پلی سوربات 20 (توئین 20)

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

فروشنده: 09129008862

خرید پلی سوربات 20 (توئین 20)

شرکت پیشگامان شیمی این محصول را از کشور چین و مالزی در بشکه‌های 220 کیلویی وارد می‌کند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر و خرید پلی سوربات 20 با ما تماس بگیرید.

خرید پلی سوربات 20
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت این محصول با ما تماس بگیرید.

پلی سوربات‌ها یک کلاس از امولسیفایرها هستند که در برخی از داروها و محصولات غذایی و آرایشی بهداشتی استفاده می‌شوند. آن‌ها اغلب در لوازم آرایشی استفاده می‌شود تا اسانس‌های ضروری را به محصولات مبتنی بر آب تبدیل کنند.

در فرم اولیه خود، پلی‌ساکارید یک قند الکلی (سوربیتول) بوده که قندی بی‌ضرر است. با این حال، برای استفاده از توئین 20 در محصولات آرایشی شخصی، با اکسید اتیلن ترکیب می‌شود.

پلی سوربات 20 (توئین 20) چیست؟

یک سورفاکتانت، یک ماده امولسیون کننده و یک ماده حل‌کننده است.

این ماده امولسیفایر برای حل کردن روغن‌های بسیار ضروری در آب به وفور کاربرد دارد. توئین 20 خود به تنهایی نوعی ماده تقریباً پایدار محسوب می‌شود. پلی سوربات‌ها نوعی مایع غلیظ روغنی شکل هستند که با نام‌های تجاری کانارسل، آلکست و نام رایج توئین شناخته می‌شوند.

توئین 20 در فرمولاسیون محصولات مراقبت شخصی کودکان باعث کاهش میزان سوزش در هنگام شست‌وشو می‌شود. به همین دلیل از این ماده در شامپو بچه و محصولات مربوط به بچه استفاده می‌کنند.

پلی سوربات 20 (توئین 20) چیست

تولید توئین 20

پلی سوربات 20، که در برچسب مواد تشکیل‌دهنده به عنوان توئین 20 نیز ذکر شده است، قبل از افزودن اسید لوریک توسط اتوکسیلاسیون سوربیتان تشکیل می‌شود. بیایید این را با بیان ساده‌تر توضیح دهیم.

فرآیند ساخت پلی سوربات 20 با سوربیتول، یک الکل قند که به طور طبیعی در برخی از میوه‌ها یافت می‌شود، آغاز می‌شود. کم آبی کردن سوربیتول منجر به سوربیتان می‌شود. مرحله بعدی در ساخت پلی سوربات 20، اتوکسیلاسیون است، که یک واکنش شیمیایی است که در آن اتیلن اکسید به یک بستر (در این حالت سوربیتان) اضافه می‌شود. بنابراین، سوربیتان با 20 واحد اتیلن اکسید واکنش نشان می‌دهد (از این رو 20 موجود در این ماده).

مرحله آخر افزودن یک گروه اسید لوریک استری به عنوان دم آبگریز است.

پلی سوربات 20 در انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و درمانی از جمله پاک‌کننده‌ها، پایه و پایه‌های آرایش، شامپو، رایحه و سایر موارد استفاده می شود. این ماده به شکل مایع چسبناک و زرد چسبناک وجود دارد.

مشخصات ظاهری پلی سوربات 20 (توئین 20):

  • نام: Polysorbate، توئین 20
  • فرمول شیمیایی: C58H114O26
  • جرم مولی: 1228g/mol
  • نقطه جوش: > 100°C
  • چگالی: (1.1g/cm3 (25 °C
  • میزان اسیدی: 6-8 (50g/l, H2O, 20 °C)
  • شکل ظاهری: مایع غلیظ زرد رنگ

کاربرد پلی سوربات 20

 کاربرد پلی سوربات 20:

  • مورد استفاده به عنوان امولسیفایر.
  • مورد استفاده در خمیر به عنوان بهبود دهنده خمیر.
  • مورد استفاده به عنوان گیرنده کریستالیزاسیون.
  • به عنوان محلول‌ساز کننده و تثبیت‌کننده کاربرد دارد.
  • نوعی عامل مرطوب‌کننده محسوب می‌شود.
  • مورد استفاده به عنوان پوشش سبزی و میوه.
  • به عنوان افزودنی ملایم در سیستم‌های پاک‌کننده استفاده می‌شود.
  • در داروسازی‌ها به  عنوان پر کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • موجب تشکیل طیف گسترده‌ای از شوینده‌های آنیونی است.

کارکرد پلی سوربات 20

به عنوان یک ماده ضدعفونی‌کننده، امولسیفایر و عطر عمل می‌کند. سورفکتانت کوتاه مدت برای ماده فعال سطح است. سورفکتانت‌ها ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین دو ماده مانند دو مایعات یا یک مایع و جامد را کاهش می‌دهند.

در محصولات مراقبت از پوست، سورفاکتانت‌ها برای از بین بردن و امولسیون روغن‌ها و چربی‌ها و تعلیق خاک کار می‌کنند و باعث شستشوی آنها می‌شوند. این امر ممکن است زیرا در حالی که یک انتهای مولکول سورفکتانت به آب جذب می‌شود، انتهای دیگر به روغن جذب می‌شود. بنابراین، سورفاکتانت‌ها روغن، خاک و سایر ناخالصی‌هایی را که در طول روز روی پوست شما جمع شده‌اند جذب کرده و آنها را شسته می‌شوند.

با توجه به این خاصیت، پلی سوربات 20 در بسیاری از پاک‌کننده‌ها و مواد شستشوی بدن وجود دارد.

مقدار HLB پلی سوربات 16.7 است. HLB (تعادل هیدروفیل-لیپوفیلی) یک بیان تجربی برای رابطه گروه‌های آب دوست و آبگریز (“آب متنفر”) یک سورفکتانت است. مواد لازم با مقادیر HLB بیشتر از 10 به عنوان محلول در آب طبقه‌بندی می‌شوند.

ایمنی پلی سوربات 20

پلی سوربات 20 همچنین به عنوان امولسیفایر عمل می‌کند. برای محصولاتی که حاوی هم آب و هم اجزای روغن باشند، امولسیفایر لازم است، به عنوان مثال، وقتی روغن‌های اساسی به یک فرمول مبتنی بر آب اضافه می‌شوند. به گفته EFEMA، هنگامی که آب و روغن با هم مخلوط می‌شوند و به شدت تکان می‌خورند، پراکندگی قطرات روغن در آب – و بالعکس – شکل می‌گیرد.

اگر لرزش متوقف شود، دو مرحله از هم جدا می‌شوند. برای رفع این مشکل، می‌توان امولسیفایر را به سیستم اضافه کرد که به کمک آن قطرات پراکنده باقی می‌مانند و یک امولسیون پایدار تولید می‌کند.

به عنوان یک امولسیفایر، توئین 20 از یک سر آب دوست آب دوست و یک دم آب گریز روغن (اسید لوریک) تشکیل شده است. سر هیدروفیل به فاز آبی و دم آبگریز به فاز روغن هدایت می‌شود. یک بار دیگر، پلی استات 20 با قرار دادن خود در رابط روغن / آب یا هوا / آب، تنش سطح را کاهش می‌دهد، که این امر تأثیر تثبیت‌کننده‌ای بر روی امولسیون دارد.

سرانجام، پلی سوربات 20 به عنوان یک ماده معطر عمل می‌کند. همانطور که در بالا گفته شد، توئین 20 در ابتدا از سوربیتول بدست می‌آید، که به طور طبیعی در میوه‌های خوشبوکننده شیرین مانند سیب، گلابی، هلو و آلو می‌توان یافت.

پلی سوربات 20 چیست

ایمنی

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) استفاده از پلی سوربات 20 را به عنوان یک ماده طعم‌دهنده مصنوعی در غلظت‌ها و فرمولاسیون‌های خاص تأیید می‌کند. پانل خبره بررسی لوازم آرایشی و بهداشتی (CIR) داده‌های علمی را ارزیابی و نتیجه گرفت که پلی سوربات 20 برای استفاده در فرمولاسیون‌های آرایشی بی‌خطر است.

با وجود تأیید پلی سوربات 20 توسط پنل متخصص CIR، نگرانی‌هایی در مورد وجود اتیلن اکسید در این ماده وجود دارد. این امر به این دلیل است که فرآیند اتوکسیلاسیون ممکن است منجر به آلودگی با 1،4-دیوکسان، یک محصول جانبی بالقوه خطرناک شود. در حقیقت، 1،4 دیوکسان یک ماده سرطان‌زا شناخته شده حیوانات است که به راحتی در پوست نفوذ می‌کند. این ماده با آلرژی‌های پوستی نیز ارتباط دارد.

سازمان مصرف‌کنندگان ارگانیک بر اساس اطلاعات کمپین محصولات آرایشی بهداشتی، برگه حقوقی را در مورد 1،4 دیوکسان منتشر کرد. این برگه حقایق را در مقابل اسطوره‌های مربوط به 1،4-دیوکسان در محصولات مراقبت شخصی بیان می‌کند.

یک واقعیت نگران‌کننده این است که میزان 1،4 دیوکسان موجود در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی 1000 برابر بیشتر از مواردی است که در مطالعات حیوانی باعث سرطان می‌شود. آنها اضافه می‌كنند كه طبق FDA، “مطالعات مربوط به جذب پوست نشان داد كه دیوكسان به راحتی از بین انواع وسایل نقلیه به پوست حیوانات و انسان‌ها نفوذ می‌كند.”

فروش پلی سوربات 20:

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز، محصول پلی سوربات 20 مورد نیاز صنایع دارویی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت در بسته‌بندی‌های 220 کیلوگرمی تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید.

قیمت پلی سوربات 20 (توئین 20)

قیمت‌های عرضه‌شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

References: Wikipedia, “Polysorbate-20”, Cosmetics Info, “Polysorbate-20”, Paula’s Choice, “Surfactant”, Dow, “What is HLB”, EFEMA, “What is an emulsifier?”, Organic Consumers Organization, “1,4-Dioxane and Cosmetic Safety”.

سایر محصولات ما: اکسید روی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 9 =

Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید