اسکوالان چیست خواص آن

خرید اسکوالن

شرکت پیشگامان شیمی وارد کننده و تامین کننده روغن اسکوالن و اسکوالان خالص از کشور اسپانیا می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید اسکوالن با ما در ارتباط باشید.

اسکوالان چیست

اسکوالان (Squalane) یکی از مشتقات سبک‌ تر اسکوالن است که برای آکنه و احتقان بهتر است. اسکوالن 10 تا 12 درصد از روغن‌های طبیعی سبوم پوست شما را تشکیل می‌دهد. این یکی از چربی‌های طبیعی است که به حفظ رطوبت پوست و متعادل بودن سطح چربی کمک می‌کند.

اسکوالان یک ماده مرطوب کننده است که در برخی از محصولات مراقبت از پوست مانند کرم ضد پیری، براق کننده لب و ضد آفتاب استفاده می شود. این ماده از اسکوالن، یک ماده روغنی که در افراد، حیوانات و گیاهان یافت می‌شود و در برخی از واکسن‌های COVID-19 نیز وجود دارد، می‌آید.

خرید اسکوالان
خرید اسکوالان

اسکوالان و اسکوالن کاربردهای بسیار مشابهی در فرمولاسیون‌های مراقبت از پوست و مراقبت از بدن دارند. تفاوت اصلی این است که اسکوالان پایدارتر و برای انواع پوست‌های متراکم بهتر است. اسکوالان مانند اسکوالن اکسید نمی‌شود، بنابراین می‌تواند دوام بیشتری داشته باشد و از نظر بافت و احساس کمی سبک‌تر باشد.

اسکوالان و اسکوالن از منابع حیوانی یا گیاهی گرفته می‌شوند. منبع اصلی اسکوالن حیوانی، کبد کوسه است. مسئله اسکوالن حیوانی این است که یافتن ریشه‌های اخلاقی یا پایدار اغلب دشوار است. به طور کلی، اکثر مارک‌های اخلاقی اسکوالن خود را از زیتون، روغن جوانه گندم یا روغن سبوس برنج تهیه می‌کنند. با توجه به اینکه اسکوالان به دلیل فرم هیدروژنه در معرض اکسیداسیون نیست، پایدارتر است و بنابراین در فرمولاسیون‌های مراقبت از پوست ترجیح داده می‌شود.

اسکوالن چیست

اسکوالن از مشتقات اسکوالن است و بسیار سبک تر است (و بنابراین گزینه بهتری برای پوست های مستعد آکنه است). همچنین ماندگاری طولانی تری نسبت به اسکوالن دارد زیرا اکسیده نمی شود، به همین دلیل است که بیشتر در مراقبت از پوست استفاده می شود.

چکار میکند

به نظر می رسد اسکوالن و اسکوالن هر دو کمک می کنند:

  • پوست خود را مرطوب کنید
  • آن را انعطاف پذیرتر یا کشسان تر کنید
  • خطوط ریز و لکه های خشک را کمتر نمایان کنید
  • اگرچه اسکوالن چرب است، اما اگر پوست حساس یا مستعد آکنه دارید، استفاده از محصولات پوستی که شامل آن می شود، بی خطر است. قبل از امتحان ابتدا با متخصص پوست خود صحبت کنید.

دانشمندان گاهی از اسکوالن به عنوان بخشی از ماده ای که به واکسن های خاصی اضافه می شود استفاده می کنند. آنها امیدوارند که دفاع بدن شما را تقویت کند. آنها به این نوع مواد افزوده شده “ادجوانت” می گویند.

تفاوت اسکوالان و اسکوالن

تفاوت اصلی بین اسکوالان و اسکوالن:

اسکوالان اسکوالن
– شکل هیدروژنه اسکوالن است، به این معنی که از پیوند دوگانه اتم‌های هیدروژن اشباع می‌شود – ساخته شده از روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون
– پایدارتر است و ماندگاری بیشتری دارد – پایداری کمتری دارد و در فرمولاسیون دوام زیادی ندارد
– برای انواع پوست‌های متراکم یا چرب بسیار مناسب است زیرا بافت سبکی دارد و منافذ پوست را مسدود نمی‌کند – به کاهش ظاهر خطوط ریز و چین و چروک کمک می‌کند
– ظاهر خطوط ریز و چین و چروک را کاهش می‌دهد – به عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند.

5 خاصیت اسکوالان چیست

  • رادیکال‌های آزاد

یک مقاله مروری که در مجله Molecules منتشر شده است، در مورد فواید اسکوالن و Squalane برای پوست بحث کرده است. به نظر می‌رسد یکی از مزایای اصلی این است که اسکوالن از پوست در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. رادیکال‌های آزاد در طی استرس اکسیداتیو، یک واکنش طبیعی در بدن، تولید می‌شوند. وقتی تعادل رادیکال‌های آزاد به هم بخورد، می‌تواند به سلول‌های شما آسیب برساند. رادیکال‌های آزاد با بسیاری از علائم قابل مشاهده پیری ارتباط دارند.

به نظر می‌رسد اسکوالن و اسکوالان در کاهش آسیب رادیکال‌های آزاد به پوست کمک می‌کنند. در مقاله مولکول‌ها، بحث شد که ترکیبات مشابه مانند بتا کاروتن، کوآنزیم Q10 و ویتامین‌هایی مانند؛ A ،E و K نیز در صورت استفاده موضعی دارای مزایای مشابه هستند.

  • نرم‌کننده

به کاهش ظاهر پوست خشک و پوسته پوسته شده، کمک می‌کند. آن‌ها یک فیلم نازک برای پوست فراهم می‌کنند که از پوست در برابر از دست دادن رطوبت و حفظ سد پوستی سالم محافظت می‌کند. سلامت موانع پوستی به ویژه برای انواع پوست حساس یا پوستی که دچار اختلال در مانع پوستی می‌شود از جمله پوست تحت تأثیر اگزما، درماتیت یا پسوریازیس بسیار مهم است. اسکوالان و اسکوالن هر دو نرم‌کننده هستند.

خرید اسکوالان
فروش اسکوالان

در مورد ترکیبات مراقبت از پوست، آن‌ها به سرعت جذب پوست می‌شوند و می‌توانند به صورت عمیق نفوذ کنند و پوست را با داشتن یک مانع محافظتی کوچک بدون سنگینی محصولات ضخیم‌تر، حفظ کنند.

  • هیدراتاسیون

اسکوالن و اسکوالان به جلوگیری از هدر رفتن آب ترانسپیدرمال یا TEWL کمک می‌کنند. TEWL هنگامی ایجاد می‌شود که رطوبت لایه‌های بالای پوست به هوا از بین برود. این می‌تواند به خشکی منجر شود یا می‌تواند خشکی یا پوکی موجود را تشدید کند. با جلوگیری از این اتلاف آب، اسکوالان و اسکوالن می‌توانند ظاهر خشکی و پوسته پوسته شدن را بهبود بخشند. اسکوالان و اسکوالن هر دو مواد انسداد هستند، به این معنی که به عنوان یک مانع فیزیکی بین پوست و هوا برای جلوگیری از اتلاف آب عمل می‌کنند.

چندین مطالعه انجام شده در سال های اخیر نشان می‌دهد که اسکوالان نه تنها پوست را آبرسانی و نرم می‌کند بلکه ممکن است یک ماده ضد پیری مؤثر نیز باشد. از آنجا که اسکوالان به آرامی روی پوست پخش می‌شود و به شدت نفوذ می‌کند، ممکن است به کاهش ظاهر خطوط ریز و چین و چروک کمک کند.

  • آنتی‌اکسیدان

Squalane مشخص شده است که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی برای پوست است. این امر به دلیل توانایی اسکوالن به عنوان یک عامل مهار کننده اکسیژن پیشنهاد شده است. این بدان معناست که اسکوالن برخی از تأثیرات استرس اکسیداتیو بر روی پوست را خنثی می کند. استرس اکسیداتیو اغلب هنگامی رخ می‌دهد که پوست در معرض نور خورشید و سایر اشکال استرس محیطی قرار گیرد.

آنتی‌اکسیدان‌ها با محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش و رادیکال‌های آزاد، که به سلول‌های پوست آسیب می‌رسانند و به کلاژن طبیعی پوست آسیب می‌رسانند، می‌توانند به مبارزه با پیری کمک کنند. ویژگی‌های اسکوالن به عنوان یک آنتی‌اکسیدان بالقوه فواید دوم دارد زیرا ممکن است به کاهش تحریک کمک کند.

  • تعادل روغن

سبوم یا روغن‌های طبیعی که پوست شما تولید می‌کند، به محافظت از خشکی پوست کمک می‌کند. هنگامی که پوست از طریق عوامل محیطی، پاک‌کننده خشن، تغییر یا عدم تعادل در هورمون‌ها خشک است، پوست می‌تواند بیش از حد سبوم تولید کند تا خشکی را جبران کند. این جبران می‌تواند پوست را متراکم کرده و باعث احساس چربی در آن شود. یکی از راه‌حل‌های بالقوه برای این استفاده از روغن‌هایی است که از روغن طبیعی سبوم پوست تقلید می‌کنند، مانند روغن جوجوبا، اسکوالن و اسکوالان. اسکوالن 13٪ از سبوم طبیعی پوست را تشکیل می‌دهد.

چه کسی باید از اسکوالان استفاده کند

اسکوالن و اسکوالان هر دو می توانند ظاهر خشکی را کاهش دهند، از کاهش رطوبت جلوگیری کنند و به کاهش برخی از علائم قابل مشاهده پیری کمک کنند. اما به دلیل تفاوت اندک بین این دو ماده، اسکوالن برای پوست‌های خشک یا پیر شده کمی بهتر است. از آنجایی که Squalane سبک‌تر است، برای انواع پوست‌های متراکم یا مستعد آکنه بهتر است.

فواید پوستی اسکوالان

پوست هیدراته پوست سالم است. بنابراین، هنگامی که به صورت موضعی استفاده می شود، اسکوالان فواید فوق العاده ای دارد.افزایش هیدراتاسیون می تواند به پوست شما کمک کند که شاداب تر و سالم تر به نظر برسد. آنتی اکسیدان های موجود در این روغن ها و کرم ها همچنین با آسیب های پوستی و رادیکال های آزاد مبارزه می کنند که هر دو می توانند روند پیری را تسریع کنند. بر اساس تحقیقات منبع معتبر، اسکوالان همچنین یک سم زدا است.

استفاده منظم همچنین می تواند تولید کلاژن را افزایش داده و در نتیجه پوست سفت تر شود. روغن را طبق دستورالعمل روی بسته محصول به صورت موضعی بمالید.

فواید اسکوالان برای مو

Squalane فقط برای صورت و بدن نیست. همچنین می توانید روغن را به موهای خود بمالید.مرطوب کردن موها می تواند به افزایش درخشندگی و جلوگیری از شکستگی کمک کند. موها روغن های طبیعی خاص خود را دارند. با این حال، آب و هوا، سن، رژیم غذایی، و آسیب گرما می تواند قفل ها را خشک کند.

Squalane می تواند تارهای شما را دوباره پر کند و موهای شما را از آسیب بیشتر محافظت کند.چند قطره روغن اسکوالان را در کف دست خود بریزید و قبل از آبکشی زیر دوش موهای خود را ماساژ دهید تا رطوبت آن افزایش یابد.

فروش اسکوالان
خرید اسکوالان

اسکوالان برای آکنه یا پوست چرب

اگر پوست مستعد آکنه یا چرب دارید، استفاده از محصولات مراقبت از پوست نامناسب می تواند باعث ایجاد جوش یا بدتر شدن لک شود. با این حال، اسکوالن برای انواع پوست بی خطر است.اگر روغن های دیگر برای پوست شما خیلی سنگین یا چرب هستند، جایگزینی عالی است. علیرغم اینکه روغنی است، سبک و غیر کومدوژن است، به این معنی که منافذ شما را مسدود نمی کند.

این به منافذ نفوذ می کند و پوست را در سطح سلولی بهبود می بخشد، اما روی پوست احساس سنگینی نمی کند.بر اساس تحقیقات منبع معتبر، اسکوالان دارای خواص ضد التهابی است که می تواند قرمزی و تورم را کاهش دهد.در حالی که اسکوالان منافذ شما را مسدود نمی کند، روغن های طبیعی پوست، سلول های مرده پوست و باکتری ها می توانند.

بنابراین قبل از استفاده از اسکوالان روی صورت خود، از یک پاک کننده ملایم برای تمیز کردن منافذ پوست خود استفاده کنید. همچنین یک یا دو بار در هفته لایه برداری کنید تا سلول های مرده پوست از بین برود.اسکوالان همچنین دارای خواص ضد التهابی است، بنابراین می تواند انواع مشکلات التهابی پوست را تسکین دهد. این شامل:

  • آکنه التهابی
  • اگزما
  • پسوریازیس
  • درماتیت
  • آکنه روزاسه

خشکی پوست از علائم این بیماری های پوستی است. با این حال، هیدراته نگه داشتن پوست می تواند سطح رطوبت شما را افزایش داده، شعله ور شدن پوست و لکه های خشک را کاهش دهد.

خطرات استفاده از اسکوالان برای مراقبت از پوست

با هر محصول مراقبت از پوست، خطر تحریک یا واکنش آلرژیک وجود دارد – حتی زمانی که یک محصول ایمن تشخیص داده شود.اگر برای اولین بار است که از اسکوالان استفاده می کنید، در ناحیه وسیعی از بدن خود استفاده نکنید. روغن را روی قسمتی از پوست مانند بازوی داخلی خود آزمایش کنید تا مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید. علائم واکنش آلرژیک عبارتند از:

  • خارش
  • سرخی
  • ورم

مراقب محیط زیست باشید. از اسکوالان مشتق شده از گیاهان و نه کوسه استفاده کنید.همچنین مراقب تأثیرات زیست محیطی اسکوالان باشید. اسکوالن را می توان از کبد کوسه ها برداشت کرد که سازگار با محیط زیست یا پایدار نیست.هنگام خرید اسکوالن، به طور خاص به دنبال روغن هایی باشید که 100 درصد از گیاهان مشتق شده اند. برخی از خطوط مراقبت از پوست از اسکوالان گیاهان استفاده می کنند، نه کوسه ها. روغن به دست آمده از گیاهان بدون ظلم و پایداری است.

خلاصه

از آنجایی که بدن شما کمتر و کمتر اسکوالن تولید می کند، خشکی پوست و موهای خشک می تواند به یک اتفاق طبیعی تبدیل شود. با این حال، مواد طبیعی مراقبت از پوست که از سبوم طبیعی بدن شما تقلید می کنند، می توانند هیدراتاسیون و سطح رطوبت شما را افزایش دهند.این می تواند به ظاهری سالم تر پوست و مو منجر شود و به بهبود انواع بیماری های پوستی، از آکنه گرفته تا اگزما کمک کند.

در چه مواردی استفاده می شود

سازندگان محصولات از اسکوالن از حیوانات یا گیاهان خاص در موارد زیر استفاده می کنند:

  • غذاهای سالم
  • روغن ماشینی با عیار بالا
  • داروهای OTC
  • مکمل های غذایی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اسکوالان، از جمله اینکه چگونه می تواند علائم پیری در پوست شما را کاهش دهد و از شکستگی و شکافتن انتهای موهای شما جلوگیری کند، بخوانید. همچنین توضیح خواهیم داد که از کجا می آید و چگونه ساخته شده است.

نحوه ساخت

دانشمندان اسکوالن را با افزودن هیدروژن به اسکوالن جامدتر تبدیل می کنند. این فرآیندی به نام هیدروژناسیون است.

تولید

اسکوالان مورد استفاده در لوازم آرایشی، داروها و مکمل ها اغلب از کوسه ها می آید. این به این دلیل است که کوسه ها – به ویژه آنهایی که در آبهای عمیق زندگی می کنند – مقدار زیادی اسکوالن در روغن کبد خود دارند.

در افراد، اسکوالن یک بلوک ساختمانی کلیدی از برخی هورمون ها و سایر مواد است. جریان خون شما آن را در سراسر بدن شما حمل می کند. بخش زیادی از آن به پوست شما می رود. به نظر می رسد نوزادان تازه متولد شده بیشترین اسکوالن را دارند. کبد شما بعد از 30 سالگی شروع به تولید کمتر آن می کند.

اسکوالن به طور طبیعی در غذاهایی مانند تخم مرغ و روغن های گیاهی ظاهر می شود.بدن شما یک سیستم داخلی برای مرطوب کردن پوست شما دارد، اما همیشه به اندازه کافی آبرسانی نمی کند، به خصوص با افزایش سن. به همین دلیل است که بسیاری از افراد به مرطوب کننده های خارجی روی می آورند.یکی از مرطوب کننده ها که ارزش توجه دارد اسکوالان است.

این روغن های طبیعی پوست شما را تقلید می کند و آن را به یک نرم کننده عالی تبدیل می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان طبیعی است و دارای خواص ضد توموری است و از پوست شما در برابر عوامل سرطان زا محافظت می کند.

اوج تولید این مرطوب‌کننده طبیعی در سال‌های نوجوانی اتفاق می‌افتد و تولید آن در دهه 20 یا 30 سالگی کاهش می‌یابد. در نتیجه پوست شما خشک تر و زبرتر می شود.اسکوالن تنها در انسان طبیعی نیست. این مرطوب کننده به طور طبیعی در زیتون، سبوس برنج و نیشکر وجود دارد. همچنین از جگر کوسه پیدا و برداشت شده است.اسکوالن باید هیدروژنه شود تا در محصولات مراقبت از پوست قرار گیرد.

اسکوالن حیوانی و گیاهی آنقدر ناپایدار است که در محصولات مراقبت از پوست استفاده نمی شود. هنگامی که در معرض اکسیژن قرار می گیرد، می تواند فاسد شده.قبل از اینکه بتوان از آن در محصولات مراقبت از پوست استفاده کرد، اسکوالن باید به اسکوالان (با علامت a) هیدروژنه شود، که شکل پایدار مولکول است.هیدروژناسیون فرآیند تبدیل اسکوالن از یک روغن غیراشباع به یک روغن اشباع (اسکوالان) است. هیدروژناسیون روغن را دوستدار پوست می کند و به افزایش ماندگاری آن کمک می کند.

آیا اسکوالان گیاهی است

اسکوالن و اسکوالان معمولاً از گیاهان مانند روغن زیتون، جوانه گندم یا روغن سبوس برنج گرفته می‌شوند. با این حال، می‌توان آن را از روغن جگر کوسه نیز تهیه کرد. این امر خصوصاً در اشکال مکمل‌های غذایی اسکوالن معمول است. اگر قصد انتخاب گیاه‌خواران را دارید حتماً منبع اسکوالان یا اسکوالن موجود در محصول خود را تأیید کنید.

خرید اسکوالان
فروش اسکوالان

این نگرانی زیست محیطی وجود دارد كه منابع اسكوالان حیوانی حیوانات خاص کوسه را تهدید می‌كنند. اگر می‌خواهید بدون آسیب رساندن به اکوسیستم اقیانوس یا آسیب رساندن به حیوانات از مزایای ادعایی این ماده استفاده کنید، یک گزینه پیش رو دارید. برچسب‌های محصولات را بخوانید تا ببینید آیا اسکوالان از گیاهان مانند زیتون گرفته شده است یا از کوسه‌های اسیر شده برداشت شده است.

آیا اسکوالان امن است

هیئت مدیره بررسی مواد آرایشی و بهداشتی با افزایش حادثه استفاده در محصولات مراقبت از پوست و محصولات آرایشی، اطلاعات ایمنی موجود برای اسکوالان و اسکوالین را بررسی کرد. در هر سه بررسی، پنل خبره مواد ایمنی را برای مصارف مشخص شده آن‌ها در مراقبت از پوست و مواد آرایشی تعیین کرد.

منابعthedermreview

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست