خرید ستیل استر وکس

خرید ستیل استر وکس

ستیل استر وکس یک ترکیب استری مشتق شده طبیعی است که از مخلوطی از الکل‌های چرب اشباع شده و اسیدهای چرب ساخته شده است. ستیل استر  وکس می‌تواند به عنوان غلیظ کننده، نرم کننده و ژل کننده عمل کند. فرمولاتورها بسته به سیستم می‌توانند از توانایی‌های تثبیت کننده یا هم امولسیفایری آن استفاده کنند. کاربردهای این ترکیب شامل محصولات OTC، کرم‌ها، لوسیون‌ها، کرم‌های ضد آفتاب، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی رنگی است.

شرکت پیشگامان شیمی، تامین کننده تخصصی مواد اولیه شیمیایی مورد استفاده صنایع تولیدی می‌باشد. پیشگامان شیمی نزدیک به 600 محصول شیمیایی کمیاب و نوآورانه را برای پشتیبانی از نیازهای در حال رشد مشتریان خود در فعالیت‌های تحقیقاتی و تولید انبوه ارائه می‌دهد. شما مشتریان عزیز می‌توانید جهت خرید ستیل استر وکس مورد نیاز خود یا اکارشناسان ما تماس بگیرید.

شماره‌های تماس : ۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲ – ۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷

 

ستیل استر وکس به دلیل شباهت زیاد با موم طبیعی اسپرماستی اشتباه گرفته می‌شوند. موم اسپرماستی از نهنگ‌ها برداشت می‌شود، اما زمانی که تقاضای آن افزایش یافت، جستجو برای محصول جایگزین آغاز شد. که امروزه از ستیل استر وکس به عنوان جایگزین اسپرماستی استفاده می‌شود. در ادامه به معرفی ستیل استر وکس و کاربردهای آن در صنایع مختلف می‌پردازیم در نهایت اگر قصد خرید ستیل استر وکس را دارید، تا انتهای اسن محتوا با ما همراه باشید.

خواص ستیل استر واکس
نام انگلیسی Cetyl Esters Wax
فرمول مولکولی C32H64O2
شماره CAS 85566-24-1
شکل ظاهری پولک‌های سفید تا مایل به سفید تا حدودی شفاف با ساختار کریستالی و درخشندگی مرواریدی
بو بوی ضعیفی دارد و عاری از ترشیدگی است.
دمای ذوب 43° تا  47°
دمای جوش 478.77°C
چگالی 0.8733 (تخمین تقریبی)
انحلال پذیری نامحلول در آب؛ عملاً در الکل سرد نامحلول است. محلول در الکل در حال جوش، در کلروفرم، در اتر، و کمی در روغن سرد حل می‌شود.
ترکیب تشکیل دهنده عمدتاً مخلوطی از استرهای الکل‌های چرب اشباع (C 14 تا C 18) و اسیدهای چرب اشباع (C 14 تا C 18

ستیل استر وکس چیست؟

ستیل استر وکس یک محصول موم مصنوعی است که ترکیب آن شبیه اسپرماستی طبیعی است. در واقع، خواص شیمیایی و ترکیب موم طبیعی به دست آمده از غده نهنگ‌ها را شبیه سازی می‌کند. ستیل استر وکس از یک سری واکنش بین الکل‌های مخلوط و اسیدها تولید می‌شود. ستیل استر وکس عمدتا شامل پالمیتیل، ستیل و میریستیل استرهای پالمیتیک اسید و میریستیک اسید است. خواص فیزیکی موم ستیل استرها به دلیل تفاوت بین مخلوط اسیدهای چرب و استرهای الکل چرب مورد استفاده، از سازنده‌ای به سازنده دیگر بسیار متفاوت است.

تفاوت بین محصولات به وضوح در نقطه ذوب ظاهر می‌شود که بسته به مخلوط می‌تواند از 43-47 درجه سانتیگراد تا 51-55 درجه سانتیگراد باشد. مواد با نقطه ذوب بالا معمولاً حاوی ستیل پالمیتات و استئاریل پالمیتات هستند.

ساختار  ستیل استر

ستیل استر یک موم مصنوعی با ترکیب و خواص یکسان با موم اسپرماستی طبیعی است. ساختار شش استری که می‌تواند در آماده سازی ستیل وکس وجود داشته باشد در شکل زیر نشان داده شده است.

خرید ستیل استر وکس

کاربرد ستیل استر وکس

ستیل استرها در درجه اول برای غلیظ کردن امولسیون‌ها استفاده می‌شود و در عین حال به عنوان یک عامل سفت کننده و نرم کننده در کرم‌ها و پمادها استفاده می‌شود. برای سطح پوست به عنوان یک روان کننده عمل می‌کند. پخش پذیری عالی دارد و به سطح پوست/مو می‌چسبد. همچنین ضد آب است، بنابراین از ریزش رطوبت جلوگیری می‌کند و پوست و مو را حالت می‌دهد. به عنوان اسپرماستی مصنوعی در محصولاتی مانند ضد آفتاب، محافظت در برابر آفتاب، نرم کننده مو، مراقبت از لب، دئودورانت، ضد تعریق و رنگ لب، صورت و چشم استفاده می‌شود. ستیل استر وکس آبگریز است و به عنوان یک جزء مناسب از ماتریس تحویل آزاد کنترل شده مبتنی بر ژلاتین چشمی پیشنهاد شده است.

همچنین از این محصول برای موارد زیر استفاده می‌شود: کمک پردازش و روان کننده برای پلاستیک؛ کمک براق، عامل لغزش برای لاک. سورفکتانت برای منسوجات؛ عامل لعاب در غذاها؛ در چسب‌های بسته بندی مواد غذایی؛ در پوشش‌های تماس با غذا؛ در سلفون برای بسته بندی مواد غذایی.

استفاده از ستیل استر وکس در محصولات مراقبت از مو

اگر در حال ساخت نرم‌کننده مو هستید، به جای ستیل الکل از استرهای ستیل استفاده کنید تا محصولی نازک‌تر (رقیق‌تر) بسازید. شما می‌توانید آن را 1 به 1 با ستیل الکل در هر دستور نرم کننده جایگزین کنید. استرهای ستیل یک ترکیب عالی در فرمولاسیون حالت دهنده هستند که در آن شما می‌خواهید محتوای ترکیبات چهارتایی کاتیونی را بدون غلیظ شدن افزایش دهید.

فروش ستیل استر وکس

فواید ستیل استر وکس

  • پایه نرم کنندگی
  • تشکیل فیلم
  • اصلاح کننده ویسکوزیته
  • اصلاح کننده نقطه ذوب
  • روان کننده

موم ستیل استر با بسیاری از موم‌های گیاهی و معدنی و انواع مواد طبیعی و مصنوعی سازگار است.

مشخصات ایمنی

میریستات‌ها، پالمیتات‌ها و استئارات‌ها می‌توانند به ترتیب تحت هیدرولیز شیمیایی یا آنزیمی به اسید میریستیک، اسید پالمیتیک و اسید استئاریک (و الکل‌های مربوطه) قرار گیرند. همه این استرها ترکیبات اشباع شده هستند و انتظار نمی‌رود که به راحتی خود اکسید شوند. اسید میریستیک یک ترکیب قابل هضم بیشتر سبزیجات و حیوانات است و در صورت مصرف غیرسمی است.

از انجایی که ستیل استر وکس، مخلوطی از این ترکیبات می‌باشد، می‌توان نتیجه گرفت که ستیل استر وکس یک ماده بی ضرر است و به طور کلی اساساً غیر سمی و غیر تحریک کننده در نظر گرفته می‌شود. LD50 (موش، خوراکی): > 16 گرم بر کیلوگرم است. محرک چشم هنگامی که حرارت داده می‌شود تا تجزیه شود، دود تند و بخارهای تحریک کننده منتشر می‌کند.

ذخیره سازی ستیل استر وکس

در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری شود. از قرار گرفتن در معرض گرمای بیش از حد (بالای 40 درجه سانتیگراد) خودداری کنید. با اسیدها یا بازهای قوی ناسازگار است. (برای مطالعه بیشتر ئ رمورد ستیل استر وکس به این لینک مراجعه کنید)

خرید ستیل استر وکس

ستیل استر وکس به راحتی امولسیون می‌شود و ثبات، ویسکوزیته و احساس کرم‌ها و لوسیون‌ها را بهبود می‌بخشد. در امولسیون‌ها و محصولات بی‌آب برای ایجاد حس روانی و براقیت نرم در بسیاری از فرمولاسیون‌ها استفاده می‌شود. به عنوان یک عامل سفت کننده و نرم کننده در کرم‌ها، لوسیون‌ها و پمادها استفاده می‌شود. ویسکوزیته را افزایش می‌دهد و می‌تواند ثبات را در فرمولاسیون‌های آرایشی بهبود بخشد.

شما مشتریان عزیز می‌توانید جهت استعلام قیمت ستیل استر وکس و خرید ستیل استر وکس با کارشناسان ما تماس بگیرید تا ضمن دریافت قیمت ستیل استر واکس، درصورت نیاز آنالیز ستیل استر وکس و اطلاعات تکیملی در مورد محصول را به شما ارائه دهند.

سوالات متداول در مورد ستیل استر وکس

آیا ستیل استر وکس همان ستیل الکل است؟

ستیل استر وکس را می‌توان جایگزین ستیل الکل در هر فرمولی کرد. هنگام استفاده از ستیل استرها در مقابل ستیل الکل، لوسیون شما نازک تر و کمی ابریشمی‌تر خواهد بود. ستیل استرها نیز ممکن است تا 2 روز طول بکشد تا محصول شما غلیظ شود.

آیا ستیل استر وکس برای موهای شما خوب است؟

این ترکیب گره زدایی خوب، به موها کمی “جهش” اضافه می‌کند، به امولسیون شدن فرمول کمک می‌کند (بنابراین اجزای محصول از هم جدا نمی‌شود). ستیل استرها – امولسیفایر که حس ابریشمی و ظریفی را به آن می‌بخشد و از جدا شدن فرمول جلوگیری می‌کند. نه تنها برای استفاده روی پوست و مو ایمن و غیرسمی در نظر گرفته می‌شود، بلکه مانند سایر انواع الکل خشک کننده یا تحریک کننده نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست