خرید آلانتوئین

خرید آلانتوئین

شرکت پیشگامان شیمی آلانتوئین (Allantoin) را از کشورهای چین و آلمان در بسته‌بندی‌های 25 کیلویی گرید دارویی و بهداشتی وارد می‌کند. جهت اطلاع از نحوه خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این محصول می‌پردازیم.

آلانتوئین چیست

آلانتوئین از ریشه گیاه کامفری استخراج شده است، یک ماده غیر تحریک‌کننده است که پوست را نرم و محافظت می‌کند. با داشتن توانایی کمک به بهبود و التیام پوست و تحریک رشد بافت جدید، همه جوانب عالی برای نگه داشتن پوست را داراست. این ماده به طور مؤثری نرم‌کننده و به محافظت از پوست کمک می‌کند، و برای پوست‌های حساس که نیاز به کمی TLC اضافی دارند، مناسب است.

آلانتوئین که به نام دی هیدروکسی آلانتوئینات آلومینیوم نیز شناخته می شود، عصاره ای از گیاه کامفری است که بومی آب و هوای معتدل آسیا و اروپا است. به گفته هرمان، این گیاه دارای خواص درمانی و تسکین دهنده قوی است و برای قرن ها از برگ درخت انگور برای کمک به التیام جراحات و تورم های جزئی پوست استفاده می شد. علاوه بر این، می توان آن را در انواع گیاهان مانند چغندر، بابونه، جوانه گندم و حتی دانه های تنباکو یافت.

آلانتوئین
خرید آلانتوئین

شامبان اضافه می‌کند که اگرچه می‌توان آن را برای مصارف آرایشی از بیشتر این منابع استخراج کرد، اما اغلب این نسخه‌های آزمایشگاهی است که در محصولات پیدا می‌کنیم.شامبان می‌گوید: «هر دو نسخه زمانی که در مراقبت‌های پیشرفته پوست استفاده می‌شوند ایمن و مؤثر هستند و از نظر اثربخشی و نتایج محبوب‌تر می‌شوند.آلانتوئین به شکل پودر است و در بسیاری از کرم ها و مایعات مانند مرطوب کننده ها، لایه بردارها و ماسک ها یافت می شود.

هرمان می‌گوید: «اگرچه مطالعات علمی دقیقی وجود ندارد، شواهد حکایتی وجود دارد که نشان می‌دهد با لایه‌برداری و حذف سلول‌های مرده پوست که مانع از اتصال و حفظ آب در پوست مرطوب‌کننده‌های طبیعی می‌شود، به مرطوب‌سازی پوست کمک می‌کند.»

خوب است بدانید آلانتوئین:

  • تسکین‌دهنده و غیر تحریک‌کننده است.
  • از بازسازی سلول پشتیبانی می‌کند.
  • پوست را نرم می‌کند.

برنامه‌های کاربردی: لوسیون‌ها، کرم‌ها، محصولات ضد آفتاب، شامپو، شستشو پوست سر، محصولات مراقبت از لب و کودک. آلانتوئین (Allantoin) یک ترکیب نیتروژن‌دار طبیعی است که به عنوان عامل تهویه پوست استفاده می‌شود.به صورت پودری و کریستالی به رنگ سفید و تقریباً بدون هیچ بویی وجود دارد و دارای حلالیت در آب نیز می‌باشد.

این ماده به طور طبیعی در گیاهان وجود دارد و در گذشته فقط از گیاهان گرفته می‌شد اما در سال 1935 فردی به نام رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از حیوانات شد و باعث شد امروزه این ماده از حیوانات اکثراً پستان‌دار مانند گاو استخراج شود در واقع از اسید اوریک موجود در بدن این حیوانات آلانتوئین گرفته می‌شود.

آلانتوئین ماده ای درون زا برای بدن انسان است و همچنین به عنوان یک جزء طبیعی از رژیم غذایی انسان یافت می شود. در طول ورزش، غلظت آلانتوئین پلاسما به سرعت حدود دو برابر افزایش می یابد و همچنان بالا می ماند. در ماهیچه انسان، اورات در طول چنین تمرینی به آلانتوئین اکسید می شود.

غلظت آلانتوئین در عضلات از مقدار استراحت حدود 5000 ug/kg به حدود 16000 ug/kg بلافاصله پس از تمرین دوچرخه سواری خسته کننده کوتاه مدت افزایش می یابد. به طور خاص، آلانتوئین یک دیورید اسید گلیوکسیلیک است که از اسید اوریک تولید می شود. این یک واسطه متابولیک اصلی در بیشتر موجودات است.

نکته‌ی جالب توجه این است که این ماده به صورت غنی در بدن خود انسان نیز وجود دارد و در خون یک انسان کاملاً سالم به طور متوسط غلظت پلاسمایی آلانتوئین حدود 2-3 میلی‌گرم در هر لیتر است و در هنگام فعالیت و تحرک غلظت پلاسمایی آلانتوئین به سرعت به حدود دو برابر افزایش می‌یابد.چون Allantoin یک عنصر طبیعی موجود در بدن انسان است، به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن برای انسان شناخته شده است.

به طور خاص، Allantoin یک اسید گلیکول اکسید است که از اسید اوریک تولید می‌شود.آلانتوئین به صورت پودری تولید می شود و در بسیاری از کرم ها مانند مرطوب‌کننده‌ها، لایه‌بردارها و ماسک‌ها یافت می‌شود. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد با مرطوب کردن و از بین بردن سلول‌‎های مرده پوست و حفظ آب منجر به مرطوب شدن پوست می شود.

مشخصات فنی

پودر سفید محلول در آب – 1 گرم تا 199 میلی لیتر محکم بسته و به دور از گرما و رطوبت مستقیم نگهداری شود.

راهنمای استفاده

برای اطمینان مقدار 0.1 تا 0.5٪ از آن را در  دمای اتاق به آب اضافه کنید، سپس به 130 درجه گرم کنید.

آلانتوئین چگونه به بهبود ظاهر پوست کمک می کند

این ماده چندین مزیت بالقوه در ظاهر پوست دارد.آلانتوئین چند منظوره است، کارمندی که شما در تیم خود می خواهید، کارمندی که بتواند چند کار را انجام دهد و طیف وسیعی از استعدادها را داشته باشد. در زیر، هشت روشی که آلانتوئین می تواند پوست شما را بهبود بخشد، آورده شده است.

  • مرطوب‌کننده بوده و آبرسانی می‌کند

آلانتوئین به عنوان نرم‌کننده برای محافظت از پوست در برابر از دست دادن رطوبت در هوا عمل می‌کند. آلانتوئین به عنوان یک نرم کننده عمل می کند که پوست شما را مرطوب نگه می دارد و از خشکی و تحریک جلوگیری می کند.نرم‌کننده‌ها به جلوگیری از؛ از دست دادن آب ترانس اپیدرمال یا TEWL کمک می‌کنند تا مانع پوستی سالم داشته باشید.

آلانتوئین به عنوان یک نرم کننده عمل می کند که پوست شما را مرطوب نگه می دارد و از خشکی و تحریک جلوگیری می کند.حفظ مانع پوستی سالم از پوست در برابر مواد حساسیت‌زا و باکتری محافظت می‌کند. ایجاد اختلال در سد طبیعی پوست با مواردی مانند اگزما، درماتیت و پسوریازیس مرتبط است. به حفظ محتوای آب پوست کمک می‌کند و به پوست شما ظاهری شبنم و چاق می‌دهد.

  • لایه‌برداری می‌کند

از مزایای دیگر آلانتوئین توانایی آن در لایه‌برداری نرم پوست است. لایه‌برداری ملایم به کاهش پوسته پوسته شدن و خشکی پوست کمک می‌کند تا از استفاده بیشتر از سایر محصولات مراقبت از پوست جلوگیری کند. لایه‌برداری همچنین با از بین بردن سلول‌های مرده پوست به بهبود بافت و سطح رطوبت پوست کمک می‌کند.آلانتوئین همچنین کراتولیتیک است، به این معنی که سلول های مرده پوست را لایه برداری می کند. به لایه برداری پوست، ریزش خارجی ترین غشاء یا لایه بافت از داخل به بیرون کمک می کند.

  • آرام می‌کند

آلانتوئین همچنین ماده آرام‌بخشی به تسکین و محافظت از پوست کمک می‌کند. مکانیسم عملکرد پیشنهادی آن این است که به محرک‌ها تحریک‌کننده متصل و تشکیل می‌شود. این مانع از این می‌شود که فرصتی برای ایجاد حساسیت یا تحریک ایجاد کنند.آلانتوئین دارای عملکرد اضافی به عنوان یک عامل آرام بخش است.با تشکیل کمپلکس هایی با عوامل تحریک کننده و حساس کننده، پوست را تسکین داده و از آن محافظت می کند.

  • بهبود التیام و زخم

چند مطالعه شواهدی را ارائه داده‌اند كه نشان می‌دهد آلانتوئین می‌تواند در بهبود و كاهش تحریک نقش داشته باشد. چند تحقیق توانایی این ماده را در بهبود ظاهر زخم بررسی کرده‌اند. تصور می‌شود که از طریق فراهم آوردن یک محافظ طبیعی برای بهبود پوست، این کار را انجام می‌دهد و اعتقاد بر این است که باعث بازسازی سلول می شود.به همین دلیل است که در بسیاری از فرمول‌های ضد آکنه وجود دارد.به تسکین پوست آسیب دیده و بهبود زخم کمک می کند و اغلب برای درمان تحریکات و بثورات پوستی استفاده می شود.

  • ضد پیری

آلانتوئین از طریق عمل لایه‌برداری به حذف سلول‌های مرده پوست از لایه‌های سطحی پوست کمک می‌کند. این به بهبود ظاهر بافت، افزایش صافی و کاهش تیرگی کمک می‌کند. گفته شده است که ممکن است به تحریک فیبروبلاست‌ها کمک کند، سلول‌هایی که مسئول تولید کلاژن هستند.

اگرچه ملایم است، اما همچنان می تواند یک ماده موثر ضد پیری باشد. آلانتوئین در تسهیل سنتز کلاژن بسیار مفید است. از آنجایی که فیبروبلاست ها (سلول های مسئول تولید کلاژن) را تحریک می کند، سنتز ماتریکس خارج سلولی را نیز تقویت می کند، به همین دلیل است که یک جوان کننده قوی است.

  • ضد آفتاب

آلانتوئین خود مانع اشعه ماورا بنفش نمی شود. با این حال، اغلب در بسیاری از محصولات ضد آفتاب برای کمک به کاهش تحریک وجود دارد. ضد آفتاب‌ها معمولاً محصولاتی هستند که افراد به آن‌ها حساس هستند، بنابراین از جمله آلانتوئین به کاهش تحریک ناشی از فرمول های ضد آفتاب کمک می‌کند.

  • تیرگی پوست را بهبود می بخشد

آلانتوئین به تکثیر سلولی کمک می کند و از بازسازی کلی حمایت می کند. اگر پوست توسط لیست معمول و مرسوم متخلفان تحت فشار قرار گیرد، پوست سعی می‌کند خود را ترمیم کند، نه اینکه سلول‌های بیشتری برگردانده شوند. کاری که ما می‌خواهیم با اپیدرم انجام دهیم این است که به طور مداوم لایه‌برداری کند و سلول‌های بیشتری تولید شود.

زیرا به این ترتیب زمان انتقال سریع‌تری از سلول‌های اپیدرم به دست می‌آید. هرچه افراد پیرتر می‌شوند، زمان انتقال از لایه پایه اپیدرم به لایه بالایی بیشتر طول می کشد، و همچنین پوست تحت فشار قرار می گیرد، و اینها برخی از دلایل خشکی و کدر شدن پوست هستند. این به تکثیر سلولی کمک می کند.

 آلانتوئین برای چه کسانی استفاده می‌شود

انواع مختلف پوست توانایی استفاده از این ماده را دارند، بخصوص کسانی که پیگیر بهبود بافت ظاهری و خشکی پوست هستند. افرادی که آلرژی دارند نیز ممکن است از استفاده از لوازمی که حاوی آلانتوئین هستند نیز سود ببرند. اگر پوست شما مستعد تحریک باشد، آلانتوئین ممکن است خطر شکستگی پوست و سایر واکنش‌ها را به حداقل برساند. این ماده نسبت به سایر ترکیبات دارای تحریک‌پذیری کمتری بوده و احتمال دارد اثرات سایر مواد تحریک کننده را نیز کاهش دهد.

آلانتوئین در چه موادی وجود دارد

آلانتوئین در فرمولاسیون محصولات آرایشی OTC و سایر محصولات تجاری مانند محصولات بهداشت دهان و دندان ، در شامپوها ، رژ لب ها ، محصولات ضد آکنه ، محصولات ضد آفتاب و لوسیون های شفاف کننده یافت می شود. آلانتوئین همچنین در برخی مطالعات نشان داده است که روند بهبود زخم را بهبود می بخشد.

نحوه استفاده از کرم آلانتوئین

طبق دستور از این محصول استفاده کنید. برخی از محصولات قبل از استفاده نیاز به بتونه کاری دارند. همه راهنمایی های موجود بر روی بسته بندی محصول را دنبال کنید. اگر سوالی دارید، از پزشک یا داروساز خود بپرسید.برخی از محصولات باید قبل از استفاده تکان داده شوند. برچسب را بررسی کنید تا ببینید آیا قبل از استفاده باید بطری را به خوبی تکان دهید.

در صورت نیاز یا طبق دستور روی برچسب یا توسط پزشک، روی نواحی آسیب دیده پوست بمالید.اینکه چند بار از دارو استفاده می کنید به محصول و وضعیت پوست شما بستگی دارد. برای درمان خشکی دست‌ها، ممکن است لازم باشد هر بار که دست‌هایتان را می‌شویید، از این محصول استفاده کنید و آن را در طول روز بمالید.

اگر از این محصول برای کمک به درمان بثورات پوشک استفاده می کنید، قبل از استفاده، ناحیه پوشک را به خوبی تمیز کنید و اجازه دهید قبل از استفاده از محصول، ناحیه خشک شود.

اگر از این محصول برای کمک به درمان سوختگی پوست با اشعه استفاده می کنید، با پرسنل پرتودرمانی مشورت کنید تا ببینید آیا نام تجاری شما می تواند قبل از پرتودرمانی اعمال شود یا خیر.

برای استفاده صحیح، تمام دستورالعمل های روی برچسب را دنبال کنید. فقط روی پوست بمالید. از نواحی حساس مانند چشم‌ها، داخل دهان/بینی و ناحیه واژن/کشاله ران خودداری کنید، مگر اینکه برچسب یا پزشکتان به شما دستور دیگری بدهد. برچسب را برای دستورالعمل‌های مربوط به نواحی یا انواع پوستی که نباید در آن‌ها استفاده کنید، بررسی کنید (مانند روی صورت، هر ناحیه از پوست شکسته/ترک‌شده/بریده/تحریک‌شده/خراشیده، یا روی ناحیه‌ای از پوست که اخیراً تراشیده شده‌اند) . برای جزئیات بیشتر با پزشک خود و یا مسئول داروخانه مشورت کنید.

از این دارو به طور منظم استفاده کنید تا بیشترین سود را از آن ببرید. اکثر مرطوب کننده ها برای عملکرد خوب به آب نیاز دارند. محصول را بعد از حمام / دوش گرفتن در حالی که پوست هنوز مرطوب است استفاده کنید. برای پوست های خیلی خشک، ممکن است پزشک به شما توصیه کند قبل از استفاده از محصول، آن ناحیه را خیس کنید. حمام/شستشوی طولانی، گرم یا مکرر می تواند خشکی پوست را بدتر کند.

اگر وضعیت شما ادامه یافت یا بدتر شد، یا اگر فکر می کنید ممکن است یک مشکل پزشکی جدی داشته باشید، فورا به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

آلانتوئین
آلانتوئین چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربردها و خواص آلانتوئین

آلانتوئین در صنایع آرایشی به عنوان مواد اولیه آرایشی در محصولات مختلفی(به خصوص کرم‌ها و لوسیون‌ها) و در درمان زخم‌ها استفاده می‌شود.عملکرد (ها): عامل تهویه پوست، محافظ پوست و… .آلانتوئین به طور معمول در:

  • انواع کرم‌های آرایشی
  • خمیر دندان
  • دهان‌شوی‌ها
  • شامپو
  • رژلب
  • محصولات ضد آکنه و لوسیون به منظور مرطوب‌کننده پوست
  • افزایش صافی پوست
  • التیام زخم‌ها و… استفاده می‌شود.

طبق مطالعات انجام شده آلانتوئین دارای اثرات مرطوب‌کننده است و همچنین توانایی افزایش میزان آب‌رسانی پوست و از بین بردن لایه‌های بالایی سلول‌های مرده پوست را دارد.

کاربرد آلانتوئین در پزشکی

در پزشکی آلانتوئین به عنوان مواد اولیه دارویی و پزشکی و برای استفاده مرطوب‌کننده درمان یا جلوگیری از خشکی، زبری، پوسته پوسته شدن، خارش پوست و تحریکات جزئی پوستی (به عنوان مثال، بثورات پوشک، سوختگی پوست از پرتودرمانی) استفاده می‌شود.

نرم‌کننده‌ها موادی هستند که پوست را نرم و مرطوب می‌کنند و باعث کاهش خارش و پوسته پوسته شدن می‌شوند. برخی از محصولات (به عنوان مثال، اکسید روی) بیشتر برای محافظت از پوست در برابر تحریک (مثلاً در برابر خیس شدن) استفاده می‌شود.خشکی پوست در اثر از بین رفتن آب در لایه بالایی پوست ایجاد می شود. نرم‌کننده‌ها و مرطوب‌کننده‌ها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست کار می‌کنند که آب در پوست را به دام می‌اندازد.بنزین، لانولین و دایمتیکون نرم‌کننده‌های رایج هستند.مواد مرطوب‌کننده از جمله گلیسیرین، لسیتین سویا و پروپیلن گلیکول، آب را به لایه بیرونی پوست می‌کشانند.

بسیاری از محصولات همچنین دارای ترکیباتی هستند که کراتین را که در لایه بالایی سلول‌های پوستی در کنار هم نگه می‌دارد (از جمله اوره، اسیدهای آلفا هیدروکسی اسید مانند اسید لاکتیک / اسید سیتریک / اسید گلیکولیک و آلانتوئین) را نرم می‌کنند.این به ریزش سلول‌های مرده کمک می‌کند، و به پوست کمک می‌کند آب بیشتری را در خود نگه دارد و باعث می‌شود که پوست نرم و نرم‌تر شود.

نکته: میزان مصرف آلانتوئین از 5٪ تا 2٪ است. برای افزودن آلانتوئین به یک محصول امولسیونی، امولسیون ساخته می‌شود و سپس آلانتوئین در طی فرآیند خنک‌کننده، وقتی محصول زیر 90 درجه فارنهایت است اضافه می‌شود.

تاریخچه

آلانتوئین توسط لوئیس-نیکلاس ووکلین کشف شد. یکی از مواد مؤثر موجود در گیاه کامفری، ریشه گیاهی است که در فرانسه شناخته شده است. همچنین در ادرار، مایع آمنیوتیک پستانداران و لجن حلزون یافت می‌شود. آلانتوئین به مدت 50 سال در پزشکی برای درمان بسیاری از عفونت‌ها، سوختگی‌ها یا زخم‌ها استفاده می شده است.همچنین از آن به طور گسترده‌ای در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی برای مراقبت از بدن، لوسیون بعد از اصلاح، ضد عرق‌ها استفاده می شود. این مولکول بخشی از ترکیب بیش از 1300 محصول آرایشی است.

مضرات آلانتوئین

به طور کلی، آلانتوئین برای استفاده لوازم آرایشی غیر سمی و بی‌خطر است. این ماده غیر تحریک‌کننده است، ضد عفونی‌کننده پوست بوده و برای انواع پوست از جمله پوست‌های حساس و یا افرادی که دارای طیف وسیعی از شرایط پوستی هستند، بسیار مفید است، زیرا از ویژگی‌های اضافی بودن آن به عنوان یک عامل آرام بخش برخوردار است.

اما ممکن است برای بعضی از افراد نسبت به مواد آلرژی حساسیت ایجاد شود، به خصوص اگر مستقیماً از برگ‌های خرد شده کامفری استفاده شود، در این صورت باید از آن جلوگیری کرد. یکی از مشکلات این گیاه این است که حاوی سموم است.آلانتوئین به عنوان داروی محافظ پوست OTC در FDA ثبت شده است (گروه I؛ غلظت مجاز 0.5-2٪).

این بدان معناست که اگر می خواهید یک محصول نهایی حاوی آلانتوئین بفروشید و ادعای محافظت از پوست (از جمله بریدگی جزئی، خراش، سوختگی، پوست و لب شکسته، پیچک سمی، بلوط سمی، سماق سمی و گزش حشرات)را دارید.باید در زیر “فعال مواد تشکیل‌دهنده” بر روی برچسب ذکر کنید. همچنین، تسهیلات و محصول شما باید در FDA ثبت شود و شما باید تحت دستورالعمل‌های cGMP کار کنید. با این حال، اگر هیچ ادعای داروی محافظ پوست بر روی برچسب ذکر نشده باشد، Allantoin یک داروی OTC محسوب نمی‌شود و نیازی به ثبت نیست.

آنالیز آلانتوئین

خرید و فروش آلانتوئین

جهت دریافت آنالیز جدیدتر آلانتوئین با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

فروش آلانتوئین

شما می‌توانید برای تهیه این ماده با خلوص 99.9% وارداتی از کشور چین و آلمان در درام‌های 25 کیلوگرمی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت ها در زمینه خرید و فروش مواد شیمیایی در ایران می باشد.این شرکت در تمامی زمینه‌های دارویی و پزشکی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، غذایی با محصولاتی بهترین قیمت و کیفیت وارد می‌کند. این محصولات در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال  می‌شود.

خلاصه

آلانتوئین در گیاهانی مانند بابونه، جوانه گندم، چغندرقند و کامفری یافت می‌شود. این یک 5-اورهیدوهیدانتوئین یا گلیوکسی آل دی اورید با فرمول شیمیایی C4H6N4O3 است. علاوه بر منابع گیاهی، آلانتوئین به طور طبیعی در انواع خاصی از باکتری‌ها و حیوانات وجود دارد.دانشمندان آلمانی آن را از اسید اوریک سنتز کردند. آلانتوئین خاصیت تسکین‌دهنده، مرطوب‌کننده و درمانی دارد. از برگ گیاهان کامفری قرن‌ها برای بهبودی صدمات جزئی و ورم استفاده می‌شده است. این ماده یک ماده رایج است که امروزه در بسیاری از سرم‌های ضد پیری یافت می‌شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست