فرمولاسیون آرایشی بهداشتیفرمولاسیون

فرمولاسیون ماسک برطرف کننده وز مو

فرمولاسیون ماسک برطرف کننده وز مو + فرمول

روغن سویا ماده‌ای ضد موخوره و پراکنده در آب و محلول در روغن به شکل مایع کهربا با بوی مشخص است. این فرمولاسیون دارای بافت غنی و همچنین عملکرد صاف‌کننده است.

درصد  وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
۸۲.۳۵ % آب
۰.۱۵ % فیتات سدیم
۳.۰ % پروپان دیول
۰.۳ % کلرفنسین
۲.۰ % فسفولیپیدها + روغن سویا
فاز B
۱.۷ % کوپلیمر سدیم اکریلات + لسیتین
فاز C
۱.۰ %  اسید استئاریک
۱.۵ % یهینیل الکل
به مقدار کافی دایمتیکون ۳۵۰
به مقدار کافی ایزونونیل ایزو نونانوات
به مقدار کافی بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT
به مقدار کافی فنوکسی اتانول
به مقدار کافی بوتیلن گلیکول دی کاپریلات/ دی کاپریل
فاز D
به مقدار کافی عطر

فرآیند تولید:

A و C را تا دمای ۷۰-۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و B را به A اضافه کنید و هم بزنید تا محصول غلیظ و یکدست شود.C را به AB اضافه کرده و به شدت هم بزنید تا محصول یکدست شود. زیر هم زدن خنک شود.در دمای زیر ۴۰ درجه سانتی‌گراد D را اضافه کنید در صورت لزوم pH را تنظیم کنید.فرمول باید یک کرم سفید و ضخیم با ویسکوزیته> 100000 s و pH 4.5 – 5.0 باشد.

مواد تشکیل‌دهنده ماسک برطرف کننده وز مو

کلروفنسین

کلروفنسین ماده نگهدارنده ای است که در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی و پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده اولیه آن به عنوان ماده نگهدارنده، بهبود ماندگاری و جلوگیری از آلودگی از طریق استفاده به منظور بهبود ایمنی محصول است.

کلروفنسین ماده‌ای است که به صورت مصنوعی تولید می‌شود و در فرمولاسیون لوسیون‌های بعد از اصلاح، محصولات حمام، محصولات پاک‌کننده، خوشبو کننده‌ها، نرم‌کننده‌های مو، آرایش، محصولات مراقبت از پوست، محصولات تمیز کردن شخصی و شامپوها استفاده می‌شود. در این نوع محصولات به دلیل خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می‌شود.

طبق اطلاعاتی که صنعت به عنوان بخشی از برنامه ثبت نام آرایشی و بهداشتی داوطلبانه در سال ۲۰۱۱ به سازمان غذا و داروی ایالات متحده تحویل داده است، کلروفنسین در ۱۳۸۶ محصول آرایشی استفاده می شود. نتایج حاصل از بررسی غلظت استفاده از مواد تشکیل‌دهنده که توسط شورای محصولات مراقبت شخصی در سال ۲۰۱۱ ارائه شده است، نشان می‌دهد که در محصولات شستشو، غلظت کلرفنسین تا ۰.۳۲٪ و در محصولات ترکیبی تا ۰.۳٪ یافت می‌شود.

کوپلیمر سدیم اکریلات

یک پلیمر مصنوعی، مبتنی بر اکریلیک، مشتق شده از نمک که در لوازم آرایشی به عنوان تقویت‌کننده بافت، چسب و ماده تشکیل‌دهنده فیلم عمل می‌کند.

گروه بزرگی از کوپلیمرهای آکریلات، از جمله این یکی، به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است و برای استفاده در محصولات آرایشی “هنگام تهیه برای جلوگیری از تحریک”، ایمن تلقی می‌شود. این به معنای استفاده از کوپلیمرهای بسیار خالص برای جلوگیری از باقی مانده (معروف به مونومر) است که می‌تواند پوست را تحریک کند.

محصولات حاوی نگهدارنده <a data-ail=فنوکسی اتانول" width="624" height="360" srcset="https://irchem.ir/wp-content/uploads/2019/11/فنوکسی-اتانول-1.jpg 624w, https://irchem.ir/wp-content/uploads/2019/11/فنوکسی-اتانول-1-300x173.jpg 300w, https://irchem.ir/wp-content/uploads/2019/11/فنوکسی-اتانول-1-350x202.jpg 350w, https://irchem.ir/wp-content/uploads/2019/11/فنوکسی-اتانول-1-280x162.jpg 280w" sizes="(max-width: 624px) 100vw, 624px" title="فرمولاسیون ماسک برطرف کننده وز مو">
فروش فنوکسی اتانول

ایزونونیل ایزو نونانوات چیست؟

ایزونونیل ایزونونانوئات یک ماده مصنوعی است که در فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برای بهبود بافت و احساس فرمولاسیون استفاده می‌شود. ایزونونیل ایزونونانوئات عمدتاً به عنوان نرم‌کننده، تقویت‌کننده بافت و پلاستیک‌کننده استفاده می‌شود.

استرها و نمک‌های نونانوئیک اسید را نونانوئات‌ها می‌نامند، از این رو ایزونونیل ایزونونانوئات. استرهای نونانوئیک اسید به طور طبیعی در روغن گل شمعدانی وجود دارد.نونانوئیک اسید یک مایع روغنی و شفاف است که تقریباً در آب محلول نیست.

ایزونونیل ایزونونانوئات همچنین می‌تواند با استریفیکاسیون ایزونونیل الکل و نونانوئیک اسید تولید شود. ایزونونیل ایزونونانوئات دارای ویژگی‌های منحصر به فردی از جمله نقطه انجماد بسیار کم، گرانروی کم و حلالیت و سازگاری عالی در مواد مختلف مانند استرها، سیلیکون‌های فرار، روغن‌های معدنی و گیاهی است. ایزونونیل ایزونونانوئات به طور معمول در غلظت هایی از ۲ تا ۱۰ درصد استفاده می‌شود.

منبع:dir.cosmeticsandtoiletries.com

(جهت خرید مواد اولیه ماسک برطرف کننده وز موبا کارشناسان ما تماس بگیرید.)

این محتوا رو هم بخون...
فرمولاسیون شامپو دوکاره مو و بدن

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

یک دیدگاه

  1. با عرض سلام خسته نباشید و قدردانی بابت ارایه مطالب مفیدتون
    بعضی از درصدها درج نشد در صورت مکان میخواستم میزان اونا رو بدونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید