فرمولاسیون آرایشی بهداشتیفرمولاسیون

فرمول ژل موبر

فرمولاسیون ژل موبر + فرمول ژل موبر + مواد تشکیل‌دهنده

درصد مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
۶۹.۵۰ آب
۳.۰۰ گلیسیرین
فاز B
۷.۰۰ پلی دکان هیدروژنه
۳.۰۰ اوزوکریت
۰.۵۰ فنوکس اتانول + متیل پارابن + پروپیل پارابن + اتیل پارابن + بوتیل پارابن
۷.۰۰ کوپلیمر سدیم اکریلات + پلی ایزوبوتان هیدروژنه + فسفولیپیدها + پلی گلیسریل -۱۰ استئارات + روغن دانه آفتاب گردان
فاز C
۱۰.۰۰ آب + تیوگلیکولات پتاسیم
فاز D
تا pH>12 سدیم هیدروکسید 

فرآیند تولید:

  1. A و B را تا دمای ۷۵-۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. B را به A. اضافه کنید.
  3. مخلوط کنید تا محصول غلیظ و یکدست شود.
  4. مخلوط را خنک کنید.
  5. به آرامی C را همراه با مخلوط کردن آهسته زیر ۴۰ درجه سانتی‌گراد اضافه کنید.
  6. pH با استفاده از ترکیب فاز D به pH> 12 تنظیم کنید. محصول زرد رنگ حاصل می‌شود.

مواد تشکیل‌دهنده ژل موبر

  • اوزوکریت

ازوکریت یا اوزوکریت، که با نام قدیمی آن را موم خاکی یا موم زمین می‌نامند، یک موم معدنی معطر یا پارافینی است که به طور طبیعی بو می‌دهد و در بسیاری از مناطق یافت می‌شود.

  • موارد استفاده از اوزوکریت

ازوکریت و سایر موم‌ها باعث ضخیم شدن لیپید (روغن) در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی می‌شوند و باعث می‌شوند امولسیون‌ها به اجزای مایع و روغن آن‌ها جدا نشوند. در محصولات زیبایی به عنوان چسب، تثبیت‌کننده امولسیون و عامل افزایش ویسکوزیته استفاده می‌شود.

طبق تحقیقات، آن‌ها از شکنندگی محصولات رژلب کاسته و به رژلب‌ها قدرت و ثبات می‌بخشند. آن‌ها همچنین ترکیبات محصولات فشرده، مانند سایه چشم و پودرهای فشرده را با هم نگه می‌دارند. از اوزوکریت

در انواع محصولات زیبایی از جمله رژ لب، محصولات کودک، آرایش چشم و صورت و همچنین مراقبت از ناخن، مراقبت از پوست، ضد آفتاب، عطر و مواد آرایشی و رنگ آمیزی مو استفاده می‌شود.

  • پلی گلیسیریل -۱۰ استئارات

پلی گلیسیریل -۱۰ استئارات ممکن است دارای منشاء حیوانی باشد و یا به صورت مصنوعی سنتز شود.این ماده به عنوان یک ماده نرم‌کننده پوست عمل می‌کند و همچنین به عنوان یک ماده پاک‌کننده و امولسیفایر استفاده می‌شود. این ماده به عنوان مواد آرایشی مورد استفاده بی‌خطر است.

یک ماده گیاهی و فاقد PEG که وظیفه آن کمک به آب و روغن است تا به خوبی با هم مخلوط شوند (امولسیون‌کننده). این ماده با اتصال ده مولکول گلیسیرین آب دوست با اسید چرب دوستدار روغن، اسید استئاریک ایجاد می‌شود.

نتیجه یک مولکول آب دوست و تا حدی روغن دوست است که باعث ایجاد امولسیون‌های پایدار و صاف می‌شود که از نظر ظاهر نیز زیبایی دارند. همچنین دارای برخی مزایای مرطوب‌کنندگی و نرم‌کنندگی برای پوست و مو است.

  • فسفولیپید

فسفولیپید نوعی مولکول چربی است که جزء اصلی غشای سلول است. لیپیدها مولکول‌هایی هستند که شامل چربی‌ها، موم‌ها و برخی ویتامین‌ها هستند. هر فسفولیپید از دو اسید چرب، یک گروه فسفات و یک مولکول گلیسرول تشکیل شده است. وقتی بسیاری از فسفولیپیدها به صف می‌آیند، آن‌ها یک لایه دوتایی تشکیل می‌دهند که مشخصه همه غشاهای سلول است.

لسیتین-سویا-مایع.jpg" alt="خرید لسیتین سویا مایع" width="245" height="206" title="فرمول ژل موبر">
خرید لسیتین سویا مایع

لسیتین رایج‌ترین نوع فسفولیپید است و اصطلاحی عمومی است که برای تعیین موادی که در بافت های حیوانی و گیاهی متشکل از اسید فسفریک، کولین، اسیدهای چرب، گلیسرول، گلیکولیپیدها، تری گلیسیریدها و فسفولیپیدها وجود دارد، استفاده می‌شود. (به عنوان مثال، فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانول آمین و فسفاتیدیل اینوزیتول).

لسیتین را می‌توان با استفاده از ان هگزان، اتانول، استون، یا بنزن به راحتی استخراج کرد. این ماده معمولاً از منابعی مانند لوبیای سویا، تخم مرغ، شیر، منابع دریایی، کلزا، پنبه دانه و آفتابگردان در دسترس است.

(جهت خرید مواد اولیه ژل موبر با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید