خرید تیتانیوم دی اکساید

تیتانیوم، نهمین عنصر رایج پوسته زمین، فلزی است که معمولاً در گیاهان و حیوانات یافت می‌شود. تیتانیوم به طور طبیعی با اکسیژن ارتباط برقرار می‌کند تا اکسیدهای تیتانیوم تشکیل شود. اکسید تیتانیوم معمولاً در سنگ معدن، گرد و غبار، ماسه و خاک یافت می‌شود. TiO2 در مواد غذایی، با عنوان E171 استفاده می‌شود. در بسیاری از محصولات غذایی، به عنوان سفید کننده عمل می‌کند، همچنین به عنوان یک رنگ و بافت تقویت‌کننده عمل می‌کند. پودر تیتانیوم دی اکسید می‌تواند به عنوان یک اثر ساینده‌ای در بعضی از شیرینی‌ها عمل کند. در ادامه به معرفی تیتانیوم دی اکساید و کاربردهای آن در صنایع مختلف می‌پردازیم.

ویژگی های تیتانیوم دی اکسید
نام انگلیسی

Titanium dioxide

فرمول شیمیایی

TiO2

جرم مولی

79.866 g/mol

چگالی

4.23 g/cm3 (روتیل)

3.78 g/cm3 (آناتار)

دمای ذوب

1,843 °C (3,349 °F; 2,116 K)

دمای جوش

2,972 °C (5,382 °F; 3,245 K)

تیتانیوم دی اکسید چیست؟

بسیاری از افراد با تیتانیوم دی‌ اکساید به عنوان یک ماده فعال ضد آفتاب آشنا هستند. دی‌اکسید تیتانیوم به عنوان ماده فیلتر UV در ضد آفتاب عمل می‌کند. با جلوگیری از جذب اشعه ماوراء بنفش خورشید که می‌تواند باعث آفتاب‌سوختگی شود و همچنین با سرطان پوست ارتباط دارد، از پوست فرد محافظت می‌کند. دی‌اکسید تیتانیوم، که به عنوان اکسید تیتانیوم (IV) یا تیتانیا معروف است، دی اکسید تیتانیوم طبیعی است و دارای فرمول شیمیایی TiO2 می‌باشد.

ویژگی های تیتانیوم دی اکسید

تیتانیوم دی اکساید یا TiO2 یک پودر سفید است که به طور طبیعی در طبیعت یافت می‌شود. برای اولین‌بار به طور عمدی برای استفاده در رنگ‌دانه سفید در سال 1923 تولید شد. به طور طبیعی مات و براق است که برای استفاده در کاغذ، سرامیک، لاستیک، پارچه، رنگ و لوازم آرایشی مفید می‌باشد. همچنین مقاوم به UV است و به طور گسترده‌ای در کرم‌های ضد آفتاب و رنگ‌دانه‌ها که احتمالاً در معرض نور قرار می‌گیرند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. رنگ‌دانه‌های TiO2 برای استفاده در پلاستیک، سریع‌ترین بازار رو به رشد را تشکیل می‌دهند. به ویژه با توجه به تقاضای قوی صنعت بسته‌بندی، مصرف رنگ‌دانه‌های دی اکسید تیتانیوم در حال افزایش است.

تاریخچه تیتانیوم دی اکساید

تیتانیوم سفید کشف شده در قرن بیستم است. اگرچه رنگدانه دی اکسید تیتانیوم در سال 1821 کشف شد، اما تا سال 1916 نگذشته بود که فناوری مدرن پیشرفت کرده، تا جایی که توانست به تولید انبوه برسد. رنگ‌های سفید بسیاری از رنگ‌های تیتانیومی وجود دارد که هیچکدام از آن‌ها به شکل خالص برای رنگ روغن هنرمندان استفاده نمی‌شود. رنگ تیتانیوم مایع نه گرم است و نه سرد و از این نظر در جایی بین سفید سرب و روی قرار دارد.

رنگ تیتانیوم، استحکام رنگ‌آمیزی برتری نسبت به هر یک از رنگ‌های سفید دیگر دارد و زمان خشک شدن آن کندتر از سفید بودن سرب است اما تندتر از سفید روی است. این یک رنگ روغنی تمام عیار سفید است. دی اکسید تیتانیوم همیشه با یک یا چند رنگ‌دانه سفید دیگر یا یک پیگمنت بی اثر ترکیب می‌شود تا رنگ روغن مناسبی برای هنرمندان ایجاد کند.

تیتانیوم دی اکساید در لوازم آرایشی

این محصول در انواع مختلف محصولات مراقبت شخصی، از جمله لوازم آرایشی رنگی مانند سایه چشم، پودرهای فشرده و در کرم‌های ضد آفتاب استفاده می‌شود. TiO2 می‌تواند اشکال مختلفی ایجاد کند که ویژگی‌های متفاوت دارند. برخی از اشکال را می‌توان به نانو مواد تبدیل کرد. TiO2 میکرونیزه (همچنین به نام نانو دی اکسید تیتانیوم) در اوایل دهه 1990 معرفی شد. فناوری نانو و میکرونیزاسیون هر دو به تمرکز در ایجاد اندازه ذرات بسیار کوچک از یک ماده اشاره می‌کنند.

نانو معمولاً به ذرات کوچک‌تر از 100 نانومتر اشاره دارد؛ یک نانومتر یک میلیارد متر مکعب است. در این اندازه‌های کوچک و در غلظت‌های پایین، TiO2 شفاف به نظر می‌رسد اجازه می‌دهد تا کرم‌های ضد آفتاب مؤثر به نظر برسند. 4.68 میلیون تن دی اکسید تیتانیوم در سال 2009 در سراسر جهان تولید شد. 1،5 میلیون تن در سال در اتحادیه اروپا تولید می‌شود. تولید قبل از بحران مالی در سال‌های 2007 و 2008 حتی بالاتر بود. تسهیلات عالی دی اکسید تیتانیوم به دلیل شکل و اندازه‌های مختلف آن است. ساختارهای کریستال آن‌ها ممکن است متفاوت باشد:

  • بسته به ترتیب اتم‌های TiO2
  • تغییرات روتیل و آناتاز بین آن‌ها

نانو دی اکسید تیتانیوم

نانودی اکسید تیتانیوم کامپوزیتی که برای کاربردهای خاص تولید می‌شود تقریباً 100 برابر ضخیم‌تر از رنگ‌دانه‌های TiO2 است و دارای خواص فیزیکی دیگر است. حجم تولید نانو مواد TiO2 کمتر از 1 درصد از رنگ‌دانه‌های TiO2 را تشکیل می‌دهد.

بر خلاف رنگ‌دانه‌های TiO2، دی‌اکسیدهای تیتانیوم در مقیاس نانو به عنوان مکمل‌های غذایی استفاده نمی‌شوند.

تهیه تیتانیوم دی اکسید

دی اکسید تیتانیوم اغلب همراه با انواع دیگر سنگ رخ می‌دهد، بنابراین باید از آن‌ها جدا شود. الیمینیت (FeTiO3) یکی از معروف‌ترین مواد معدنی است. روش‌های مختلف برای پالایش استفاده می‌شود. در اتحادیه اروپا 70 درصد از کل دی اکسید تیتانیوم از مواد معدنی طبیعی با استفاده از روش سولفات استخراج می‌شود، در حالی که 30 درصد باقی‌مانده با استفاده از روش کلرید به دست می‌آید.

در آلمان، هر دو روش به طور مساوی استفاده می‌شود. روش سولفات چندین دهه پیش به دلیل تولید اسید سولفوریک رقیق (که به عنوان اسید رقیق شناخته می‌شود) تحت انتقاد قرار گرفت و از دهه هشتاد در دریای شمال تخلیه شد. از سال 1990، این روش در آلمان از بین رفته است. در طول روش کلرید، سنگ‌های TiO2 در حین تشکیل اسید هیدروکلریک با گاز کلراید واکنش نشان می‌دهند. برای صنایع بسیار مهم‌تر از اسید رقیق، اسید هیدروکلریک می‌تواند به تولید باز گردد یا فروخته شود.

دی اکسید تیتانیوم در دو فرم اصلی تولید می‌شود. شکل اولیه، شامل بیش از 98 درصد کل تولید، رنگ‌دانه دی اکسید تیتانیوم است. شکل رنگی باعث می‌شود خواص عالی پراکندگی دی اکسید تیتانیوم در برنامه‌هایی که نیاز به کدورت و روشنایی سفیدی دارند استفاده شود. شکل دیگری که دی اکسید تیتانیوم تولید می‌شود، به عنوان یک محصول فوق‌العاده (نانو مواد) است. این فرم زمانی انتخاب می‌شود که خواص مختلف مانند شفافیت و جذب نور حداکثر نور ماورای بنفش مانند کرم‌های ضد آفتابی لوازم آرایشی مورد نیاز باشد.

فروش دی اکسید تیتانیوم

 

کاربرد تیتانیوم دی اکسید

دی اکسید تیتانیوم در طیف وسیعی از محصولات صنعتی و مصرفی از جمله:

  • رنگ
  • پوشش
  • چسب
  • کاغذ
  • پلاستیک و لاستیک
  • جوهر چاپ
  • پارچه پوشش داده شده و منسوجات
  • سرامیک
  • پوشش کف
  • مواد سقف
  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • خمیر دندان
  • صابون
  • عوامل تصفیه آب
  • داروها
  • رنگ‌های غذایی
  • محصولات خودرو
  • کرم‌های ضد آفتاب
  • کاتالیزورها و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دی اکسید تیتانیوم، باعث جلوگیری از کدر شدن رنگ و دوام آن می‌شود. در عین حال کمک می‌کند تا طول عمر رنگ و حفاظت از سطح رنگ را تضمین کند. دی اکسید تیتانیوم می‌تواند به کاهش تدریجی، محو شدن و ترک‌خوردگی کمک کند که می‌تواند در پلاستیک و مواد دیگر در اثر نوردهی رخ دهد. این ماده رنگ‌دانه در برخی از لوازم آرایشی استفاده می‌شود تا به پنهان‌کردن لکه‌ها و روشن‌شدن پوست کمک کند. دی اکسید تیتانیوم برای پوشاندن کاغذ استفاده می‌شود و آن را سفیدتر، روشن‌تر و مات‌تر می‌کند.

کاربرد تیتانیوم دی اکسید در صنعت

دی‌اکسید تیتانیوم خالص یک پودر ریز و سفید است که دارای رنگ‌دانه‌های روشن و سفید رنگ می‌باشد. دی‌اکسید تیتانیوم به مدت یک قرن در طیف وسیعی از محصولات صنعتی و مصرفی از جمله رنگ، روکش، چسب، کاغذ، پلاستیک و لاستیک، جوهر چاپی، پارچه و پارچه روکش‌شده و همچنین سرامیک، کف‌پوش، مواد بام، مواد آرایشی، خمیردندان، صابون، مواد تصفیه آب، داروها، رنگ‌های غذایی، محصولات خودرو، ضد آفتاب و کاتالیزورها استفاده شده است.

دی اکسید تیتانیوم نانومقیاس به عنوان یک ماده پشتیبانی برای کاربردهای کاتالیزور استفاده می‌شود. کاربردهای عمده در صنعت خودرو برای از بین‌بردن گازهای مضر گازهای خروجی مضر و در ایستگاه‌های قدرت برای حذف اکسیدهای نیتروژن وجود دارد.

تیتانیوم دی اکسید در کرم

در حال حاضر، دی اکسید تیتانیوم عمدتاً در کرم‌های ضد آفتاب، فیبر نساجی و یا مواد نگه‌دارنده چوب یافت می‌شوند. برای مدت زمان طولانی، کرم‌های ضد آفتاب با استفاده از میکروپارسیت‌های اکسید تیتانیوم ساخته شده‌اند که محصولات را به صورت قهوه‌ای، چسبنده می‌سازند. کرم‌های ضد آفتابی که حاوی دی اکسید تیتانیم نانومتری شفاف می‌تواند بسیار راحت‌تر استفاده شود. علاوه بر این، اثر محافظتی آن‌ها نسبت به اشعه مضر UV بسیار بهتر است.

خرید تیتانیوم دی اکساید

 

تیتانیوم دی اکسید در ضدآفتاب

نانولوله دی اکسید تیتانیوم در حالی که به عنوان یک جاذب کارآمد نور UV کار می‌کند، در برابر نور مرئی شفاف می‌باشد. از آنجا که اندازه ذرات آن بسیار کوچک است، نانو دی اکسید تیتانیوم نور قابل رویت را منعکس نمی‌کند، اما نور UV را جذب می‌کند و یک سدی شفاف را ایجاد می‌کند که پوست را از اشعه‌های مضر خورشید محافظت می‌کند. طبق گفته بنیاد سرطان پوست، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب حاوی دی اکسید تیتانیوم می‌تواند به جلوگیری از بروز سرطان پوست کمک کند.

تیتانیوم دی اکسید خوراکی

دی اکسید تیتانیوم اغلب برای انتقال مواد سفید کننده به مواد غذایی و لوازم آرایشی مانند خمیر دندان استفاده می‌شود. اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمنی دی اکسید تیتانیوم را به عنوان یک افزودنی رنگ ارزیابی کرده است و مقرراتی را جهت تصویب ماده برای این اهداف صادر کرده است. کدورت در برابر نور مرئی و ماوراء بنفش که توسط دی اکسید تیتانیوم ارائه می‌شود، مواد غذایی، نوشیدنی‌ها، مکمل‌ها و داروها را از تخریب زودرس محافظت می‌کند و باعث افزایش ماندگاری محصول می‌شود.

مضرات دی اکسید تیتانیوم

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ایمنی رنگ‌دانه دی‌اکسید تیتانیوم را به عنوان یک افزودنی رنگ در کاربردهای مواد غذایی، دارویی و آرایشی ارزیابی کرده است. FDA راهنمایی هایی را در مورد استفاده ایمن از رنگ‌دانه دی‌اکسید تیتانیوم به عنوان یک ماده رنگ‌کننده مواد غذایی صادر کرده است، و اظهار داشته است که دی‌اکسید تیتانیوم را با خیال راحت می‌تواند در لوازم آرایشی از جمله مواد آرایشی که برای استفاده در اطراف چشم استفاده می‌شود، استفاده کرد. FDA همچنین ایمنی و اثربخشی کرم‌های ضد آفتاب و مواد تشکیل‌دهنده آن‌ها از جمله نانو دی‌اکسید تیتانیوم را تنظیم می‌کند.

فروش تیتانیوم دی اکساید خوراکی

شرکت پبشگامان شیمی با داشتن 15 سال سابقه در واردات دی اکسید تیتانیوم خوراکی و دی اکسید تیتانیوم صنعتی یکی از بزرگترین واردکنندگان این ماده می باشد. این شرکت آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول تیتانیوم دی اکساید مورد نیاز صنایع غذایی و دارویی را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. تیتانیوم دی اکساید در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دی اکسید تیتانیوم با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بهنام ابولقاسمی
    2021-05-22 16:19

    مزایا و معایب استفاده از تیتانیوم دی اکسید به جای دی استئارات گلیکول در شامپوی صدفی چیست؟

    چه میزان تیتانیوم دی اکسید همان اثر مرواریدی دی استئارات گلیکول ٪ 1 را دارد؟

    شامپو 10: 1 SLES است: CAPB با٪ 0.3 پلی کواترنیوم 10.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست