فرمولاسیون آرایشی بهداشتی

فرمولاسیون سایه چشم

فرمولاسیون سایه چشم، مواد تشکیل‌دهنده و ساختار آن

سایه چشم نوعی لوازم آرایشی است که در درجه اول بر روی پلک‌ها استفاده می‌شود تا چشم‌های فرد را برجسته یا جذاب‌تر نشان دهد. سایه چشم را می‌توان زیر چشم یا یا به استخوان زیر ابرو نیز زد. ما در جهت کمک به شما مشتریان عزیز فرمولاسیون محصولات آرایشی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهیم.

فرمولاسیون سایه چشم چیست؟

Wt ٪ ماده تشکیل‌دهنده فاز
۴۴.۱۵ آب دیونیزه شده A
۰.۲۰ زانتان گام
۲.۰۰ منیزیم آلومینیم سیلیکات
۰.۱۰ ادتا ۲ سدیم
۰.۵۰ تری اتانول آمین ۹۹٪
۱۰.۰۰ پروپان دیول
۱.۰۰ گلیسیرین + کوپلیمر گلیسیدیل اکریلات / اسید اکریلیک + پروپیلن گلیکول + کوپلیمر PVM /MA
۷.۳۵ ایزودسیل نئو پنتانوات B
۲.۰۰ گلیسریل استئارات
۰.۵۰ بنزیل الکل
۰.۵۰ میریستیل الکل
۰.۵۰ ستیل الکل
۱.۵۰ اسید استئاریک
۰.۱۵ لسیتین مایع
۵.۰۰ ایزو استئاریل نئوپنتانوات
۰.۰۵ ویتامین ای
۱.۰۰ کوپلیمر اکریلات / C12-22 آلکیل متاکریلات C
۷.۵۰ (سیکلوپنتاسیلوکسان + سیکلو هگزا سیلوکسان) D
مونو پروپیلن گلیکول + تیازولیدین اوره + متیل پارابن + پروپیل پارابن E
۰.۶۰ رنگدانه اکسید آهن حنایی (C33-5138) F
۰.۱۲ رنگدانه اکسید آهن زرد (C33-1700)
۰.۲۴ رنگدانه اکسید آهن سیاه  (LC989)
۰.۲۴ پودر میکا
۱۳.۸۰ (اکسید تیتانیوم) G

فرآیند ساخت سایه جشم

  1. ترکیبات فاز A را در یک فاز یکنواخت ترکیب کنید.
  2. مواد فاز B را با هم ترکیب کرده و شروع به حرارت دادن تا دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد کنید.
  3. فاز A را تا ۸۰-۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  4. فاز B را به آرامی به فاز A اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. فاز C را همراه با همزدن به مخلوط اضافه کنید.
  6. وقتی مخلوطیکنواخت است، شروع به خنک‌سازی در دمای ۵۵ درجه سانتی‌گراد کنید.
  7. فاز D را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. فاز E را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
  9. فاز F را آسیاب کرده و فاز G را به فاز F اضافه کنید.
  10. مخلوط اصلی را تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد سرد کنید. فازهای F و G را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مواد تشکیل‌دهنده سایه چشم

مواد اولیه آرایشی در ایران اکثرا وارداتی می‌باشند. جهت اطلاع از قیمت‌ها و خرید مواد اولیه آرایشی با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

سیکلوپنتاسیلوکسان چیست؟

سیکلوپنتاسیلوکسان سیلیکونی است که به طور منظم در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. این ماده معمولاً در ایمپلنت‌های پزشکی، درزگیرها، روان‌کننده‌ها و پوشش شیشه‌های جلو ماشین نیز دیده می‌شود.

D5 بی‌رنگ، بدون بو، چرب و آب‌گریز است. جذب پوست نمی‌شود. بلکه به سرعت و به دور از آن تبخیر می‌شود. این خاصیت آن را به عنصر مفیدی در محصولات آرایشی و بهداشتی تبدیل می‌کند که باید سریع خشک شوند، مانند ضد تعریق‌ها و اسپری‌های مو.

همچنین دارای خواص روانکاری است. این امر وقتی روی پوست و مو قرار می‌گیرد، احساس لغزندگی و ابریشمی به شما می‌دهد و باعث می‌شود محصول به راحتی پخش شود.

خرید سیکلوپنتاسیلوکسان

سیکلو هگزا سیلوکسان

یکی از اشکال متعدد سیلیکون مصنوعی که در محصولات مراقبت از پوست و مو برای بهبود بافت، افزودن درخشش (به مو) و تزریق نرم‌کننده استفاده می‌شود.

پروپان دیول چیست؟

پروپاندیول (Propandiol) که به آن ۱،۳-پروپاندیول نیز گفته می‌شود، مایعی بی‌رنگ است که به طور طبیعی از گلوکز ذرت یا قند ذرت حاصل می‌شود. همچنین می‌تواند در آزمایشگاه برای استفاده در محصولات شخصی سنتز شود. پروپاندیول با آب مخلوط می‌شود، به این معنی که می‌تواند به طور کامل در آب حل شود. این دو در صورت ترکیب می‌توانند یک محلول یکنواخت و سازگار ایجاد کنند.

از نظر ترکیب شیمیایی، پروپاندیول یک آلکانیدیول است که از یک آلکان و یک دیول تشکیل شده است.

آلکان زنجیره‌ای از کربن است که هیدروژن به آن متصل است. دیول هر ترکیبی است که دارای دو گروه الکلی باشد. سرانجام، پیشوند به سه اتم کربن در آن زنجیره اشاره دارد. پروپ + آلکان + دیول برابر با پروپاندیول است.

فواید پروپاندیول در سایه چشم

  • پایداری عالی
  • زیبایی‌شناسی عالی
  • جاذب رطوبت بودن و رطوبت رسانی خوب

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید