خرید روغن ذرت

روغن ذرت یکی از انواع روغن‌های خوراکی است که نام آن را بیشتر از دیگر روغن‌ها شنیده‌اید. اما این روغن دارای خواص مفیدی برای بخش‌های مختلف از بدن است که شاید نمی‌دانید. در واقع می‌توان گفت روغن ذرت خالص خواص بسیاری دارد که کمتر کسی از آن اطلاع دارد. تا انتهای این محتوا با ما همراه بمانید، چرا که در ادامه قصد داریم شما را با ناگفته ترین‌های این روغن از جمله خواص و کاربرد روغن ذرت در صنایع مختلف و …. آشنا کنیم.

برای استعلام قیمت و خرید روغن ذرت

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

معادل انگلیسی Corn Oil
حالت فیزیکی در 25°C / 1 Atm مایع
رنگ زرد
بو مشخصه ذرت
چگالی 0.916-0.921  در 25°C
نقطه انجماد در −18  تا  −10 °C  جامد
دمای جوش 230 to 238° C
فشار بخار 3.18 x 10-11
ویسکوزیته η = 70 mPa·s  در  20°C
دمای اشتعال 254°C

روغن ذرت چیست؟

روغن ذرت از دانه گیاه ذرت، یکی از محصولات زراعی که به طور گسترده کشت می شود و دنیای وابسته است، به دست می آید. با توجه به این در دسترس بودن، یکی از ارزان ترین روغن های گیاهی و در نتیجه یکی از محبوب ترین ها است. ذرت در مقایسه با سایر دانه‌های روغنی عملکرد نسبتاً کمی دارد، با حدود 3-5٪ روغن قابل بازیافت در دانه ذرت وجود دارد.

روغن ذرت چگونه تولید می شود؟

روغن ذرت، روغن خوراکی که از دانه ذرت بدست می‌آید، به دلیل طعم ملایم و رنگ روشن آن بسیار ارزشمند است. این روغن تقریباً نیمی از جوانه (جنین) دانه ذرت را تشکیل می‌دهد که در طی عملیات آسیاب کردن از بقیه دانه جدا می‌شود تا کنجاله، خوراک دام ، غذاهای صبحانه یا سایر مواد جامد خوراکی تولید شود. جوانه ذرت در یک کوره خشک می‌شود، بعد از آن روغن از طریق فرایند پرس هیدرولیک یا پیچ استخراج می‌شود.

با شستن کیک فشرده شده با استفاده از یک حلال، معمولاً هگزان، تصفیه می‌شود و روغن محلول با تبخیر حلال بازیابی می‌شود. کیک روغنی که پس از استخراج با حلال باقی می‌ماند آسیاب می‌شود و به عنوان علوفه حیوانی به نام خوراک هومینی استفاده می‌شود.

خواص روغن ذرت 

این روغن یکی از متداول‌ترین روغن‌هایی است که در آشپزخانه‌های خانگی استفاده می‌شود. اما کمتر کسی از مواد تشکیل دهنده آن با خبر است. در ادامه به تعدادی از این مواد اشاره می‌کنیم:

مواد مغذی (۱۰۰g) مقدار
انرژی 900
انرژی [kJ] 3766
چربی کل (fat) [g] 100
کولین، کل [mg] 0.2
ویتامین E (آلفا توکوفرول) [mg] 14.3
ویتامین K (فیلوکینون) [µg] 1.9
اسیدهای چرب، کل اشباع [g] 12.95
اسیدهای چرب، کل تک غیراشباع [g] 27.58

با این حال ذرت خالص خواص بسیار بیشتری دارد. بسیاری از این خواص در روند استخراج روغن از بین می‌رود. با این حال مهم‌ترین ویتامین این محصول که همان ویتامین E است، در روغن آن نیز به وفور یافت می‌شود. ویتامین E نوعی ماده طبیعی است که در چربی محلول است. این ویتامین شگفت انگیز خواص بسیاری دارد که بخش عظیمی از خواص روغن ذرت بخاطر آن است.

انواع روغن ذرت

روغن ذرت دارای گریدهای زیادی از قبیل غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی می باشد. در حالی که روغن ذرت دارای نقطه دود بسیار بالایی است و آن را برای پخت و پز ایده آل می‌کند، همچنین بسیاری از ترکیبات مفید را از روغن حذف می‌کند، در این صورت فواید کمی برای سلامتی خواهد داشت. با این حال، حتی نسخه تصفیه نشده این روغن، چربی و کالری بسیار بالایی دارد و نسبت به بسیاری از روغن های گیاهی دیگر، مانند روغن زیتون یا بادام، از سلامت کمتری برخوردار است.

اگر می خواهید از فواید روغن ذرت بهره مند شوید، به دنبال انواع پرس سرد باشید که دارای برچسب ارگانیک یا تصفیه نشده هستند. اینها نقطه دود پایین‌تری دارند، اما همچنین دارای چربی‌های تک غیراشباع و غیراشباع چندگانه هستند که فواید سلامتی مختلفی را از روغن ذرت ارائه می‌کنند.

فواید روغن ذرت برای بدن

مردم به دلیل طعم و مزه نیمه خنثی و قیمت آن در مقایسه با سایر روغن های گیاهی، عمدتاً از روغن ذرت به عنوان روغن پخت و پز استفاده می کنند. با این حال، برخی افراد از روغن ذرت ارگانیک در کاربردهای دارویی یا موضعی و حتی به عنوان روغن ماساژ استفاده می کنند.

روغن ذرت و آنتی اکسیدان‌ها

آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که مشکلاتی که رادیکال‌های آزاد ایجاد می‌کنند را از بین می‌برد. این رادیکال‌ها می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های ارثی را نیز افزایش دهند. البته در صورتی که با آن‌ها مبارزه صورت نگیرد. این روغن حاوی اسیدهای چرب بسیاری نیز می‌باشد. یکی از اصلی‌ترین اسیدهای چربی که می‌توان در روغن ذرت یافت، اسید لینولئیک است. این چربی را می‌توان در دسته چربی‌های غیر اشباع دسته بندی کرد. البته در واقع نوعی امگا ۶ هست. نسبت امگا ۶ به امگا ۳ در این محصول چهار به یک است.

از این رو می‌توان گفت ترکیبی مناسب از امگا ۳ و ۶ در این محصول دیده می‌شود. اما رژیم غذایی که امروز در پیش گرفته‌‌ایم این مورد را بر نمی‌تابد. چرا که در رژیم غذایی امروز حاوی مقادیر بیش از اندازه امگا ۶ است.

فروش عمده روغن ذرت

 

روغن ذرت برای دیابت

فیتواسترول یکی از ترکیباتی است که در جنبندگان مختلف یافت می‌شود. ساختار این ترکیبات هنوز ابهامات زیادی برای دانشمندان دارند. اما با این حال شباهت بسیاری به کلسترول در انسان دارد. یکی از مهم‌ترین خواصی که این ماده دارد، ضد التهاب بودن آن است. فیتواسترول یکی از موادی است که در روغن ذرت به طور بالقوه ضد التهاب است. این ماده به خودی خود به کاهش دهندگی کلسترول معروف است. البته تنها روی کلسترول بد خون تاثیر می‌گذارد.

استفاده از این ماده در رژیم غذایی ممکن است موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع دو و تعدادی از سرطان‌ها شود. با این حال استفاده بیش از اندازه از آن باز هم مضر است. روغن بادام زمینی و روغن زیتون نیز دارای این ماده هستند. اما تفاوت معنی داری میان میزان آن در روغن ذرت و دیگر روغن‌ها مشاهده می‌شود.

خواص ضد توموری روغن ذرت

نتیجه تعدادی از مطالعات نشان داده است که این روغن ممکن است دارای خواص ضد توموری باشد. این نتایج که در آزمایشگاه‌ها صورت نمایان شده‌‌اند، نشان داده‌‌اند که این ماده می‌تواند رشد سلول‌های سرطان ریه را کاهش دهد. این در حالی است که تاثیر خاصی روی سلول‌های سالم ریه نداشته است. البته این تحقیقات هنوز روی حیوان و انسان آزمایش نشده است. بلکه تنها مطالعات آزمایشگاهی اینطور نشان داده اند. برخی تحقیقات نیز نشان داده‌‌اند فیتواسترول موجود در روغن ذرت برای جلوگیری از جذب کلسترول نیز مفید است. براساس همین تحقیقات می‌توان اذعان داشت این روغن می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بالای خون نیز کمک کند.

روغن ذرت و سلامت قلب

لینولئیک اسید، فیتواسترول و ویتامین E همه موادی هستند که برای سلامت قلب مفید و ضروری می‌باشند. این ترکیبات می‌توانند خطر ابتلا به سکته قلبی را نیز کاهش دهند. ویتامین E یک ماده آنتی اکسیدان قوی است. از این رو می‌تواند از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد جلوگیری کند. یکی از این آسیب‌ها اکسیداتیو قلب و عروق می‌باشد.

تحقیقاتی انجام شد که ۳۰۰۰۰۰۰ نفر در آن شرکت کردند. طی این تحقیقات پنج درصد از کل اسید چرب اشباعی که دریافت می‌کردند به اسید لینولئیک اختصاص یافت. این تحقیقات نشان داد این کار می‌تواند خطر حمله قلبی را ۹ درصد و خطر مرگ بر اثر مشکلات قلبی را ۱۳ درصد کاهش دهد. روغن ذرت یکی از منابع غنی از این اسید است. این روغن می‌تواند از بیماری‌های مختلف پیشگیری کند. برای مثال روغن ذرت می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌هایی همچون دیابت، سرطان و پوکی استخوان کمک کند.

کاربرد روغن ذرت

روغن ذرت عمدتاً برای تهیه غذا استفاده می‌شود. این روغن به عنوان روغن سالاد و روغن سرخ کردنی مورد علاقه است زیرا حاوی کلسترول کمی است. مقادیر زیادی از آن توسط هیدروژناسیون به مارگارین تبدیل می‌شود، فرآیندی که در آن روغن در دما و فشار بالا در حضور کاتالیزور با هیدروژن ترکیب می شود.

استفاده از روغن ذرت برای سرخ کردن و پخت و پز تنها کاربردی نیست که این روغن دارد. بلکه از این روغن می‌توان در صنایع مختلف استفاده کرد. برای مثال، از این روغن در تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود. روغن ذرت نیز کاربردهای صنعتی متعددی دارد. به عنوان مثال، آن را در صابون، رنگ، و جوهر گنجانده شده است. همچنین در تولید حشره کش های خاص و در ساخت بیودیزل استفاده شده است. این محصول به دلیل ویژگی‌های جهانی و پایداری در برابر حرارت زیاد، برای طیف گسترده‌ای از کاربردها مورد استفاده قرار می‌گیرد، که در زیر به بررسی چند مورد از کاربردهای روغن ذرت می‌پردازیم.

کاربرد روغن ذرت در صنایع غذایی

  • از روغن ذرت خوراکی به عنوان یک روغن متداول برای پخت و پز، و سرخ‌کردن با چربی عمیق استفاده می‌شود.
  • به دلیل طعم و مزه فراوان و ویتامین زیاد، از آن برای تهیه غذاهای سرد مانند سالاد، سس، سس مایونز و وینگرت استفاده می‌شود.
  • در کاربردهای صنعتی از آن به عنوان روغن پخت و پز برای میان وعده‌ها و به عنوان یک عنصر مهم روغن در غذای کودک استفاده می‌شود.

 

قیمت روغن ذرت عمده

کاربرد روغن ذرت در صنایع آرایشی و بهاشتی

روغن ذرت برای پوست: چه از روغن ذرت مستقیماً روی پوست خود استفاده کنید و چه مقدار کمی از آن را به صورت خوراکی مصرف کنید، آنتی اکسیدان ها و توکوفرول های موجود در روغن به جلوگیری از عفونت های پوستی کمک می‌کند و به تسکین سوزش، لک، اگزما و پسوریازیس کمک می‌کند. حتی می تواند به کاهش ظاهر چین و چروک و سایر لکه‌های پیری کمک کند. با این حال، به یاد داشته باشید که این روغن بسیار پرچرب است و هر چقدر هم که به نظر پوستتان خوب باشد، باید همیشه در حد اعتدال مصرف شود!

روغن ذرت برای مو: روغن ذرت به طور سنتی “روغن مو” نیست. با این وجود هر هفته می‌توان از آن به عنوان یک روغن گرم 1 – 2 بار استفاده کرد. به موهای خشک و کم تغذیه کمک می‌کند و باعث صاف‌شدن آن‌ها می‌شود. در زیر به ۵ مورد از فواید روغن ذرت برای مو اشاره شده است:

  1. روغن ذرت رطوبت را در موها قفل می کند و از خشکی و شکنندگی انتهای موها جلوگیری می‌کند.
  2. وجود ویتامین K در روغن ذرت به جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.
  3. ویتامین E به بهبود گردش خون و مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.
  4. روغن ذرت همچنین پوست سر را تغذیه می‌کند و محیط سالم‌تری برای رشد مو ایجاد می‌کند.
  5. دارای نقطه حرارت بالا است که آن را برای یک ظاهر طراحی با گرما مناسب می کند.

کاربرد دارویی روغن ذرت

  • دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع‌نشده است و باعث کاهش سطح کلسترول خون می‌شود.
  • روغن ذرت یکی از منابع اصلی بیودیزل است. بیودیزل معمولاً از سویا ساخته می‌شود، اما با پیشرفت فن‌آوری پالایش روغن ذرت، در صورت خرابی محصولات بزرگ سویا به منبع بیودیزل و منبع پشتیبان تبدیل می‌شود.
  • این روغن به دلیل داشتن ویتامین E زیاد، برای درمان سوختگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • به دلیل وجود امگا 3، این روغن برای بینایی بسیار مفید است.
  • روغن ذرت حاوی ترکیبات سالم قلب مانند ویتامین E، اسید لینولئیک و فیتواسترول‌ها است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
  • ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند است، بنابراین یک رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد این ماده مغذی ممکن است از آسیب اکسیداتیو به قلب شما جلوگیری کند.
  • گاهی اوقات به عنوان حامل مولکول‌های دارویی در آماده‌سازی داروها استفاده می‌شود.

آیا روغن ذرت ضرر دارد؟

این روغن سرشار از امگا ۶ است. اسید لینولئیک موجود در این ماده باعث شده این محصول مناسب استفاده روزانه نباشد. چرا که استفاده زیاد از این ماده مفید نیست. بهتر است تعادل را میان امگا ۶ و امگا ۳ حفظ کنید. مهم‌ترین دلیل چاقی میان مردم ما، عدم رعایت این تعادل است. رعایت نکردن این تعادل می‌تواند موجب چاقی موضعی و اختلال در عملکرد مغز شود. همچنین با افسردگی و بیماری‌های قلبی خاص مرتبط است.

امگا ۶ ماده است که به خودی خود التهاب را در بدن افزایش می‌دهد. این در حالی است که امگا ۳ یک ضد التهاب قوی است. مصرف موادی که غنی از امگا ۳ هستند به کاهش التهاب کمک می‌کند. روغن ذرت از ذرت‌هایی تهیه می‌شود که اصلاح ژنتیکی شده‌اند. صحبت‌ها درباره اینکه اصلاح ژنتیکی می‌تواند برای بشر مفید باشد یا خیر هنوز هم ادامه دارد.

فرآیند استخراج طولانی یکی دیگر از دلایلی است که استفاده و تولید این روغن را پر هزینه و سخت می‌کند. همچنین این فرآیند طولانی موجب می‌شود روغن اکسید شود. سطح بالای ترکیباتی که اکسید می‌شوند برای بدن مضر است. چرا که می‌تواند شما را در برابر بیماری‌های مختلف آسیب پذیر کند. در روغن ذرت بتاسیتوسترول وجود دارد که در صورت وجود حرارت فرآیند اکسید شدن را سریعتر می‌کند. این روغن معایب بسیاری دارد که مزایای آن را پوشش می‌دهند. از این رو توصیه می‌شود برای استفاده‌های خوراکی جایگزین‌های این روغن را استفاده کنید.

قیمت روغن ذرت

قیمت عمده روغن ذرت

امروزه از روغن گیاهی ذرت در تمام آشپزخانه‌های کشور برای پخت و پز و سرخ کردن استفاده می‌شود. اما شناختن بهترین مارک این روغن، انتخاب را کمی سخت می‌کند. چرا که مارک‌های بسیاری از این روغن در بازار یافت می‌شود. شرکت پیشگامان شیمی وارد کننده روغن ذرت دارویی و آرایشی از کشور اسپانیا می‌باشد.

فروش روغن ذرت در گالن های 20 کیلوگرمی و بشکه‌های ۱۹۰ کیلوگرمی می‌باشد. شرکت پیشگامان ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، آمادگی ارسال سفارشات را در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف را دارد. شما مشتریان عزیز جهت استعلام قیمت روغن ذرت و خرید عمده روغن ذرت با کارشناسان ما در واحد فروش تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست