پلی کواترنیوم 10

پلی کواترنیوم 10

پلی کواترنیوم 10 (Polyquaternium-10) نمک آمونیوم چهارتایی پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است.نرم‌کننده‌ای قدرتمند و محلول در آب که در موها و پوست، نرمی و رطوبت پایدار ایجاد می‌کند.این ترکیب یک پودر گرانول سفید با بوی مشخص آمین است. در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، عمدتاً در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو، لوسیون‌ها و آرایش استفاده می‌شود.

امروز در این مقاله قصد داریم  Polyquaternium-10 را مورد بحث قرار دهیم که به عنوان یک نرم‌کننده عالی برای پوست و همچنین مو شناخته شده است. پلی کواترنیوم 10 به دلیل مزایای زیبایی که دارد در طیف وسیعی از محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. به خواندن ادامه دهید تا بدانید Polyquaternium 10 چیست و چه چیزی آن را در صنعت زیبایی بسیار خاص می کند.

پلی کواترنیوم 10 چیست

این ماده یک پلیمر کاتیونی است که دارای خواص آنتی‌استاتیکی، تشکیل‌دهندگی نوار و تثبیت‌کنندگی است و تقریباً در تمام محصولات آرایش مو کاربرد فراوانی دارد.با اکثر سورفکتانت ها سازگاری دارد.در محصولات شفاف میزان دوز مصرفی پیشنهادی از این ماده 0.5-0.25 درصد می‌باشد.

پلی کواترنیوم 10
خرید پلی کواترنیوم 10

پلی کواترنیوم-10 یک نمک آمونیوم چهارتایی پلیمری از هیدروکسی اتیل سلولز است. این یک عامل ضد الکتریسیته ساکن، تشکیل دهنده فیلم و تثبیت کننده است. این ماده به طور گسترده در تمام محصولات حالت دهنده مو استفاده می شود.ویسکوزیته 1000-2500 cps. عامل حالت دهنده کاتیونی کوات، به راحتی به پروتئین های مو می چسبد. قابلیت مبارزه خیس عالی، مدیریت خوب و حفظ فر را ارائه می دهد. ویسکوزیته ایجاد می کند و استفاده از ضخیم کننده کمکی را غیر ضروری می کند.

پلی کواترنیوم 10 یک پودر گرانول سفید و محلول در آب است که به دلیل خاصیت ضد الکتریسیته ساکن و مرطوب کنندگی، یک ماده پرکاربرد در محصولات مراقبت از مو می باشد. همچنین به عنوان یک لایه‌ساز در نظر گرفته می‌شود که با جذب آسان توسط پروتئین‌ها، درخشندگی و پوششی را به تارهای مو می‌دهد. این محصول حالت دهنده نور تا قوی به مو و رسوب کنترل شده مواد فعال می دهد. آنها همچنین فرمولاسیون شامپوهای شفاف را بدون تجمع روی موها و جلوگیری از اثرات کاهش حجم را امکان پذیر می کنند.

پلیمر کاتیونی چیست

در ابتدا برای درک بهتر باید توضیحی در رابطه با پلیمر ارائه داد.پلیمر در واقع هر یک از ترکیبات طبیعی و مصنوعی بی‌شمار با وزن مولکولی بالاست که متشکل از میلیون‌ها واحد پیوسته متصل است، که هر کدام یک مولکول نسبتاً سبک و ساده هستند.بنابراین پلیمر کاتیونی یک پلیمر (طبق تعریف فوق) دارای بار مثبت است که در محصولات مراقبت از مو با اهدافی همچون افزایش نرمی و… استفاده می‌شود.

به دلیل کاتیونی بودن باعث افزایش رطوبت در موضع مورد استفاده می‌شود.از طریق بارهای مثبت در واقع بارهای منفی شامپوها و… را خنثی می‌کند و از این طرق منجر به صافی، نرمی، درخشندگی و مقاومت مو می‌شوند.

به طور کلی، پلی کواترنیوم که اغلب به عنوان پلی کوات از آن یاد می شود، یک پلیمر کاتیونی با چندین بار مثبت (پلی) روی آن است. این بارهای مثبت بر روی نیتروژن یافت می شود و به همین دلیل یک گروه آمونیوم چهارتایی را تشکیل می دهد. از این رو به عنوان polyquaternium شناخته می شود، سپس این نام با عدد دنبال می شود. به عنوان مثال: پلی کواترنیوم 1، 7، 10 و غیره. این عدد ربطی به ساختار شیمیایی ندارد، اما در عوض، این عدد نشان دهنده ترتیب فهرستی است که پلی کوات در INCI (نامگذاری بین المللی برای مواد آرایشی) ثبت شده است.

به طور کلی پلی کواترنیوم 10 به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شود

  • آنتی‌استاتیک
  • تشکیل‌دهنده نوار

هنگامی که هیدروکسی اتیل سلولز برای تشکیل PQ10 کواترنیزه (چهارتایی) می‌شود این مزیت را پیدا می‌کند که جذب قسمت‌های آسیب‌دیده مو شده و به ترمیم آن کمک کند.شانه‌کردن موهای آسیب‌دیده معمولاً کار دشواری است به همین دلیل با اضافه‌کردن PQ10 به فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو می‌تواند به رفع این مشکل و نیز به ترمیم مو کمک نماید.

پلی کواترنیوم 10
فروش پلی کواترنیوم 10

PQ10 اساساً سلولزی است که به چند روش مختلف واکنش داده شده است. سلولز از گیاهان می‌آید و همچنین فراوانترین پلیمر موجود در طبیعت است!در مورد آن چطور؟ پیش ماده پلی کواترنیوم 10 هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) است. HEC در کاربردهای متنوعی از رنگ، پوشش، دارو، محصولات خانگی و همچنین مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده غلیظ کننده است و همچنین به اتصال مواد به یکدیگر کمک می‌کند. در رنگ‌ها به رنگ آمیزی دیوار کمک می‌کند تا کاملاً پوشانده شود.

هنگامی که HEC برای تولید پلی کواترنیوم 10 کواترن می‌شود، این مزیت را دارد که به قسمت‌های آسیب دیده مو در جایی که بیشتر به آن نیاز دارید، جذب شود. شانه زدن موهای آسیب دیده به سختی انجام می‌شود، بنابراین افزودن PQ-10 به آن قسمت‌ها حالت پذیری و احساس نرمی مو را بهبود می‌بخشد.

مشخصات پلی کواترنیوم 10

  • پودر سفید مایل به زرد روشن
  • دارای بوی کم
  • محلول در آب
  • دارای ویسکوزیته 2500-1000 cps
  • دارای PH حدود 6.5-5.5

موارد استفاده از پلی کواترنیوم 10

Polyquaternium-10 یک پلیمر کاتیونی است که به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست، مراقبت از مو و مراقبت شخصی استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 به دلیل خاصیت حالت دهنده اش شناخته شده است و به همین دلیل در کرم ها، لوسیون ها، نرم کننده ها، سرم ها استفاده می شود.

پلی کواترنیوم 10 به دلیل توانایی تشکیل فیلم در کرم‌های صورت، مرطوب‌کننده‌ها، ژل‌های مو، نرم‌کننده‌ها، رنگ‌های مو، اسپری‌های مو و موس استفاده می‌شود. خاصیت ضد الکتریسیته ساکن پلی کواترنیوم 10 آن را به گزینه ای ایده آل برای افزودن در شامپوها و نرم کننده ها تبدیل می کند.

پلی کواترنیوم 10
خرید پلی کواترنیوم 10

Polyquaternium-10 از سلولز مشتق شده است و سلولز به عنوان یک پلیمر طبیعی در نظر گرفته می شود زیرا در اکثر گیاهان یافت می شود. HEC یا هیدروکسی اتیل سلولز پیش ساز پلی کواترنیوم-10 است که کاربردها و کاربردهای وسیعی مانند استفاده در ساخت رنگ، انواع پوشش ها و در انواع محصولات خانگی دارد. هنگامی که HEC چهارتایی می شود، محصول نهایی که به دست می آوریم Polyquaternium-10 است که در تعداد زیادی از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

کاربردهای پلی کواترنیوم 10

قابل استفاده در اکثر محصولات مراقبت از مو از جمله شامپوها و ژل‌های مختص مو در صنعت آرایشی مثل تولید لوسیون‌ها نیز کاربرد دارد.به طور کلی با استفاده از این ماده در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو، می‌توان منجر به کاهش الکتریسیته ساکن مو شد.

پلی کواترنیوم 10 و پلی کواترنیوم 7 دو مورد از پلیمرهای پرمصرف در شامپوهای تجاری هستند. هر دوی این پلیمرها کمپلکس‌های دارای بار منفی با سورفکتانت آنیونی اضافی را تشکیل می‌دهند و در نتیجه باعث رسوب کاهش یافته به دلیل دفع توسط سطح موهای منفی می‌شود. میزان این اثر به آنیونی خاص مورد استفاده و نسبت سورفاکتانت آنیونی / پلیمر بستگی دارد. در همه موارد، با این حال، قدرت نرم‌کنندگی شامپوها به طور قابل توجهی کمتر از نرم‌کننده‌های مستقل است.

پلی کواترنیوم 10 یک پلیمر سلولز و عامل نرم‌کننده است که در فرمولاسیون‌های نرم‌کننده پوست استفاده می‌شود.پلیمرهای کاتیونی بی‌شماری وجود دارند که مزایای نرم کننده‌گی را فراهم می‌کنند، به ویژه شستشوی مرطوب و بار ثابت نمونه‌های مهم این پلیمرها پلی کواترنیوم 10، یک پلیمر هیدروکسی اتیل سلولز کواترنیزه است.

 پلی کواترنیوم 7، نرم‌کننده مو 339 کوپلیمر دی کلرید دی آلیل دی متیل آمونیم و آکریل آمید.پلی کواترنیوم 11، یک کوپلیمر وینیل پیرولیدون و دی متیل آمینواتیل متاکریلات که با دی متیل سولفات کواترنیزه شده است. پلی کواترنیوم 16، کوپلیمر وینیل پیرولیدون و وینیل ایمیدازول کواترنیزه شده؛ و پلی کواترنیوم 6، هوموپلیمر دی آلیل دی متیل آمونیوم کلراید است.

مزایای پلی کواترنیوم 10

PQ-10 نوعی سلولز کاتیونی محلول در آب است، با انواع سورفاکتانت‌ها سازگار است، دارای ویژگی های ضد استاتیک، نرم کنندگی است، این یک پلیمر کاتیونی محبوب است که در محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود. PQ-10 عملکردهای زیادی مانند ضخیم شدن، پایداری کلوئیدی، احتباس آب، ضد الکتریسیته ساکن، خیس شدن، صاف و غیره دارد.پلی کواترنیوم 10 همان اثر حالت دهنده را روی پوست شما نیز دارد. این یک لایه نازک روی سطح پوست شما تشکیل می دهد و به نرم، لطافت و مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند.

این ماده می‌تواند موهای آسیب دیده و شکاف دار را در صورت استفاده در محصولات مراقبت از مو ترمیم کند. این باعث ترشوندگی و شانه پذیری برتر به مو می‌شود. این می‌تواند باعث تحریک ناشی از سورفاکتانت شود، محافظت از پوست خود را تجدید کنید، اجازه دهید پوست هنگام استفاده در محصولات مراقبت از پوست، احساس زیبایی داشته باشد. مقدار مصرف 0.1٪ تا -0.8٪ توصیه می‌شود.

به راحتی به پروتئین‌های مو پیوند می‌خورد.قابلیت مرطوب‌کنندگی بالا و قابلیت حفظ مجعد بودن مو را فراهم می‌کند.ویسکوزیته محصول را ایجاد می‌کند و استفاده از ضخیم‌کننده‌های کمکی را غیر ضروری می‌کند.به طور کلی نرم‌کننده‌های مدرن به گونه‌ای فرموله شده‌اند که منجر به بروز موارد زیر شوند:

  • سهولت شانه‌کردن موی خیس و خشک
  • باعث صافی مو شوند و مناطق آسیب‌دیده را ترمیم کنند
  • ایجاد محافظت در برابر صدمات حرارتی و مکانیکی
  • رطوبت‌رسانی
  • حجم‌دهندگی
  • رفع الکتریسیته ساکن

با توجه به این خواص افزایش دهنده زیبایی، پلی کواترنیوم 10 به طور گسترده در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی استفاده می شود.

مزایای پلی کواترنیوم 10 در مراقبت از پوست

پلی کواترنیوم 10 یک پلیمر کاتیونی محلول در آب با قابلیت تهویه عالی است. به عنوان یک عامل حالت دهنده در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست عمل می کند که پوست شما را نرم و لطیف می کند. رطوبت را از اطراف جذب می کند و یک لایه نازک روی سطح پوست شما تشکیل می دهد، بنابراین به مرطوب شدن پوست شما کمک می کند.

همچنین به حفظ رطوبت برای مدت طولانی تری روی پوست شما کمک می کند زیرا لایه نازک به عنوان مانعی روی سطح پوست شما عمل می کند و از هدر رفتن آب جلوگیری می کند. همچنین به عنوان یک سورفکتانت در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست عمل می کند. سورفکتانت کشش سطحی بین آب و کثیفی را کاهش می دهد، بنابراین به راحتی گرد و غبار، کثیفی و کثیفی را از سطح روی پوست پاک می کند. از این رو پلی کواترنیوم 10 در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت از پوست مانند کرم ها، لوسیون ها، مرطوب کننده ها و پاک کننده های صورت استفاده می شود.

مزایای پلی کواترنیوم 10 در مراقبت از مو

پلی کواترنیوم 10 یک پلیمر کاتیونی است که فواید زیبایی زیادی دارد، از این رو در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. پلی کواترنیوم-10 که به نام کواترنیوم-19 نیز شناخته می شود یک پلیمر کاتیونی است که به دلیل خاصیت حالت دهنده، تشکیل لایه و ضد الکتریسیته ساکن در فرمولاسیون های مراقبت از مو استفاده می شود. خفیف و غیر تحریک کننده است و با طیف وسیعی از سورفکتانت ها سازگار است.

شیوع پلی کواترنیوم 10 در مراقبت از پوست و مو

یک نرم کننده خوب برای بهبود بافت، کیفیت و ظاهر سطحی که روی آن اعمال می شود، شناخته شده است. همچنین به اصلاح یا جلوگیری از جنبه های خاصی که با آسیب سطح مرتبط است کمک می کند. پوست و موی ما به طور روزانه روند دائمی ساییدگی و پارگی را پشت سر می گذارد. یک نرم کننده خوب برای اینکه موها سالم و زیبا به نظر برسند ضروری است.

پلی کواترنیوم 10 یک پلیمر کاتیونی با خواص حالت دهنده عالی است، از این رو به طور گسترده در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده می شود. بارهای مثبتی که در پلی کواترنیوم 10 یافت می شوند به طور موثری به موهایی که دارای بار منفی هستند متصل می شوند. هنگامی که مو به دلیل استفاده بیش از حد از محصولات حالت دهنده یا درمان های مو آسیب می بیند، اسید سیستیک تشکیل می شود که باعث می شود موهای شما بار منفی بیشتری پیدا کند.

پلی کواترنیوم 10 با بار مثبت به راحتی در چندین نقطه از طریق تعامل یونی به موهای دارای بار منفی متصل می شود و در نتیجه به صاف شدن کوتیکول رشته های شما کمک می کند. بنابراین پلی کواترنیوم 10 اثر حالت دهنده خوبی بر روی مو دارد. اثر ضد الکتریسیته ساکن و توانایی تشکیل لایه آن به نرم، صاف، ابریشمی و تغذیه خوب تارهای شما کمک می کند و از وز و خشکی موها جلوگیری می کند.

پلیمرهای دارای بار مثبت به خنثی کردن بارهای منفی شامپوها و نرم کننده ها کمک می کنند، بنابراین به صاف کردن کوتیکول های مو کمک می کنند و به آرامی موهای شما را حالت می دهند. اجازه دهید نگاهی دقیق‌تر به برخی از دیگر ویژگی‌های مفید Polyquaternium-10 داشته باشیم.

1. عامل تهویه

پلی کواترنیوم 10 دارای خواص نرم کنندگی عالی است که به همین دلیل در بسیاری از کرم های مراقبت از پوست، مرطوب کننده ها و لوسیون ها استفاده می شود. خواص نرم کنندگی آن باعث می شود پوست شما فوق العاده نرم، صاف و هیدراته شود بدون اینکه آن را چرب به نظر برساند. همچنین شانه زدن خشک و مرطوب را آسان می کند زیرا Polyquaternium-10 باعث لغزش می شود و با باز کردن گره مو، شانه زدن مرطوب را آسان تر می کند.

2. فیلم سازان

پلی کواترنیوم 10 به عنوان یک لایه روی سطح رشته های شما شناخته شده است و به محافظت از آن در برابر متجاوزان محیطی کمک می کند. در محصولات مراقبت از مو، یک سد محافظ بر روی تارها تشکیل می دهد و به حفظ سطح رطوبت آن کمک می کند و در نتیجه موهای شما را نرم، ابریشمی و شاداب می کند. همچنین به موهای شما حجم می دهد و موها را پرپشت و درخشان می کند. پلی کواترنیوم 10 به عنوان کمک کننده به این محصول در سفت شدن موها شناخته شده است و به همین دلیل از آن در ساخت ژل مو، موس و لوسیون های سفت کننده استفاده می شود.

3. از رشته های شما محافظت می کند

Polyquaternium-10 یک پلیمر کاتیونی طبیعی است که یک سد محافظ بر روی سطح تارهای شما ایجاد می کند و در نتیجه به مهر و موم شدن و تنظیم مجدد نواحی آسیب دیده ساقه مو کمک می کند و به موهای آسیب دیده استحکام می بخشد.

4. ضخیم کننده ها و تثبیت کننده ها

Polyquaternium-10 همچنین به عنوان یک اصلاح کننده رئولوژیکی عالی شناخته شده است، از این رو به عنوان یک قوام دهنده در بسیاری از فرمول های آرایشی برای افزایش ویسکوزیته محصول استفاده می شود. یک قوام غلیظ به محصولات مراقبت از موهای شما می بخشد. این فرمولاسیون مراقبت از موهای شما را پایدار می کند زیرا پلی کواترنیوم 10 با سایر مواد فعال موجود در محصول سازگار است.

5. عوامل ضد الکتریسیته ساکن

بارهای الکتریکی ساکن بر روی سطح رشته ها جمع می شوند که خاک و گرد و غبار را جذب می کنند و برای خلاص شدن از این اثر ساکن بسیار مهم هستند. اینجاست که پلی کواترنیوم 10 به عنوان یک عامل ضد الکتریسیته ساکن در محصولات اصلی مراقبت از مو مطرح می شود. عوامل ضد الکتریسیته ساکن عموماً ماهیتی آمفی دوست دارند که دارای انتهای آبدوست و انتهای دیگر آبگریز هستند.

انتهای آبگریز به سطح رشته ها متصل می شود و انتهای آبدوست مولکول های آب را از اطراف جذب می کند و به گونه ای با آن متصل می شود که یک لایه مساعد از آب در سطح ایجاد می کند که باعث از بین رفتن بار ساکن می شود. Polyquaternium-10 یک ترکیب شیمیایی کاتیونی است که از تجمع الکتریسیته ساکن در سطح رشته های شما جلوگیری می کند، از این رو به طور موثر در بسیاری از محصولات مراقبت از مو مانند نرم کننده ها، ژل های حالت دهنده، اسپری ها، موس ها و سرم های مو استفاده می شود.

6. سازگار با سورفاکتانت ها

پلی کواترنیوم 10 با طیف وسیعی از سورفکتانت‌ها سازگار است و در نتیجه عملکرد و پایداری فرمولاسیون را افزایش می‌دهد.

با توجه به این خواص مفید باورنکردنی پلی کواترنیوم 10، از آن در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت از مو استفاده می شود که به موهای شما نرم، صاف، ابریشمی، درخشنده و شاداب می شود. این به بهبود بافت و ظاهر رشته های شما کمک می کند.

ایمنی

تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از این ماده تا 1% هیچگونه حساسیت و عوارضی برای پوست و مو ایجاد نمی‌کند و بی‌خطر محسوب می‌شود.پلی کواترنیوم 10 عموماً برای استفاده موضعی ایمن در نظر گرفته می شود. ملایم، غیر تحریک کننده و غیر حساس به پوست است، از این رو در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی استفاده می شود.

پلی کواترنیوم 10 با غلظت 2 درصد در فرمولاسیون مراقبت از پوست و مو، غیر تحریک کننده است و هیچ نشانه ای از واکنش آلرژیک را روی پوست شما نشان نمی دهد.از این رو پلی کواترنیوم-10 برای استفاده در لوازم آرایشی با غلظت 2 درصد بی خطر در نظر گرفته می شود. پلی کواترنیوم-10 با غلظت 5 درصد، باعث تحریک خفیف پوست و چشم شما می شود. پلی کواترنیوم 10 برای استفاده در غلظت 2٪ یا کمتر کاملاً ایمن است. هر چیزی بالاتر از آن می تواند باعث تحریک جزئی پوست و چشم شما شود.

آیا پلی کواترنیوم 10 بی‌خطر است

گزارشی از CIR وجود ندارد که بتوانیم در رابطه با این محصول پیوند دهیم، اما چندین دهه است که برای استفاده در محصولات آرایشی بسیار مورد مطالعه قرار گرفته است.PQ-10 هنگام آزمایش با 2.0٪ نه تحریک‌کننده بود و نه حساسیت زا برای انسان. محصولات آرایشی حاوی حداکثر 1٪ PQ-10 مواد تحریک‌کننده، حساس‌کننده یا حساس به نور در انسان نیستند. بر اساس اطلاعات ارائه شده، نتیجه گرفته شده است که PQ-10 به عنوان یک ماده آرایشی در روش‌های فعلی استفاده بی‌خطر است.

تقریباً هرگز دلیل خوبی برای استفاده از PQ-10 بالای 1٪ در فرمولاسیون نخواهید داشت. این احتمالاً فرمول را در سطوح بالایی از این دست کمی چسبناک و ناخوشایند می‌کند. داده‌ها نشان می‌دهد کاملاً ایمن است.

خرید پلی کواترنیوم 10 از پیشگامان شیمی

ما طیف گسترده ای از مواد، مواد اولیه و ابزار آرایشی را برای تولید محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی رنگی ارائه می دهیم. پیشگامان شیمی متعهد است تا حد امکان مواد خام را که از منابع ارگانیک واقعاً طبیعی، عاری از GMO یا تایید شده به دست می‌آیند فراهم کند که به شما امکان می‌دهد محصولات طبیعی خالصی ایجاد کنید که از نظر تجاری در دسترس نیستند.

سایر محصولات

سایر محصولات را در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کنید. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.

برچسب:

معرفی محصولات و خدمات پیشگامان

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست