فرمولاسیون آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون سرم درخشان کننده مو

فرمولاسیون سرم درخشان کننده مو + مواد آن

یک میلیون راه مختلف وجود دارد که می‌توانیم به موهای خود آسیب برسانیم.

این فرمولاسیون اثری اثبات شده در مقابله با آسیب مو، چه از شنای هفتگی، عملیات حرارتی یا فقط در معرض آفتاب بودن بدون محافظت دارد. یک دوز منظم از این سرم درخشان افسانه‌ای تضمین می‌کند که موهای سالم، بسیار ابریشمی و مرطوب به شما می‌دهد.

فرمول سرم درخشان‌کننده مو

% مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
۷۱.۷۰ آب
۰.۱۵ زانتان گام
۰.۲۵ زانتان گام آنهیدروز
۵.۰۰ نشاسته برنج
فاز B
۲.۰۰ اتیل هگزیل الیوات هیدروژنه + روغن زیتون هیدروژنه
۲.۰۰ روغن نارگیل
۱۰.۰۰ روغن کرامب
۲.۰۰ روغن دانه مامی ساپوت
فاز C
۰.۱۰ عطر
۰.۸۰ بنزیل الکل + سالیسیلیک اسید + گلیسیرین
به مقدار کافی  سدیم هیدروکسید
۵.۰۰ الکل دناتوره
۰.۵۰ تیتانیوم دی اکسید + قلع دی‌اکسید + کلسیم سدیم بورو سیلیکات
۰.۵۰ نشاسته برنج

فرایند تولید سرم درخشان کننده مو

  • ابتدا زانتان‌گام آنهیدروز را در دمای اتاق اضافه کنید و اجازه دهید تا تحت فرآیند تحریک آهسته هیدراته شود.
  • سپس، تحت تحریک آهسته زانتان‌گام را اضافه کنید. هنگامی که مخلوط یکدست شد، نشاسته برنج را اضافه کرده و تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بگذارید چند دقیقه هم بخورد تا نشاسته برنج ژله شود.
  • فاز A و B را در دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد جداگانه گرم کنید. در این دما، فاز B را به A اضافه کنید در حالی که با سرعت متوسط هم می‌زنید.
  • اجازه دهید تا در حین هم زدن متوسط خنک شود. فاز C را به زیر ۴۰ درجه سانتی‌گراد اضافه کنید.
  • در نهایت مقدار pH را تنظیم کنید.

مواد تشکیل‌دهنده سرم درخشان‌کننده مو

خرید سالیسیلیک اسید
قیمت پودر سالیسیلیک اسید
  • سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید نوعی اسید بتا هیدروکسی (BHA) است که نوعی اسید لایه‌برداری است. نوع دیگر AHA یا آلفا هیدروکسی اسید است و این شامل موادی مانند گلیکولیک اسید و لاکتیک اسید است.

سالیسیلیک اسید دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است. سالیسیلیک اسید از پوست بید مشتق شده یا به صورت مصنوعی تولید می‌شود، دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است. این یک سالیسیلات است که آن را در همان خانواده آسپرین قرار می‌دهد. “اگر به آسپرین حساسیت دارید، باید از اسید سالیسیلیک خودداری کنید.” به عنوان BHA، سالیسیلیک اسید محلول در روغن است، به این معنی که می‌تواند در سطح عمیق‌تری از مواد AHA محلول در آب به پوست نفوذ کند.

مانند بسیاری از رایج‌ترین درمان‌های مو، راز استفاده از اسید سالیسیلیک برای سلامت بهتر موها ارتباط چندانی با رشته‌های مو ندارد و بیشتر به بهبود سلامت پوست سر و فولیکول‌های مو مربوط می‌شود.

  • اسید سوربیک

اسید سوربیک میکروارگانیسم‌ها را از بین می‌برد یا از رشد و تولید مثل آن‌ها جلوگیری می‌کند، که به نوبه خود محصول را از فساد محافظت می‌کند، اما در برابر باکتری‌ها فعالیت کمتری دارد.

اسید سوربیک گاهی به عنوان ماده مرطوب‌کننده استفاده می‌شود و نمک‌های موجود در اسید سوربیک (کلسیم، پتاسیم و سدیم) قادر به حل شدن در آب هستند، اما اسید سوربیک در چربی‌ها و روغن‌ها بسیار محلول‌تر است. همچنین این ماده به عنوان یک عنصر کم خطر در نظر گرفته می‌شود و انتظار نمی‌رود که به طور بالقوه سمی یا مضر باشد.

منبع:

(جهت خرید مواد اولیه سرم درخشان‌کننده مو با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید