خرید روغن هسته انگور

خرید و فروش روغن هسته انگور

روغن‌های گیاهی بخشی از رژیم غذایی انسان است که در بین آن‌ها روغن هسته انگور یک روغن رایج پخت و پز هستند که در انواع دستور العمل ها و محصولات آرایشی میز استفاده می‌شوند. در این مقاله نگاهی عمیق به عملکرد روغن هسته انگور از نظر تغذیه، فواید سلامتی، معایب بالقوه و موارد مصرف داریم. جهت دریافت اطلاعات مفید در مورد کاربرد روغن هسته انگور و نحوه فروش عمده روغن هسته انگور و .. تا انتهای این محتوا ما را همراهی کنید.

برای استعلام قیمت و خرید روغن هسته انگور

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

روغن هسته انگور چیست؟

روغن انگور از هسته فشرده انگور به‌دست می‌آید. این روغن از زمان‌های قدیم برای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد اکسید کننده آن شناخته شده و از اهمیت زیادی برخوردار است. روغن انگور حاوی عصاره آنتی‌اکسیدان قوی به نام پروانتوسیانیدین است. مطالعات نشان داده است که قدرت آنتی‌اکسیدانی پروانتوسیانیدین‌های انگور 20 برابر بیشتر از ویتامین E و 50 برابر بیشتر از ویتامین C است.” مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد که روغن هسته انگور در تنظیم سطح قند خون و جلوگیری از سرطان خون و بیماری‌های قلبی مؤثر است.

طرز تهیه روغن هسته انگور

وقتی آب انگورها را می‌گیرند تا شراب درست شود، دانه‌های آن دور ریخته می‌شوند یا به روغن هسته انگور تبدیل می‌شوند. دو راه برای انجام این کار وجود دارد: روش کارآمدتر (و غالب) از یک حلال شیمیایی استفاده می‌کند تا بیشترین بهره را از ذخیره روغن ناچیز دانه ببرد. روش دیگر، که به عنوان پرس سرد یا پرس بیرونی شناخته می‌شود، شامل فشار دادن مکانیکی روغن از دانه‌ها می‌شود و محصولی گران‌تر و برخی می‌گویند با کیفیت‌تر به دست می‌آید، زیرا امکان باقی‌مانده حلال وجود ندارد.

پرس سرد روشی برای استخراج روغن است که شامل هیچگونه عملیات حرارتی یا شیمیایی نمی‌شود و از این رو ممکن است اجزای مفید بیشتری برای سلامتی مانند آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی را حفظ کند. روغن‌های تحت فشار سرد ممکن است منبع بهتری از اجزای مفید مانند ترکیبات فنلی آنتی‌اکسیداتیو و همچنین سایر مواد شیمیایی مفید برای سلامتی باشند. اگرچه بازدهی آن معمولاً کمتر از بازده استخراج با حلال معمولی است، اما هیچ نگرانی در مورد باقی‌مانده‌های حلال در روغن وجود ندارد، و این باعث می‌شود محصولی مطمئن و مورد نظر مصرف‌کننده وجود داشته باشد.

قیمت روغن هسته انگور اصل

روغن هسته انگور و خواص آن

این روغن سرشار از موارد زیر است:

ترکیب روغن هسته انگور دارای محتوای بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA)، در محدوده 85 تا 90٪ است. در میان آن‌ها، اسید لینولئیک (C18: 2)، نمایانگر سری n-6 برجسته شده است. اسید لینولئیک (LA) در روغن‌های گیاهی مانند روغن آفتابگردان (حدود 60٪)، ذرت (حدود 52٪) و دانه‌های سویا (حدود 50٪) به وفور وجود دارد. اسید لینولئیک با کاهش تولید کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL-c) با ارتقاء سلامت قلب و عروق همراه است.

در GSO همچنین اجزای شیمیایی با اهمیت بیولوژیکی به دلیل فعالیت آنتی‌اکسیدانی وجود دارد. از جمله این موارد می‌توان به فیتواسترول‌ها، توکوفرول‌ها، توکوترینول‌ها، فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک و کاروتنوئیدها اشاره کرد. از همه مهمتر، GSO منبع توکوفرول‌ها و توکوترینول‌ها، ایزومرهای ویتامین E است. بسته به نوع انگور و شرایط کشت محیطی در ترکیب آن‌ها ممکن است مقادیر ویتامین E، از 1 تا 53 میلی‌گرم در 100 گرم روغن پیدا کنید.

سایر ترکیبات اقلیت که تا حد زیادی در ترکیبات آن‌ها یافت می‌شود، فیتواسترول‌ها هستند. به طور متوسط ​​بین 58/2 تا 25/11 میلی گرم فیتواسترول در هر گرم روغن نشان داده شده است. “ظرفیت آنتی‌اکسیدانی قوی روغن هسته انگور می‌تواند به کاهش علائم پیری، مانند لکه‌های حاصل از قرار گرفتن در معرض خورشید، خطوط ریز و چین و چروک کمک کند.” ظرفیت آنتی‌اکسیدانی موجود در هسته انگور کاملاً شناخته شده است، اما مطالعات انجام شده روی روغن استخراج شده هنوز در منابع علمی بررسی نشده است.

کاربرد روغن هسته انگور

روغن انگور، یک روغن سبک است که از دانه‌های انگور استخراج می‌شود و به سرعت به پوست نفوذ می‌کند و پوست را نرم، لطیف و مرطوب می‌کند. “به طور خلاصه، این یک ماده اصلی است که دارای بافتی سبک است و به راحتی جذب پوست می‌شود.” روغن هسته انگور حاوی مقادیر زیادی اسید لینولئیک است که یک محلول اسید چرب اشباع نشده محسوب می‌شود و برای افراد دیابتی، بسیار مناسب خواهد بود. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد، مصرف محلول اسید لینولئیک به عنوان خوراکی، می‌تواند باعث کاهش دیابت شود،

بنابراین مصرف روزانه شربت هسته انگور که سرشار از محلول اسید لینولئیک و همچنین سایر عناصر گلیسمی است، به بیماران دیابتی کمک می‌کند. مصرف هسته انگور اثر کم‌نظیری در تمام انواع دیابت دارد. روغن هسته انگور دارای بالاترین میزان اسید چرب امگا 6 – در مقایسه با سایر روغن‌های گیاهی باشد. اگرچه امگا 6 به تنهایی نمی‌تواند بد باشد، اما وقتی که بیش از حد مصرف شود، می‌تواند عوارض ایجاد کند.

روغن هسته انگور برای پوست

روغن دانه انگور، همچنین به نام روغن انگور شناخته می‌شود، معمولاً از دانه‌های انگور قرمز مورد استفاده برای شراب ساخته می‌شود. نشان داده شده است که این روغن مزایای بسیاری برای سلامت فرد، از جمله صورت، پوست و مو دارد. روغن انگور می‌تواند برای درمان و جلوگیری از نشانه‌های مرتبط با پیری مانند چین و چروک و پوست سست باشد. نه تنها از طریق مرطوب‌کنندگی پوست کمک می‌کند، بلکه خواص ضد اکسید کننده آن رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد که باعث کاهش تولید کلاژن، ماده‌ای است که برای پوست جوان مناسب است.

روغن انگور سرشار از ویتامین E است. این ویتامین برای ساخت، حفاظت و درست کردن کار می‌کند. این کار در تولید کلاژن کمک می‌کند و پوست را بهبود می‌بخشد. این ترکیب کمک می‌کند تا از آسیب رادیکال‌های آزاد و  از بروز آکنه جلوگیری شود.

فروش عمده روغن هسته انگور

روغن هسته انگور برای جوش صورت

روغن انگور برای درمان پوست چرب یا مستعد آکنه عالی است.” “این ماده دارای اسید لینولئیک زیادی است که به آن اسید چرب امگا 6 نیز گفته می‌شود، که علاوه بر تقویت سد پوست و کمک به کاهش اتلاف آب از پوست، ممکن است به آکنه کمک کند. برخی مطالعات همچنین نشان داده‌اند که اسید لینولئیک ضد التهاب است، و برای پوست ملتهب و قرمز که اغلب با شکستگی همراه است، مفید می‌باشد.

روغن هسته انگور برای لک صورت

روغن هسته انگور حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و اسیدهای چرب قدرتمند است که با هم کار می‌کنند تا لکه‌های تیره را محو کرده و جای زخم‌ها را روشن کنند. مطالعات نشان داده است که می‌تواند به تسریع روند بهبودی و کاهش زخم‌های کلوئیدی کمک کند. می‌توان گفت که روغن هسته انگور افزایش رنگدانه سازی را کاهش می‌دهد. از آنجا که حاوی آنتی‌اکسیدان پروآنتوسیانیدین است، روغن دانه انگور “ممکن است به یکنواخت شدن رنگ پوست کمک کند.

روغن هسته انگور برای دور چشم

روغن انگور حاوی ویتامین E است. ماده‌ای که معمولاً در کرم‌های چشم گران قیمت باعث کاهش التهاب می‌شود و همچنین اسیدهای چرب مرطوب‌کننده، می‌تواند پوست را سفت و جوان‌تر نشان دهد.

کلاژن را تقویت می‌کند.

مطالعات نشان داده است که روغن انگور می‌تواند از آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض خورشید محافظت کرده و باعث ترمیم کلاژن شود. در حقیقت، ممکن است باعث کاهش خطوط ریز و علائم کشش شود.

دارای خواص ضد میکروبی

خاصیت ضد میکروبی روغن انگور به این معنی است که پوست را عمیقا تمیز می‌کند. روغن هسته انگور با برخی از خواص ضد میکروبی، قابض و تصفیه‌کننده ملایم است، که اغلب به سطح ترکیبات پلی‌فنولیک به نام کاتچین نسبت داده می‌شود.

از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند.

روغن هسته انگور سرشار از بسیاری از ترکیبات سودمند دیگر است، از جمله بتا کاروتن، ویتامین‌های D ،C ،E  و پلی فنول‌ها. “این ترکیبات دارای توانایی آنتی‌اکسیدانی عالی هستند و باعث می‌شود روغن دانه انگور منبع خوبی از مزایای آنتی‌اکسیدان، از جمله مهار رادیکال‌های آزاد و محافظت در برابر آسیب‌های محیطی مانند اشعه ماورا بنفش یا آلودگی باشد.

خرید عمده روغن هسته انگور

فواید روغن هسته انگور برای مو

روغن هسته انگور برای مراقبت از مو یک انتخاب عالی است، زیرا حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب ضروری است. علاوه بر این، این روغن سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان های قوی است. مرطوب کنندگی یکی از خواص کلیدی روغن هسته انگور است. این روغن حاوی مواد مغذی است که باعث رشد موهای سالم می‌شود. این بسیار متنوع است و می توانید از آن به روش های مختلف استفاده کنید.

می توانید از روغن هسته انگور برای تقویت ریشه مو، آبرسانی به پوست سر و تغذیه موهای خود استفاده کنید. استفاده منظم از روغن هسته انگور برای مو ممکن است باعث رشد مو شود. در یک مطالعه ژاپنی، روغن هسته انگور باعث افزایش رشد مو در موش ها شد. با این حال، شواهد محدودی برای نشان دادن اثربخشی روغن در انسان وجود دارد. برای بهترین نتیجه، می‌توانید روغن هسته انگور را با روغن‌های جوجوبا، اکالیپتوس یا نعناع مخلوط کنید و مرتباً آن را به پوست سر خود بمالید.

روغن هسته انگور در غذا

روغن هسته انگور به نسبت یک روغن گیاهی، نقطه دود بالایی دارد (حدود 420 تا 445 درجه فارنهایت)، بنابراین بعید است که در طول پخت با دمای بالاتر اکسید شود و در آن طعمی ایجاد شود. ترکیب نقطه دود بالا و طعم بسیار خنثی آن، روغن هسته انگور را به یکی از متنوع ترین گزینه‌ها در آشپزخانه تبدیل می‌کند.

عوارض جانبی روغن انگور

تاکنون، تحقیقات علمی به هیچ عارضه جانبی منفی روغن انگور در صورت استفاده موضعی، اشاره نکرده است. اما تحقیقات بیشتری باید انجام شود – هم در مورد عوارض جانبی و هم فواید ادعایی آن. “روغن انگور غیر کومدوژنیک است و برخی بر این باورند که خواص ضد میکروبی ممکن است آن را برای درمان آکنه مفید کند، اما برای اثبات این مزیت اطلاعات بیشتری لازم است.”

نحوه استفاده از روغن هسته انگور برای پوست

از روغن هسته انگور می‌توان به روش‌های بی‌شماری استفاده کرد. اغلب از آن به عنوان مرطوب‌کننده استفاده می‌شود، به این معنی است که بعد از تمیز کردن پوست از آن استفاده می‌شود و استفاده از آن برای روز خوب کار می‌کند، زیرا غیر کمدوژنیک است به این معنی که منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. بنابراین حتی برای حساس‌ترین نوع پوست نیز می‌تواند از این روغن استفاده کند و اصلاً چرب نیست.

خرید عمده روغن هسته انگور

روغن هسته انگور به صورت گالن‌های 10 و 20 لیتری آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول روغن‌های گیاهی مورد نیاز را با بهترین قیمت و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. شما مشتریان عزیز می‌توانید جهت استعلام قیمت روغن هسته انگور اصل و دریافت آمالیز آن با کارشناسان ما در واحد فروش تماس داشته باشید.

نتیجه گیری

روغن هسته انگور یک روغن فوق العاده همه کاره است که می‌تواند در تمام روش‌های معمول مراقبت‌های بهداشتی و در آشپزخانه شما استفاده شود. به دلیل غلظت بالای ویتامین E برای پوست مفید است، اگرچه این ادعاها هیچ مطالعه علمی کاملی دریافت نکرده‌اند. روغن هسته انگور خالص برای مو، صورت و آکنه مفید است. این روغن یک انتخاب عالی برای درمان‌های خانگی برای بسیاری از بیماری‌های پوستی است و به دلیل سبک بودن، منافذ را مسدود نمی‌کند. همچنین یک گزینه باکیفیت برای پخت و پز و حتی برای ترمیم و تقویت موهای شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست