خرید بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول در بسیاری از صنایع به عنوان یک حلال استفاده می‌ شود و در پاک کننده های رنگ، تینر ها و پاک کننده‌ های خانگی یافت می‌ شود. بوتیل گلیکول که در درجه اول در صنایع رنگ، جوهر و پوشش‌ ها استفاده می‌ شود، یک حلال می‌ باشد که قادر به بهبود جریان و افزایش زمان خشک شدن است. در ادامه به بررسی دقیق بوتیل گلیکول و کاربرد های آن در صنایع مختلف می‌ پردازیم. برای آشنایی بیشتر با بوتیل گلیکول و خرید بوتیل گلیکول تا انتهای این محتوا ما را همراهی کنید.

نام انگلیسی Butyl glycol
فرمول بوتیل گلیکول C6H14O2
چگالی

900 kg/m³

خلوص  حداقل 99%
جرم مولی

118.176 g·mol−1

ظاهر مایع بی رنگ
نقطه جوش

171 °C (340 °F; 444 K)

نقطه ذوب

−77 °C (−107 °F; 196 K)

دمای اشتعال

62 °C

 چگالی در 20 ºC

900kg/m3

انحلال پذیری در آب قابل امتزاج (و در اکثر حلال‌ های آلی)

بوتیل گلیکول چیست

بوتیل گلیکول (Butyl Glycol) همچنین به عنوان BG،2-بوتوکسی اتانول، مونو بوتیل گلیکول اتر و اتیلن گلیکول مونو بوتیل اتر شناخته شده است. مایع روشن و بی‌ رنگ و با ویژگی به‌ خصوص ملایم است. با آب و حلال‌ های معمولی سازگار است و دارای فرمول C6H14O2 می‌ باشد. به عنوان یک حلال نسبتاً غیر فرار و ارزان قیمت، به دلیل خواص آن به عنوان سورفکتانت در بسیاری از مواد تشکیل دهنده محصولات خانگی و صنعتی استفاده می شود. این محصول بیش از نیم‌ قرن به صورت تجاری تولید شده‌ است که بیشتر در صنایع رنگ استفاده می‌ شود.

یک گلیکول اتر است که می‌ تواند به عنوان یک حلال معمولی استفاده شود. گلیکول اتر ها که از دهه 1930 مورد استفاده قرار گرفتند، می‌ توانند مواد محلول در آب و آب گریز را حل کنند. گلیکول اتر ها از دو جزء الکل و اتر تشکیل شده‌ اند. با توجه به ماهیت الکل، مولکول‌ های این کلاس را می‌ توان به دو گروه سری E و سری P تقسیم کرد که به ترتیب با اتیلن و پروپیلن مطابقت دارند. گلیکول اتر ها به دلیل خواصی مانند حلالیت، اشتعال پذیری و فراریت استفاده می‌ شوند.

بوتیلن گلیکول یک الکل آلی یا دیول است که از ذرت مقطر، نفت و نیشکر به دست می آید. این یک مایع بی رنگ، چسبناک و محلول در آب است که بسیاری از تولید کنندگان آن را به محصولات مراقبت از پوست اضافه می کنند.

از نظر شیمیایی، بوتیلن گلیکول به ساختاری با چهار اتم کربن با دو گروه الکل اشاره دارد. برخی از تولیدکنندگان نیز از این ماده به عنوان جایگزین یا جایگزین پروپیلن گلیکول، یکی دیگر از ترکیبات رایج مراقبت از پوست، استفاده می کنند.

قیمت بوتیل گلیکول صنعتی
قیمت بوتیل گلیکول صنعتی

بوتیل گلیکول یک مایع روغنی شفاف و بی رنگ با نقطه جوش بالا، فراریت کم و بوی ملایم میوه است. مانند سایر گلیکول اتر ها، دارای ماهیت دو عملکردی است و حاوی هر دو گروه اتر و الکل در یک مولکول است. این کاملاً با آب و طیف گسترده ای از حلال های آلی قابل اختلاط است. این امتزاج عالی آن را به یک حلال و عامل جفت کننده همه کاره تبدیل می کند که ویژگی های عملکرد عالی را در طیف گسترده ای از کاربرد ها ارائه می دهد.

همانند دیگر گلیکول‌ ها، دارای خصوصیات دو گانه است که حاوی اتر و گروه الکل در یک مولکول است. بوتیل گلیکول به دلیل ساختاری که دارد دارای ماهیت دو عملکردی است، به این معنی که واکنش‌ های معمولی یک الکل شامل استری شدن، اتریفیکاسیون، اکسیداسیون و تشکیل استات‌ ها و الکلات‌ ها، و همچنین واکنش‌ های اتر ها، شامل تشکیل پراکسید در حضور اکسیژن اتمسفر را نشان می‌ دهد.

بوتیلن گلیکول یک ماده همه کاره موجود در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است. این ماده به عنوان یک حلال برای مواد عمل می کند و ثبات، بافت و جذب آنها را افزایش می دهد. تولید کنندگان بوتیلن گلیکول را به طیف وسیعی از محصولات مراقبت از پوست، مو و زیبایی اضافه می کنند.

آنها اغلب از آن به جای ترکیب مشابهی به نام پروپیلن گلیکول استفاده می کنند، زیرا ممکن است کمتر برای پوست تحریک شود. برخی از افراد در مورد ایمنی بوتیلن گلیکول نگرانی دارند. با این حال، بسیاری از سازمان ها آن را ایمن می دانند.

تولید بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول به طور کلی با دو فرآیند به دست می آید. ابتدا، اتریفیکاسیون بوتانول و اتیلن اکسید با واکنش اتوکسیلاسیون بوتانول و اکسید اتیلن در حضور کاتالیزور یا اتریفیکاسیون بوتانول با ۲-کلرواتانول در آزمایشگاه با باز کردن حلقه ۲-پروپیل-۱،۳-دی اکسلان با بوتیل گلیکول تری کلرید بور.

معادله شیمیایی این واکنش در زیر آمده است:

C2H4O + C4H9OH → C4H9OC2H4OH

در تولید آن با واکنش اتیلن اکسید و نرمال بوتانول (n-butanol)، اگر نسبت اتیلن اکسید به نرمال بوتانول بیشتر از یک باشد، دی‌ اتیلن گلیکول و متیل‌ اتیلن‌ گلیکول تولید می‌ شود. تولید جهانی بوتیل گلیکول بین 300-500 هزار تن در سال تخمین‌ زده می‌ شود.

کاربرد بوتیل گلیکول

این ماده کاملاً با آب و طیف گسترده‌ ای از حلال‌ های آلی مخلوط می‌ شود. این خاصیت ترکیب‌ پذیری عالی آن را به یک عامل حلال و عامل چند منظوره تبدیل می‌ کند که ویژگی‌ های عملکرد عالی را در طیف گسترده‌ ای از برنامه‌ های کاربردی ارائه می‌ دهد. این ترکیب دارای کاربرد های زیادی است، عمدتاً به عنوان حلال، هم در صنایع تجاری و هم در صنعت استفاده می‌ شود.

خرید عمده بوتیل گلیکول

خرید عمده بوتیل گلیکول

کاربردهای صنعتی بوتیل گلیکول

استفاده از بوتیل گلیکول تحت سلطه صنعت رنگ است که تقریباً 75٪ از کل BG تولید شده را مصرف می‌ کند. این به این دلیل است که یک حلال با فراریت کم است و بنابراین می‌ تواند زمان خشک شدن پوشش‌ ها را افزایش دهد و جریان آن‌ ها را بهبود بخشد.

کاربرد های دیگر شامل استفاده به عنوان حلال در جوهر های چاپ به دلیل نقطه جوش بالا، رنگ های نساجی و به عنوان جزئی از سیالات هیدرولیک است. همچنین جزء روغن های حفاری و برش است و جزء اصلی Corexit 9527 است که یک محصول پخش کننده نشت نفت است.

همچنین یک واسطه شیمیایی است و به همین ترتیب، یک ماده اولیه در تولید بوتیل گلیکول استات است که به خودی خود یک حلال عالی است. همچنین یک ماده اولیه در تولید نرم کننده ها با واکنش انیدرید فتالیک است. بوتیل گلیکول در صنایع زیر مورد استفاده قرار می‌ گیرد:

  • صنعت نفت و حفاری
  • محصولات پاک کننده
  • صنعت رنگ
  • اطفای حریق
  • عکاسی
  • صنعت آرایشی و بهداشتی
  • صنایع شیمیایی کشاورزی
  • ساخت و ساز و صنعت ساختمان

کاربردهای تجاری بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول به طور منظم در اکثر خانواده ها استفاده می شود زیرا جزء بسیاری از محصولات تمیز کننده خانه است. این قدرت تمیز کنندگی عالی را برای محصولات تمیز کننده خانگی فراهم می‌ کند و همچنین بوی خاصی را که ما با آن‌ ها مرتبط می‌ کنیم را ارائه می‌ دهد. همچنین در برخی از پاک کننده‌ های سطوح صنعتی و تجاری نیز همین نقش را ایفا می‌ کند.

بسیاری از محصولات دیگر حاوی بوتیل گلیکول از جمله لاک اسپری، لاک، پاک کننده لاک، رنگ، صابون مایع، چربی زدا، محافظ چرم، پاک کننده تخته سفید، خمیر چاپ، لعاب، لوازم آرایشی و علف کش ها هستند. همچنین این ماده به دلیل داشتن توانایی تمیز کردن در بسیاری از موم‌ ها، رزین‌ ها، رنگ‌ های نساجی و حتی محصولات تمیز کننده، یک ماده معمول در این محصولات است است. همچنین در:

  • حشره‌ کش‌ ها
  • علف‌ کش‌ ها
  • آفت‌ کش‌ ها کشاورزی
  • محصولات آرایشی

فرموله‌ شده و جزئی از مایعات هیدرولیک و برش و حفاری نفت است.

کاربردهای عمومی

گلیکول اترها با حلالیت عالی، پایداری شیمیایی و سازگاری با آب و تعدادی حلال آلی مشخص می شوند. عملکرد دوگانه ارائه شده در گلیکول اترها به دلیل ویژگی های حلال منحصر به فرد آنها است. آن ها هستند:

• حلال های با بوی ملایم برای بسیاری از رزین ها، روغن ها، موم ها، چربی ها و مواد رنگی

• عوامل جفت کننده برای بسیاری از سیستم های آب/آلی

• قابل امتزاج با طیف وسیعی از حلال های آلی قطبی و غیر قطبی

• قابل اختلاط با آب به تمام نسبت

کاربردهای نهایی

این حلالیت قوی منجر به انتخاب گلیکول اترهای خاص برای طیف گسترده ای از مصارف نهایی می شود:

• حلال های رنگ در صنایع نساجی، چرم و چاپ

• حلال های گریس و خاک در نظافت صنعتی و فرمولاسیون های تخصصی

• حلال های حشره کش ها و علف کش ها برای کاربردهای کشاورزی

• حلال های جفت کننده برای پاک کننده های سطوح سخت و سایر سیستم های صابون-هیدروکربنی

• حلال ها و حلال ها برای لاک معمولی، لعاب و لکه برای سیستم های پوشش صنعتی

• حلال‌ ها برای سیستم‌ های پوشش‌ دهی صنعتی با آب

• بازدارنده یخ سیستم سوخت (FSII)

• عوامل انجماد و ذوب در سیستم های آبی

• حلال های واکنش شیمیایی

موارد استفاده و مزایای بوتیل گلیکول

پوست را آبرسانی می کند

بوتیل گلیکول خاصیت مرطوب کنندگی دارد. مرطوب کننده ها آب را اغلب از لایه های عمیق تر پوست به لایه های بالایی جذب و متصل می کنند. آنها به حفظ رطوبت و رطوبت پوست کمک می کنند.

نرم کننده و مرطوب کننده است

علاوه بر جذب رطوبت به پوست، بوتیلن گلیکول نیز یک نرم کننده است. سطح پوست را می پوشاند و سدی ایجاد می کند که از هدر رفتن آب جلوگیری می کند. همچنین پوست و مو را حالت داده و نرم می کند.

بافت را حفظ می کند

نقش اصلی بوتیلن گلیکول در اکثر محصولات مراقبت از پوست این است که به عنوان یک حلال عمل کند. حلال‌ ها به معلق ماندن مواد در فرمول‌ ها کمک می‌ کنند و از جمع شدن یا شن‌ دار شدن آن‌ ها جلوگیری می‌ کنند.

ویسکوزیته را کاهش می دهد

بوتیلن گلیکول به کاهش ویسکوزیته محصول کمک می کند و از چسبیدن سایر مواد به یکدیگر جلوگیری می کند. این مهم برای حفظ قوام یکنواخت محصولات است تا فرد بتواند بدون زحمت و به طور یکنواخت آنها را روی بدن خود اعمال کند.

محصولات را تثبیت می کند

بوتیلن گلیکول همچنین به عنوان یک تثبیت کننده عمل می کند و از از دست دادن طعم و عطر مواد فعال و ترکیبات فرار جلوگیری می کند. علاوه بر این، از کریستالی شدن و خشک شدن محصولات جلوگیری می کند.

به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند

بوتیلن گلیکول دارای خواص ضد میکروبی است که به افزایش اثر بخشی نگهدارنده ها در فرمولاسیون کمک می کند. همچنین به محافظت در برابر فساد ناشی از آلودگی توسط میکروارگانیسم ها کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2021 نشان داد که افزودن بوتیلن گلیکول به کیتوزان، که نوعی فیبر است، خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. همچنین دریافت که این ترکیب دارای اثر نگهدارنده قوی در لوازم آرایشی است. علاوه بر این، طبق یک مطالعه در سال 2018، غلظت 25 درصد بوتیلن گلیکول در برابر همه سویه‌ های میکروبی که تحت آزمایش قرار گرفتند، مؤثر بود.

علائم آکنه را درمان می کند

بر اساس یک مطالعه قدیمی تر، بوتیلن گلیکول ماده ای است که تولید کنندگان معمولاً از منبع معتبر در مرطوب کننده های ضد آکنه استفاده می کنند. در حالی که بوتیلن گلیکول هیچ اثر مستقیمی در برابر آکنه ندارد، خواص ضد میکروبی و مرطوب کنندگی آن ممکن است به درمان علائم مرتبط در پوست مستعد آکنه کمک کند.

بوتیلن گلیکول در مقابل پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول و بوتیلن گلیکول شباهت های زیادی دارند. هر دو مایعات بی رنگی هستند که از نفت بدست می آیند و به عنوان حلال استفاده می شوند و هر دو نقش مشابهی در فرمولاسیون مراقبت از پوست دارند. مانند بوتیلن گلیکول، پروپیلن گلیکول به طور کلی برای استفاده به عنوان یک ماده در محصولات مراقبت از پوست و یک افزودنی غذایی بی خطر در نظر گرفته می شود.

همچنین، تولید کنندگان از هر دو به عنوان ضد یخ استفاده می کنند. در حالی که این درست است، هر دو در مقایسه با یک ماده مشابه و در عین حال سمی دیگر به نام اتیلن گلیکول سمیت کمی دارند. این ترکیب در ضد یخ رایج است و می تواند باعث مسمومیت با منبع مطمئن شود.

تولید کنندگان از پروپیلن گلیکول بیشتر از بوتیلن گلیکول استفاده می کنند. آنها ممکن است از پروپیلن گلیکول به عنوان تثبیت کننده دارو، افزودنی مواد غذایی، بافت دهنده یا ضد یخ استفاده کنند. پروپیلن گلیکول ممکن است بیشتر از بوتیلن گلیکول برای پوست تحریک شود. اولین آلرژن سال 2018 توسط انجمن درماتیت تماسی آمریکا لقب گرفت. بسیاری از شرکت ها به بوتیلن گلیکول روی آورده اند.

خطرات بوتیل گلیکول

بوتیل گلیکول در صورت تماس با چشم، پوست، گلو می‌ تواند مضر باشد و باعث تحریک جدی شود. بلعیدن و تماس با پوست می‌ تواند باعث سردرد، حالت تهوع و سرگیجه شود. استفاده از تجهیزات PPE برای جلوگیری از احتمال محتویات پوستی، بلع و استنشاق توصیه می‌ شود. در صورت تماس با چشم، باید فوراً شسته شود، از آب صابون برای تمیز کردن پوست استفاده شود و هر لباسی که در تماس است نیز باید برداشته و جایگزین شود. در هر شرایطی باید حمایت پزشکی دریافت کرد، به خصوص اگر ماده شیمیایی بلعیده شود.

فروش عمده بوتیل گلیکول

فروش عمده بوتیل گلیکول

ایمنی بوتیل گلیکول

تمامی کسانی که با این ماده شیمیایی برخورد دارند در حین کار حتماً بایستی از لباس کار، دستکش مخصوص و ابزار محافظت‌ کننده چشم و صورت استفاده کنند. بخاطر اینکه بخارات این ترکیب شیمیایی سبب تحریک شدن اندام تنفسی می‌ گردد پس توصیه می‌ شود افرادی که در انبار نگهداری این ماده شیمیایی کار می‌ کنند حتماً بایستی از ماسک استفاده کنند. از هر گونه بلع، نوشیدن و سیگار کشیدن همزمان با کار بوتیل گلایکول جداً خودداری گردد.

انبار نگهداری بوتیل گلیکول حتما بایستی به سیستم اطفا حریق و آتش‌ نشانی مجهز باشد. درام‌ های نگهداری این ماده باید در انبارهای رو بسته، خنک (دما از 38 درجه) و با فاصله از دیگر مواد شیمیایی مثل اسید ها نگهداری شوند. اگر رطوبت به بشکه نگهداری این ماده نفوذ کند، با بوتیل گلیکول واکنش می‌ دهد و پروکسید می‌ شود، به همین دلیل خارج کردن محصول از محفظه بایستی با سرعت و دقت انجام شود.

اگر نشتی یا ریزش رخ داده است، باید فوراً آن را جدا کرد (تا 50 متر در زاویه 360) و منبع را حذف کرد (فقط در صورت امکان، بدون خطر). تجهیزات حفاظت شخصی باید پوشیده شود، به ویژه یک ماسک تنفسی برای فیلتر کردن گازهای منتشر شده از نشت. نشتی باید توسط یک ماده غیر قابل احتراق مانند خاک پوشانده شود و سپس در ظروف قابل آب بندی جمع آوری شود.

باقی مانده را با آب بشویید. اگر یک نشتی جزئی باشد، می‌ توان از یک رویکرد رایج‌ تر از جمله استفاده از حوله آشپزخانه استفاده کرد. سپس باید سوزانده شود. بعد از آن، منطقه باید تهویه شود تا اطمینان حاصل شود که تمام بخارات و گازها از بین می‌ روند.

حمل و نقل بوتیل گلیکول

در فولاد کربنی، ظروف فولاد ضد زنگ و یا تفلون ذخیره و حمل می‌ شود و می‌ تواند به صورت فله یا درام منتقل شود. این ماده دارای وزن مخصوص 0.9 و نقطه اشتعال 60 درجه سانتی‌ گراد است و در گروه مواد مضر طبقه‌ بندی شده است اما برای هر نوع حمل و نقل خطرناک نیست.

فروش بوتیل گلیکول

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را در بشکه‌های 200 کیلوگرمی از کشور‌ های هند و کره جنوبی و آفریقا با درصد خلوص 99% وارد می‌ کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر، شامل آنالیز بوتیل گلیکول، و برگه‌ های داده ایمنی و استعلام قیمت بوتیل گلیکول با کارشناسان ما در واحد فروش تماس بگیرید. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ های مشتریان عزیز، محصول بوتیل گلیکول مورد نیاز را با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ و نقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

منبع https://www.solventis.net/products/glycolethers/butyl-glycol/

برچسب:

روال ثبت سفارش محصولات شیمیایی

با سلام و احترام ، روال ثبت سفارش مواد اولیه شیمیایی در شرکت پیشگامان شیمی به شرح زیر است. لطفا ابتدا با شماره تماس های زیر تماس گرفته ، بعد از مشاوره های لازم و پرسش و پاسخ های مورد نیاز جهت رفع ابهامات میتوان پیش فاکتور مورد نظر را صادر و روال پرداخت را طی کرد. در اخر هم با بارگیری و تحویل به مشتریان عزیز این پروسه به اتمام میرسد.

۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

۰۹۱۹۵۳۸۰۵۷۲

درخواست مشاوره مواد شیمیایی
درخواست مشاوره مواد شیمیایی

معرفی محصولات و خدمات پیشگامان

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست