مواد اولیه دارویی و پزشکیمواد اولیه شیمیایی

آکریلات کوپلیمر

سفارش محصول تماس با کارشناس

خرید آکریلات کوپلیمر

آکریلات کوپلیمر یک اصطلاح کلی برای کوپلیمرهای دو یا چند مونومر متشکل از اسید اکریلیک، اسید متاکریلیک یا یکی از استرهای ساده آن‌ها است.

آکریلات چیست؟ 

آکریلات‌ها عوامل شیمیایی متشکل از بلوک‌های سازنده اسید اکریلیک و اسید متاکریلیک هستند که در محصولات ناخن مصنوعی یافت می‌شوند.

آکریلات‌ها عامل تعلیق غیر سورفاکتانت هستند که توانایی ضد استاتیکی، تشکیل فیلم و اتصال دارند. آن‌ها اغلب به عنوان چسب ناخن و مژه مصنوعی و برای کمک به قالب ناخن مصنوعی به صفحه ناخن طبیعی استفاده می‌شوند.

آکریلات‌ها در چه محصولاتی قرار دارند؟  

آکریلات‌ها به طور گسترده در محصولات ناخن مصنوعی از جمله ناخن ساز، لاک‌های تقویت‌کننده ناخن و چسب‌های ناخن و مژه یافت می‌شوند. آن‌ها همچنین در فیکساتورهای مو استفاده می‌شوند.

چگونه تشخیص دهیم که محصولی دارای آکریلات است؟ 

آکریلات‌ها ممکن است با نام های مختلف بر روی برچسب مواد تشکیل‌دهنده ذکر شده باشند از جمله: اسید اکریلیک اتیل استر، اتیل پروپنوات، EA ؛ اتیل متاکریلات، اتیل استر، متاکریلیک اسید، اتیل استر، اتیل ۲-متیل-۲-پروپنوات، EMA. متیل متآکریلات؛ اتیل متآکریلات؛ مونومر متآکریلات، متیل استر اسید متاکریلیک، متیل-۲-متیل-۲-پروپنوات، MMA. کوپلیمر اکریلیک / آکریلات، کوپلیمر اکریلیک / آکریلات.

خرید آکریلات کوپلیمر
خرید آکریلات کوپلیمر

خطرات مرتبط با آکریلات‌ها

آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان و همچنین آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA) آکریلات را به عنوان ماده سرطان‌زای انسانی طبقه‌بندی کرده‌اند.

قرار گرفتن در معرض آکریلات‌ها با واکنش‌های پوستی، چشم و گلو  و همچنین عواقب جدی‌تر سلامتی مانند:

  • سرطان
  • مسائل مربوط به توسعه
  • آسیب عصبی
  • آسیب سلولی
  • سمیت تولید مثل
  • سمیت سیستم اندام

آکریلات کوپلیمر چیست؟

نام INCI: کوپلیمر اکتیل آکریل آمید آکریلات

کوپلیمرها، پلیمرهایی هستند که از دو یا چند مونومر مختلف ساخته شده‌اند و پلیمرهای عرضی، کوپلیمرهایی هستند که به طور متقاطع به هم متصل شده‌اند (به عنوان مثال، زنجیره های پلیمری جداگانه توسط مولکول‌های پل به یکدیگر متصل می‌شوند (عوامل پیوند عرضی).

آکریلات کوپلیمر با پلیمریزاسیون اکتیل اکریل آمید و یک یا چند مونومر متاکریلیک اسید / اکریلیک اسید سنتز می‌شود.

ساختار

خرید آکریلات کوپلیمر
خرید آکریلات کوپلیمر

آکریلات کوپلیمرها، که در آن R هیدروژن یا متیل است.R’ هیدروژن، متیل، اتیل، پروپیل، بوتیل یا یک کاتیون نمک (به عنوان مثال سدیم) است. و X یک یا چند بقایای هم مونومر است.

خرید آکریلات کوپلیمر
فروش آکریلات کوپلیمر

سایر پلی آکریلات‌ها که R هیدروژن یا متیل است. و R’ آلکوکسیل یا پلی آلکوکسیل است.

مزایای آکریلات کوپلیمرها

این ماده به عنوان یک ماده تشکیل دهنده فیلم استفاده می‌شود که باعث خشک شدن و تشکیل یک فیلم روی سطحی مانند پوست یا مو می‌شود.برای مو می‌توان از آن در ژل‌ها به عنوان نگهدارنده سبک و حالت مو استفاده کرد.

چسبی که می‌تواند به برخی از مواد کمک کند به سطحی متصل شوند، به عنوان مثال در ناخن‌های کشیده شده برای ساختن یا طولانی شدن ناخن به آن اضافه می‌شود. به عنوان یک عامل تعلیق، رابط بین ذرات جامد و محیط مایع را اصلاح می‌کند و از ترسیب آن‌ها جلوگیری می‌کند. نمونه این ترکیبات شامل صمغ‌ها و پلیمرها است.

به دلیل ترکیبات آن، به عنوان نرم‌کننده عمل می‌کند، رطوبت پوست یا مو را قفل می‌کند.

کاربرد آکریلات کوپلیمر در محصولات آرایشی و بهداشتی

در محصولات آرایشی و بهداشتی، کوپلیمر سدیم آکریلات ها به عنوان ماده اتصال‌دهنده، ماده اولیه و به عنوان یک عامل افزایش ویسکوزیته استفاده می‌شود. عملکردها عبارتند از: چسب‌ها، سازنده / چسب ناخن مصنوعی، مواد اولیه، ثابت‌کننده مو، ماده معلق و ضد استاتیک.

آکریلات‌ها خانواده‌ای از پلیمرها هستند که نوعی پلیمر وینیل هستند. مواد شیمیایی مصنوعی مورد استفاده در ساخت پلاستیک، فرمولاسیون رنگ و سایر محصولات. آکریلات کوپلیمر اصطلاحی عمومی برای کوپلیمرهای دو یا چند مونومر متشکل از اسید اکریلیک، اسید متاکریلیک یا یکی از استرهای ساده آن‌ها است. نگرانی اصلی برای سمیت آلودگی است.

خرید آکریلات کوپلیمر
فروش آکریلات کوپلیمر

فواید:

  • پلیمر تشکیل‌دهنده فیلم بسیار عالی که مقاومت در برابر آب را به کرم‌ها، ضد آفتاب و ریمل اضافه می‌کند
  • بسته به فرمول، خاصیت محافظت در برابر آب و ضخیم شدن را ایجاد می‌کند
  • به دلیل مقاومت در برابر رطوبت ذاتی می‌توان از آن در ضد آفتاب‌های ضد آب و انواع کرم‌ها و لوسیون‌های محافظتی استفاده کرد.

عملکرد کوپلیمر آکریلات در محصولات آرایشی

کوپلیمر آکریلات قادر به جذب ترشحات پوست است، در نتیجه درخشش پوست را کاهش می‌دهد و سطح پوست را برای استفاده در آرایش بهبود می‌بخشد.

آکریلات کوپلیمرها همچنین به یک ترکیب آرایشی حس خوشایندی می‌بخشد و به کاهش احساس چربی محصول کمک می‌کند. این ماده در انواع مختلف فرمولاسیون‌های آرایشی شامل پاک‌کننده‌های پوست، درمان‌های کنترل روغن، آرایش و پودرهای شل و فشرده گنجانده شده است.

آکریلات کوپلیمرها هنگامی که همراه با انواع مختلفی از مواد از جمله گلیسیرین، سیکلومتیکون، ویتامین آ پالمیتات و روغن‌های گیاهی استفاده می‌شود، از طریق نوعی فعالیت آزادسازی زمان، در دسترس بودن این مواد را برای پوست طولانی می‌کند.

همچنین باعث خنثی‌سازی برخی از خواص منفی در صورت استفاده بر روی پوست می‌شود و یا باعث تقویت بیشتر خواص مثبت می‌شود. به عنوان مثال، آکریلات کوپلیمرها چسبندگی و چربی گلیسیرین را کاهش می‌دهد در حالی که در دسترس بودن آن در شبکه بینابینی پوست طولانی می‌شود. آکریلات کوپلیمرها در صورت وجود با رتینیل پالمیتات، ثبات فرمولاسیون را بهبود می‌بخشد و زمان تماس با پوست را افزایش می‌دهد.

سدیم آکریلات کوپلیمر

در محصولات آرایشی، سدیم آکریلات کوپلیمر به عنوان چسب، مواد اولیه و به عنوان یک عامل افزایش ویسکوزیته استفاده می‌شود. عملکردها عبارتند از: چسب‌ها، سازنده / چسب ناخن مصنوعی، مواد اولیه، ثابت‌کننده مو، ماده معلق و ضد استاتیک.

خرید آکریلات کوپلیمر
خرید آکریلات کوپلیمر

چرا Safe Cosmetics Australia [SCA] این ماده شیمیایی را سمی می‌داند؟

مهمترین دلیل عدم حمایت SCA از استفاده از این ماده شیمیایی نگرانی‌های مربوط به آلودگی به مواد شیمیایی تولید کننده آکریلات سدیم است.آکریلات‌ها از اسید اکریلیک و اسید متاکریلیک تولید می‌شوند، هر دو ماده شیمیایی نگرانی‌های مربوط به آلودگی را برای سلامتی و ایمنی ایجاد می‌کنند. اسید اکریلیک به شدت تحریک‌کننده و خورنده پوست و مجاری تنفسی است.

اتحادیه اروپا اسید اکریلیک را در صورت استفاده در محصولات مورد استفاده روی پوست، اطراف دهان و لب‌ها و محصولاتی که ممکن است در هوا (از طریق هوا) استفاده شوند، به عنوان سمی یا مضر طبقه‌بندی می‌کند. تماس چشمی می‌تواند منجر به آسیب دیدگی شدید و غیر قابل برگشت شود. قرار گرفتن در معرض کم اثرات سلامتی را به حداقل می‌رساند یا هیچ اثر ندارد، در حالی که قرار گرفتن در معرض زیاد می‌تواند منجر به ادم ریوی شود.

این محتوا رو هم بخون...
ریوانول (اتاکریدین لاکتات)

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید