خرید پلی گلیسرول استر

پلی گلیسرول استر چیست

پلی گلیسرول استر اسیدهای چرب (PGEs) در مواد غذایی به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می‌گیرند.استرهای پلی گلیسرول دسته ای از امولسیفایرهای غذایی هستند که به دلیل ماهیت آمفی دوستی آنها در انواع مختلف مواد غذایی به طور گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. پلی گلیسرول استر ها طبقه‌ای از سورفاکتانت‌های مصنوعی، غیریونی هستند که به دلیل خاصیت آمفیفیلیک آن‌ها اغلب در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی استفاده می‌شوند.

قسمت آبگریز این آمفیفیل‌ها از استرهای الیگومریک گلیسرول تشکیل شده است و قسمت آبگریز از زنجیره‌های آلکیل با طول و درجه متفاوت اشباع مختلف تشکیل شده است. در مواد غذایی از پلی گلیسرول استر به عنوان ماده امولسیون‌کننده در تولید کالاهای پخته شده، آدامس و در جایگزینی چربی‌ها استفاده می‌شود.از دهه 1940 به عنوان مواد افزودنی غذایی در اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند.

در دهه 1960 با استفاده از مواد غذایی در ایالات متحده تأیید شدند. پلی گلیسرول استر ، مانند سایر امولسیفایرها، دارای آبگریزی هستند بنابراین می‌توانند تنش سطحی بین فازهای مختلف را کاهش دهند.تعادل آبگریز-لیپوفیلی پلی گلیسرول استر (HLB) به طول زنجیره پلی گلیسرول و میزان استری‌سازی بستگی دارد.HLB می‌تواند از 3 تا 14 متغیر باشد و مقدار مخلوط HLB مورد نظر ممکن است با ترکیب مناسب حاصل شود.پلی گلیسرول معمولاً توسط پلیمریزاسیون قلیایی گلیسرول در دماهای بالا تهیه می‌شود.

این واکنش بسته به شرایط واکنش، باعث ایجاد الیگومرهای کم و بیش شاخه‌ای با طول متفاوت می‌شود. آبگریزی، و ارزش HLB، پلی گلیسرول استر نهایی با طول نصف پلی گلیسرول رابطه مثبت خواهد داشت.پلی گلیسرول استر های مربوطه از پلی گلیسرول و اسیدهای چرب در استریفیکاسیون مستقیم تری گلیسیرید و پلی گلیسرول تولید می شوند.

امولسیفایرها در مقایسه با بسیاری از امولسیفایرهای غذایی، طیف وسیعی از قطبیت یا مقادیر تعادل آبدوست-لیپوفیل (HLB) را نشان می دهند. دامنه وسیع مقادیر HLB پلی گلیسرول استر های، آنها را به یک امولسیفایر همه کاره برای کاربردهای غذایی تبدیل می کند.

خواص آمفی‌فیلی پلی گلیسرول استر امولسیفایر در آب، فعالیت‌های مزومورفیکی را نشان می‌دهد که ساختارهای کریستالی مایع را تشکیل می‌دهند. یکی از کاربردهای مهم پلی گلیسرول استر در خمیرهای کیک با مقدار کمی چربی و روغن است. پلی گلیسرول استر در صنایع دارویی و آرایشی نیز کاربرد دارند.

تعادل آبدوست-لیپوفیل (HLB)

HLB یک سورفکتانت معیاری از درجه آبدوست یا چربی دوست بودن آن است و با محاسبه مقادیر برای مناطق مختلف مولکول تعیین می شود. سورفکتانت ها بر اساس مقدار HLB طبقه بندی می شوند که بر استفاده از آنها تأثیر می گذارد. مقدار بهینه HLB برای تثبیت امولسیون ضروری است . به طور کلی، مولکول های سورفکتانت با HLB کم، مانند استر سوربیتان، پلی گلیسرول پلی ریسینولئات، و لسیتین سویا، برای امولسیون های آب در روغن (W/O) استفاده می شوند.

Koc و همکاران از یک سورفکتانت آنیونی (دیوکتیل سدیم سولفوسوکسینات) با خلوص 98 درصد و 10.2 HLB استفاده کرد. انتخاب چنین سورفکتانت آنیونی برای تعادل HLB است و می تواند بدون یک سورفکتانت کمکی استفاده شود . مقادیر پایین HLB 4-6 برای تولید امولسیون W/O استفاده می شود، و مقادیر بالاتر HLB 8-18 برای امولسیون های روغن در آب (O/W) استفاده می شود.

تولید تجاری

PGE ها با پلیمریزاسیون گلیسرول در حضور یک کاتالیزور قلیایی و به دنبال آن استری شدن با اسیدهای چرب تولید می شوند. اسیدهای چرب از روغن ذرت، روغن پنبه دانه، گوشت خوک، روغن نخل، روغن بادام زمینی، روغن کنجد، روغن آفتابگردان، روغن سویا، علاوه بر استرها، PGE ها همچنین حاوی ناخالصی هایی مانند مونو، دی و تری گلیسیرید، اسیدهای چرب آزاد، گلیسرول و پلی گلیسرول آزاد هستند و نمک های سدیم اسیدهای چرب ممکن است وجود داشته باشند.

گلیسرول عمدتاً یک محصول طبیعی است که از متانولیز روغن های گیاهی به دست می آید. در اروپا، با توجه به استفاده روزافزون از متیل استرها به عنوان افزودنی های سوخت، می توان انتظار افزایش تولید گلیسرول را داشت که می تواند به ماده خام ارزان تری برای شیمی تبدیل شود.

به عنوان مثال، پلی گلیسرول ها و به ویژه پلی گلیسرول-استرها (PGEs) در محصولات جدید برای کشش فعال، روان کننده ها، لوازم آرایشی و بهداشتی، افزودنی های مواد غذایی و غیره در واقع PGE ها خواص چند منظوره و طیف وسیعی از گزینه های فرمول بندی را در صورت امکان کنترل نشان می دهند. (i) طول زنجیره پلی گلیسرول، درجه استری شدن و (iii) وزن مولکولی اسید چرب. این واکنش ها اهداف بسیار جالبی برای شکل هستند – فرآیندهای کاتالیزوری انتخابی.

کارهای قبلی نشان داد که گزینش پذیری مرحله اول واقعاً کنترل نمی شود و مخلوطی از دی تا هگزا گلیسرول (خطی یا حلقوی) به دست می آید. سپس بدست آوردن یک محصول کاملاً تعریف شده و پیش بینی تعادل چربی دوست آبدوست (HLB) پس از استری شدن بسیار دشوار است. در آزمایشگاه ما مشخص شد که استریفیکاسیون گلیسرول می تواند نسبت به مونوگلیسریدها نسبت به رزین های کاتیونی انتخابی باشد.

با این وجود پلی گلیسرول ها و استرهای پلی گلیسرول و همچنین آکرولئین به عنوان محصولات جانبی اصلی به دست آمدند. علاوه بر این مشاهده کردیم که اصلاح اندازه شبه منافذ این مواد باعث بهبود انتخاب پذیری (PG + PGEs) شد، اما آکرولئین همیشه بیش از این کاتالیزورهای اسیدی به دست می‌آید.

کاربردهای پلی گلیسرول استر

در بازار فعلی پلی گلیسرول، این محصول به طور کلی شامل مخلوط های مختلف الیگومر مانند دی گلیسرول، تری گلیسرول، تترا گلیسرول، هگزا گلیسرول و دکاگلیسرول می باشد. پلی گلیسرول ها را می توان به پلی گلیسرول استر تبدیل کرد تا به عنوان امولسیفایر در صنایع آرایشی/غذایی و پلاستیک استفاده شود. یک بازار بالقوه اصلی برای پلی گلیسرول استر پلی گلیسرول است که می تواند به عنوان سورفکتانت غیر یونی استفاده شود. با توجه به ویژگی آمفی‌فیلی پلی‌گلیسرول‌ها، این مواد قابلیت استفاده در تثبیت سوسپانسیون‌ها و امولسیون‌های مختلف را دارند.

در لوازم آرایشی از آنها برای امولسیون کردن، کنترل ویسکوزیته، پراکندگی و تثبیت مخلوط نهایی استفاده می شود. آنها در ژل های حالت دهنده مو، ژل های درمان پوست، پاک کننده های پوست، کرم های کودک، کرم های دست با اثر طولانی مدت، ضد آفتاب های مرطوب کننده و چوب های محافظ در برابر آفتاب گنجانده شده اند. قوی ترین امولسیفایرها دی گلیسریل دی ایزو استئارات در کرم های زیرسازی کننده، دی گلیسریل مونولورات در پاک کننده های پاک کننده پوست و دی گلیسریل مونولئات در کرم های مخصوص کودکان می باشند.

در صنایع غذایی، پلی گلیسرول استر به عنوان عوامل امولسیون کننده در تولید محصولات نانوایی خوب، محصولات جایگزین چربی و آدامس استفاده می شود. کاربرد مهم پلی گلیسرول استر در انواع کیک‌ها است که مقدار کمی چربی و روغن دارند (به عنوان مثال برای کیک اسفنجی، رول سوئیس و انواع مشابه فرمولاسیون کیک که بر پایه تخم‌مرغ، شکر و آرد و / یا نشاسته باشد). پلی گلیسرول استر ها هوادهی را تقویت کرده و به تثبیت کف‌ها کمک می‌کنند. استفاده از PGE باعث می‌شود که کیک‌های اسفنجی با مخلوط کردن یک مرحله‌ای تولید شوند و محصولات نهایی با ساختار خردتر و ماندگاری بیشتری تولید شود.

PGE را می‌توان در مارگارین استفاده کرد.گزارش شده است كه PGE باعث كاهش خواص ارگانولپيك حاشيه مارگارين يا كم‌چربي با كاهش دانه فاز چربي‌شده براي انعطاف‌پذيري و خاصيت كششي مارگارين مربوط به کره طبيعي مي‌شود.در مقایسه با امولسیفایرهای جایگزین، مانند مونوگلیسیریدها، استر پلی گلیسرول دارای مزیت در تأمین ثبات طولانی مدت خواص شلاق است، و این امولسیفایر را انتخابی عالی برای مخلوط کیک می کند.

استرهای پلی گلیسرول به عنوان جایگزینی برای چربی ها برای کاهش مصرف کالری مورد توجه قرار گرفته اند. این جایگزینی ممکن است در نظر گرفته شود زیرا استرهای اسید چرب در برابر هیدرولیز توسط آنزیم های گوارشی مقاومت می کنند.

سایر کاربردهای پلی گلیسرول استر

  • از PGEها علاوه بر مصرف به عنوان امولسیون‌کننده باعث بهبود خواص عملکردی مارگارین (به عنوان مثال خواص ارگانیک اسپرد، تثبیت یا هوادهی مواد غذایی) می‌شود.
  • PGEها همچنین می‌توانند به عنوان کم کردن چربی مورد استفاده قرار گیرند.
  • همچنین می‌توانند سیستم امولسیون را با مقدار زیادی آب تشکیل دهند، بنابراین کالری کلی یک محصول غذایی را کاهش می‌دهند.
  • به عنوان امولسیفایر خنثی α ،PGE ها همچنین دارای خاصیت نرم‌کننده و ضد لک خرده‌ای هستند.
  • همچنین به بهبود حجم کیک در محصولات پخته شده کمک می‌کنند. دلیل این امر این است که امولسیفایرها می‌توانند میزان تجویز نشاسته را کاهش دهند.
  • PGEs را می‌توان در امولسیون‌های قابل شستشو و پر کردن استفاده کرد.
  • آن‌ها می‌توانند تجمع ذرات چربی و جذب آب را تقویت کرده و به افزایش ویسکوزیته و هوادهی و کاهش انسجام کمک کنند.

PGE ها همچنین می توانند به عنوان کوتاه کننده کم چربی استفاده شوند. آنها همچنین می توانند سیستم های امولسیونی را با مقدار زیادی آب تشکیل دهند، بنابراین محتوای کالری کلی یک محصول غذایی را کاهش می دهند. به عنوان امولسیفایر آلفا، PGE ها همچنین دارای اثرات نرم کنندگی و ضد بیاتی هستند و همچنین به بهبود حجم کیک در محصولات پخته شده کمک می کنند. دلیل آن این است که امولسیفایرها می توانند سرعت رتروگراسیون نشاسته را کاهش دهند.

PGE ها را می توان در امولسیون ها و تاپینگ های قابل شلاق استفاده کرد. آنها می توانند تجمع ذرات چربی و جذب آب را تقویت کنند و به افزایش ویسکوزیته و هوادهی و کاهش ادغام کمک کنند.ساختار ژل α که توسط PGE ها متفاوت است، از نظر ترمودینامیکی پایدارتر است، به این معنی که سیستم امولسیونی تشکیل شده توسط PGE پایدارتر از MGs است. پایداری با زمان اختلاط کمتر و بهبود فوم و پایداری امولسیون.

بررسی پلی گلیسرول استر اسید ریسینولئیک

در جستجوی شناسایی و درک بهتر خواص سطحی مشاهده شده برای پلی گلیسرول استر ریسینولئیک اسید، با توجه به توضیحات و خواص محصول دریافتی از سازنده، نصف پلی گلیسرول حداقل از 75 درصد دی، تری تشکیل شده است. – و تترا گلیسرول و حاوی بیش از 10 درصد پلی گلیسرول برابر یا بیشتر از هپتاگلیسرول نیست. با استفاده از این اطلاعات، وزن مولکولی استرهای مختلف ممکن برای این ترکیب محاسبه شد. علاوه بر این، سازنده مقدار ید پلی گلیسرول استر ریسینولئیک اسید را که نشان دهنده تعداد گرم ید جذب شده در هر 100 گرم از یک ماده است، 72 تا 103 فهرست می کند.

سورفکتانت ها، کاربردهای صنعتی

سورفکتانت های غیر یونی

رایج‌ترین سورفکتانت‌های غیریونی آنهایی هستند که بر پایه اکسید اتیلن هستند که به آنها سورفکتانت‌های اتوکسیله می‌گویند. چندین کلاس را می توان متمایز کرد: اتوکسیلات های الکلی، اتوکسیلات های آلکیل فنل، اتوکسیلات های اسید چرب، اتوکسیلات های استر سوربیتان، اتوکسیلات های آمین های چرب و کوپلیمرهای اتیلن اکسید-پروپیلن اکسید (که گاهی اوقات به عنوان سورفکتانت های پلیمری شناخته می شوند).

دسته مهم دیگر غیریونیک ها محصولات چند هیدروکسی مانند استرهای گلیکول، استرهای گلیسرول (و پلی گلیسرول)، گلوکوزیدها (و پلی گلوکوزیدها) و استرهای ساکارز هستند. اکسیدهای آمین و سورفکتانت های سولفینیل نشان دهنده غیریونی با یک گروه کوچک هستند. غلظت بحرانی میسل (cmc) غیریونیک ها حدود دو مرتبه قدر کمتر از آنیونیک های مربوطه با طول زنجیره آلکیل یکسان است.

مولکول هایی با طول زنجیره آلکیل متوسط ​​12 اتم C و حاوی بیش از 5 واحد اکسید اتیلن (EO) معمولاً در دمای اتاق در آب محلول هستند. با این حال، با افزایش تدریجی دمای محلول، محلول کدر می شود (در نتیجه کم آبی زنجیره PEO) و دمایی که در آن رخ می دهد به عنوان نقطه ابری (CP) محلول سورفکتانت نامیده می شود.

در هر طول زنجیره آلکیل معین، CP با افزایش تعداد واحدهای EO در مولکول افزایش می‌یابد. CP نیز تحت تأثیر حضور الکترولیت ها قرار می گیرد. به طور کلی، CP با افزایش غلظت الکترولیت کاهش می یابد. کاهش نقطه ابری به ماهیت الکترولیت اضافه شده نیز بستگی دارد.

ایمنی

پانل EFSA در مورد افزودنی های غذایی و منابع مغذی افزوده شده به غذا (ANS) یک نظر علمی را ارائه می دهد که ایمنی پلی گلیسرول استرهای اسیدهای چرب (PEFA) (E 475) را هنگامی که به عنوان یک افزودنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، دوباره ارزیابی می کند. در سال 1978، کمیته علمی غذا (SCF) مصرف روزانه قابل قبول (ADI) 25 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن (BW) در روز را که قبلاً توسط کمیته مشترک FAO/WHO در مورد افزودنی های غذایی (JECFA) ایجاد شده بود، تأیید کرد. جذب PEFA دست نخورده در دستگاه گوارش بسیار کم بود. PEFA به سرعت و تقریباً به طور کامل به پلی گلیسرول و اسیدهای چرب در دستگاه گوارش هیدرولیز شد.

ایمنی پلی گلیسرول ها و اسیدهای چرب خاص اخیراً مورد ارزیابی قرار گرفته است و هیچ گونه عوارض جانبی در مطالعات موجود شناسایی نشده است. هیچ گونه عوارض جانبی PEFA در هیچ دوزی در مطالعات سمیت کوتاه مدت، مزمن یا مزمن مشاهده نشده است. سطح بدون عوارض جانبی مشاهده نشده (NOAEL) 9000 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز از مطالعات تحت مزمن و 2500 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز از مطالعات مزمن، بالاترین دوزهای آزمایش شده، شناسایی شد.

هیچ پتانسیل ژنوتوکسیک PEFA از اطلاعات محدود موجود شناسایی نشد. مطالعات سمیت تولید مثلی هیچ گونه اثرات نامطلوب PEFA را نشان نداد اما محدودیت های عمده ای داشت.شیمی بالینی و آنالیز ادرار، از یک مطالعه بالینی با اطلاعات محدود، هیچ گونه عوارض جانبی را در داوطلبانی که تا 300 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز به مدت 3 هفته دریافت کردند، نشان نداد.

بیشترین میزان قرار گرفتن در معرض PEFA که به عنوان افزودنی غذایی استفاده می شود، 2.6 و 6.4 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز در کودکان به ترتیب در میانگین و صدک 95، برای سناریوی غیر وفادار به برند بود. با در نظر گرفتن تمام موارد فوق، پانل به این نتیجه رسید که افزودنی غذایی PEFA (E 475) در موارد استفاده و سطوح استفاده گزارش شده نگرانی ایمنی ندارد و نیازی به ADI عددی وجود ندارد. پانل برخی اصلاحات در مشخصات اتحادیه اروپا برای E 475 را توصیه کرد.

با توجه به اینکه

  • جذب PEFA دست نخورده در دستگاه گوارش بسیار کم بود.
  • PEFA به سرعت و تقریباً به طور کامل به پلی گلیسرول ها و اسیدهای چرب در دستگاه گوارش هیدرولیز شد.
  • ایمنی پلی گلیسرول ها و اسیدهای چرب خاص اخیراً مورد ارزیابی قرار گرفته است و در مطالعات موجود حتی در بالاترین دوزهای آزمایش شده هیچ گونه عوارض جانبی شناسایی نشده است.
  • اگرچه محدود است، اما پایگاه داده موجود در مورد PEFA هیچ نشانه ای از عوارض جانبی در مطالعات سمیت کوتاه مدت، مزمن، مزمن یا تولید مثلی و هیچ گونه پتانسیل ژنوتوکسیک ارائه نمی دهد.
  • در یک مطالعه بالینی با اطلاعات محدود، داوطلبانی که در معرض PEFA (تا 300 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز به مدت 3 هفته) قرار گرفتند، شیمی بالینی و آنالیز ادرار هیچ عارضه جانبی را نشان نداد.
  • بیشترین میزان مواجهه با PEFA مورد استفاده به عنوان افزودنی غذایی 2.6 و 6.4 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز در کودکان به ترتیب در میانگین و صدک 95 در سناریوی غیر وفادار به برند بود.

با در نظر گرفتن تمام موارد فوق، پانل به این نتیجه رسید که افزودنی غذایی PEFA (E 475) در موارد استفاده و سطوح استفاده گزارش شده نگرانی ایمنی ندارد و نیازی به ADI عددی وجود ندارد. پانل برخی اصلاحات در مشخصات اتحادیه اروپا برای E 475 را توصیه کرد.

فروش پلی گلیسرول استر

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت س0فارش‌های مشتریان عزیز، محصول پلی گلیسرول استر صنایع غذایی را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند. پلی گلیسرول استر در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود.قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همواره پائین‌ترین قیمت است. شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • داروخانه دکتر عابدین
    2022-04-25 14:40

    تفاوت کرم مرطوب کننده و کرم آبرسان چیست ؟
    پوست خشک یک تعریف جامع نیست، بلکه باید آن را به دو دسته پوست خشک و دهیدراته تقسیم کنیم. پوست خشک رطوبت خود و پوست دهیدراته آب را از دست داده است. برای درمان این دو مشکل محصولات متفاوتی وجود دارد.پوستی که کم آب، برای جبران آب از دست رفته باید از کرم آبرسان صورت قوی استفاده کند. آبرسان‌ها علاوه بر رطوبت رسانی به پوست به حفظ رطوبت نیز کمک می‌کنند. به دلیل ویژگی دوم است که اگر پوست شما دچار کم‌آبی نشده است هم باید از کرم آبرسان استفاده کنید.کرم‌های مرطوب کننده علاوه بر تغذیه پوست یک لایه محافظتی روی پوست ایجاد می‌کنند تا رطوبت پوست از دست نرود. پوست خشک بیشتز از سایز پوست ها نیازمند استفاده مداوم از مرطوب کننده است.همان طور که دیدید خشکی پوست نوعی از پوست است ولی کم آبی پوست برای تمام پوست ها اعم از خشک، چرب، مختلط و … ممکن است رخ دهدشود.

    پاسخ
  • حسین
    2020-11-08 12:57

    سپاسگزارم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست