استئاریل الکل

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید استئاریل الکل

اگر تاکنون از لوسیون‌ها، شامپوها یا نرم‌کننده‌ها استفاده کرده‌اید، ممکن است متوجه شده باشید که آن‌ها شامل یک ماده شیمیایی به نام استئاریل الکل هستند.

خبر خوب این است که این الکل چرب برای، پوست و موهای شما “بد” نیست. از همه مهم‌تر، الکل استئاریل با الکل‌های معمولی مانند اتانول بسیار متفاوت است.

به عنوان یک مصرف‌کننده آگاه از سلامت، به احتمال زیاد همیشه به دنبال محصولات مراقبت از پوست و مو هستید که حاوی مواد مضر نیستند.

خوشبختانه، سازمان غذا و داروی (FDA) از سازندگان می‌خواهد که مواد موجود در برچسب محصول را فهرست کنند، تا بتوانید تصمیم آگاهانه‌ای در مورد محصولاتی که انتخاب می کنید برای قرار دادن بدن یا بدن خود بگیرید.

 نام: استئاریل الکل، Stearyl alcohol

مشخصات فنی ظاهر: پودر مات رنگ سفید

بو: چربی مشخص

حلالیت: روغن

ذوب نقطه: 132F تا 138F

ذخیره‌سازی: جای سرد، مهر و موم‌شده، بدون رطوبت

خرید استئاریل الکل
خرید استئاریل الکل

استئاریل الکل چیست؟

استئاریل الکل یک الکل چرب خالص و طبیعی از اسیدهای چرب روغن نارگیل است. الکل‌های چرب به هیچ وجه شبیه به تصوری که شما از الکل دارید نیستند، از نفت یا حتی دانه‌های تقطیر شده طبیعی (مانند اتانول، متانول) به‌دست نمی‌آیند.

در عوض، استئاریل الکل NF و سایر الکل‌های چرب، برای پوست بسیار مرطوب‌کننده هستند.

این ماده رطوبت را کم‌کم به پوست اضافه کرده و باعث ماندگاری طولانی مدت رطوبت در پوست می‌شوند.

استئاریل الـکل می‌تواند در امولسیون‌های شما مفید باشد و در فرمولاسیون محصولات آب‌رسان پوست مورد استفاده قرار گیرد.

استئاریل الکل NF یکی از پرمصرف‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان تنها عامل تهویه‌کننده در کرم‌های طبیعی یا نرم‌کننده موهای طبیعی است.

زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده را بهبود می‌بخشد و شست‌وشوی مرطوب و خشک را بهبود می‌بخشد.

استاریل الـکل یک اصلاح‌کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی آسان که باعث بهبود بافت کلیه فرمول‌های حاوی فاز روغن می‌شود.

همچنین معمولاً به عنوان یک ضخیم‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، که از پایداری امولسیون برای عملکرد، به عنوان یک امولسیون‌کننده استفاده می‌کند و تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.

خواص

این ماده سهولت استفاده بیشتری را ارائه می‌دهد زیرا به pH سیستم تأثیر نمی‌گذارد. شکل آن گرانول سفید یا پرک است و  در آب حل نمیشود.

دارای طیف گسترده‌ای از کاربردها به عنوان ماده‌ای در روان‌کننده‌ها، رزین‌ها، عطرها و مواد آرایشی است.

در پمادها به عنوان نرم‌کننده، امولسیفایر و ضخیم‌کننده استفاده می‌شود و به عنوان روکش مو در شامپوها و نرم‌کننده‌های مو کاربرد زیادی دارد.

استئاریل هپانواتات، استر الکل استئاریل و اسید هپتانوئیک (اسید آنانتیک) در اکثر خط چشم‌های آرایشی یافت می‌شود.

این الکل چرب همچنین به عنوان یک لایه سرکوب‌کننده تبخیر در هنگام استفاده از سطح آب عمل می‌کند.

استئاریل الکل از طریق اسید استئاریک یا برخی از چربی‌های هیدروژناسیون کاتالیزوری تهیه می‌شود و سمیت آن بسیار کم است. در واقع از یک اسید چرب طبیعی به دست می‌آید. 

فروش استئاریل الکل

کاربردهای استئاریل الکل

استئاریل الکل و دیگر الکل‌های چرب بسیار مرطوب‌کننده برای پوست هستند که کمک می‌کند تا در سطح پوست رطوبت طبیعی بماند و حسی نرم و لطیف به پوست می‌دهد.

استئاریل الکل را می‌توان با استفاده از امولسیون‌ها و فرمول‌های آب آشامیدنی برای افزایش غلظت به محصول اضافه کرد.

استئاریل الکل یکی از رایج‌ترین الکل‌های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان عامل اصلی در مواد شستشوی طبیعی و یا نرم‌کننده مو استفاده می‌شود، زیرا به اندازه کافی مرطوب‌کننده می‌باشد.

این الکل چرب معمولاً به عنوان یک ضخیم‌کننده طبیعی استفاده شده و ثبات امولسیون را به عنوان یک امولسیفایر بهبود می‌بخشد.

این ماده تقریباً با تمام مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی معمولی سازگار است.

این ترکیبات امولسیون‌های پایداری می‌سازند که به سادگی نمی‌شکند.

این ترکیبات یک لایه نازک روغنی بر روی مو تشکیل می‌دهند که باعث می‌شود رطوبت کمتری از مو خارج شود و باعث انعکاس بیشتر نور و براق شدن مو می‌شود.

همچنین به عنوان یک عامل نرم‌کننده و امولسیفایر در مواد دارویی بکار گرفته می‌شود. 

محصولات با الکل استئاریل

  • لوسیون‌های پوستی
  • مرطوب‌کننده
  • کرم‌های پوستی
  • ضد آفتاب
  • شامپو
  • مام
  • کرم‌های رفع مو
  • کرم مو
  • رنگ مو
  • ریمل

شاید شنیده باشید که باید از مو و محصولات پوستی حاوی الکل خودداری کنید. این بدان دلیل است که بسیاری از الکل‌ها، مانند اتانول یا مالیدن الکل، می‌توانند بسیار خشک شوند.

ایمنی

استفاده از الکل روی پوست و مو شما می تواند منجر به خارش، پوسته پوسته شدن و لایه برداری پوست شود.
در حقیقت، الکل‌ها به دلیل داشتن سریع خشک شدن و قابلیت سفت شدن پوست، در محصولاتی مانند ضدعفونی‌کننده دست وجود دارند.
با این حال، الکل‌های چرب، مانند استئاریل الکل، به دلیل ساختار شیمیایی آن‌ها، تأثیر یکسانی بر روی سایر الکل‌ها ندارند.
آرایش شیمیایی این الکل با الکل‌های شناخته‌شده‌تر متفاوت است.
در استئاریل الکل، گروه الکل (-OH) به زنجیره‌ای بسیار طولانی از هیدروکربن‌ها (چربی‌ها) متصل شده است.
این ویژگی به الکل‌های چرب اجازه می‌دهد تا آب را به دام بیندازند و احساس تسکین‌دهنده‌ای به پوست می‌بخشد.
به مواد شیمیایی که باعث شادابی پوست می‌شوند به عنوان ماده تسکین‌دهنده گفته می‌شود. آن‌ها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست کار می کنند تا رطوبت داخل آن نماند.‌
پانل متخصصین بررسی مواد آرایشی و بهداشتی (CIR) نتیجه گرفته است که الکل‌های چرب، از جمله استئاریل الکل، برای استفاده در محصولات آرایشی بی‌خطر هستند.
در مطالعات بالینی، الکل استئاریل فاقد سمیت قابل توجهی بود و غیر جهش‌زا بود.
جهش‌دهنده یک ماده شیمیایی است که DNA شما را تغییر می‌دهد.
تغییرات DNA می‌تواند باعث برخی بیماری‌ها مانند سرطان شود.
همچنین مشخص شد که پوست را تحریک نمی‌کند.
طبق گفته FDATrusted Source، حتی محصولات آرایشی و بهداشتی با عنوان “عاری از الکل” مجاز به داشتن استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب هستند.
این ماده همچنین در لیست FDA مواد افزودنی غذایی بی‌خطر و مجاز قرار دارد.
مانند بسیاری از محصولات مراقبت از پوست، احتمال کمی واکنش آلرژیک به الکل استئاریل وجود دارد.
یک مطالعه در سال 2007، 5 مورد حساسیت به این الکل را تأیید کرد، اما واکنش در مورد سایر آلرژن‌های شیمیایی نیز در همه این موارد رخ داده است.

فروش استئاریل الکل:

این محصول در بسته‌بندی‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل شما مشتریان عزیز می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارمندان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.

قیمت خرید استئاریل الکل

قیمت استئاریل الکل

شرکت پیشگامان شیمی واردکننده مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی می‌باشد. شما مشتریان عزیز جهت خرید اسید اسکوربیک، خرید سدیم لوریل سولفات (SLS) ،خرید بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT، خرید گلیسیرین مونو استئارات GMS90، خرید ستیل الکل، خرید میکروکریستالین سلولز، خرید آویسل MCC، خرید استئاریل الکل، خرید اسید استئاریک، خرید متیل پارابن، خرید پروپیلن کربنات (PC)، خرید صمغ عربی، خرید ادتا 2 سدیم با ما تماس بگیرید.

جهت خرید استئاریل الکل گرید آرایشی بهداشتی و دریافت مشاوره در خصوص الکل های چرب با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید