فرمولاسیون آرایشی بهداشتی

فرمول شامپو مخصوص موهای آسیب دیده

آسیب مو فراتر از موخوره است. موهای بسیار آسیب دیده ترک هایی در لایه خارجی (کوتیکول) ایجاد می کنند. هنگامی که کوتیکول بلند شود، موهای شما در معرض آسیب بیشتر و شکستگی قرار دارند. همچنین ممکن است کدر به نظر برسد و حالت دادن به آن دشوار باشد.

اما ناامید نشوید، با مراقبت مناسب از مو و چند روش درمانی هدفمند، می‌توانید به بازیابی کوتیکول خارجی کمک کرده و ظاهر و احساس موهای خود را بهبود بخشید. یکی از این راه ها استفاده از شامپو طراحی شده برای موهای آسیب دیده می باشد.

فرمولاسیون شامپو مو آسیب دیده

٪ وزن مواد اولیه
۰.۴۰ پلی کواترنیوم ۱۰ (LR-400)
۰.۴۰ پلی کواترنیوم ۱۰ (LR-30M)
۳.۰۰ گلوکامات (METHYL GLUCETH-20 SESQUI STEARATE ۱)
۱۷.۵۰ تری اتانول آمین لوریل سولفات (TEALS) (40٪)
۱۷.۸۶ تگزاپن (SLES) (28٪)
۷.۵۰ دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات(۴۰٪)
۲.۰۰ لورامید DEA
۰.۱۰ ادتا ۴ سدیم
۵۱.۲۴ آب دیونیزه
به مقدار کافی اسانس و مواد نگهدارنده

روش کار:

  • همراه با هم زدن، پلیمرهای پلی کواترنیوم ۱۰ را در دمای اتاق به آب اضافه کنید.
  • پس از هیدراته شدن، دی سدیم لوریل اتر سولفوسوکسینات را اضافه کنید.
  • شروع به گرم کردن کنید و TEALS و تگزاپون را اضافه کنید.
  • در دمای ۶۰-۶۵ درجه سانتی‌گراد، گلوکامات ذوب شده و لورامید DEA را اضافه کنید.
  • پس از محلول شدن کامل، آن را در دمای اتاق خنک کرده و ادتا ۴ سدیم را اضافه کنید.
خرید پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10)
خرید پلی کواترنیوم ۱۰ (Polyquaternium-10)

مواد اولیه تشکیل‌دهنده فرمولاسیون

پلی کواترنیوم ۱۰:

فرمولاسیون‌های شفاف و بدون تجمع مو را امکان‌پذیر می‌کند و از اثرات کاهش حجم جلوگیری می‌کند. می‌تواند با سیلیکون یا بدون آن استفاده شود و با طیف گسترده‌ای از سورفاکتانت‌ها سازگار است.

عملکرد و مزایا
  • شانه زدن مرطوب / خشک آسان
  • احساس نرمی / لطافت
  • قابلیت کنترل و حالت‌دهی به موها
  • درخشش
  • کمک به رسوب سیلیکون
  • بدون تجمع
  • تشکیل فیلم
  • شفافیت عالی شامپو و سازگاری گسترده سورفاکتانت
  • تقویت‌کننده حلالیت فعال (ویتامین‌های B و H)

استفاده در شامپو

تهویه مطبوع و کنترل شده روی موهای معمولی: ویسکوزیته کم  (LK)

تعمیر / تهویه مطبوع متوسط تا قوی: ویسکوزیته بالا (JR) و متوسط (LR)

استفاده در شامپو با سیلیکون‌ها

وزن مولکولی متوسط (۴۰۰) اجازه رسوب سیلیکون به اندازه ذرات بزرگ را می‌دهد (LR: 400).

وزن مولکولی بالا (۳۰،۰۰۰) اجازه رسوب سیلیکون به اندازه ذرات کوچک را می‌دهد (JR-30M).

راهنمای انتخاب پلی کواترنیوم ۱۰ با توجه به خواص و عملکرد مورد انتظار:
بر اساس وزن مولکولی (MW) بر اساس بار کاتیونی (CS) راهنمای انتخاب
برطرف کننده گره مو
وزن مولکولی بالا (۳۰M) CS بالا (JR) شانه مرطوب
وزن مولکولی بالا (۳۰M) CS بالا (JR) شانه خشک
نرمی / صافی
وزن مولکولی بالا (۳۰M) CS بالا (JR) احساس مرطوب
CS بالا (JR) احساس خشکی
CS بالا (LK) سهولت در قابلیت جابجایی

نیتروژن (٪)

تعویض کاتیونی

ویسکوزیته، CP

(محلول آبی ۲٪)

محصولات دارای گرید مراقبتی
۰۱.۵ – ۲.۲

۰۷۵ – ۱۲۵

پلیمر JR125

۰.۴ – ۰.۶

۳۰۰ – ۵۰۰

پلیمر LK
۰.۸ – ۱.۱

۳۰۰ – ۵۰۰

 LR 400 پلیمر
۰۱.۵ – ۲.۲

۳۰۰ – ۵۰۰

JR 400 پلیمر 
۰۱.۵ – ۲.۲

۵۰۰ –۱۵۰۰

 KF پلیمر
۰.۸ – ۱.۱

۳۰،۰۰۰

LR30M پلیمر 
۰۱.۵ – ۲.۲

۳۰،۰۰۰

 JR30M پلیمر

۱- گلوکامات  SSE-20 و گلوکامات SS

گلوکامات که با نام علمی Methyl Gluceth-20 شناخته می‌شود یک نرم‌کننده و مرطوب‌کننده محلول در آب است که از گلوکز و متانول تولید می‌شود و در اصل از قند ذرت و نشاسته ذرت حاصل می‌شود. این ماده یک ماده ملایم، مرطوب‌کننده، نرم‌کننده و کف‌کننده است که حس صافی به پوست می‌دهد. متیل گلوکز -۲۰ به طور خاص برای حفظ کیفیت رطوبت و توانایی باز کردن منافذ و فولیکول‌ها استفاده می‌شود.

امولسیفایرهای غیر یونی مشتق شده از طبیعت هستند که به خوبی یا با هم کار می‌کنند.

گلوکامات SSE-20 یک اتر متیل گلوکز اتوکسیله است که با اسید استئاریک استری شده است. ۱۰۰٪ فعال است و به عنوان ماده جامد نرم عرضه می‌شود.

امولسیون‌کننده گلوکامات SS دارای فعالیت امولسیون‌کنندگی آب در روغن است و امولسیفایر گلوکامات  SSE-20 یک امولسیون‌کننده روغن در آب است.

آن‌ها یک جفت مکمل را تشکیل می‌دهند که مزایای ایمنی و عملکرد را نسبت به امولسیون‌کننده‌های معمولی دارند. این مواد با امتیازات بسیار پایین در تحریک چشم، برای کرم‌ها، لوسیون‌ها و محصولات آرایشی استفاده شده در نزدیکی چشم مناسب هستند.

توصیف محصول نهایی:

محصول حاصل شامپوی شفاف دارای ویسکوزیته متوسط است.

از پلی کواترنیوم ۱۰ (LR-400) و پلی کواترنیوم ۱۰ (LR-30M) برای بدست آوردن ویسکوزیته و خواص تهویه مطلوب منسوب به این فرمول بصورت ترکیبی استفاده می‌شود.

این پلیمرها موها را نرم و قابل کنترل می‌کنند.

گلوکامات SSE-20 به لطافت بیشتر فرمول و همچنین انحلال بهتر و بیشتر اسانس روغنی در محصول کمک می‌کند.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه شامپو مو آسیب دیده با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

این محتوا رو هم بخون...
فرمولاسیون عطر

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

‫۲ دیدگاه ها

  1. سلام علیکم
    برای این فرمول شامپو ، چند درصد از گلیسیریل کاپریلات و فرمالین می تواند به عنوان ماده نگهدارنده موثر استفاده شود تا مقدار فرمالین به حداقل برسد؟
    SLES ٪۹
    CAPB ٪۳
    گلیکول دی استئارات ٪۱
    پلی کواترنیوم ۱۰ ٪۰.۳
    ادتا ۲ سدیم ٪۰.۲
    pH 5

    1. سلام
      وقت بخیر
      احتمالاً هیچ کدام. گلیسیریل کاپریلات یک ضعف است و احتمالاً در برابر باکتری های گرم منفی بی فایده است ، می توانید فقط از فرمالدئید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید