سلامتی و زیباییمقالات آموزشی

۱۰۰ کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی

کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی، شمع‌سازی، صابون‌سازی و به طور کلی صنایع زیبایی بر کسی پوشیده نیست. اما آیا تا به حال توانسته‌‌اید کاربردهای این ماده را در یک لیست جای دهید؟ ما در این مقاله از پیشگامان شیمی شما را با این اسید کاربردی به صورت گسترده آشنا می‌کنیم. کافی است با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

همچنین در صورتی که هر گونه سوال و یا ابهامی در این مقاله مشاهده کردید، می‌توانید با کارشناسان پیشگامان شیمی تماس گرفته و از مشاوره رایگان آن‌ها استفاده کنید.

از سوی دیگر اگر شما هم همانند بسی از تولید کنندگان لوازم آرایشی بهداشتی تمایل به استفاده از این محصول داشتید، می‌توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و سفارش دهید. در کمترین زمان ممکن به دست شما می‌رسد!

کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی

اگر بخواهیم اسید استئاریک را از نظر ظاهری برسی کنیم، باید گفت یک ماده جامد و بی‌رنگ یا بسیار کم رنگ به صورت پاستیلی است. این ماده می‌تواند کمی بوی نامطبوع داشته باشد که نباید شما را نگران کند.این اسید یکی از اسیدهایی است که می‌توان آن را در آب حل کرد. اما توصیه می‌کنیم به این فکر نباشید. چرا که حل کردن آن در آب بسیار سخت است.

به طور کلی مشاهده می‌کنید که روی آب می‌ایستد.این اسید دارای ۱۸ زنجیره کربن است که باعث شده آن را یکی از اسیدهای پلیمری بدانیم. اکتادکانوئیک یکی از نام‌های این محصول است که یونانی می‌باشد. معنی آن چربی‌های مشتق شده از گوشت است.

با این حال به این معنی نیست که تمام کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی منوط به مشتق شدن آن از گوشت حیوانات است. بلکه این ماده می‌تواند به صورت طبیعی و در گیاهان نیز یافت شود.روغن پالم غنی‌ترین منبع گیاهی است که از این ماده درون خود دارد. شیا یا شیره درخت کاکائو از دیگر منابع اسید استئاریک هستند که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی و صنایع آرایشی

این ماده را می‌توان به صورت‌های مختلفی در صنایع آرایشی بهداشتی مورد استفاده قرار داد. امولسیفایرها، روان کننده‌ها، پمادها، کرم‌ها، لوسیون‌ها، نرم کننده‌ها و… از جمله محصولاتی هستند که با اسید استئاریک تولید می‌شوند.

فروش اسید استئاریک

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای این محصول که در صنایع مختلفی به کار گرفته می‌شود، توان سخت کردن آن است. این ماده می‌تواند محصولاتی مانند شمع و صابون‌ها را ضخیم و سفت کند. از سوی دیگر این ماده در صابون باعث می‌شود زمانی که آن را با آب ترکیب می‌کنید، کف کند. این کف می‌تواند توسط مواد افزودنی دیگر که به این محصول اضافه می‌شوند، بیشتر نیز شود.

همچنین ترکیب این اسید با آب می‌تواند نوعی احساس مخملی ایجاد کند که باعث شده بتوان از آن در محصولات متنوع دیگری نیز استفاده کنیم. در واقع یکی از کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی همین است. در صورتی که این اسید را با یک سورفکتانت مخلوط کنید، می‌تواند کشش سطحی محصول را کاهش دهد. همین امر باعث می‌شود این اسید با آب مخلوط بهتری ارائه کند. همچنین به جدا نشدن سایر روغن‌ها از آب نیز کمک می‌کند.

از جمله کاربردهای اسید استئاریک برای پوست و مو

این ماده یک انسداد دهنده نیز هست. همین امر باعث شده بتوان از آن در کرم‌های درمانی و عضلانی نیز استفاده کرد. همچنین باعث شده در کرم‌های نرم کننده یک انتخاب ایده عال باشد. چرا که انسداد دهنده‌ها منافظ پوست را پس از استفاده به مدت کوتاهی می‌بندند. این بسته شدن منافذ برای خروج می‌تواند به حفظ رطوبت کمک کند. در نتیجه مواد دیگر زمان بیشتری برای تاثیر گذاری دارند.

یکی دیگر از انواع کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی افزایش ماندگاری و عمر محصول است. همین افزایش عمر خواصیتی است که این اسید در دیگر محصولات آرایشی همچون شامپوهای بدن و… نیز از خود نشان می‌دهد. این ماده همچنین برای افرادی که دارای پوست چرب هستند نیز بسیار مفید است. چه پوست سر و په پوست صورت چرب باشد، می‌توانید از محصولاتی استفاده کنید که این اسید در آن‌ها نهفته است.

از بین بردن چربی‌ها، عروق اضافی و باقی مانده روغن از روی پوست باعث شده این محصول یک انتخاب عالی برای محصولات شوینده نیز باشد. هر شوینده‌‌ای که این محصول را در خود داشته باشد، دارای ویژگی‌های تهویه‌‌ای نیز می‌باشد. این ویژگی باعث می‌شود عمر مفید محصول افزایش یافته و به اثر بخشی آن کمک می‌کند.

یکی دیگر از کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی بهبود موها است. در کرم‌ها و لوسیون‌های مناسب مو از این ماده استفاده می‌کنند تا موها را درخشان و خوش حالت‌تر کنند.

سلامتی با استفاده از کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی

برخی آزمایش‌ها نشان می‌دهند که این ماده می‌تواند موجب رشد مو شود. البته هنوز به طور کامل نتوانسته‌‌ایم این را اثبات کنیم. چرا که آزمایش‌ها روی موش‌های کچل صورت گرفته است.

استفاده از این اسید می‌تواند روی معضلات پوستی شما نیز تاثیر گذار باشد. طی تحقیقاتی با استفاده از محلول کلروفرم فنل شکم موش‌ها را سوزاندند. سپس با استفاده از این ماده سعی در ترمیم سوختگی داشتند. نتایج شگفت انگیز بود. در این محصول موادی وجود دارد که هنگام استفاده می‌تواند خواصیت خنک کنندگی روی پوست داشته باشد. البته این خواصیت می‌تواند به دلیل آنتی اکسیدان بودن آن باشد.

این محصول نیز همانند هزاران محصول دیگر بهتر است در برخی موارد از آن استفاده نشود. در ادامه به مواردی که منع مصرف دارید اشاره می‌کنیم.

اسید استئاریک برای چه افرادی مضر است؟

یکی از مواردی که تولید کنندگان لوازم آرایشی باید مدنظر قرار دهند، بانوان باردار هستند. بنابراین برای داشتن انواع کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی باید آن را با ماده مناسبی ترکیب کنند. چرا که استفاده از این ماده به تنهایی برای بانوان باردار مضر است. افرادی که دارای سیستم تنفسی حساس هستند بهتر است در روند تولید این ماده یا محصولاتی که با استفاده از آن تولید می‌شوند شرکت نکنند. چرا که می‌تواند سیستم تنفسی را تحریک کند.

اسید استئاریک به صورت خام نباید با پوست تماس پیدا کند. چرا که می‌تواند موجب خارش، سوزش، کهیر، تاول و احساس خورندگی شود. همچنین این محصول باید طوری نگهداری شود که از کودکان کمتر از ۸ سال و حیوانات خانگی به دور باشد. چرا که می‌تواند خطر مرگ را برای آن‌ها به همراه داشته باشد.

موارد استفاده اسید استئاریک
موارد استفاده اسید استئاریک

زمانی که کاربرد اسید استئاریک در کرم سازی را بدانید، مسلم است که مشتاق به خرید و استفاده از این ماده خواهید شد! اسید استئاریک را از کجا تهیه کنیم؟ برای خرید این محصول از پیشگامان شیمی کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید. کارشناسان ما تمام هشدارهای لازم را به شما ارائه کرده و مشاوره رایگان می‌دهند. بنابراین برد با افرادی است که با کارشناسان این شرکت تماس می‌گیرند!

این محتوا رو هم بخون...
آکرولئین

دلشاد دست مرد

دکتری شیمی دانشگاه صنعتی شریف - فعال در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
برای مشاوره تماس بگیرید