فروش سدیمPCA

خرید سدیم PCA

شرکت پیشگامان شیمی با بهره گیری از سال‌ها تجربه در واردات و خرید و فروش مواد اولیه شیمیایی و بخصوص تامین مواد اولیه آرایشی بهداشتی آماده ارائه خدمات به شما مشتریان عزیز می‌باشد. این شرکت سدیم pca را از کشور بلژیک و چین در بشکه های 250 کیلوگرمی گرید آرایشی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید سدیم pca با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

جهت استعلام

قیمت سدیم PCA

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

سدیم PCA چیست؟

سدیم پی سی ای (Sodium Pyrrolidone Carboxylic Acid) یکی از مواد طبیعی موجود در پوست انسان است و ۱۲ درصد از عوامل طبیعی مرطوب کننده پوست را تشکیل می‌دهد. Sodium PCA ماده‌ای بی‌رنگ و بی‌بو است که در آب حل می‌شود و دارای فواید بسیاری برای حفظ و ارتقای سلامت پوست است، به همین دلیل در بسیاری محصولات آرایشی و بهداشتی برتر به کار می‌رود.

کاربرد سدیم PCA برای پوست و مو

سدیم‌PCA یکی از بهترین عوامل رطوبت‌رسان و هومکتانت شناخته شده است. این ماده به فرم نمک است به همین دلیل در آب محلول است و خاصیت هومکتانت یا به دام انداختن آب در پوست را دارد. عملکرد اصلی سدیم PCA نگه داشتن رطوبت داخل سلول‌های پوست است. سدیم‌PCA با ایجاد یک لایه روی قسمت فوقانی پوست باعث باقی ماندن آب در اپیدرم و هیدراته شدن پوست می‌شود. این ماده قابلیت جذب آب بسیار زیادی دارد و چند برابر وزن خود آب جذب می‌کند.

سدیم‌PCA در محصولات مراقبت از مو نیز کاربرد دارد. این ماده با افزایش ضخامت، انعطاف‌پذیری، کشسانی (مقاومت در برابر شکنندگی و حالت‌پذیری) و درخشندگی موها موجب تقویت ظاهر آن‌ها می‌شود و موهای آسیب دیده بر اثر عوامل فیزیکی یا شیمیایی را نیز بهبود می‌بخشد. به این ترتیب، شما با استفاده از محصولات مو حاوی این ماده می‌توانید حس بهتری نسبت به موهایتان داشته باشید.

قیمت سدیم PCA

سدیم PCA، نمک سدیم اسید پیرو گلوتامیک و یک اسید آمینه غیر معمول است که به طور طبیعی در بسیاری از پروتئین‌ها یافت می‌شود.

غلظت: 50٪ (در آب حل می‌شود).

عاری از GMO، بدون گلوتن.

مایع شفاف و زرد رنگ روشن

محلول در آب با pH 6.8-7.4.

سدیم PCA یک جزء طبیعی در پوست انسان و بخشی از “عوامل مرطوب‌کننده طبیعی” (NMF) است. که یک اپیدرم سالم را حفظ می‌کند. سدیم PCA بسیار ریزگرد است و رطوبت هوا را به خود جلب می‌کند. این ماده احساس مرطوب بودن را به مو و پوست منتقل می‌کند. PCA سدیم که روی پوست اعمال می‌شود به میزان محدودی جذب می‌شود.

خرید سدیم PCA

شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، محصول مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند. این محصول در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال می‌شود. قیمت‌های عرضه شده توسط این شرکت همواره پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بهروز اشرف

    سلام خسته نباشید
    من در حال تلاش برای تولید شامپو بدن بدن برای درمان اگزما و خشکی پوست هستم اما این فرمول باعث خشک شدن پوست و احساس سفتی در قسمت خاصی می شود (قسمت اگزما). آیا می توانید به من کمک کنید تا بفهمم چه اشکالی در فرمول بندی من دارد. این فرمول من است:

    پارافین 1٪
    روغن آفتابگردان 1٪
    1٪ روغن نارگیل
    1٪ روغن بابونه
    روغن زیتون 2٪
    0.2٪ توکوفرول
    12٪ پلی سوربات 20
    8٪ گلیسیرین
    23.3٪ آب مقطر
    0.1٪ ادتا
    1٪ سدیم pca
    کوکو گلوکوزید 6٪
    سدیم لوروئیل سارکوزینات 6٪
    کوپلیمر 7٪ اکریلات
    کوکامیدوپروپیل بتائین 20٪
    اسید سیتریک 1٪
    0.4٪ نگهدارنده

    پاسخ
    • دکتر الهام استخری

      درود بر شما فرمول نویس عزیز
      خوشحال میشم بتونیم بهتون کمک کنیم.
      12٪ پلی سوربات 20 مشکل اصلی شماست و همچنین 6٪ کوکو-گلوکوزید دارید. شما بیش از حد مجاز سورفاکتانت غیر یونی استفاده کردید. سورفکتانت غیر یونی در صورت استفاده روی پوست ، به خوبی کار نمی کند ، اما در سیستم شستشو ، در استخراج لیپیدها از لایه دوم پوست بسیار خوب است. در فرمولاسیون خود ، شما از پلی سوربات به عنوان امولسیفایر روغن استفاده می کنید ، اما مقدار آن به اندازه ای است که لیپیدهای آن را از پوست خارج می کند و پوست را خشک می کند. اگر می خواهید به محلول شستشوی بدن روغن اضافه کنید ، مقدار آن را به میزان تقریبی 0.1٪ اضافه کنید و در این صورت نیازی به پلی سوربات زیاد نخواهید داشت. سورفاکتانت های غیر یونیک مانند شمشیر دو لبه هستند ، که واقعاً با پروتئین های پوست مهربان هستند ، اما لیپیدها را از لایه دوم استخراج می کنند.
      موفق باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست