خرید سدیم آسکوربیل فسفات

خرید سدیم آسکوربیل فسفات

ویتامین C چیز های زیادی برای ارائه به دنیای مراقبت از پوست دارد و سدیم آسکوربیل فسفات یکی از راه هایی است که بهترین چهره خود را به نمایش می گذارد. تعادل ایده آلی بین قوی و ملایم برقرار می کند، با بسیاری از مواد دیگر به خوبی بازی می کند و تمام فوایدی را که ویتامین C به خاطر آن مورد ستایش است را ارائه می دهد.

این ماده از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند و با پیری پوست در ترویج کلاژن سازی مقابله می کند. همچنین بر فرآیند تشکیل ملانین برای جلوگیری از هیپرپیگمانتاسیون و کراتوز پیری تأثیر می گذارد. امروز می خواهیم سدیم آسکوربیل فسفات را به طور خاص به شما معرفی کنیم.

نام انگلیسی Sodium ascorbyl phosphate
وزن مولکولی 322.05
فرمول مولکولی C6H6Na3O9P
CAS No 66170-10-3
شکل ظاهری پودر سفید
غلظت های مورد استفاده

برای مراقبت روزانه از پوست: 0.2-2.0٪

ضد آفتاب: 0.2-1.0٪

سفید کردن پوست: 3.0-5.0٪

دئودورانت: 0.2٪

آکنه: 5.0٪

 

 

سدیم آسکوربیل فسفات چیست

این ترکیب از طریق فسفوریلاسیون مستقیم نمک سدیم اسید آسکوربیک تولید می شود که در آن اسید ال اسکوربیک در یک حلال اکسیژن دار و غیر هیدروکسیل همراه با سدیم معلق می شود و سپس با یک عامل فسفریله کننده درمان می شود. سدیم اسکوربیل فسفات در یک نگاه:

  • مشتق پایدار و محلول در آب اسید اسکوربیک (ویتامین C)
  • به کاهش علائم پیری و هایپرپیگمانتاسیون کمک می کند
  • آنزیم های موجود در پوست این ماده را به ویتامین C خالص تبدیل می کنند
  • برای موثر بودن به محدوده PH پایین نیاز ندارد
  • با سایر اشکال ویتامین C و ویتامین E به خوبی کار می کند
خرید سدیم آسکوربیل فسفات
خرید سدیم آسکوربیل فسفات (ویتامین C)

SAP یک مشتق از ویتامین C است که یک ماده مغذی ضروری است که در غذا هایی مانند مرکبات، گواوا، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و غیره یافت می شود. برای یک سیستم ایمنی سالم مهم است، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و هنگامی که به صورت موضعی استفاده شود، بسیار مغذی است.

انواع مختلفی از ویتامین C وجود دارد که همه به طور مشابه عمل می کنند، ال آسکوربیک اسید اولین موردی است که در آزمایشگاه سنتز می شود. شما ممکن است این نسخه را به عنوان رایج ترین – و تشدید کننده ترین نسخه بشناسید. سخت و ناپایدار است، در صورتی که PH مناسب نباشد، مستعد تخریب سریع و تحریک پوست است.

همچنین منیزیم آسکوربیل فسفات، سدیم آسکوربات، کلسیم آسکوربات و آسکوربیل پالمیتات وجود دارد. این گونه‌ ها هر کدام ویژگی‌ های منحصر به‌ فردی دارند و برای کار های خاصی مانند عملکرد به عنوان یک افزودنی غذایی یا استفاده به عنوان افزودنی بسیار ملایم به برخی از لوازم آرایشی مناسب‌ تر هستند. خوشبختانه، در میان انواع ویتامین C موجود، یک گونه خاص وجود دارد که سبک و بدون کاهش قدرت و بسیار پایدار است و سدیم آسکوربیل فسفات نام دارد.

اگرچه SAP نسبت به گونه متداول ویتامین C، اسید ال آسکوربیک، قدرت کمتری دارد، اما پایداری SAP به آن اجازه می دهد تا در لوازم آرایشی ماندگار بماند و در دراز مدت آن را موثرتر می کند. هنگامی که به پوست شما برخورد می کند، به اسید آسکوربیک تبدیل می شود تا فواید فراوان خود را بدون اینکه تقریباً تحریک کننده باشد، ارائه دهد.

توضیحات سدیم اسکوربیل فسفات

سدیم آسکوربیل فسفات به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند، ماده ای که رادیکال های آزاد را خنثی می کند و میزان آسیبی که می توانند به سلول ها وارد کنند را کاهش می دهد. هنگامی که به صورت موضعی روی پوست استفاده شود، سدیم آسکوربیل فسفات می تواند به کند کردن روند پیری و ایجاد خطوط و چین و چروک کمک کند. از آنجایی که نور خورشید یکی از منابع اصلی آسیب اکسیداتیو است، سدیم آسکوربیل فسفات نیز به ضد آفتاب ها و محصولات مراقبت از قبل و بعد از آفتاب اضافه می شود. ویتامین C و سدیم آسکوربیل فسفات هر دو با تولید ملانین در بافت پوست تداخل دارند.

سدیم آسکوربیل فسفات (به اختصار SAP) شکل پایدار و محلول در آب ویتامین C است که از ترکیب اسید اسکوربیک با یک فسفات و یک نمک ساخته شده است، ترکیباتی که با آنزیم‌های پوست کار می‌کنند تا ماده را شکافته و آسکوربیک خالص آزاد کنند. اسید، که بیشترین تحقیق در مورد ویتامین C است.

درست مانند ویتامین C خالص، سدیم آسکوربیل فسفات به عنوان یک آنتی اکسیدان روی پوست و درون آن عمل می کند. هنگامی که در مقادیر بالاتر استفاده می شود، می تواند برای روشن کردن رنگ پوست کدر، صاف کردن چین و چروک ها، سفت شدن آشکار پوست و کاهش تغییر رنگ موثر باشد.

غلظت معمول سدیم آسکوربیل فسفات در مراقبت از پوست از 0.2 تا 3 درصد متغیر است، یک محدوده موثر برای کمک به بهبود دفاع محیطی پوست و خطوط و چین و چروک های هدف، به ویژه هنگامی که با ویتامین E محلول در روغن برای هم افزایی آنتی اکسیدانی همراه باشد که ثبات هر دو را بهبود می بخشد.

غلظت 5 درصد سدیم آسکوربیل فسفات در یک مطالعه مقایسه‌ ای با همان مقدار اسید اسکوربیک نشان داده شد که به همان اندازه برای پوست اطراف چشم مفید است که چروک‌ ها را صاف می‌ کند و خاصیت ارتجاعی را افزایش می‌ دهد.

مقادیر بالاتر از 3 درصد برای هدف قرار دادن تغییر رنگها ضروری در نظر گرفته می شود، مشابه با محدوده تحقیقاتی که نشان داده است اسید اسکوربیک برای هدف قرار دادن این نگرانی کار می کند.

همچنین تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد مقادیر 1% و 5% غلظت سدیم آسکوربیل فسفات می تواند بر عوامل مرتبط با جوش ها تأثیر بگذارد که احتمالاً به دلیل اثر تسکین دهنده پوست است. بنابراین، این فرم از ویتامین C ممکن است یک مکمل موثر برای محصولات ضد آکنه که حاوی بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک هستند باشد.

همراه با سایر اشکال ویتامین C، به عنوان بی خطر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. این فرم همه کاره ویتامین C در هر دو فرمول مبتنی بر آب و روغن بدون تجزیه عمل می کند، اما با وجود این ثبات چشمگیر، بسته بندی هنوز مهم است. این به این دلیل است که چنین ثباتی غیرقابل نفوذ نیست، به این معنی که قرار گرفتن مداوم در معرض نور و هوا همچنان می‌ تواند کارایی آن را تضعیف کند، اگرچه مطمئناً به سرعت ویتامین C خالص (اسید اسکوربیک) نیست.

فواید سدیم آسکوربیل فسفات برای پوست

می‌پرسید آن فواید چیست؟ اول از همه، آسکوربیل فسفات سدیم یک آنتی اکسیدان قوی است که از پوست در برابر مهاجمان خارجی محافظت می کند. این به لطف تمایل آن به محافظت از پوست در برابر عناصری که باعث ایجاد لکه، چین و چروک و افتادگی می شوند، مزایای ضد پیری قابل توجهی به آن می دهد.

این نبرد برای ظاهر جوان شما شامل حفظ نیرو هایی است که به خاصیت ارتجاعی پوست حمله می کنند و به سفت ماندن پوست کمک می کند. قدرت آنتی اکسیدانی نیز برای جوان سازی و آرامش پوست با تقویت آن و تقویت دفاع طبیعی آن بسیار مهم است. یکی دیگر از نتایج درخشان حاصل از این فعالیت آنتی اکسیدانی، یک نواختی رنگ پوست است. این به محو شدن تغییر رنگ ظاهر و بازگرداندن درخشش با شکوه کمک می کند.

سدیم آسکوربیل فسفات همچنین دارای خواص پاک کنندگی است که به از بین بردن تجمع و سبوم اضافی کمک می کند – که خبر خوبی برای انواع پوست های چرب است! و از آنجایی که نسبت به سایر انواع ویتامین C ملایم تر است، برای انواع پوست های حساس نیز گزینه ای عالی است.

با این حال، یکی دیگر از مواردی که SAP را بسیار قانع کننده می کند، این واقعیت است که نسبت به اسید ال آسکوربیک به طور موثرتر به پوست نفوذ می کند. از آنجایی که دومی در عبور از سد پوستی شما عالی نیست، باید مقدار بیشتری از آن استفاده کنید. اما سدیم آسکوربیل فسفات سریعتر و راحت تر جذب می شود، بنابراین برای حاصل شدن همان نتایج به مقدار کمتری از آن نیاز دارید.

خرید سدیم آسکوربیل فسفات
سدیم آسکوربیل فسفات مناسب برای محافظت از پوست

این ترکیب همچنین می تواند باعث آب رسانی پوست شود. با ترکیبات فوق آب رسانی مانند هیالورونیک اسید به خوبی عمل می کند و آن را به افزودنی عالی برای سرم ها و مرطوب کننده ها تبدیل می کند. تعجب نکنید اگر بعد از مدتی استفاده از آن متوجه بهبود بافت پوست و همچنین ظاهری نرم تر شدید.

در نهایت، سدیم آسکوربیل فسفات دارای ثبات بیشتری نسبت به برخی از فرم‌ های شدید تر ویتامین C عمل می کند که این فرم ها در تماس با نور و هوا اکسید می‌ شوند و غیرفعال می‌ شوند. از طرف دیگر، سدیم آسکوربیل فسفات سبک است و در برابر اکسیژن و آب پایدار است. بنابراین نه تنها ذخیره سازی آن آسان تر و ماندگارتر است، بلکه در چندین فرمولاسیون محصول به خوبی کار می کند.

ضد پیری

همه ما می دانیم که اشعه های UVA و UVB ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث اثرات تخریبی می شود که روند پیری را تسریع می کند. خوشبختانه SAP این توانایی را دارد که رادیکال های آزاد و گونه های اکسیژن را از بین ببرد و آنها را بی ضرر کند. SAP یک ماده فعال است که در برابر آسیب اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند و خواص محافظتی ضد آفتاب را بهبود می بخشد. این بدان معنی است که از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند و از کرم های ضد آفتاب در اثر محافظتی آنها حمایت می کند. مشابه مهارکننده تیروزیناز، SAP دارای خواص روشن کنندگی پوست با مهار تولید ملانین است.

مبارزه کننده طبیعی آکنه

در یک مطالعه آزمایشگاهی، غلظت متوسط ​​1% SAP به مدت 8 ساعت اثرات ضد میکروبی قدرتمندی بر ضد آکنه دارد! علاوه بر این، مشخص شد که یک لوسیون 5 درصد SAP که به مدت 12 هفته استفاده شد، نتایج عالی در 76.9 درصد از بیماران داشت که به طور قابل توجهی بالاتر از سایر درمان های تجویز شده آکنه است. به خصوص که هیچ عارضه جانبی با این درمان ها وجود ندارد. در نتیجه اکسیداسیون سبوم تا 40 درصد کاهش یافت!

علاوه بر این، سایر مطالعات بالینی نشان داده اند که SAP موثرتر از 5٪ بنزوئیل پراکسید، 1٪ کلیندامایسین فسفات، 0.1٪ آداپالن است. سدیم آسکوربیل فسفات شکل تثبیت شده ویتامین C است. این ویتامین در محصولات مراقبت از پوست ایده آل است زیرا می توان آن را به طور موثر تری نسبت به ویتامین C معمولی ذخیره و بسته بندی کرد – که می تواند فرار باشد و در تماس با جو اثر خود را از دست بدهد.

نحوه استفاده از سدیم آسکوربیل فسفات برای پوست

بنابراین، چگونه از این جنگجوی ملایم مراقبت از پوست با حداکثر پتانسیل خود استفاده می کنید؟ یکی از بهترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که یک سرم تقویت شده با سدیم آسکوربیل فسفات مصرف کنید، زیرا غلظت آن ها نسبت به بسیاری از مرطوب کننده ها و کرم ها بیشتر است.

بهترین زمان برای استفاده از یک محصول مراقبت از پوست حاوی این ترکیب، صبح ها پس از استفاده از یک پاک کننده ملایم و قبل از استفاده از لوسیون های خود است. به این ترتیب، در طول روز از محافظت آنتی اکسیدانی آن بهره مند می شوید، جایی که ممکن است با آلودگی، خاک و اشعه ماوراء بنفش تعامل داشته باشید. برای افزایش سطح، سعی کنید آن را با سایر آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین E، اسید فرولیک، آلوئه ورا و نیا سینامید همراه کنید.

خرید سدیم آسکوربیل فسفات
فروش سدیم آسکوربیل فسفات

چرا به ویتامین C نیاز داریم

مطالعات نشان داده‌ اند که مکمل‌ های ویتامین C به صورت موضعی فواید زیادی برای پوست دارد و در نتیجه، بسیاری از شرکت‌ های مراقبت از پوست محصولاتی را ارائه می‌ کنند که حاوی این ماده مغذی هستند. از آنجا که مولکول های ویتامین C نسبتاً ناپایدار هستند، به این معنی که می توانند به راحتی در محصولات تجزیه شوند. این تخریب مواد مغذی منجر به از دست دادن توانایی محصول در ارائه فواید برای پوست می شود. برای محافظت در برابر تجزیه ویتامین C، تولید کنندگان باید محصولات را با دقت تولید، ارسال و ذخیره کنند، که منجر به هزینه‌ های بالا تر و قیمت‌ های بالا تر برند می‌ شود.

سدیم اسکوربیل فسفات

نوع ماده: آنتی اکسیدان

فواید اصلی: رادیکال های آزاد آسیب رسان پوست را خنثی می کند، تولید کلاژن را افزایش می دهد، رنگ پوست را یکدست می کند، دارای مزایای ضد میکروبی است.

چه کسی باید از آن استفاده کند: به طور کلی، از آنجایی که این ویتامین نسبت به سایر اشکال ویتامین C کمتر است، به طور کلی برای همه انواع پوست بی خطر است، اگرچه برخی از افراد ممکن است سوزش خفیف را تجربه کنند.

چند بار می توانید از آن استفاده کنید: یک تا دو بار در روز، اگرچه همیشه ایده خوبی است که با استفاده از آن فقط چند بار در هفته شروع کنید و به تدریج دفعات آن را افزایش دهید تا مطمئن شوید که پوست شما می تواند آن را تحمل کند.

با سایر آنتی اکسیدان ها، به ویژه ویتامین E و اسید فرولیک، و همچنین ترکیبات آب رسانی مانند اسید هیالورونیک به خوبی کار می کند.

گوهارا توضیح می‌ دهد که با این حال، به همین دلیل است که احتمال تحریک آن بسیار کمتر است.

عوارض جانبی سدیم آسکوربیل فسفات

در حالی که فرم ال اسکوربیک اسید ویتامین C به طور آشکار پوست را تحریک می کند، سدیم آسکوربیل فسفات یک گزینه عالی برای کسانی است که نمی توانند آن را تحمل کنند، اما با این وجود، این یک ماده فعال است، بنابراین پتانسیل تحریک، به ویژه برای آن دسته از افرادی که پوست آن ها در قسمت فوق العاده حساس است، وجود دارد.

بنابراین فراموش نکنید که برای اطمینان از اینکه از قدرت محافظتی سدیم اسکوربیل فسفات بیشترین بهره را می برید، از یک ضد آفتاب خوب استفاده کنید. و به یاد داشته باشید، حتی اگر این شکل از ویتامین C به طور کلی خفیف است، ولی واکنش همه افراد متفاوت است! از مقدار کم شروع کنید و یک تست پچ انجام دهید تا مطمئن شوید که شما نسبت به آن هیچ حساسیتی ندارید.

سوالات متداول در مورد سدیم آسکوربیل فسفات

سدیم اسکوربیل فسفات برای چه نوع پوستی مناسب است

برای انواع پوست ها مناسب است. سدیم اسکوربیل فسفات یک لیبرای کامل است که تعادل کاملی را برای انواع پوست ایجاد می کند. این ترکیب به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی در برابر برخی از باکتری های مولد آکنه شناخته شده است. این بدان معنی است که برای افراد مستعد آکنه که پوست آن ها اغلب برای استفاده از ویتامین C بسیار حساس است، بسیار مناسب است. و چون اسیدی نیست، شدت کمتری نسبت به ال اسکوربیک اسید دارد، به این معنی که برای پوست‌ های حساس نیز گزینه‌ ای عالی است.

میزان پایداری سدیم آسکوربیل فسفات به چه میزانی است

همراه با سایر اشکال ویتامین C، به عنوان بی خطر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. این فرم همه کاره ویتامین C در هر دو فرمول مبتنی بر آب و روغن بدون تجزیه عمل می کند، اما با وجود این ثبات چشمگیر، نحوه بسته بندی آن هنوز مهم است. این به این دلیل است که چنین ثباتی غیرقابل نفوذ نیست، به این معنی که قرار گرفتن مداوم در معرض نور و هوا همچنان می‌ تواند کارایی آن را تضعیف کند، اگرچه مطمئناً به سرعت ویتامین C خالص (اسید اسکوربیک) نیست.

آیا سدیم آسکوربیل فسفات برای پوست مفید است

آره! کارکویل می‌گوید: این نوعی ویتامین C است که «به عنوان یکی از فرم‌ های پایدار تر ویتامین در نظر گرفته می‌ شود و در برابر نور، اکسیژن و آب پایدار است».

آیا سدیم آسکوربیل فسفات می تواند با آکنه مبارزه کند

سدیم آسکوربیل فسفات دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی بالقوه است که ثابت شده است که به آکنه کمک می کند و از جوش ها جلوگیری می کند.

هر چند وقت یک بار باید از سدیم آسکوربیل فسفات استفاده کنید

با چند بار در هفته شروع کنید و به تدریج به یک یا دو بار در روز یا هر چقدر که پوست شما بتواند آن را تحمل کند، افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست