سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

خرید سالیسیلیک اسید

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشورهای هند و آلمان در بسته‌بندی‌های 25 کیلویی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید اسید سالیسیلیک با کارشناسان ما تماس بگیرید.

معرفی سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید (از سالمونیک لاتین، درخت وف) یک لیپوفیل مونوهیدروکسی بنزوئیک اسید، یک نوع اسید فنولیک و بتا هیدروکسی اسید (BHA) است. این ماده دارای فرمول C7H6O3 است. این اسید آلی بلوری بی‌رنگی به طور گسترده‌ای در سنتز آلی استفاده می‌شود و به عنوان هورمون گیاهی عمل می‌کند. این ترکیب از متابولیسم سالیسین مشتق‌شده است.

اسید سالیسیلیک به عنوان هورمون گیاهی عمل می‌کند. علاوه بر خدمت به عنوان یک متابولیت مهم فعال آسپیرین (استیل اسلیسلیک اسید)، که بخشی از آن به عنوان یک داروی پیش سالیسیلیک اسید عمل می‌کند، احتمالاً برای استفاده از آن به عنوان یک عنصر کلیدی در محصولات موضعی ضد آکنه شناخته‌شده است. نمک و استرهای اسید سالیسیلیک به عنوان سالیسیلات شناخته می‌شوند.

اسید سالیسیلیک، ترکیبی است که از پوست برگ و برگ‌های سبز زمستانه به دست می‌آید.

تاریخچه‌ی اسید سالیسیلیک:

در سال 2014، باستان‌شناسان علامت‌های سالیسیلیک‌اسید را در بخش‌های سفال‌گری قرن هفتم در شرق کلرادو پیدا کردند. پیشاپیش ادوارد استون، قائم مقام، انگلستان در سال 1763 خاطر نشان کرد که اسیدسالیسیلیک در کاهش تب اثر می‌گذارد. سالیسیلیک‌اسید توسط یک متخصص شیمیایی آلمانی یوهان آندراز بوخنر در سال 1828 شناسایی شد.

اطلاعات بیشتر این ماده در سال 1829 توسط هنری لروکس، یک داروساز فرانسوی به دست آمد. اسید سالیسیلیک در سال 1839 توسط محققان آلمانی از مادوسویید گیاه (Filipendula ulmaria، که قبلاً به عنوان Spiraea ulmaria طبقه‌بندی شده بود) جدا شد.

کاربردهای اسید سالیسیلیک:

اسیدسالیسیلیک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، ضد باکتری و ضد عفونی‌کننده استفاده می‌شود. به همین ترتیب، برای درمان:

  • زگیل
  • پسوریازیس
  • آکنه
  • کرم سلولی
  • شوره سر و…

مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسیدسالیسیلیک به عنوان یک داروی به طور معمول برای کمک به حذف لایه بیرونی پوست استفاده می‌شود.

اسیدسالیسیلیک یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه برای ساخت استیل اسلسیلیک اسید (آسپرین) در سال 1897 بود.

با توجه به ویژگی‌های خیره‌کننده آن، این ماده عالی برای هر کسی که نیاز به لایه‌برداری خوب و سازگار دارد، عالی است.

اسیدسالیسیلیک و بنزوئیل پراکسید یکی از شناخته‌شده‌ترین ترکیبات ضد آکنه می‌باشند. هر دو به طور گسترده در دسترس بیش از ضد (OTC)، آن‌ها کمک به پاک‌کردن آکنه می‌کنند.

اما در مقادیر کم به عنوان یک ماده نگه‌دارنده و ضد عفونی‌کننده در خمیر دندان استفاده می‌شود.

استفاده از سالیسیلیک اسید به عنوان یک ماده لایه‌بردار

لایه‌برداری شیمیایی یک روش ایمن، کارآمد و مقرون به صرفه برای درمان انواع اختلالات پوستی و تقویت ظاهر زیبا است. اصل لایه‌برداری شامل آسیب شیمیایی کنترل شده به پوست است تا باعث جوان‌سازی آن شود، و باعث صاف شدن پوست و بهبود بافت سطحی آن می‌شود.

لایه‌برداری‌های شیمیایی را می‌توان به روش‌های مختلف طبقه‌بندی کرد. یک روش مفید، طبقه‌بندی آنها بر اساس سطح صدمه‌ای است که به پوست وارد شده است، که نشانه‌هایی را که می‌توانند برای درمان استفاده کنند تعیین می‌کند. بر این اساس، لایه‌برداری شیمیایی را می‌توان به سه دسته گسترده تقسیم کرد، یعنی سطحی، عمق متوسط ​​و عمیق.

لایه‌برداری سطحی باعث آسیب به اپیدرم می‌شود، بنابراین برای درمان بیماری‌های سطحی از جمله ملاسما، آکنه و دیسکرومی استفاده می‌شود. لایه‌برداری با عمق متوسط ​​به درم پاپیلاری نفوذ می‌کند و در درمان کراتوزهای خورشیدی، دیسکرومیا و اختلالات رنگ‌دانه مفید است. لایه‌برداری عمیق باعث نکروز در سطح درم مشبک می‌شود، بنابراین برای چین و چروک‌های عمیق و جای زخم‌های عمیق نشان داده شده است.

سالیسیلیک اسید (SA) عضوی از گروهی از ترکیبات است که به عنوان اسیدهای هیدروکسی شناخته می‌شوند، که به دلیل خواص مهم بسیار زیادی برای تعدادی از موارد آرایشی استفاده می‌شود.

تعریف لایه‌برداری شیمیایی

لایه‌برداری شیمیایی فرآیند ایجاد آسیب شیمیایی کنترل شده به پوست (اپیدرم جزئی یا کامل با یا بدون درم) با استفاده از یک ماده لایه‌بردار شیمیایی است که باعث لایه‌برداری لایه‌های سطحی پوست می‌شود و منجر به از بین بردن ضایعات سطحی و به دنبال آن بازسازی بافت‌های جدید اپیدرمی و پوستی می‌شود.

پیشینه تاریخی سالیسیلیک اسید

بیش از 2000 سال است که از سالیسیلیک اسید به صورت موضعی برای درمان اختلالات مختلف پوستی استفاده می‌شود. در قرن اول میلادی، پلینی از پوست بید (به عنوان منبع سالیسیلیک اسید) برای درمان پینه و میخچه استفاده کرد.

در اواخر دهه 1820 سالیسین را از پوست بید جدا کردند، که بعدا توسط محققان تصفیه شد. توانایی سالیسیلیک اسید برای نرم و لایه‌برداری لایه شاخی در دهه 1860 کشف شده است. سالیسیلیک اسید در بسیاری از داروهای موضعی آکنه استفاده می‌شود. همچنین نشان داده شده است که باعث افزایش نفوذ سایر عوامل موضعی می‌شود.

شیمی و خواص سالیسیلیک اسید

از نظر شیمیایی، سالیسیلیک اسید، 2-هیدروکسی بنزوئیک اسید یا ارتوهیدرو بنزوئیک اسید است. منابع سالیسیلیک اسید و سالیسیلات شامل پوست بید، توس شیرین و برگ‌های سبز است. با این حال، سالیسیلیک اسید همچنین می‌تواند به صورت مصنوعی ساخته شود.

سالیسیلیک اسید را به عنوان یک اسید β-هیدروکسی توصیف کرده‌اند، اما گروهی دیگر از محققان آن را به عنوان یک اسید آروماتیک فنلی طبقه‌بندی کرده‌اند. سالیسیلیک اسید دارای گروه‌های کربوکسیل (−COOH) و هیدروکسیل (−OH) است که برخلاف یک β- هیدروکسی اسید واقعی که حاوی یک زنجیره اتم کربن آلیفاتیک است، مستقیماً به یک حلقه بنزن آروماتیک متصل می‌شوند.

در مرحله دوم، گروه هیدروکسیل سالیسیلیک اسید دارای خواص اسیدی است در حالی که گروه هیدروکسیل یک β-هیدروکسی اسید واقعی خنثی است. این امکان وجود دارد، زمانی که لایه‌بردارهای اسید β- هیدروکسی به منظور بهره‌برداری از مزیت محبوبیت اسیدهای α-هیدروکسی در بازار معرفی شد، سالیسیلیک اسید به عنوان اسید β-هیدروکسی برچسب‌گذاری شده است.

در مقایسه با اسیدهای α- هیدروکسی (مانند اسید گلیکولیک)، سالیسیلیک اسید یک ماده محلول در لیپیدها است، و بنابراین با لیپیدهای اپیدرمی و لیپیدهای غدد سباسه در فولیکول‌های مو قابل حل است. سالیسیلیک اسید دارای خواص کراتولیتیک و کومدولیتیک است، سالیسیلیک اسید همچنین ترشح سبوم را در بیماران مبتلا به آکنه کاهش می‌دهد، که به اثر درمانی آن در این بیماران می‌افزاید.

موارد منع مصرف سالیسیلیک اسید به منظور لایه‌برداری

مشخص شده است که لایه‌بردارهای سالیسیلیک اسید از نظر همه گروه‌های نژادی / قومی و در انواع پوست ایمن بوده و به خوبی تحمل می‌شوند. موارد منع مصرف احتمالی لایه‌برداری با سالیسیلیک اسید در زیر ذکر شده است.

  1. آلرژی در تماس با سالیسیلیک اسید
  2. پوست فعال در محل لایه‌برداری
  3. عفونت فعال
  4. عفونت حاد ویروسی
  5. بارداری
  6. درماتیت فعال در محل
  7. استفاده از ایزوترتینوئین در طی روش لایه‌برداری 3 تا 6 ماهه
  8. بدخیمی پوست
  9. پوست برنزه

عوارض جانبی لایه‌برداری  اسید سالیسیلیک

لایه‌برداری با سالیسیلیک اسید در منبع علمی به خوبی اثبات شده است، اما ممکن است عوارض جانبی خاصی رخ دهد که معمولاً خفیف و گذرا هستند.

  • اریتم طولانی مدت
  • لایه‌برداری شدید
  • پوسته پوسته شدن
  • خشکی
  • دیسکرومی‌های رنگی
  • سمیت سیستمیک
  • افت قند خون
  • حساس‌سازی تماس

نتیجه‌گیری

سالیسیلیک اسید یک عامل لایه‌بردار ایمن و کارآمد برای تعدادی از مشکلات پوستی و آرایشی است، از جمله آکنه ولگاریس، ملاسما، ضایعه عکس، کک و مک و سندروم لنتیژین.

می‌توان سالیسیلیک اسید را با خیال راحت در انواع پوست تیره استفاده کرد. فرمولاسیون های جدید سالیسیلیک اسید حاوی پلی اتیلن گلیکول نتایج امیدوار کننده‌ای در کاهش و جلوگیری از تومورهای پوستی در موش‌ها نشان داده است، و آن را به عنوان یک ماده لایه‌بردار جذاب برای استفاده در آینده تبدیل کرده است.

فروش سالیسیلیک اسید:

اسید سالیسیلیک در کیسه‌های 25 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شما مشتریان عزیز جهت خرید سالیسیلیک اسید، خرید اسید سولفونیک، خرید تگزاپن، خرید پلی وینیل الکل، خرید ستیل الکل، خرید سدیم لوریل سولفات، خرید کلرهگزیدین، خرید مونو سدیم گلوتامات، خرید هیدروکسی پروپیل متیل سلولز ، خرید هیدروکسید پتاسیم، خرید سدیم ساخارین، خرید گوارگام، خرید متیل پارابن با ما تماس بگیرید.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول اسید سالیسیلیک مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیگر محصولات: کاپریلیک اسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره تماس بگیرید