خرید ستیل الکل

خرید ستیل الکل

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09190930600

خرید ستیل الکل مالزی

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را با خلوص 98% و 99% از کشور مالزی وارد می‌کند. جهت خرید ستیل الکل، دریافت آنالیز و نمونه و استعلام قیمت فروش با کارشناسان ما تماس بگیرید. ستیل الکل، یک ماده رایج در انواع محصولات مراقبت شخصی و مواد آرایشی است. این ماده از روغن‌های گیاهی مانند روغن نخل یا نارگیل گرفته شده است.

در ادامه در خصوص دستورالعمل استفاده و کاربرد این ماده توضیح خواهیم داد:

درباره ستیل الکل

ستیل الکل یک ماده جامد پوسته پوسته و یک الکل چرب خالص و طبیعی 95٪ از روغن نارگیل و روغن پالم است. الکل‌های چرب به هیچ وجه شبیه به آنچه شما ممکن است هنگام فکر کردن به الکل فکر کنید نباشند، این نوع الکل ها از پترو یا حتی دانه‌های تقطیر شده طبیعی نیستند. در عوض، ستیل الکل و استئاریل الکل و سایر الکل‌های چرب، برای پوست بسیار مرطوب‌کننده هستند و در آنجا به قفل شدن رطوبت طبیعی پوست کمک می‌کنند و احساس نرمی را به محصول و پوست منتقل می‌کنند.

خرید ستیل الکل
جهت خرید ستیل الکل با ما تماس بگیرید.

معرفی ستیل الکل:

ستیل الکل (Cetyl alcohol) ماده‌ای شیمیایی از دسته الکل‌های چرب و با فرمول شیمیایی C16H34O که شکل ضاهری آن به صورت کریستال‌های بلوری سفید رنگ است و ماده‌ای غیر سمی مانند اکثر الکل‌های چرب دیگر است که می‌تواند در طبیعت به آسانی تجزیه شود.

این ماده شیمیایی در آب نامحلول است و دمای نگه‌داری آن بین 2 تا 8 درجه سانتی‌گراد است.

ستیل‌الکل ابتدا از روغن وال گرفته می‌شد اما امروزه به دلیل رو به انقراض بودن این حیوان و در دسترس نبودن روغن آن، ستیل الکل از روغن نارگیل استخراج می‌شود.

ستیل الکل، می‌تواند در امولسیون‌های شما مفید باشد و در فرمول‌های بی‌آب برای افزایش ویسکوزیته (ضخیم‌تر شدن) کمک می‌کند. این یکی از پرمصرف‌ترین الکل های چرب طبیعی است که اغلب به عنوان تنها عامل تهویه در شستشوی کرم طبیعی یا نرم‌کننده موهای طبیعی به کار می‌رود، زیرا به اندازه کافی رطوبت می‌بخشد و خشکی را از بین می‌برد.

ستیل الکل یک اصلاح‌کننده رئولوژیکی طبیعی و کاربردی است که باعث بهبود بافت کلیه فرمول‌های حاوی فاز روغن می‌شود. همچنین وقتی به دنبال یک ضخیم‌کننده طبیعی هستید، یک انتخاب خوب نیز محسوب می‌شود، جایی که یک امولسیون غنی، صاف و هموار نیز به شما ارائه می‌دهد.

همچنین معمولاً به عنوان یک ضخیم‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد که باعث تقویت پایداری امولسیون در عملکرد می‌شود. ستیل الکل به عنوان یک امولسیون‌کننده تقریباً با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.

هنگامی که از این ماده به عنوان ضخیم‌کننده در فرمول شما استفاده می‌شود، برخلاف سایر گزینه‌های ضخیم‌کننده طبیعی، سهولت استفاده بیشتری را ارائه می‌دهد زیرا این امر بر pH سیستم اثر نمی‌گذارد، یا باعث ایجاد رفتار تیکسوتروپیک می‌شود.

ستیل الکل چیست
خرید ستیل الکل مالزی

کاربرد های ستیل الکل:

این الکل چرب به طور معمول به عنوان تثبیت کننده و روان کننده پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کرم‌ها، لوسیون‌ها و اسکراب‌ها فوق‌العاده است.

در هر دو امولسیون در روغن در روغن و در امولسیون‌های روغن در آب، به خوبی کار می‌کند، ستیل الکل امولسیفایر مؤثری است که هنگام افزودن به فرمولاسیون‌های زیبایی که به سمت مراقبت از پوست است، به خوبی به عنوان نرم‌کننده نیز عمل می‌کند. این الکل باعث می‌شود پوست مرطوب و نرم شود و باعث شستشوی عالی برای شستشوی صورت، پاک‌کننده‌ها، لوسیون‌ها و کرم‌ها می‌شود.

الکل ستیل یک شکل قوی‌تر از الکل سیتاریل است و آن را برای برنامه‌های منظم مراقبت از پوست مناسب‌تر می‌کند. اغلب در مرحله روغن یک فرمولاسیون آرایشی و بهداشتی اضافه می‌شود.

ستیل‌الکل جزو مواد اولیه مهم در صنعت ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی است که به عنوان:

  • پایه مرطوب‌کننده
  • نرم‌کننده
  • رژ
  • شامپوها
  • کرم‌ها
  • لوسیون‌های بدن
فروش ستیل الکل
خرید ستیل الکل

استفاده می‌شود که باعث تشکیل لایه چرب بر روی پوست و بهتر شدن آن می‌شود. همین‌طور در صنایع دارو سازی برای تولید انواع پمادهای موضعی بسیار پر کاربرد است.

از ستیل‌الکل به عنوان عامل امولسیفایر کننده و همین‌طور تنظیم‌کننده ویسکوزیته در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود! استفاده از ستیل‌الکل باعث پوشش بهتر کرم‌ها و لوسیون‌ها بر روی پوست می‌شود و ماندگاری آن را نیز افزایش می‌دهد.

دستورالعمل‌ها

طریقه استفاده: 1 تا 3٪

ترکیب: اضافه کردن به فاز نفت

پردازش: گرما تا ذوب – 113 تا 125F

نکته: استفاده بیش از 3٪ می تواند باعث صابون شدن در امولسیون شود.

تاریخچه

ستیل الکل در سال 1817 توسط مایکل شورول، شیمی‌دان فرانسوی، هنگام گرم کردن اسپرماستی، یک ماده مومی به دست آمده از روغن اسپرم نهنگ، با هیدروکسید پتاسیم کشف شد. پس از خنک شدن، پوسته‌های ستیل الکل کنار گذاشته شدند. بنابراین، نام ستیل از روغن نهنگ که از آن برای اولین‌بار جدا شده است، مشتق می‌شود.

با این حال، از آنجا که اسپرم نهنگ‌ها در معرض تبدیل شدن به گونه‌ای در معرض خطر قرار دارند، این الکل دیگر از روغن نهنگ اسپرم حاصل نمی‌شود. تولید مدرن ستیل الکل در حین کاهش اسید پالمیتیک است که از روغن پالم بدست می‌آید. به همین دلیل است که به الکل استیل نیز الکل پالمیتیک گفته می‌شود. همچنین روشی برای تولید این الکل از محصولات نهایی صنعت نفت وجود دارد. این ماده به شکل یک جامد سفید و مومی شکل می‌آید.

عوارض جانبی ستیل الکل:

استفاده از ستیل‌الکل تابحال موجب بروز حساسیت‌های خاصی نشده است اما ممکن است بر روی پوست‌های دارای آکنه باعث سوزش و خارش شود پس بهتر است قبل از مصرف محصولات حاوی ستیل‌الکل مقداری از آن را روی پوست خود امتحان کرده و سپس اقدام به مصرف کنید! می‌توانید با پزشک مشاور خود نیز در این مورد صحبت کنید.

برای نزدیک به 30 سال، یک پانل علمی متخصص بررسی مواد آرایشی (CIR) اظهار داشت که این الکل برای استفاده به عنوان مواد آرایشی بی‌خطر است. در سال 2005، CIR داده‌های جدید موجود را مورد بررسی قرار داد و نتیجه اولیه ایمنی خود را دوباره تأیید کرد.

درصد کمی از افراد ممکن است در اثر قرار گرفتن در معرض مواد امولسیون‌کننده مانند ستیل الکل در لوسیون‌ها یا کرم‌ها، حساسیت تماسی (پوست قرمز یا ملتهب) را تجربه کنند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) معتقد است که از ستیل الکل می توان با خیال راحت به عنوان یک افزودنی غذایی مستقیم و غیر مستقیم استفاده کرد.

قیمت فروش ستیل الکل
جهت استعلام قیمت فروش این محصول با ما تماس بگیرید

فروش ستیل الکل:

تیم بازرگانی پیشگامان شیمی واردکننده انواع مواد شیمیایی و مواد اولیه کارخانه‌جات به صورت مستقیم از برندهای مطرح در سراسر جهان است، با خرید از ما بهترین قیمت‌ها را دریافت کنید.

جهت مشاوره، استعلام قیمت و خرید با شماره‌های بالا در تماس باشید.

قیمت ستیل الکل

این ماده به عنوان امولسیون‌کننده در محصولات آرایشی (کرم‌های پوست، شامپو و…) بکار برده می‌شود. شما مشتریان عزیز جهت استعلام قیمت این محصول و دریافت آنایز و نمونه با مشاوران ما در ارتباط باشید. قیمت این محصول تا اطلاع ثانوی به نوسانات قیمت دلار بستگی دارد.

خلاصه:

در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون‌ها و کرم‌های پوستی، ستیل الکل به عنوان یک ماده ضخیم‌کننده و امولسیون‌کننده عمل می‌کند تا از جدا شدن مواد جلوگیری کند. از آنجا که ستیل الکل در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می‌شود، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رنگ لب به پوست کمک می‌کند.

همچنین یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان ماده طعم‌دهنده یا در تزئینات غذایی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل‌دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.

دیگر محصولات ما:

8 پاسخ به “خرید ستیل الکل”

    • ستیل الکل به عنوان یک ماده اتصال دهنده عمل می کند ، به ترکیبات مختلف موجود در بسیاری از مرطوب کننده ها ، لوسیون ها و کرم ها کمک می کند تا به یکدیگر متصل شوند ، که به شما کمک می کند تا نرم و نرم استفاده شود.

    • محصولاتی که دارای برچسب “بدون الکل” هستند ممکن است هنوز حاوی ستیل الکل یا الکل های چرب دیگری مانند استئاریل، ستواستئاریل یا لانولین باشند. اصطلاح “الکل” ، که به خودی خود استفاده می شود ، به طور کلی به اتانول اشاره دارد (همچنین به عنوان الکل اتیل یا الکل دانه نیز شناخته می شود).

    • با نوشیدنی الکلی یا الکل ایزوپروپیل اشتباه نگیرید، ستیل الکل یک ماده مومی و جامد است که اغلب در مواد آرایشی استفاده می شود. یک امولسیون کننده است که به ترکیب روغن و آب در مو و محصولات مراقبت از پوست مانند لوسیون ها و مواد آرایشی کمک می کند ، که به صاف بودن قوام کمک می کند. این یک مرطوب کننده خوب است و ممکن است ماده ای ارزشمند باشد که به رژیم زیبایی و مراقبت از پوست شما بیفزاید.

    • ستیل الکل با کاهش اتیل پالمیتات (استر مومی اسید پالمیتیک) با سدیم و الکل فلزی یا در شرایط اسیدی با هیدرید آلومینیوم لیتیوم به عنوان کاتالیزور تولید می شود.
      محصول نهایی در دمای بالاتر از بدن انسان ذوب می شود ، که باعث می شود آن برای آرایش و سایر مواردی که توسط پوست گرم می شوند مفید باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید