فروش HEC

خرید هیدروکسی اتیل سلولز HEC

شرکت پیشگامان شیمی به عنوان یکی از برترین واردکنندگان محصولات سلولزی با چندین دهه تجربه، هیدروکسی اتیل سلولز یا همان HEC را با بالاترین درجه کیفی برای صنایع مختلف وارد می‌کند. در ادامه به بررسی این ماده می‌پردازیم:

جهت استعلام قیمت هیدروکسی اتیل سلولز

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

قیمت هیدروکسی اتیل سلولز

به انگلیسی hydroxyethyl cellulose hec
شناسه محصول 9004-62-0
ویسکوزیته 4000 تا 100.000
شکل ظاهری پودر سفید
گرید دارویی، غذایی، آرایشی، صنعتی
بسته‌بندی کیسه 25 کیلویی
کشور تولیدکننده چین، آلمان
خلوص ⭐ 99%
قیمت ⭐ استعلام تلفنی ☎️
حلالیت محلول در آب
کاربرد
  • ضخیم کننده عالی
  • شبه پلاستیسیته منحصر به فرد: ویسکوزیته بالا برگشت پذیر در حالت سکون و نازک شدن در زیر برش
  • تحمل به نمک، پایداری و مقاومت در غلظت بالای نمک
  • عامل تشکیل فیلم، عملکرد کلوئیدی محافظ
  • حفظ آب، حفظ محتوای آب در فرمولاسیون

HEC یا هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟

هیدروکسی اتیل سلولز یک عنصر رایج در ترکیبات مراقبت از پوست است. این ماده به عنوان یک اتصال‌دهنده، تثبیت‌کننده امولسیون، فیلم و عامل افزایش‌دهنده چسبندگی عمل می‌کند. هیدروکسی اتیل سلولز با سطح جامد از طریق پیوند هیدروژن به ضخامت و مدت زمان تشکیل یک فیلم نگهدارنده آب ضخیم‌ تر می‌شود.

همچنین به عنوان یک حامل مواد دارویی یا میکروسفور عمل می‌کند تا دیگر مولکول‌های دارو را جذب کند و یک پراکندگی ژل چسبناک ایجاد می‌کند که می‌تواند نفوذ مواد مخدر را در غشای بیولوژیکی ایجاد کند. هیدروکسی اتیل سلولز ماده ای است که در محصولات مراقبت از پوست، لوازم آرایشی و شامپو از جمله لوسیون، ریمل، ماسک و سرم استفاده می شود. این ماده ای صاف و ژل مانند است که به راحتی در آب حل می شود. این پودر سفید و بی بو دارای سطوح pH است که بسته به غلظت آن از 6.0 تا 8.5 متغیر است.

این ترکیب از سلولز مشتق شده است و یک پلیمر طبیعی است که تقریباً در تمام گیاهان و مواد گیاهی رایج است. سلولز توسط آزمایشگاه پردازش می شود تا ترکیب شیمیایی آن را تغییر دهد و در نتیجه ژلی شفاف به نام هیدروکسی اتیل سلولز تولید می شود. به صورت تجاری با ترکیب هیدروکسید سدیم سلولز و اکسید پروپیلن تولید می شود.

هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)
خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

ویژگی‌های هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) یک اتر سلولز غیر یونی است که از طریق یک سری فرآیندهای شیمیایی ساخته شده است، سلولزهای پلیمری طبیعی به عنوان مواد اولیه به صورت پودرها یا گرانول‌های سفید، بدون بو، مزه و غیر‌سمی است. می‌تواند در آب حل شود و یک محلول چسبناک شفاف ایجاد کند.

دارای ویژگی ضخیم شدن، چسبندگی، پراکندگی، امولسیون، تشکیل فیلم، سوسپانسیون، جذب، فعالیت سطح، تحمل نمک، احتباس آب، تأمین کلوئیدهای محافظ و سایر خواص است. هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) می‌تواند در مصالح ساختمانی، صنایع رنگ، صنایع پتروشیمی، رزین مصنوعی، صنایع سرامیک، داروسازی، مواد غذایی، نساجی، کشاورزی، مواد آرایشی، تنباکو، جوهر، تولید کاغذ و سایر صنایع استفاده شود.

HEC (هیدروکسی اتیل سلولز) با تسکین التهاب یا سوزش و خشکی چشم به عنوان یک ماده آرام بخش عمل می کند. به عنوان یکی از مواد اصلی و عامل افزایش دهنده ویسکوزیته برای طولانی کردن زمان تماس قرنیه و افزایش سطح دارو داخل چشمی عمل می کند. هیدروکسی اتیل سلولز به راحتی در آب سرد و آب گرم حل می شود. محلول های آبی HEC پایدار هستند و در دمای بالا یا پایین ژل نمی شوند. HEC یک اتر سلولزی غیریونی است که از نظر شیمیایی و فیزیکی در محدوده وسیعی از pH پایدار می‌ماند.

هیدروکسی اتیل سلولز عملکرد عالی به عنوان چسبنده، عامل نگهدارنده آب، عامل تعلیق و پخش کننده و به عنوان یک کلوئید محافظ نشان می دهد. HEC را می توان برای دوره‌های لگاریتم بدون تخریب قابل توجهی ذخیره کرد و در محلول‌های آبی ویسکوزیته آن ثابت می ماند.

خصوصیات مهم هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز می‌تواند به عنوان یک ماده فعال سطح غیر یونی استفاده شود. علاوه بر ضخیم شدن، تعلیق، چسبندگی، امولسیون، تشکیل لایه، پراکندگی، نگهداری آب و ایجاد خواص محافظ کلوئیدی دارای ویژگی‌های زیر است.

  1. هیدروکسی اتیل سلولز در آب سرد یا گرم محلول است، در اثر حرارت و جوش رسوب نمی‌کند و آن را قادر می‌سازد تا دارای طیف گسترده‌ای از خصوصیات حلالیت و ویسکوزیته و همچنین ژلاسیون غیر گرمایی باشد.
  2. این ترکیب یونی نیست و می‌تواند با طیف وسیعی از دیگر پلیمرهای محلول در آب، سورفکتانت‌ها و نمک‌ها، یک غلیظ‌کننده خوب کلوئیدی برای محلول حاوی غلظت بالای الکترولیت‌ها داشته باشد.
  3. ظرفیت نگهداری آب آن دو برابر متیل سلولز است و خاصیت تنظیم جریان آن بهتر است.
  4. محصول از نظر ویسکوزیته پایدار بوده و از ایجاد کپک جلوگیری می‌کند. این ترکیب، رنگ را قادر می‌سازد تا جلوه‌های خوب باز شدن قوطی و ترازبندی بهتر در ساخت را داشته باشد.

خواص فیزیکی و شیمیایی HEC

هیدروکسی اتیل سلولز هم در آب سرد و هم در آب گرم قابل حل است، اما در شرایط عادی در بیشتر حلال‌های آلی حل نمی‌شود. وقتی مقدار pH در محدوده 12-12 باشد، تغییر ویسکوزیته اندک است، اما اگر از این محدوده فراتر رود، ویسکوزیته کاهش می‌یابد.

هیدروکسی اتیل سلولز تصفیه شده سطحی می‌تواند در آب سرد و بدون جمع شدن پراکنده شود، اما سرعت انحلال آهسته‌تر است و به طور کلی به حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارد. با گرما یا تنظیم مقدار pH به 8-10، می‌توان آن را به سرعت حل کرد.

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز به عنوان یک پلیمر که خاصیت ضخیم کنندگی دارد در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاصیت ضخیم کنندگی آن موجب شده است تا در صنایع آرایشی و بهداشتی کاربردهای فراوانی داشته باشد. علاوه بر ویژگی ضخیم کنندگی، هیدروکسی اتیل سلولز به دلیل خاصیت اتصال، تشکیل فیلم، تثبیت کننده امولسیون و کنترل کننده ویسکوزیته نقشی اساسی در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کرده است. اگر چه اصلی‌ترین کاربرد این ماده در صنایع آرایشی و بهداشتی است، اما هیدروکسی اتیل سلولز در صنایعی مانند صنعت نساجی، صنعت کاشی و سرامیک، صنعت کاغذسازی و مقوا و همچنی در تولید فرش و موکت، تولید تخته‌های چند لایه و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به تفصیل درباره برخی از کاربردهای این ماده در صنایع مختلف اشاره خواهیم کرد.

کاربـرد HEC در صنعت و پزشکی

این ماده به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از محصولات تمیز کننده خانگی، روان‌کننده‌ها و لوازم آرایشی کاربرد دارد. هیدروکسی اتیل سلولز برای چاه‌های نفت استفاده می‌شود. این ماده در صنایع شیمیایی روزانه مانند موارد زیر کاربرد دارد:

  • خمیر دندان
  • صابون
  • لوسیون
  • آرایشی و پماد

HEC به عنوان یک ضخیم‌کننده، عامل پراکنده، اتصال‌دهنده و تثبیت‌کننده عمل می‌کند تا تراکم، روان‌کاری و ظاهر محصولات جیوه افزایش یابد. HEC به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از محصولات تمیز کننده خانگی، روان‌کننده‌ها و لوازم آرایشی کاربرد دارد، همچنین این دارو اغلب به عنوان عنصر در داروهای دارویی چشم‌پزشکی مانند محلول اشک مصنوعی و عامل مکمل در فرمولاسیون داروهای موضعی به منظور تسهیل تحویل دارو با ماهیت هیدروفوبی استفاده می‌شود.

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز
کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز

برای کاهش سوزش سطحی در تجویز موضعی چشم، مانند محلول های اشک مصنوعی کاربرد دارد. هیدروکسی اتیل سلولز همچنین در فرمولاسیون های موضعی برای کمک به انتشار موثرتر دارو در غشاها یافت می‌شود.

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز در محصولات آرایشی و بهداشتی و خمیر دندان

در خمیردندان، پودر دندان، صابون، لوسیون، کرم، امولسیون و سایر زمینه‌های محصولات شیمیایی خانگی، هیدروکسی اتیل سلولز می‌تواند به عنوان یک ماده غلیظ‌کننده، پخش‌کننده، چسب و تثبیت‌کننده عمل کند و باعث افزایش محصولات در چگالی، روانکاری و ظاهر شود.

نمونه‌هایی از کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز در صنایع آرایشی و بهداشتی

  1. از هیدروکسی اتیل سلولز می توان در خمیر دندان استفاده کرد، به طوری که خمیر دندان از ثبات فیزیکی و شیمیایی خوبی برخوردار می‌شود.
  2. افزودن هیدروکسی اتیل سلولز به اجزای کربنات کلسیم، بنزوات سدیم، گلیسیرین، طعم‌دهنده و آب می‌تواند خمیر دندان را با قوام پایدار فرموله کند. پودر خشک حاصل از بین بردن رطوبت محلول آبی هیدروکسی اتیل سلولز، سدیم فلوراید، اسید فسفریک و… به راحتی در آب حل می‌شود تا به ارگانوژل تبدیل شده و پودر دندان را فرموله کند.
  3. وقتی گرد و غبار توتون بر روی لایه نازک سلولز هیدرولیز شده حاوی هیدروکسی اتیل سلولز پاشیده می‌شود، سیگارهای رول شده همه عطر و طعم مطبوعی پیدا می‌کنند.

کاربرد HEC در داروها و مواد غذایی

هیدروکسی اتیل سلولز دارای خاصیت چسبندگی و تشکیل فیلم است و در محلول دارای عملکرد ضخیم شدن، امولسیون و پراکندگی است. این ماده می تواند به عنوان چسب، ماده اولیه، ماده غلیظ‌کننده، ماده تعلیق و تثبیت‌کننده داروها استفاده شود. این نقش محصور سازی ریز ذرات در داروها را دارد و باعث ترشح مداوم دارو می‌شود.

هیدروکسی اتیل سلولز با ویسکوزیته پایین به عنوان کمکی در فرمولاسیون آفت کش‌ها عمل می‌کند، می‌تواند مواد سمی جامد را به طور مؤثر در اسپری پایه آب معلق کند، به چسباندن داروهای سمی به سطح برگ کمک می‌کند، رانش را کاهش می‌دهد و باعث افزایش اثر گذاری می‌شود. خاصیت تشکیل‌دهنده فیلم آن می‌تواند برای تصفیه سطحی بذرهایی مانند گندم مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند باعث ایجاد پوشش و جلوگیری از آفات شود.

مثال‌های کاربرد آن در داروها و مواد غذایی به شرح زیر است:

  1. هیدروکسی اتیل سلولز و سدیم آسکوربات در حلال آلی پراکنده می‌شوند و با خشک کردن با اسپری، آسکوربات سدیم کپسوله شده در ذرات می‌تواند مستقیماً به صورت قرص فشرده شود.
  2. هیدروکسی اتیل سلولز و پلیمر اسید استایرن مالئیک را می‌توان در حلال آلی حل کرد، می‌توان فیلم را هنگام پاشیدن بر روی قرص‌ها، به راحتی حل کرد.
  3. در تزریق عضلانی ویتامین B12، افزودن هیدروکسی اتیل سلولز یا متیل سلولز به افزایش اثر B12 کمک می‌کند.
  4. در حشره کش‌های مایع یا روغنی، افزودن هیدروکسی اتیل سلولز باعث می‌شود که سمیت باقیمانده به حشرات مفید مانند زنبورها آسیب نرساند.
  5. در بستنی، نوشیدنی های شیر منجمد، هیدروکسی اتیل سلولز می‌تواند به عنوان یک تثبیت‌کننده برای افزایش عمر ذخیره سازی و بهبود خاصیت سرریز اضافه شود.
  6. هیدروکسی اتیل سلولز می‌تواند به عنوان تثبیت‌کننده کف آبجو استفاده شود.

کاربرد HEC در صنایع شیمیایی

  • باتری خشک و باتری ذخیره‌سازی

خاصیت تشکیل فیلم هیدروکسی اتیل سلولز معمولاً در ساخت باتری خشک و باتری ذخیره‌سازی در صنعت و اکتشافات فضایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • صنعت کاغذ سازی

 هیدروکسی اتیل سلولز همچنین می‌تواند در صنعت کاغذ سازی مورد استفاده قرار گیرد و باعث بهبود خواص پایداری و استحکام شود.

  • لوله‌های فلورسنت

هیدروکسی اتیل سلولز همچنین می‌تواند در لوله های فلورسنت به عنوان یک ماده تثبیت‌کننده و پخش کننده رنگدانه فلورسنت استفاده شود.

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز در رنگ‌های پایه آب

مواد افزودنی رنگ در مقادیر بسیار کمی استفاده می‌شود، اما می‌تواند به طور قابل توجهی باعث بهبود خواص رنگ شود، بنابراین به یک قسمت ضروری از رنگ تبدیل شده است. هیدروکسی اتیل سلولز در رنگ‌های پایه آب غلیظ‌کننده یک افزودنی رئولوژیکی است.

این ماده نه تنها می‌تواند باعث ضخیم شدن رنگ و جلوگیری از افتادگی در ساخت و ساز شود، بلکه می‌تواند به رنگ ویژگی‌های مکانیکی عالی و پایداری ذخیره سازی را بدهد. برای رنگ پایه آب با گرانروی کم، هیدروکسی اتیل سلولز یک کلاس بسیار مهم از مواد افزودنی است.

از مواد غلیظ‌کننده اتر سلولز در سنین مختلف استفاده می‌شود و دارای انواع مختلفی مانند متیل سلولز (MC)، کربوکسی متیل سلولز (CMC)، هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) است. آنها زمانی جریان اصلی غلیظ‌کننده‌ها بودند که بیشترین استفاده از آن‌ها هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) است.

انتخاب مواد غلیظ‌کننده در رنگ‌های پایه آب

در پوشش ماستیک، باید هیدروکسی اتیل سلولز با ویسکوزیته بالا و تیکسوتروپی بزرگتر انتخاب شود، در حالی که در رنگ‌های ساده لاتکس با غلظت حجم رنگدانه بالا (PVC)، ترکیب ویسکوزیته کم و ویسکوزیته بالا هیدروکسی اتیل سلولز یا غلیظ‌کننده امولسیون اکریلیک انتخاب شود، استفاده ترکیبی از غلیظ‌کننده اثرات بهتری نسبت به استفاده تنهایی دارد.

هیدروکسی اتیل سلولز
هیدروکسی اتیل سلولز در رنگ

سرعت انحلال

HEC در دو نوع موجود است: نوع معمولی و نوع حلالیت بهبود یافته. نوع معمولی سرعت انحلال بالایی دارد و می توان آن را با هم زدن به آب اضافه کرد تا محلول آبی به سرعت آماده شود. نوع حلالیت بهبود یافته دارای سرعت انحلال کمتر و پراکندگی بهتر در آب با عملیات سطحی است. از جمع شدن پودر در حین آماده سازی محلول آبی جلوگیری می کند. “F” در انتهای نام تجاری و درجه CF مربوط به نوع بهبود حلالیت است.

نحوه استفاده صحیح از هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز یک پودر گرانول سفید و جریان آزاد است که از سلولز قلیایی و اکسید اتیلن (یا اتیلن کلرهیدرین) به وسیله اوتریفیکاسیون تهیه می‌شود و به اترهای سلولزی محلول غیر یونی تعلق دارد، هر دو محلول در آب گرم و سرد. هیدروکسی اتیل سلولز به دلیل ضخیم شدن خوب، تعلیق، پراکندگی، امولسیون، تشکیل لایه، محافظت از آب و ایجاد خواص محافظتی کلوئیدی، به طور گسترده‌ای در بهره‌برداری از روغن، پوشش، ساختمان، دارو، مواد غذایی، پارچه، تولید کاغذ، پلیمریزاسیون و سایر زمینه ها مورد استفاده قرار گرفته است. روش (Ⅰ):

  1. آب خالص را در سطل بریزید. آب باید کاملاً هم زده شود و HEC باید به تدریج به آب اضافه شود تا از تشکیل توده در آب جلوگیری شود.
  2. در ابتدا به آرامی هم بزنید، هیدروکسی اتیل سلولز را به طور مساوی در محلول پراکنده کنید. افزودن HEC باید قبل از شروع افزایش ویسکوزیته محلول کامل شود. هم زدن باید ادامه یابد تا HEC اضافه شده به طور کامل حل شود.
  3. هیدروکسی اتیل سلولز قبل از اضافه شدن به آب با یک الکل سازگار با آب خیس می‌شود. هم بزنید تا تمام دانه‌های HEC کاملا خیس شوند.
  4. مواد افزودنی مانند رنگدانه، پخش‌کننده و غیره اضافه کنید. HEC با پودر دیگری مخلوط می شود که یا با آن غیر قابل اختلاط است یا حلالیت کمی در آب دارد.
  5. هم زدن را ادامه دهید تا تمام HEC و مواد افزودنی کاملاً حل شوند (ویسکوزیته محلول به طور واضح افزایش می یابد)، سپس سایر مواد را اضافه کنید. نوع حلالیت بهبود یافته (درجه هایی که به درجه های F و CF ختم می شوند) پس از اضافه شدن در آب پراکنده می‌شوند و سپس به تدریج شروع به حل شدن می کنند، در نتیجه از تشکیل توده های پودر جلوگیری می کنند و تهیه محلول های آبی را آسان می‌کنند.

مکانیسم عمل

این ماده با سطح جامد از طریق پیوند هیدروژنی برهمکنش می کند تا ضخیم شود و زمان تشکیل یک فیلم نگهدارنده آب را طولانی کند. هیدروکسی اتیل سلولز به عنوان یک حامل دارو یا میکروسفر برای به دام انداختن سایر مولکول های دارو و تشکیل یک پراکندگی ژل مانند چسبناک عمل می‌کند و انتشار دارو در غشاهای بیولوژیکی را امکان پذیر می‌کند.

فروش HEC

خرید HEC در کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی گرید 100.000، 40000 و 4000 صنعتی و دارویی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، محصول HEC مورد نیاز صنایع آرایشی را با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

خرید HEC
واردکننده هیدروکسی اتیل سلولز hec

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست