فروش روغن کرچک هیدروژنه

خرید روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 یک ماده موم سخت و با ساختار منحصر به فرد است. با سایر روغن‌ ها و موم‌ های موجود در پایه ضد عرضی کار می‌ کند تا به استحکام محکم اما پراکنده تبدیل شود. از آنجا که روغن کرچک‌ هیدروژنه بی‌ بو و در آب نا محلول است، به راحتی شسته نمی‌ شود. جهت خرید روغن کرچک هیدروژنه یا همان PEG 40 با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. در ادامه به بررسی این ماده می‌ پردازیم.

برای استعلام قیمت روغن کرچک هیدروژنه

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 چیست

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 از مشتقات پلی اتیلن گلیکول روغن کرچک هیدروژنه است و هنگام افزودن به مواد آرایشی یا فرمول‌ های محصولات مراقبت شخصی، به عنوان یک سورفکتانت، یک ماده روان‌ کننده، یک امولسیون‌ کننده، یک نرم‌ کننده، یک ماده پاک‌ کننده و یک ماده معطر عمل می‌ کند. روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی‌ اتیلن‌ گلایکول یا همان PEG 40 نوعی از روغن کرچک است که هیدروژنه شده باشد. تعداد مول‌ های اتیلن اکساید در این ماده 40 می‌ باشد.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
خرید روغن کرچک هیدروژنه


این ماده هم‌ زمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین بوده که به عنوان:

  • عامل پخش‌ کننده
  • عامل حل‌ کننده عطر و اسانس
  • تنظیم‌ کننده ویسکوزیته
  • پایدار کننده
  • امولسیفایر
  • شوینده
  • ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی و بهداشتی

مورد استفاده قرار می‌ گیرد. روغن کرچک هیدروژنه PEG 40، همچنین به عنوان موم کرچک نیز شناخته می‌ شود، از دانه‌ های کرچک که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است حاصل می‌ شود، که با اضافه‌ کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می‌ برد به طوری که دمای اتاق جامد می‌ باشد. روغن کرچک از حبوبات گیاه کرچک (Ricinus communis) توسط حرارت خارج و تصفیه می‌ شود.

همان‌ طور که گفته شد روغن‌ ها در دمای اتاق مایع هستند. فرآیند هیدروژناسیون اشباع را به روغن اضافه می‌ کند، که سبب افزایش نقطه ذوب می‌ شود و باعث می‌ شود روغن‌ هیدروژنه در دمای اتاق جامد باشد. فرآیند هیدروژناسیون مستلزم این است که روغن در صورت وجود کاتالیزور نیکل تحت فشار قرار گیرد. PEG 40 کاربرد های مختلف آرایشی دارد.

روغن کرچک هیدروژنه ( PEG 40) چگونه کار می‌ کند

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 در آب و روغن محلول است و به طور سنتی برای امولسیون‌ سازی و حل شدن فرمولاسیون‌ های روغن در آب استفاده می‌ شود. خاصیت تقویت‌ کنندگی کف آن را برای استفاده در پاک کننده‌ های مایع ایده‌ آل می‌ کند و کیفیت نرم کنندگی و تسکین‌ دهندگی آن را به ترکیبی دارای محبوبیت به عنوان افزودنی در فرمولاسیون‌ های مرطوب‌ کننده‌ ها و مواد آرایشی مراقبت از مو تبدیل می‌ کند.

به عنوان یک سورفکتانت، PEG 40 به کاهش کشش سطحی بین مایعات متعدد یا بین مایعات و جامدات کمک می‌ کند. علاوه بر این، به از بین بردن چربی روغن کمک می‌ کند و باعث می‌ شود که آن‌ ها در مایع معلق شوند. این کار باعث می‌ شود که شستشو راحت‌ تر شود و این فرآیند محبوبیت ماده را در پاک‌ کننده‌ های صورت و بدن ایجاد می‌ کند. PEG 40 به عنوان یک عامل انسداد، یک لایه آب رسان محافظ در سطح پوست ایجاد می‌ کند، به عنوان یک مانع در برابر از دست دادن رطوبت طبیعی پوست کار می‌ کند.

توضیحات کوپلیمر روغن کرچک هیدروژنه/اسید سباسیک

روغن از دانه کرچک فشرده می شود. این یک داروی عامیانه محبوب است که کاربرد های زیادی دارد. روغن کرچک با فشار سرد دانه های کرچک و سپس اعمال حرارت تولید می شود. این روغن خوراکی محسوب نمی شود و تنها بخشی از تولید روغن نباتی جهان را تشکیل می دهد.

کوپلیمر روغن کرچک هیدروژنه/اسید سباسیک توسط واکنش شیمیایی بین روغن کرچک هیدروژنه (نیمه جامد) با سباسیک اسید، یک اسید کربوکسیلیک که گاهی اوقات به عنوان تنظیم کننده pH در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود، ساخته می شود. ماده به دست آمده دارای خواص نرم کنندگی و صاف کنندگی طولانی مدت است که برای پوست و مو مفید است.

خواص ساختاری منحصر به‌ فرد این ماده به آن اجازه می‌ دهد تا فضا هایی را که پوست و مو آسیب دیده‌ اند پر کند و احساس صاف‌ تری ایجاد کند. این نمونه ای از فناوری پلیمر است که یک ماده طبیعی و مصنوعی را برای ایجاد یک ترکیب جدید ترکیب می کند.

کوپلیمر روغن کرچک هیدروژنه/اسید سباسیک در مقادیر بین 0.5-2% در محصولات ماندگار و تا 5% در محصولات مراقبت از موی شستشو دهنده که برای ترمیم شدید طراحی شده اند استفاده می شود.

روغن کرچک هیدروژنه
خرید روغن کرچک هیدروژنه

حلالیت روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

هنگام افزودن PEG 40 به ترکیبات آرایشی، می‌ توان آن را در حالت سرد خود مستقیماً در فاز روغن با نسبت پیشنهادی 3: 1 مخلوط کرد (روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 به روغن). بعد، این را می‌ توان به فاز آب اضافه کرد. اگر فرمول ابری باشد، ممکن است برای افزایش شفافیت، مقدار روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 افزایش یابد.

کاربرد روغن کرچک هیدروژنه

از نظر تاریخی، مصریان باستان از روغن کرچک به عنوان سوخت برای لامپ‌ های خود استفاده می‌ کردند. روغن کرچک نیز به عنوان روان‌ کننده در موتور های ماشین و هواپیما مورد استفاده قرار گرفته است و به برخی از رنگ‌ ها و لاک‌ ها نیز اضافه می‌ شود. مصرف روغن کرچک خالص به عنوان یک ملین برای درمان یبوست عمل می‌ کند.

پی ای جی 40 ممکن است به عنوان سورفاکتانت غیر یونی در سیستم‌ های تحویل داروی خوراکی، موضعی و تزریقی استفاده شود. روغن هیدروژنه کرچک PEG-40  توسط FDA به عنوان افزودنی‌ های غذایی غیرمستقیم در چسب‌ ها و اجزای پوشش و بسته‌ بندی دو سطح تماس با مواد غذایی تأیید شده است. روغن کرچک هیدروژنه دامنه گسترده‌ ای از واکس‌ ها شامل:

این واکس‌ ها را در اکثر برنامه‌ های کاربردی مانند پماد سازی، کرم‌ سازی، لوسیون‌ سازی، رژ ها، عطر ها و محصولات مراقبت از پوست می‌ توان استفاده کرد.

مزایای محصول

  • توانایی حل کردن روغن‌ های اساسی، مواد معطر و سایر مواد روغنی.
  • امولسیفایر و ماده شوینده بسیار خوبی در شستن مواد آرایشی.
  • تثبیت امولسیون‌ های روغن در آب (O / W)،
  • فرم مایع و کاهش نقطه انجماد کار با آن را در هنگام پردازش آسان‌ تر می‌ کند.
  • یک محصول زیست تخریب‌ پذیر.
  • به خوبی توسط پوست و غشاهای مخاطی تحمل می‌ شود
  • بر اساس مواد اولیه گیاهی تجدید پذیر است.

استفاده از روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

نوع و عملکرد محصول

وقتی به این نوع فرمول اضافه می‌ شود…

صابون مایع، پاک‌ کننده صورت، حمام حباب‌ دار، ژل دوش

 کرم صورت، لوسیون، ضد آفتاب

 آرایش، ماسک صورت، لایه‌ برداری پوست، دئودورانت شامپو نرم‌ کننده

اثرات

روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 به عنوان یک (n) عمل می‌ کند:

·        سورفاکتانت

·        حل‌ کننده

·        امولسیون‌ کننده

·        نرم‌ کننده

·        عامل پاک‌ کننده

·        ماده معطر

این ترکیب کمک می‌ کند تا:

·        مواد غیرقابل ترکیب را ترکیب کنید

·        پوست و پوست سر را به آرامی تمیز و تسکین دهید

·        در محصولات پاک‌ کننده کف ایجاد کنید

·        به محصولات، احساسی کاملاً ترکیبی ارائه دهید

·        شفافیت و وضوح محصول را حفظ کنید

·        قابلیت گسترش محصول بر روی پوست را افزایش دهید

حداکثر دوز توصیه شده 1-25 است.

کاربرد های روغن هیدروژنه کرچک PEG 40 در محصولات آرایشی و بهداشتی

  • محصولات برای شستشو، مراقبت و حالت دادن به مو،
  • لوازم آرایشی برای شستن و مراقبت از بدن و صورت،
  • مواد آرایشی برای پاک کردن آرایش
  • محصولات برای رنگ‌ آمیزی و رنگ زدایی مو،
  • ترکیبات بعد از اصلاح و سایر مواد آرایشی مبتنی بر الکل،
  • ضد آفتاب،
  • عطر ها، رایحه‌ های بدن،
  • لوسیون‌ ها و ژل‌ های بهداشت صمیمی،
  • محصولات مراقبت از لب،
  • محصولات ضد آکنه.

روغن کرچک برای مو

روغن کرچک از نظر ساختاری در مقایسه با سایر روغن های طبیعی که از گیاهان و دانه ها پرس می شوند منحصر به فرد است، زیرا نسبت به سایر چربی ها «قطبی تر» است و می تواند اشکال دیگر را راحت تر به خود بگیرد. به عنوان مثال، روغن کرچک هیدروژنه به عنوان یک عامل ضد رطوبت در برخی از کرم ها، اسپری ها و براق کننده های مو استفاده می شود که قرار است به دفع رطوبت کمک کنند.

روغن کرچک هیدروژنه موجود در شامپو اسید های آمینه و رطوبت را برای نرم کردن موها اضافه می کند. باعث رشد مو، ضخیم شدن مو و کاهش، جلوگیری و کمک به پنهان کردن آسیب می شود.

درمان رشد مو با روغن کرچک یک روش طبیعی است که به رشد موهای شما کمک می کند سالم تر و پر پشت تر شوند. به همین دلیل است که اگر متوجه می‌ شوید که هر بار که خود را در آینه می‌ بینید موهایتان نازک‌ تر می‌ شوند، احتمالاً زمان آن فرا رسیده است که درباره کاربرد های مختلف روغن کرچک اطلاعات بیشتری کسب کنید و یکی را انتخاب کنید.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
خرید روغن کرچک هیدروژنه

درمان رشد مو با استفاده از روغن کرچک مدت طولانی است که در زمینه سلامت جایگزین شناخته شده است. این یک نوع روغن طبیعی مو برای طاسی در نظر گرفته می شود که در واقع نتیجه عوامل زیادی مانند ژنتیک، رژیم غذایی، سطح استرس، محیط و سبک زندگی شماست. استفاده منظم از روغن کرچک روی ریشه مو و پوست سر به موارد زیر کمک می کند:

  • افزایش رشد مو
  • موهای ضخیم که شروع به نازک شدن می کنند
  • کاهش و جلوگیری از آسیب مو
  • از بین بردن خشکی مو
  • موها را پرتر و براق تر کنید
  • حالت دهنده و مرطوب کننده عمیق مو و پوست سر
  • از خشکی پوست سر جلوگیری می کند
  • سلامت کلی موهای خود را تقویت کنید

مزایای استفاده از روغن کرچک برای پوست چیست

روغن کرچک فواید بالقوه زیادی دارد. این شامل:

جلوگیری از چین و چروک

روغن کرچک حاوی آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد در بدن شما مبارزه می کند. رادیکال های آزاد مسئول تسریع روند پیری هستند و باعث می شوند چین و چروک ها زودتر ظاهر شوند.

مبارزه با آکنه

روغن کرچک دارای خواص ضد باکتریایی است. باکتری های روی صورت شما می توانند منافذ را مسدود کرده و منجر به آکنه شوند.

کاهش پف کردگی

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به کاهش تورم و پف کردگی کمک کند. این می تواند اندازه جوش های ملتهب یا کیسه های چشم را نیز کاهش دهد.

مرطوب کننده

رطوبت پوست شما را جوان، براق و سالم نگه می دارد. همچنین رطوبت از ایجاد چین و چروک جلوگیری می کند.

آفتاب سوختگی تسکین دهنده

روغن کرچک به دلیل خواص ضد التهابی خود ممکن است درد ناشی از آفتاب سوختگی را کاهش دهد. خواص مرطوب کنندگی آن نیز ممکن است لایه برداری را کاهش دهد.

مبارزه با خشکی لب

روغن کرچک یک ماده بسیار رایج در رژ لب و برق لب است. اگر لب های خشکی دارید، رنگ را کنار بگذارید و از روغن کرچک استفاده کنید. اما ممکن است بخواهید آن را با روغنی با طعم بهتر مانند روغن نارگیل مخلوط کنید.

ارتقاء سلامت کلی پوست

روغن کرچک سرشار از اسیدهای چرب سالم است. اسیدهای چرب برای حفظ سلامت پوست ضروری هستند.

روغن کرچک چگونه برای صورت شما استفاده می شود

روغن کرچک غلیظ است، بنابراین باید قبل از قرار دادن آن روی صورت، آن را با روغن حامل مخلوط کنید. روغن های حامل رایج عبارتند از:

  • روغن نارگیل
  • روغن بادام
  • روغن زیتون

همچنین می توانید آن را به کره شیا اضافه کنید تا اثر مرطوب کنندگی بیشتری داشته باشد. این مخلوط را قبل از خواب و بعد از تمیز کردن پوست به صورت خود بمالید. می توانید روغن را یک شبه روی پوست بگذارید یا بعد از یک تا پنج دقیقه آن را با یک پارچه گرم پاک کنید.

روغن کرچک چه فوایدی برای سلامتی دارد

روغن کرچک احتمالاً به عنوان یک ملین خوراکی شناخته می شود. اما مدت‌ هاست که مردم در سرتاسر جهان از آن برای اهداف زیادی از جمله درمان آکنه و التهاب، و کاهش چین و چروک و لکه‌ های پیری استفاده می‌ کنند. همچنین یک عنصر رایج در بسیاری از محصولات زیبایی است، زیرا می تواند بدون انسداد منافذ یا تحریک پوست، یک اثر آبرسانی به لوازم آرایشی اضافه کند.

خرید روغن کرچک هیدروژنه
فروش روغن کرچک هیدروژنه

اثرات جانبی روغن کرچک هیدروژنه PEG 40

مواد اولیه پی ای جی 40 فقط برای مصارف خارجی است. قبل از استفاده از این محصول برای اهداف درمانی، ضروری است که با یک پزشک پزشک مشورت کنید. به خصوص به خانم‌ های باردار و شیرده و همچنین افرادی که پوستی حساس، تحریک شده، شکسته یا آسیب دیده دارند توصیه می‌ شود از مواد اولیه روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 بدون مشاوره پزشک استفاده نکنند. این محصول باید همیشه در منطقه‌ ای نگه داری شود که برای کودکان، به ویژه افراد زیر 7 سال، غیر قابل دسترسی باشد.

قبل از استفاده از مواد اولیه و خرید پی ای جی 40، آزمایش پوست توصیه می‌ شود. این کار را می‌ توان با حل کردن 1 قاشق چای خوری مواد اولیه روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 در یک قاشق چای خوری روغن حامل ضروری و استفاده از مقدار به اندازه سکه از این مخلوط در یک قسمت کوچک از پوست که حساس نیست، انجام داد.

پس از خرید روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 هرگز نباید از آن در نزدیکی بینی و گوش داخلی و یا در سایر مناطق حساس پوست استفاده شود. عوارض جانبی احتمالی روغن کرچک هیدروژنه PEG 40 شامل خارش، تاول زدن، سوزش و پوسته پوسته شدن پوست و همچنین کهیر است. در صورت واکنش آلرژیک، استفاده از این محصول را متوقف کنید و برای ارزیابی سلامت و اقدامات درمانی مناسب، بلافاصله به پزشک، داروساز یا متخصص آلرژی مراجعه کنید. برای جلوگیری از عوارض جانبی، قبل از استفاده با یک متخصص پزشکی مشورت کنید.

ایمنی

روغن هیدروژنه کرچک در فرمولاسیون‌ های دارویی خوراکی و موضعی استفاده می‌ شود و به طور کلی به عنوان ماده‌ ای غیر سمی و غیر تحریک کننده در نظر گرفته می‌ شود. مطالعات حاد سمیت خوراکی در حیوانات نشان داده است که روغن هیدروژنه کرچک یک ماده نسبتاً غیر سمی است. آزمایش‌ های تحریک بر روی خرگوش نشان می‌ دهد که روغن هیدروژنه کرچک باعث تحریک خفیف و گذرای چشم می‌ شود.

LD50 (موش، خوراکی):> 10 گرم در کیلوگرم

ذخیره‌ سازی

روغن کرچک هیدروژنه در دمای حداکثر 1508 درجه سانتی‌ گراد پایدار است. ممکن است محلول‌ های شفاف، پایدار و کلروفرمی حاوی حداکثر 15٪ w / v روغن کرچک هیدروژنه تولید شود. روغن کرچک هیدروژنه همچنین ممکن است در دمای بیش از  ℃ 908 در حلال‌ های قطبی و مخلوط حلال‌ های آروماتیک و قطبی حل شود، اگرچه روغن کرچک هیدروژنه با خنک شدن زیر  ℃908 رسوب می‌ کند. روغن کرچک هیدروژنه باید در ظرف در بسته و در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود.

سایر محصولات ما: مونو اتانول آمین

فروش روغن کرچک هیدروژنه

شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ های مشتریان عزیز، محصول روغن کرچک‌ هیدروژنه یا همان peg40 مورد نیاز صنایع آرایشی و دارویی را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ ترین زمان ممکن به وسیله سیستم حمل‌ و نقل مطمئن به شهر های مختلف ارسال نماید. قیمت‌ های عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین‌ ترین قیمت است و شما مشتریان عزیز می‌ توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر مقایسه نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست