خرید لاکتات سدیم

خرید لاکتات سدیم

یکی از خدمات شرکت پیشگامان شیمی فروش سدیم لاکتات است. لاکتات سدیم خوراکی با خلوص 99.5 درصد را با نازل ترین قیمت و بهترین کیفیت از ما خریداری کنید. شرکت پیشگامان شیمی محصول لاکتات سدیم را با برند FIC و Foodchem از کشور چین و در گالن‌های 25 کیلوگرمی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید Sodium lactate با کارشناسان ما در ارتباط باشید. اما لاکتات سدیم چیست؟ لاکتات سدیم، اسید لاکتیکی است، با کاربردهای فراوان در تولیدات غذایی و آرایشی. در ادامه به تعریف این محصول می‌پردازیم.

جهت دریافت نمونه و آنالیز 

و استعلام قیمت لاکتات سدیم فود گرید

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

لاکتات سدیم را از کجا تهیه کنیم؟

شما می‌توانید برای تهیه این محصول با برند FIC چین در بسته‌بندی‌های 25 کیلوگرمی به سایت پیشگامان شیمی مراجعه نمائید. شرکت بازرگانی پیشگامان شیمی یکی از برترین شرکت‌ها در زمینه تأمین مواد اولیه در ایران است. پیشگامان شیمی تأمین‌کننده و وارد کننده مواد اولیه شیمیایی و فعال در حوزه خرید و فروش مواد اولیه دارویی، صنعتی، آرایشی بهداشتی، اسانس‌ها، صنایع غذایی با بهترین قیمت و کیفیت می‌باشد. این شرکت لاکتات سدیم 60 درصد مایع را در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل و نقل مطمئن، به شهرهای مختلف ارسال می کند.

⭐ به انگلیسی : sodium lactate
⭐ خلوص : 60 درصد
⭐ دسته بندی : نگهدارنده طبیعی
⭐تاثیر :  ضدعفونی کننده ، تنظیم‌ کننده‌ی pH
⭐فرمول : C3H5NaO3
cas no :  72-17-3
⭐ شکل ظاهری : مایع
e number: E325
⭐ تولیدکننده : چین FIC
⚡ محل تحویل: شورآباد تهران
💲قیمت: لطفا تماس بگیرید

قیمت لاکتات سدیم (Sodium Lactate)

لاکتات سدیم با فرمول شیمیایی C3H5NaOاسید لاکتیکی است، که از تخمیر شکر تولید می‌شود. به جای شکر می توان ذرت یا چغندر را جایگزین کرد. اگرچه لاکتات سدیم را می‌توان با تخمیر پروتئین شیر یا پروتئین آب تهیه کرد، اما اغلب از این روش استفاده نمی‌شود. طعم این ماده شور است. همچنین این نمک که دارای غلظت 60 درصد در آب است، نوعی هیدروکسی اسید است، که در کل طبیعت یافت می‌شود.

این ماده که اغلب به عنوان یک نگه‌دارنده یا تنظیم‌کننده‌ی pH در غذاها استفاده می‌شود، خواص مرطوب‌کنندگی نیز دارد و در پاک‌کننده‌ها و کرم‌های ملایم پرکاربرد است. حضور سدیم لاکتات در صابون و انواع شوینده های بدن برای حفظ نرمی و لطافت پوست ضروری است. لاکتات سدیم از 60٪ لاکتات سدیم و 40٪ آب تشکیل شده است.

نکات قابل توجه در خرید لاکتات سدیم

لاکتات سدیم یک مایع چسبناک بدون رنگ و یک افزودنی غذایی مجاز است و نباید با لبنیات یا لاکتوز اشتباه گرفته شود. این ماده از لحاظ شیمیایی هیچ شباهتی با لبنیات یا لاکتوز ندارد و مصرف آن برای کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند، کاملاً امن و بی‌ضرر است. 

به نظر می‌رسد که Sodium lactate دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و می‌تواند با استفاده از یک نگه‌دارنده طیف کامل، ثبات باکتری‌ها را بهبود بخشد. توجه داشته باشید، که لاکتات سدیم به خودی خود یک ماده نگه‌دارنده مؤثر نبوده و از آن در کنار یک ماده نگه‌دارنده طیف کامل، برای بهبود پایداری باکتری‌ها (عامل باکتریواستاتیک) استفاده می‌شود. لاکتات سدیم از اجزاء تشکیل دهنده مواد اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی محسوب می شود و نقش آن حفظ خاصیت مرطوب‌کنندگی است. (رطوبت خود را به خود جذب می‌کند) از این ماده اغلب به عنوان جایگزین گلیسیرین در لوسیون‌ها، کرم‌ها، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی استفاده می شود.

وجود لاکتات سدیم در صابون‌های فرآیند سرد نیز نقشی اساسی دارد. به این صورت که صابون را سخت تر کرده و مانع از ذوب سریع آن هنگام تماس با آب می شود. این ماده همچنین ظاهر صابون را بهبود داده و عملیات قالب‌گیری را آسان تر می‌کند.

مشخصات فنی لاکتات سدیم

  • ظاهر: مایعی شفاف و بی‌رنگ ( لاکتات سدیم پودری نیز موجود هست)
  • بو: قابل تشخیص
  • حلالیت: محلول در آب
  • pH: مستقیم – 7.8 تا 8.3
  • نقطه‌جوش: 113 درجه سانتی‌گراد
  • جرم مولکولی: 112/06 گرم بر مول
  • خواص: بهبود دهنده بافت، بهبود دهنده طعم، نگه‌دارنده، پر کننده، کنترل‌کننده اسیدیته

ویژگی ها و کاربردهای سدیم لاکتات

لاکتات سدیم در روغن‌ها و کرم‌ها برای کم‌ کردن چربی و افزایش میزان رطوبت استفاده می‌شود و به علت خاصیت ضد میکروبی که دارد، به ماندگاری محصول کمک می‌کند. استفاده از سدیم‌لاکتات در صابون باعث افزایش تولید، افزایش ماندگاری، رطوبت و نرم‌ کردن پوست و عملکرد بهتر محصول خواهد شد.

از لاکتات سدیم برای بهبود مراقبت از پوست، مو، افزایش و تنظیم pH و همچنین برای بهبود جذب امولسیون‌ها استفاده می شود. لاکتات سدیم از عوامل تشکیل‌دهنده پوست است که وجود آن برای حفظ رطوبت و آب‌رسانی طبیعی ضروری می باشد. لاکتیک سدیم یک مرطوب‌کننده برتر است، که در مقایسه با سایر مرطوب‌کننده‌های معمول، رطوبت پوست را تا 84٪ افزایش می‌دهد. لاکتات سدیم در دهه های مختلف در صنعت بسته‌بندی مواد خوراکی مانند گوشت استفاده شده است، زیرا به طور مؤثر سلول‌ها را برای نگه‌داری آب تقویت می کند.

نحوه استفاده لاکتات سدیم

لاکتات سدیم در طیف گسترده‌ای از فرمولاسیون‌ مراقبت‌های شخصی به منظور بهبود مرطوب‌سازی پوست و روشن‌تر کردن چهره استفاده می‌شود. این ماده به عنوان یکی از عوامل مهارکننده باکتری در هنگام ترکیب با یک ماده نگه‌دارنده طیف کامل عمل می‌کند. میزان توصیه‌شده برای استفاده از لاکتات سدیم در فرمول های شیمیایی 1 تا 3٪ است. برای اطمینان از درهم آمیختگی مناسب این ماده با سایر ترکیبات، ممکن است از آب و گرما استفاده شود.

لاکتات سدیم (SL) در صابون‌سازی

از لاکتات سدیم به عنوان ماده مرطوب‌کننده در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. در فرآیند تولید صابون، لاکتات سدیم باعث حفظ انسجام و یکدستی صابون می شود.
خرید لاکتات سدیم را می توان هم در شکل پودر خالص و هم به عنوان یک محلول مایع انجام داد اما سوالی که مطرح می شود، اینست که سدیم لاکتات پودری یا سدیم لاکتات مایع؟ کدام یک مناسب تر است؟ سدیم لاکتات مایع برای استفاده در صابون و مواد آرایشی راحت‌تر است، زیرا تنها به مقادیر کمی SL نیاز است. در واقع این پودر، ریزگردی است که رطوبت را از هوا جذب می‌کند؛ بنابراین به نگهداری و انتقال دقیق آن نیاز دارد. در صورت استنشاق، پودر نیز می تواند تحریک‌کننده باشد.
 
لاکتات سدیم همچنین می تواند، به عنوان منبعی از اسید لاکتیک به فرمول شما اضافه شود. اسید لاکتیک در فرآورده‌های لبنی تخمیر شده مانند ماست و کفیر یافت می‌شود. شما می‌توانید مستربچ لاکتات سدیم خود را تهیه کنید. پودر لاکتات سدیم مانند گرد و غبار است و شما فقط به مقادیر کمی از آن نیاز دارید، بنابراین توصیه می‌کنیم SL 50٪ یا 60٪ masterbatch SL تهیه کرده و هنگام تهیه صابون به جای پودر از این مایع استفاده کنید.
 
برای یک بچ 60٪ قابل مقایسه با مایع SL تجاری، 6 قسمت پودر لاکتات سدیم را با 4 قسمت آب مقطر مخلوط کنید. برای تهیه یک مستربچ 50٪، 1 قسمت پودر SL را با 1 قسمت آب مقطر مخلوط کنید.تا زمانی که پودر حل شود هم بزنید. محلول را در یک ظرف محکم بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.

دوز مصرف لاکتات سدیم

صابون نوار (NaOH): دوز معمولی 20 گرم تا 30 گرم محلول لاکتات سدیم، 60 درصد در هر 1000 گرم روغن (2 تا 3 درصد قاشق غذاخوری) است. دامنه مصرف 10 تا 30 گرم محلول SL به ازای هر 1000 گرم روغن (1٪ تا 3٪ ppo) است. بیش از 3٪ می‌تواند صابون را نرم‌تر و لاستیکی‌تر کنند، بنابراین همیشه بهتر نیست.
 
بعضی از صابون‌ها مقدار SL را بسته به چربی‌ها تنظیم می‌کنند. آن‌ها از SL بیشتری برای دستور العمل صابون نواری که دارای چربی‌های مایع است و کمتر برای غذاهای صابون که دارای چربی‌های جامد هستند استفاده می‌کنند. صابون مایع (KOH): دوز معمولی 30 گرم محلول لاکتات سدیم 60 گرم در هر 1000 گرم وزن صابون رقیق شده (3 درصد از وزن صابون رقیق شده) است. وزن صابون رقیق شده، مقدار وزن خمیر صابون + وزن آب رقیق‌کننده است.

چگونه باید آن را به صابون خود اضافه کنم؟

صابون نوار (NaOH): اگر از محلول SL استفاده می‌کنید، آن را درون چربی‌های خود مخلوط کرده و محلول صابون را طبق معمول اضافه کنید. در صورت استفاده از پودر SL، لاکتات سدیم را حدود 2 برابر وزن خود حل کنید. سپس مخلوط را درون روغن‌های خود بچسبانید. صابون مایع (KOH): پودر SL یا محلول را درون آب رقیق کنید.
 
 

آنالیز سدیم لاکتات

لاکتات سدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست