کارواکرول

کاروا

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

[کل: 0 میانگین: 0]

کارواکرول چیست؟

کارواکرول یک فنل است که مشتق مونوترپن طبیعی سیمن است. یک مهارکننده رشد باکتریایی، که به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می‌شود.

فعال‌کننده قدرتمند پتانسیل گیرنده  (V3 (TRPV3 و (A1 (TRPA1 کانال‌های یون انسان است.

این ماده به عنوان یک مولکول فرار ناپذیر، یک عامل طعم‌دهنده، یک عامل ضد میکروبی و یک آگونیست کانال TRPA1 نقش دارد.

این یک عضو از فنل‌ها، یک مونوترپنوئید p-menthan و یک عامل ضدقارچی گیاهی است. این از هیدرید یک p-cymene حاصل می‌شود. از 5-Isopropyl-2-methylphenol در گردو سیاه یافت می‌شود.

5-Isopropyl-2-methylphenol جزء بسیاری از روغن‌های ضروری است. به خصوص در گروه نعناعیان یافت می‌شود. که شامل ریحان، نعناع، رزماری، مریم گلی، مرزه، مرزنجوش، زوفا، اسطوخودوس است. روغن آویشن (= 70٪) و روغن پونه کوهی (= 80٪) منابع غنی از این ترکیب هستند. 5-ایزوپروپیل-2-متیل فنول به عنوان یک عنصر طعم‌دهنده در غذا استفاده می‌شود.

این مایع ضخیم مایل به زرد یا بی رنگ است و بوی تیمول دارد. در اتانول، اتر و مواد قلیایی محلول است، در آب کمی محلول است و در استون بسیار محلول است

کارواکـرول یک مونوتراپوئن فنولیک است که عمدتاً در روغن اسانس پونه یافت می‌شود، که یکی از مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده EO است که نشان‌دهنده فعالیت ضد میکروبی علیه طیف وسیعی از باکتری‌ها است.

خرید کارواکول
خرید کارواکول

این ماده در اسانس Origanum vulgare (ارگانیک)، روغن آویشن، روغن نارگیل و نارگیل وحشی وجود دارد. اسانس آویشن حاوی 5 تا 75 درصد کارواکرول است، در حالی‌که گونه‌های Satureja (تلخ) دارای محتوای 1 تا 45 درصد هستند.

Origanum majorana (میرجان) و Dittany از کرت در کارواکرول غنی هستند.

این ماده دارای خواص ضد میکروبی عالی است و باعث مصرف آن در لوازم آرایشی، نگهدارنده‌های مواد غذایی و برخی از داروها می‌شود. یک واقعیت جالب این است که کارواکرول خالص تنها تقریباً نیمی از توانایی برای تخریب پاتوژن‌ها را به عنوان روغن خالص با توجه به نتایج آزمایشگاهی دارد.

کارواکرول ماده‌ای شیمیایی است که در گیاهان متعددی مانند:

  • ترنج وحشی
  • آویشن
  • گوجه‌فرنگی

یافت می‌شود، اما در اکسیژن بسیار فراوان است. کارواکرول چیزی است که به روغن زیتون کمی عطر و طعم تند می‌دهد، بی‌رنگ است، و بوی گرمی دارد.

یکی از منابع اصلی آن، روغن خالص سرکه، حاوی 60 تا 80 درصد از این ماده شیمیایی است. این ماده بسیار محلول در اتانول و اتر است اما در آب محلول نیست.

کارواکرول

سنتز و مشتقات کارواکول

کارواکرول ممکن است به صورت مصنوعی و با هم آمیختگی اسید سولفونیک سیمول با پتاس سوزآور توسط عملكرد اسید نیتروژن روی 1-متیل-2-آمینو-4-پروپیل بنزن تهیه شود. با حرارت دادن طولانی مدت پنج قسمت کافور با یک قسمت ید ؛ یا با گرم کردن کارول با اسید فسفریک گلاسیال یا با انجام دهیدروژناسیون کارون با کاتالیزور پالادیوم-کربن، با استفاده از محلول 50٪ پتاس از روغن پونه کوهی استخراج می‌شود.

این یک روغن غلیظ است که در دمای 20 درجه سانتیگراد قرار می‌گیرد و به جرم بلورهای نقطه ذوب 0 درجه سانتیگراد، و نقطه جوش 236–237 درجه سانتیگراد می‌رسد. اکسیداسیون با کلرید فریک آن را به دی کارواکرول تبدیل می‌کند، در حالی که پنتاکلرید فسفر آن را به کلراسیمول تبدیل می‌کند.

ویژگی‌ها و کاربردهای کارواکرول:

یشترین کاربرد در طب جایگزین به دلیل خاصیت ضد باکتری، ضد ویروس و ضد قارچ در درمان بیماری‌هایی مانندموارد زیر می‌باشد:

  • آنفولانزا و تب
  • سرماخوردگی
  • عفونت های شایع مانند ذات الریه
  • قارچ ناخن
  • عفونت‌های دستگاه ادراری
  • آکنه
  • پریتونیت
  • اسهال
  • باکتریمی (وجود باکتری در خون)
  • درد التهاب و آرتروز
  • کولسیستیت (التهاب کیسه صفرا)
  • کولانژیت (التهاب مجرای صفراوی)

این ماده دارای اثرات ضد ویروسی، آنتی‌اکسیدان و ضد قارچی است. یکی از مهم‌ترین مزایای بهداشتی آن، اثرات ضد سرطان آن است.

این ماده نتایج امیدوار کننده‌ای را در برابر انواع مختلف سرطان شامل:

  • سرطان سینه
  • سلول‌های سرطانی ریه
  • دهان

نشان داده است.

مطالعه‌ای که در سال 2010 منتشر شد نشان داد که کارواکرول در تسکین مرگ سلول‌های سرطانی سینه مؤثر بوده.

کارواکرول با مهار آنزیمی به نام COX-2 اثر ضد التهاب قوی دارد.

در حالی که بسیاری از روغن‌های ضروری گیاهی دارای این خاصیت هستند، این ماده:

  • عفونت‌های باکتریایی
  • عفونت‌های قارچی
  • انگل‌ها
  • ویروس‌های التهابی

را درمان می‌کند.

کاربرد کارواکرول در تولید محصولات تجاری

 

  • ساخت مواد ضد عفونی کننده طبیعی

از آنجا که کارواکرول یک ماده آلی طبیعی است، برای انسان و محیط زیست مضر نیست، در حالی که ضد عفونی کننده‌های مصنوعی غالباً باعث ایجاد عوارض جانبی بر روی انسان و همچنین محیط زیست می‌شوند. غلظت 0.07٪ ماده به عنوان ضدعفونی کننده مؤثر عمل می‌کند.

  • به دلیل داشتن خواص قوی از بین بردن میکروب به عنوان یک ماده نگهدارنده غذایی در صنایع غذایی

طعم لطیف و رایحه شیرین آن را برای این منظور ایده آل می‌کند. به صورت بخار، می‌تواند برای از بین بردن باکتری‌های مضر مانند سالمونلا و E.coli برای افزایش ماندگاری غذاهای فرآوری شده استفاده شود.

  • تولید رایحه، عطر، مواد آرایشی صورت و صابون ها به دلیل خاصیت ارگانیک بودن

حداکثر غلظت تا 0.5٪ با خیال راحت می‌تواند در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت‌های شخصی مورد استفاده قرار گیرد.

در رایحه درمانی به دلیل خاصیت ضد میکروبی و ضد درد بودن آن.

موارد مصرف کارواکول در آروماتراپی

خرید کارواکول
خرید کارواکول

کاراکرول به دلیل خواص ضد میکروبی قدرتمندی که دارد، در جلوگیری از رشد میکروب‌های مضر مؤثر است و این ماده را به عنوان ماده‌ای مؤثر برای موارد زیر در درمان‌های آروماتراپی معرفی می‌کند:

  • التیام و پیشگیری از بیماری

خواص ضد میکروبی کارواکرول در جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند باسیلوس سرئوس و سویه‌های E.Coli موثر است. به عنوان مثال، قادر است غشای سلولی سودوموناس آئروژینوزا را از بین ببرد که از تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کند.

با جلوگیری از رشد باکتری برای نگهداری مواد غذایی بسیار مناسب است و سمیت بسیار کمی برای انسان دارد.

  • التهاب را کاهش می‌دهد

COX-2 را مهار کرده و PPAR را فعال می‌کند. آنزیم COX-2 همان چیزی است که باعث التهاب و درد می‌شود و PPAR ها گروه‌های گیرنده نوکلئوفیل پروتئین هستند که به عنوان عوامل رونویسی برای تنظیم بیان ژن عمل می‌کنند.

  • درد را کاهش می‌دهد

کارواکرول با فعال کردن V3 (پتانسیل‌های گیرنده کانال‌های انسانی) و A1 (ژن‌هایی که به عملکرد موثر نورون‌های احساس درد کمک می‌کنند) در مدیریت و کنترل التهاب و درد مؤثر است.

 

  • با کاندیدا می‌جنگد

کارواکرول در برابر کاندیدا، عفونت مخمری که بسیاری را آزار می‌دهد، بسیار مؤثر است. کاندیدا آلبیکنس می‌تواند در دستگاه گوارش، دهان یا هرجای دیگر که رشد قارچ را در خود جای داده باشد، ایجاد شود. روغن پونه کوهی یک درمان طبیعی بسیار مؤثر برای درمان کاندیدا آلبیکنس است.

  • زخم‌ها و بیماری عمومی را بهبود می‌بخشد

روغن پونه کوهی، که 3٪ در روغن حامل رقیق شده است، می‌تواند مستقیماً به آسیب عضلانی یا مفصلی وارد شود و در صورت استفاده در دیفیوزر، می‌تواند به بهبود سریع بیماری کمک کند. چند قطره در یک دیفیوزر قرار دهید تا هوا از میکروب‌ها پاک شود یا از یک دستگاه روغن ضروری شخصی استفاده کنید که مخصوصاً شامل روغن‌های اساسی حاوی کارواکرول باشد، مانند پونه کوهی، آویشن یا اسطوخودوس.

  • برای شفای عمومی

اکثر روغن‌های اساسی با کارواکرول مربوط به بهبود هستند. این روغن را می‌توان به سادگی هنگام بهبودی از جراحی یا در بیمارستان استفاده کرد تا به بهبودی سریعتر کمک کند. همچنین می‌تواند از رشد باکتری جلوگیری کرده و در برابر عفونت محافظت کند، خصوصاً در شرایطی که در بیمارستان در معرض خطر است. استنشاق رایحه از محلول پخش‌کننده اتاق می‌تواند به فشار روحی که اغلب همراه با جراحی یا آسیب دیدگی طولانی مدت است کمک کند.

  • اطلاعات اضافی درباره کارواکول

برخی نتایج جالب در تحقیقات مقدماتی در زمینه درمان سرطان به اثبات رسیده است. هنگامی که بر علیه سلول‌های سرطانی پروستات و پستان آزمایش شد، مشخص شد که سرعت سلول‌های سرطانی در حالی که کاملاً غیر سمی است، تسریع می‌شود. در این مطالعات مقدماتی نشان داده شده است که سلول‌های سرطانی ریه، تومورهای بدخیم مغز و سلول‌های سرطانی دهان در برابر خواص قدرتمند کارواکرول نبرد می‌کنند.

نشان داده شده است که کارواکرول از سطح قند خون پشتیبانی می کند و برای درمان ناهنجاری های قند خون درمانی محسوب می شود. اگرچه نوع کارواکرول استفاده شده در این آزمایش دارویی از روغن پونه کوهی تهیه نشده است، اما گزارش شده است که این ماده سطح قند خون را بدون هیچ گونه عوارض جانبی کاهش می دهد.

یکی دیگر از واقعیت‌های جالب این می‌تواند باشد که کارواکـرول یک پاک‌کننده واقعاً موثر برای سطوح پلاستیک و فولاد ضدزنگ است.

دیگر محصولات: اسید کوجیک

خرید کارواکول
خرید کارواکول

فروش کارواکرول:

کارواکـرول به صورت گالن‌های 20 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، کارواکرول و سایر مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 7 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید