SLS) در صنایع ارایشی بهداشتی به عنوان یک ماده شیمیایی است که معمولاً در صابون، شامپو، ژل و خمیر دندان استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یک سورفکتانت کار می‌کند و خاک را بر پایه روغن به دام می‌اندازد تا بتوان آن را با آب شست‌وشو داد.

اس ال اس یک عامل فوم مؤثر است، مایع را به فوم تبدیل می‌کند و پودر غنی را ایجاد می‌کند که اکثر ما در هنگام شستن چهره، مو و بدن خود انتظار داریم. سدیم لوریل سولفات در طیف وسیعی از محصولات تمیز کننده خانگی به علت توانایی تولید فوم و تعلیق ذرات خاک کاربرد دارد.

این ماده در موارد زیر کاربرد دارد:

  • مایعات ظرفشویی
  • تمیز کننده فرش
  • مواد پاک‌کننده توالت
  • پاک‌کننده‌های کاشی
  • پاک‌کننده‌های همه منظوره
  • مواد شوینده
  • پاک‌کننده‌های دوش
  • پاک‌کننده‌های شیشه‌ای و …

SLS چگونه ساخته می‌شود؟

ما باید مواد تشکیل‌دهنده‌ای را انتخاب کنیم که سلامت انسان و محیط زیست را پشتیبانی می‌کنند. سدیم لوریل سولفات ممکن است از منابع مبتنی بر نفت یا سبزیجات استخراج شود. SLS به طور کامل از منابع گیاهی روغن نارگیل و یا روغن هسته نخل حاصل می‌شود.

این روغن‌ها را می‌توان به گلیسیرین و اسیدهای چرب تقسیم کرد که یکی از آن‌ها اسید لوریک است. اسید لوریک جدا شده و سپس هیدروژنه می‌شود تا لوریل الکل ایجاد شود. در عوض، کل روغن را می‌توان استرید  سپس هیدروژنه کرد تا الکل‌های چرب را تشکیل دهد که الکل لوریل توسط بخش کسر سازی جدا می‌شود. سپس الکل لوریل با گوگرد ترکیب می‌شود و نمک و سدیم لوریل سولفات را تشکیل می‌دهد.

تفاوت بین سدیم لوریل سولفات (SLS) و تگزاپن (sls)

لوریل سولفات سدیم (SLS) که یک سورفاکتانت آنیونی کلاسیک است تگزاپن (sls) ملایم تر به حساب می‌آید اما دارای خواص بسیار مشابهی است. سولفات‌ها با pH بالاتر، کف خوبی دارند. pH (10٪) 7.5 – 8.5. مواد فعال 28-32٪. بین دو سولفات تفاوت معنی داری وجود دارد. هر دو آنها به عنوان تمیز کننده عمل می‌کنند اما SLS نسبت به sls بیشتر تحریک‌کننده است.

سدیم لوریل سولفات (SLS) بیشتر از پروتئین‌های سطح پوست به سدیم لوریل اتر سولفات (sls) متصل می‌شود بنابراین SLS بسته به حساسیت فرد می‌تواند تحریک‌کننده باشد و باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک می‌شود. در حالی که SLS می‌تواند باعث تحریکات پوستی شود، محصولات مراقبت از پوست شامل مواد مختلفی است که می‌تواند باعث شود پوست شما احساس خشک و تحریک شود. بهترین راه حل این است که نسبت به این مواد آگاهی داشته باشید و محصولاتی را استفاده کنید که حاوی آن نباشد.

ایمنی

پوست شما بزرگترین عضو بدن شما مانند مغز، کبد، قلب و کلیه است و دقیقاً مانند سایر ارگان‌ها دارای یک عملکرد تخصصی است. این ماده شما را از دنیای خارج از جمله مواد شیمیایی و باکتری محافظت می‌کند. این میزان تعادل دما و مایع در بدن را از طریق عرق تنظیم می‌کند و همچنین مخزن اصلی تولید ویتامین D در بدن است. این امکان را به شما می‌دهد تا احساس گرما، سرما و درد در اطراف خود کنید.

این اندام حیاتی ظریف و در عین حال مقاوم، بدون انسداد و مداخله، کار بزرگی انجام می‌دهد. با این حال نشان داده شده است که مواد شیمیایی موجود در پوست مانند SLS باعث تحریک پوست می‌شوند و مشکلات زیر را ایجاد می کنند:

  • تحریکات پوستی و چشم
  • درماتیت، اگزما، پسوریازیس
  • بثورات پوستی
  • اختلالات هورمونی
  • سرگیجه و سردرد

مواد شیمیایی مانند SLS در توانایی طبیعی پوست در تنظیم و محافظت از آن دخالت می‌کند. اگر دچار سوزش پوست، خشکی، پوسته پوسته شدن یا سایر شرایط پوستی هستید، سعی کنید از روغن گل سرخ استفاده کنید. در تسکین این شرایط و تأمین رطوبت به پوست بسیار باورنکردنی است. در طول سال‌ها اطلاعات گسترده‌ای در مورد ایمنی این عنصر برای بدن منتشر شده است.

به استثنای تحریک پوست و چشم، اکثر این اطلاعات توسط جامعه علمی پشتیبانی نمی‌شود. درست است که SLS در فرم خام آن می‌تواند پوست یا چشم‌ها را تحریک کند اما زمانی که به درستی فرموله‌شده و با سایر مواد مخلوط شود این خطر می‌تواند کاهش یابد.

فروش سدیم لوریل سولفات SLS

فروش sls پودری و رشته ای در کیسه‌های 25 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، سدیم لوریل سولفات پودری و رشته‌ای مورد نیاز صنایع بهداشتی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

سدیم لوریل سولفات (SLS) را از کجا تهیه کنیم؟

قیمت اس ال اس ارائه شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

سوالات متداول:

چه چیزی باعث افزایش تقاضا برای سدیم لوریل سولفات (sls) می شود؟

از آنجایی که سدیم لوریل سولفات (sls) یک ماده خام نسبتا ارزان برای صنعت صابون است محرک اصلی تقاضا برای صابون و مواد شوینده بوده است. با توجه به اینکه sls ریسک کمی دارد و به راحتی در دسترس است کشورهای بیشتری آن را تولید کرده اند و تولیدکنندگان محصولات بهداشتی برنامه ای برای استفاده از محصولات جایگزین ندارند. این بدان معناست که استفاده از سدیم لوریل سولفات (sls) همچنان رو به رشد خواهد بود.

سدیم لوریل سولفات (sls) را به صورت عمده از کجا بخریم؟

ممکن است بتوانید اس ال اس پودری و رشته ای (sls) را در مقادیر کم در شهر خود پیدا کنید. اما اگر می‌خواهید مقادیر زیادی سدیم لوریل سولفات (sls) بخرید، ترجیحاً مستقیماً از تولیدکنندگان یا واردکنندگان این محصول خریداری کنید. اگر به مقادیر عمده این ماده شیمیایی را نیاز دارید، می توانید سدیم لوریل سولفات (sls) را در وب سایت ما خریداری کنید.

کدام کشورها سدیم لوریل سولفات (sls) را به صورت فله تولید می کنند؟

تولیدکنندگان اصلی سدیم لوریل سولفات (sls) چین، هند، ژاپن، استرالیا، مالزی و تایوان هستند. مصرف سدیم لوریل سولفات (sls) به طور چشمگیری در سراسر جهان به ویژه در کشورهای در حال توسعه افزایش یافته است.

سدیم لوریل سولفات (sls) را از کجا بخریم؟

اینجا در irchem ما اس ال اس (sls) پودری و رشته ای را برای فروش فراهم کرده ایم. ما از کشورهای چین و مالزی این محصول را وارد می کنیم. بنابراین همین امروزمی توانید برای دریافت قیمت از طریق فرم ثبت سفارش یا شماره های موجود در سایت به ما پیام دهید.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • کاظم قوجایی
    2020-11-04 01:07

    سلام و عرض خسته نباشید ما یک دستگاه sls tester بلژیکی آک قدیمی داریم
    اگر بدرد تان میخورد در خدمتیم تبریز 09104002317

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست