فرمولاسیون آرایشی بهداشتیفرمولاسیون

فرمولاسیون اسکراب لایه بردار صورت

فرمولاسیون اسکراب لایه بردار صورت + مواد تشکیل‌دهنده + فرمول

درصد % وزنی مواد تشکیل‌دهنده
فاز A
۵۳.۲ % آب
۱۰.۰ % کربومر
۲.۰ % گلیسیرین
فاز B
۶.۰ % گلیسیریل استئارات +  PEG 100 استئارات
۵.۰ % ایزو ایکوزان
۸.۰ % نئوپنتیل گلیکول دی کاپرات/ دی کاپریلات
۳.۰ % اسید استئاریک 
۱.۰ % استئاریل الکل
فاز C
۰.۳ % تری اتانول آمین
فاز D
۱.۰ % پروپیلن گلیکول + دیازولیدینیل اوره + متیل پارابن + پروپیل پارابن
فاز  E
۱۰.۰ % پودر پلی اتیلن
۰.۵% موم سبوس برنج + هیدروکسید کروم سبز

روش تولید اسکراب لایه بردار صورت

  • A را با مخلوط کن ترکیب کرده و تا دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • جداگانه B را گرم کرده و تا دمای ۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • B را همزمان با مخلوط کردن به A اضافه کنید.
  • به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۷۲-۷۵ درجه سانتی‌گراد نگه دارید.
  •  C را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کنید تا همگن شود و تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد سرد شود.
  •  D را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکنواخت شود. تا دمای ۲۵–۲۸ درجه سانتی‌گراد سرد شود.
  •  E را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

مواد تشکیل‌دهنده اسکراب لایه بردار صورت

  • ایزو ایکوزان

ایزوایکوزان نرم‌کننده هیدروکربن غیر فرار است که از مخلوطی از هیدروکربن‌های ایزوپارافین C20 بسیار منشعب تشکیل شده است. جایگزین مناسبی برای روغن معدنی در محصولات “بدون روغن” است و قابلیت پخش خوبی دارد. می‌تواند در انواع محصولات مراقبت از پوست، مراقبت از مو و مراقبت از آفتاب و لوازم آرایشی رنگی مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

این ترکیب قابلیت پخش‌پذیری خوب و احساس نرمی در فرمولاسیون را دارد.

فواید:
  • جایگزینی مناسب روغن معدنی در محصولات “بدون روغن”
  • قابلیت پخش‌پذیری بسیار خوبی دارد
  • احساس صاف شدن پوست را ایجاد می‌کند و غیر کمودوژنیک است
  • نرم‌کننده مؤثر برای مواد آرایشی رنگی و براقیت بالایی ایجاد می‌کند.
  • سازگار با سیلیکون‌ها برای انتقال درخشش، لغزش، قابلیت شانه برای محصولات مراقبت از مو

  • دیازولیدینیل اوره

دیازولیدینیل اوره ماده ای است که در مراقبت از پوست و فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی برای اطمینان از ایمنی و طول عمر محصول مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیازولیدینیل اوره یک ماده نگهدارنده است، از رشد باکتری جلوگیری کرده و از محصولات شما در برابر فساد محافظت می کند. دیازولیدینیل اوره یک ماده نگهدارنده محلول در آب است که در غلظت‌های ۰.۵٪ ایمن در نظر گرفته می‌شود. این ماده معمولاً دارای یک پودر سفید ریز است و اغلب با سایر پارابن‌ها و مواد نگهدارنده ترکیب می‌شود تا محصول از آلودگی و فساد در امان بماند.

دیازولیدینیل اوره در انواع مختلفی از محصولات آرایشی، پس از اصلاح، مراقبت از مو، مراقبت از پوست، مراقبت از ناخن و محصولات حمام یافت می‌شود.

دیازولیدینیل اوره (شماره CAS 78491 -02-8) یک اوره جایگزین شده با هتروسیکل است که دارای فرمول مولکولی C۸H۱۴N۴۰۷ و وزن مولکولی ۲۷۸.۲۶ است. مطابق با ساختار زیر است:

اسکراب لایه بردار صورت
اسکراب لایه بردار صورت
خصوصیات شیمیایی و فیزیکی

دیازولیدینیل اوره یک پودر سفید ریز با بوی مشخص است. به راحتی در آب حل می شود و در چربی‌ها حل نمی‌شود. دیازولیدینیل اوره دارای ۱۹ تا ۲۱٪ نیتروژن است، با خشک شدن حداکثر ۳٪ وزن از دست می‌دهد، پس از احتراق حداکثر ۳٪ پسماند دارد و حداکثر غلظت ۱۰ ppm فلز سنگین دارد.

  • هیدروکسید کروم سبز

هیدروکسید کروم سبز همانطور که از نامش پیداست یک رنگدانه سبز است. بیشتر از منابع معدنی موجود در پوسته زمین سنتز می‌شود. اما تنها مشکل آن دشواری در از بین بردن آثار فلزات سنگین از آن است. با این حال، FDA درصدهای مجاز خاصی را برای آن تعیین کرده است، که هنگام استفاده روی پوست هیچ خطری برای سلامتی ایجاد نمی‌کند.

هیدروکسید کروم سبز به هر نوع مواد آرایشی رنگ سبز می‌بخشد. کروم یونی شش ظرفیتی است که ممکن است واکنش منفی نشان دهد، بنابراین FDA دستورالعمل‌های سختگیرانه‌ای را تنظیم کرده است که در آن استفاده از محصولات حاوی این ترکیب به صورت خارجی اما نه روی لب‌ها مجاز است.

در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی، از کروم هیدروکسید سبز در فرم آرایش، محصولات رنگ‌آمیزی مو، محصولات پاک‌کننده، محصولات حمام، لاک ناخن و محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.

  • موم سبوس برنج

موم سبوس برنج، موم گیاهی است که از روغن سبوس برنج استخراج می‌شود.

موم سبوس برنج خوراکی است و به دلیل نقطه ذوب نسبتاً زیاد آن، در بیشتر برنامه‌ها می‌تواند به عنوان جایگزین کارنوبا واکس استفاده شود. این در پوشش‌های کاغذی، منسوجات، مواد منفجره، پوشش‌های میوه و سبزیجات، شیرینی‌سازی، داروسازی، شمع، عایق الکتریکی، ضد آب، کاغذ کربن، روبان ماشین تحریر، جوهر چاپ، روان‌کننده، چسب، آدامس و لوازم آرایشی.

در دسته‌بندی خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی، موم سبوس برنج به عنوان نرم‌کننده استفاده می‌شود و ماده اصلی برخی از ذرات لایه‌برداری است. مشاهده شده است که موم سبوس برنج در غلظت‌های کمتر از ۱ درصد وزنی در تری‌گلیسیریدها می‌تواند متبلور شود و ژل‌های پایدار تشکیل دهد.

(جهت خرید مواد اسکراب لایه بردار صورت با کارشناسان ما تماس بگیرید.)

این محتوا رو هم بخون...
فرمولاسیون کرم ترمیم کننده جای آکنه

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید