مقالات آموزشی

انواع روغن های گیاهی برای پوست

انواع روغن های گیاهی برای پوست و مو

روغن آرگان

Argania spinosa نام گیاه‌شناسی درخت آرگان است که بومی مراکش است. دانه میوه درخت آرگان دارای پوست بسیار سخت بوده، که شامل یک (گاهاً دو یا سه) مغز کوچک و غنی از روغن است. عمل استخراج بسته به روش استخراج از ۳۰٪ تا ۵۰٪ روغن در هسته‌ها حاصل می‌شود.

فروش روغن آرگان به عنوان منبع غنی از چندین اسید چرب مفید شامل اسید اولئیک و اسید لینولئیک است. این اسیدهای چرب مانع پوست در جهت جلوگیری از خشکی پوست و همچنین محافظت از پوست در برابر تحریک‌کننده‌های محیطی مضرمی باشد. علاوه بر این، اسید لینولئیک ضمن افزایش سطح رطوبت پوست، التهاب و آکنه را کاهش می‌دهد.

اسید اولئیک می‌تواند نفوذپذیری پوست را بهبود بخشد و به سایر مواد کمک کند تا به راحتی در پوست نفوذ کنند. علاوه بر این، روغن آرگان حاوی توکوفرول‌ها (ویتامین E)، فنل‌ها و کاروتن‌ها است که همگی دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند. آنتی‌اکسیدان‌ها از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار محافظت‌کننده در ایجاد چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز روی پوست محافظت می‌کنند.

روغن اکالیپتوس

اکالیپتوس گلوبولوس، همچنین به عنوان درخت تب یا درخت صمغ شناخته می‌شود، درختی همیشه سبز است که یکی از درختان بسیار پر کشت بومی استرالیا است. می‌توان برگ‌های اکالیپتوس گلوبولوس را تقطیر کرد تا روغن اکالیپتوس استخراج شود. روغن اکالیپتوس سابقه کاربرد گسترده‌ای دارد، از جمله استفاده به عنوان دارویی، ضدعفونی‌کننده، طعم دهنده و معطر.

یک جز اصلی روغن برگ اوکالیپتوس اکالیپتول یا ۱،۸-سینئول است که ۷۰ تا ۹۰ درصد محتوای این روغن را تشکیل می‌دهد. اکالیپتوس دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و تسکین‌دهنده درد است. بعد از استفاده موضعی، می‌تواند به کاهش التهاب، درد عضلانی، درد و تورم کمک کند. روغن برگ اکالیپتوس همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضدعفونی‌کننده است که آن را به ماده‌ای عالی برای تحریکات پوستی جزئی مانند بریدگی، سوختگی، زخم و گزش حشرات تبدیل می‌کند.

 روغن دانه توت‌فرنگی

Fragaria ananassa نام گیاه توت‌فرنگی است، میوه‌ای که به دلیل رایحه مشخص، رنگ قرمز روشن، بافت آبدار و شیرینی آن بسیار مشهور است. دانه‌های این میوه به عنوان محصول جانبی صنعت تولید آب میوه و مربا برای تهیه روغن دانه توت‌فرنگی جمع‌آوری می‌شود.

روغن هسته توت‌فرنگی به دلیل غلظت بالای اسیدهای لینولئیک و آلفا لینولنیک در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. این اسیدهای چرب عملکرد مانع‌کننده پوست را دوباره پر می‌کنند، که به جلوگیری از اتلاف آب و همچنین محافظت از پوست در برابر تحریک‌کننده‌های محیطی مضر کمک می‌کند. علاوه بر این، اسید لینولئیک ضمن افزایش سطح رطوبت پوست، التهاب و آکنه را کاهش می‌دهد.

توت‌فرنگی همچنین حاوی یک آنتی‌اکسیدان به نام اسید الاژیک است. تحقیقات نشان داده است که استفاده موضعی اسید الاژیک با جلوگیری از تجزیه کلاژن، باعث جوانی پوست می‌شود. روغن هسته توت‌فرنگی به سرعت به پوست جذب می‌شود و عطر توت‌فرنگی لطیف را روی پوست می‌گذارد.

روغن زیتون هیدروژنه

زیتون، با نام گیاه‌شناسی Olea europaea، به معنی “زیتون اروپایی” شناخته می‌شود، گونه‌ای از درختان کوچک در خانواده Oleaceae است. روغن زیتون با خرد کردن میوه رسیده (زیتون) Olea europaea ایجاد می شود. اصطلاح “روغن زیتون هیدروژنه” به این معنی است که روغن با استفاده از فرآیندی که تحت فشار زیاد گاز هیدروژن را درگیر می‌کند، از مایع به شکل نیمه جامد یا جامد تبدیل می‌شود. هیدروژناسیون باعث می‌شود که یک مایع روغنی در دمای اتاق در حالت جامد باقی بماند.

از روغن زیتون هیدروژنه در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود زیرا مولکول‌های روغن زیتون بسیار بزرگ هستند و نمی‌توانند توسط پوست جذب شوند. فرآیند هیدروژناسیون، مولکول‌های چرب را به اندازه کافی کوچک می‌کند تا توسط پوست نفوذ پذیر شوند. روغن زیتون هیدروژنه پس از جذب، به دلیل داشتن غنی از آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب، می‌تواند مزایای زیادی به شما بدهد.

روغن جوجوبا

گیاه جوجوبا، با نام گیاهی Simmondsia chinensis، یک درختچه بیابانی همیشه سبز و بومی در جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است. جوجوبا برای تولید روغن جوجوبا، استر موم مایع از دانه آن استخراج می‌شود. این روغن بیشتر از استرهای اسید چرب با زنجیره بلند (۹۷٪) تشکیل شده است، اما همچنین حاوی مقادیر کمی ویتامین، مواد معدنی، تری گلیسیرید، فسفولیپیدها و توکوفرول است.

فروش روغن جوجوبا به دلیل توانایی رطوبت‌رسانی به پوست، کاهش آکنه و مبارزه با علائم پیری به طور گسترده‌ای در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. پس از استفاده موضعی، روغن جوجوبا این توانایی را دارد که پوست را فریب دهد و فکر کند روغن کافی تولید می‌کند، که به تعادل تولید روغن کمک می‌کند. این بدان دلیل است که روغن جوجوبا بیش از هر روغن دیگر سبوم طبیعی پوست را تقلید می‌کند.

متعادل‌سازی تولید روغن می‌تواند به کاهش علائم پیری کمک کند زیرا بدن به مرور زمان سبوم کمتری تولید می‌کند. علاوه بر این، متعادل سازی تولید روغن برای کسانی که در آن سوی طیف هستند و بیش از حد روغن تولید می‌کنند مفید است که می‌تواند باعث شکستگی شود. در آخر اینکه، روغن جوجوبا نرم‌کننده است، به این معنی که پوست را مرطوب می‌کند و از لکه های خشک و پوسته پوسته جلوگیری می کند.

روغن چوب سرو

Juniperus virginiana، معروف به سرو قرمز، گونه‌ای از ارس است که بومی شرق آمریکای شمالی است. روغن را می‌توان از چوب، شاخه‌ها و برگ‌ها تقطیر کرد و در نتیجه آن چیزی را که روغن چوب سرو شناخته می‌شود، ایجاد کرد.

روغن چوب درخت سرو در محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا مزایای زیادی را به همراه دارد. به عنوان مثال، این یک ضدعفونی‌کننده طبیعی است، به این معنی که می‌تواند از ایجاد و رشد میکروارگانیسم‌های مضر جلوگیری کند که می‌تواند بر سلامت پوست تأثیر منفی بگذارد. بعلاوه، از روغن چوب درخت سرو می‌توان به لطف فعالیت ضدعفونی‌کننده آن برای جلوگیری و درمان آکنه استفاده کرد. روغن چوب سدر همچنین می‌تواند التهاب را کاهش دهد و به آرامش تحریکات پوستی کمک کند، به همین دلیل است که اغلب برای تسکین علائم اگزما استفاده می‌شود.

روغن لاوندر

Lavandula angustifolia نام گیاه شناسی اسطوخودوس است، گیاهی گلدار از خانواده Lamiaceae، بومی مدیترانه. اسطوخودوس به دلیل گل‌های رنگارنگ، رایحه و قابلیت زنده ماندن با مصرف کم آب محبوبیت زیادی دارد.

در محصولات مراقبت از پوست، فروش روغن اسطوخودوس به دلیل خاصیت ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی فواید بی‌شماری دارد. این خواص، روغن اسطوخودوس را به گزینه‌ای عالی برای تسکین و ترمیم پوست تحریک شده یا قرمز شده از آفتاب، گزش حشرات یا باکتری تبدیل می‌کند. فعالیت آنتی‌اکسیدانی ارائه شده توسط روغن اسطوخودوس به محافظت از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار کمک می‌کند تا چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز روی پوست ایجاد کنند.

روغن ماکادمیا

درختی گلدار از خانواده Proteaceae، بومی کوئینزلند استرالیا است. این درخت یک میوه سخت تولید می‌کند. یک روغن غیر فرار را می‌توان از گوشت مغز میوه ماکادامیا بیان کرد. دانه‌های ماکادامیا بیش از ۷۵٪ از وزن آن‌ها به عنوان روغن است. این روغن یک روغن تری گلیسیرید است و در درجه اول حاوی چربی‌های اشباع نشده تا ۸۰ تا ۸۴ درصد است.

خرید روغن ماکادمیا یک روغن سبک است که بدون احساس چربی به خوبی توسط پوست جذب می‌شود. محتوای بالای اسیدهای چرب موجود در روغن دانه ماکادمیا این ماده را قادر می‌سازد تا با پر کردن سد پوست، پوست را تغذیه و آبرسانی کند. یک سد پوستی محکم و سالم از هدر رفتن آب جلوگیری کرده و محرک‌های مضر محیط را از پوست دور می‌کند. نتیجه این کار پوستی صاف، مرطوب و سالم است. این اسیدهای چرب همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند، که برای درمان پوست خشک یا تحریک شده ایده‌آل است.

روغن نعناع فلفلی

Mentha piperita، معروف به نعناع فلفلی. برگ‌های گیاه نعناع برای اسانس فرآوری می‌شوند تا طعم‌دهنده‌ها را به طور عمده برای آدامس و خمیر دندان تولید کنند.

از روغن نعناع فلفلی می‌توان در محصولات مراقبت از پوست نیز استفاده کرد. پس از استفاده موضعی، روغن نعناع فلفلی یک اثر آرام را ایجاد می‌کند. روغن نعناع همچنین می‌تواند به تعادل ترشح چربی پوست کمک کند، بنابراین از آکنه جلوگیری می کند. سرانجام، روغن نعناع دارای غلظت بالایی از سموم دفع آفات طبیعی است و به عنوان دفع برخی از حشرات آفت از جمله پشه‌ها شناخته شده است.

روغن سبوس برنج

سبوس لایه سخت خارجی دانه است که اغلب به عنوان محصول جانبی آسیاب در تولید دانه‌های تصفیه شده تولید می‌شود (به عنوان مثال آرد سفید، برنج سفید و…) می‌توان از سبوس روغن استخراج کرد و در نتیجه روغن سبوس برنج تولید می‌شود.

فروش روغن سبوس برنج به دلیل غلظت بالای اسیدهای چرب، در درجه اول اسید اولئیک (۳۸.۴٪)، اسید لینولئیک (۳۴.۴٪) و اسید پالمیتیک (۲۱.۵٪) در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. اسیدهای چرب برای پوست مفید هستند زیرا به ترمیم سد پوست کمک می‌کنند. مانع پوست از سلول‌های مرده مسطح مسطحی تشکیل شده است که توسط مخلوطی از لیپیدها در کنار هم قرار گرفته‌اند. بدون وجود این چربی‌های اساسی، سد آن ضعیف می‌شود. یک سد ضعیف یا آسیب دیده باعث از دست رفتن آب پوست می‌شود و ممکن است اجازه دهد مواد مضر مانند تحریک‌کننده‌ها یا باکتری‌ها به پوست وارد شوند. بنابراین، با پر کردن مانع با موادی مانند روغن سبوس برنج، پوست مرطوب و محافظت می‌شود.

روغن گل شمعدانی

روغن گل شمعدانی که گل رز نیز شناخته می‌شود، گیاهی گلدار است که گل‌هایی به رنگ صورتی کم رنگ و تقریباً سفید تولید می‌کند که رایحه مطبوعی دارند. به همین دلیل، روغن گل شمعدانی اغلب به عنوان یک ماده معطر در عطرها، مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود. این یک جایگزین ارزان‌تر برای سایر روغن‌های گل سرخ در نظر گرفته می‌شود و اغلب در فرمول‌های آروماتراپی نیز استفاده می‌شود.

روغن گل شمعدانی همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی است که آن را قادر می‌سازد تا به درمان انواع بیماری‌های پوستی از جمله آکنه، اگزما و پیری پوست کمک کند. روغن گل شمعدانی غیر سمی، غیر تحریک‌کننده و به طور کلی غیر حساس تلقی می‌شود.

روغن آووکادو

Persea gratissima درختی گلدار است که میوه ای تولید می کند که به آووکادو معروف است. به منظور ایجاد روغن آووکادو برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست، ابتدا گوشت آووکادو خشک می‌شود تا آب بیشتر از آن خارج شود. سپس، روغن با حلال‌ها در دمای بالا استخراج می شود. پس از استخراج، روغن معمولاً تصفیه، سفید و بو می‌شود و در نتیجه روغن زرد بی‌بو ایجاد می‌شود که می‌تواند در محصولات مراقبت از پوست استفاده شود.

در محصولات مراقبت از پوست، فروش روغن آووکادو به دلیل خاصیت بازسازی و مرطوب‌کنندگی ارزشمند است. این ماده حاوی مقدار زیادی چربی اشباع نشده است که به بازسازی عملکرد مانع پوست کمک می‌کند. یک سد پوستی محکم و سالم از هدر رفتن آب جلوگیری کرده و محرک‌های مضر محیط را از پوست دور می‌کند. نتیجه این کار پوستی صاف، مرطوب و سالم است. روغن آووکادو همچنین سرشار از ویتامین E، یک آنتی‌اکسیدان محلول در لیپیدها است که از پوست در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و سد پوست را تقویت می‌کند. در آخر اینکه، روغن آووکادو توانایی افزایش جذب کاروتنوئیدها و سایر مواد مغذی را دارد.

روغن رزماری

Rosmarinus officinalis یا گل محمدی نیز شناخته می‌شود، گیاهی چوبی و چند ساله است که بومی منطقه مدیترانه است. گل‌های سفید، صورتی، بنفش یا آبی تولید می‌کند. روغن رزماری از برگ‌های این گیاه استخراج می‌شود و رایحه‌ای چوبی و همیشه سبز دارد که باعث نشاط و تصفیه می‌شود.

در محصولات مراقبت از پوست، از روغن رزماری برای ایجاد تعادل در تولید روغن استفاده می‌شود. این می‌تواند به پاک شدن روغن و خاک اضافی از منافذ پوست کمک کند بدون اینکه باعث خشکی شود. روغن برگ رزماری همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند اسید کارنوزیک و اسید رزمارینیک است. این آنتی‌اکسیدان‌ها از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار محافظت‌کننده در ایجاد چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز روی پوست محافظت می‌کنند.

روغن کنجد

Sesamum indicum گیاهی گل‌دهنده است که به دلیل دانه‌های کنجد خوراکی، که به صورت غلاف رشد می‌کنند، کشت می‌شود. کنجد یکی از بالاترین محتوای روغن در بین بذرها را دارد. روغن دانه کنجد به دلیل عطر و طعم غنی از رایج‌ترین روغن‌های پخت و پز است که در سراسر جهان استفاده می‌شود.

خرید روغن کنجد از چندین اسید چرب مفید از جمله و اسید لینولئیک و اسید اولئیک تشکیل شده است. این اسیدهای چرب سد چربی پوست را پر می‌کنند، که مانع از دست دادن آب می‌شود و محرک‌های محیطی مضر را از پوست دور می‌کند. نتیجه این کار پوستی صاف، مرطوب و سالم است. روغن دانه کنجد همچنین فعالیت آنتی‌اکسیدانی را ایجاد می‌کند و از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار که در ایجاد چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز پوست کمک می‌کند، محافظت می‌کند.

روغن سویا

گلایسین سویا یا سویای وحشی گیاهی یک ساله در خانواده حبوبات است. روغن سویا یک روغن گیاهی است که از دانه‌های سویا استخراج می‌شود.

روغن سویای غیر قابل تصفیه بخشی از روغن گیاهی است که با تصفیه اسیدهای چرب روغن برای استفاده در محصولات آرایشی، تجزیه نمی‌شود. روغن سویا سرشار از فیتواسترول است. فیتواسترول‌ها مشابه کلسترول هستند و با ایجاد دوباره سد لیپیدی در پوست و در عین حال اثرات تسکین‌دهنده به پوست نیز سود می‌رسانند. علاوه بر این، فیتواسترول‌ها از طریق ساختار مولکولی به شکل دیسک، تشکیل فیلم را روی پوست تشویق می‌کنند. این فیلم کمک می‌کند تا با کاهش اتلاف ترانسپیدرمی، از جذب مواد سمی جلوگیری کرده و سطح کافی از رطوبت پوست را تضمین کنید.

روغن جوانه گندم

Triticum vulgare، همچنین به عنوان گندم معمولی یا گندم نان شناخته می‌شود، یک گونه گندم زیر کشت است که حدود ۹۵٪ از کل گندم تولید شده را تشکیل می‌دهد. در محصولات مراقبت از پوست، دو قسمت مختلف از بذر گندم وجود دارد که مورد استفاده قرار می‌گیرد: سبوس و جوانه. جوانه بخشی از بذر است که جوانه زده و رشد می‌کند، در حالی که سبوس لایه خارجی بذر است.

فروش روغن جوانه گندم منبع غلیظی از چندین ماده مغذی ضروری مانند ویتامین E، اسید فولیک، فسفر، تیامین، روی و منیزیم و همچنین اسیدهای چرب ضروری و الکل‌های چرب است. همه این مواد مغذی، به ویژه اسیدهای چرب و ویتامین E، برای تقویت عملکرد سد پوست کار می‌کنند. یک سد پوستی محکم و سالم از هدر رفتن آب جلوگیری کرده و محرک‌های مضر محیط را از پوست دور می کند. نتیجه این کار پوستی صاف، مرطوب و سالم است. علاوه بر این، ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان محلول در لیپیدها است که از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار محافظت‌کننده در ایجاد چین و چروک‌های زودرس و خطوط ظریف روی پوست محافظت می‌کند.

روغن هسته انگور

Vitis vinifera، تاک انگور رایج، گونه‌ای گیاهی بومی منطقه مدیترانه است. در حال حاضر بین ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ نوع انگور Vitis vinifera وجود دارد، با این حال، فقط تعداد کمی از آن‌ها برای تولید شراب و انگور دارای اهمیت تجاری هستند. روغن هسته انگور از دانه‌های انگور فشرده می‌شود.

فروش روغن هسته انگور سبک، پایدار و مرطوب‌کننده است، به همین دلیل از آن در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست استفاده می‌شود. از میل بالایی با ساختار سلول‌های پوستی برخوردار است و بنابراین بدون ایجاد احساس چربی روی پوست به راحتی جذب می‌شود. این خاصیت همچنین روغن را قادر می‌سازد تا ماده مؤثره دیگر را به عمق پوست وارد کند.

روغن هسته انگور منبع غنی ویتامین E است که تقریباً دو برابر روغن زیتون دارد. ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان محلول در لیپیدها است که از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می‌کند. در آخر، تصور می شود که اسید لینولئیک موجود در روغن هسته انگور باعث کاهش التهاب و کمک به پوست چرب با از بین بردن منافذ پوست می‌شود.

روغن بادام شیرین

از لاتین ترجمه شده، Prunus amygdalus dulcis به معنی “بادام شیرین” است. در حالی که به طور معمول با سایر مغزهای درختان گروه‌بندی می‌شود، یک بادام در واقع یک درختچه است، میوه‌ای با یک پوسته بیرونی که پوسته‌ای را با بذر درون آن محصور می‌کند. روغن از هسته دانه‌های رسیده که طی یک فرآیند فشار دادن خشک شده و خرد می‌شوند، استخراج می‌شود.

خرید روغن بادام شیرین حاوی بسیاری از چربی‌های مفید است، از جمله ۳۲٪ اسید اولئیک غیر اشباع تک (یک اسید چرب امگا ۹)، ۱۳٪ اسید لینولئیک (یک اسید چرب ضروری امگا ۶ اشباع نشده) و ۱۰٪ اسید چرب اشباع (عمدتاً به عنوان اسید پالمیتیک). این چربی‌های سالم با سالم نگه داشتن سد پوست به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کنند. مانع پوستی قوی علائمی مانند خشکی و خارش را کاهش می‌دهد و پوست را سالم و درخشان می‌کند.

روغن بادام شیرین همچنین سرشار از ویتامین E، یک آنتی‌اکسیدان محلول در لیپیدها است. آنتی‌اکسیدان‌ها از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایدار محافظت‌کننده در ایجاد چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز روی پوست محافظت می کنند. علاوه بر این، هنگامی که ویتامین E از طریق غدد (چربی) به پوست شما منتقل می‌شود، یک مانع محافظتی ایجاد می‌کند و به کاهش از دست دادن آب ترانسپیدرمال کمک می‌کند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد روغن های گیاهی و خرید انواع روغن های گیاهی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید