خرید پودر هیدروکینون

خرید هیدروکینون

فروش هیدروکینون صنعتی در شرکت پیشگامان شیمی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت انجام می‌شود. هیدروکینون یک ماده جامد با رنگ سفید و بدون بو می باشد. جهت دریافت آنالیز و خرید پودر هیدروکینون با ضمانت کیفیت و تضمین بهترین قیمت هیدروکینون صنعتی با کارشناسان و متخصصان مجموعه ما تماس بگیرید.

جهت استعلام قیمت هیدروکینون

و همچنین دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۷
۰۲۱۵۴۰۳۲۳۱۸
۰۹۱۲۹۰۰۸۸۶۲

 شنبه  تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ |  پنج شنبه ۹ الی ۱۳تماس با پیشگامان شیمی

هیدروکینون از کجا تهیه کنیم

به انگلیسی✅ hydroquinone
نام های دیگر کیونول، بنزن 1- و 4- دیول
فرمول شیمیایی C6h6o2
cas No 123-31-9
نقطه ذوب 172 درجه سانتی‌گراد
گرید آرایشی، عکاسی
شکل محصول ✅ پودر سفید حساس به هوا
خلوص 20%
کاربرد ✅ توسعه دهنده در عکاسی، عامل کاهنده برای مس و طلا، عامل کاهنده از پلیمریزاسیون مونومرهای رزین جلوگیری می کند. در گرید آرایشی پوست تیره و حساس به نور را روشن می کند
برند و کشور تولیدی  چین، آلمان
بسته بندی  کیسه 25 کیلویی
محل تحویل تهران – اصفهان
قیمت سولفونیک اسید ✅ تماس بگیرید 📞
دمای نگهداری 2-8 درجه

قیمت هیدروکینون صنعتی

این محصول از کشورهای چین و آلمان وارد می‌شود. هیدروکینون یک مهار کننده سنتز ملانین با فرمول شیمیایی C6H6O2 است و به نام 1-4 دی‌ال یا کینول نیز شناخته می‌شود. این محصول دارای شکل ظاهری جامد گرانول سفید رنگ و بدون بو است.

خرید هیدروکینون
خرید هیدروکینون چینی

مکانیسم عمل هیدروکینون در بدن

ملانین رنگدانه‌ای است که به پوست و مو رنگ می‌بخشد. این ترکیب مسئول کک و مک و سایر لکه‌های تیره روی پوست است. ملانین توسط ملانوسیت‌ها ساخته می‌شود، سلول‌هایی که در پوست و سایر قسمت‌های بدن وجود دارند. هنگامی که فردی این ترکیب را به پوست می‌زند، تعداد ملانوسیت‌ها را کاهش می‌دهد. تعداد ملانوسیت کمتر به این معنی است که بدن ملانین کمتری در ناحیه تحت درمان تولید می‌کند. طی 4 هفته پوست معمولاً سبکتر به نظر می‌رسد.

قرار گرفتن در معرض نور خورشید اثرات هیدروکینون را برعکس می‌کند. پزشکان توصیه می‌کنند افرادی که از این محصول استفاده می‌کنند، همراه با آن از ضد آفتاب قوی نیز استفاده کنند. اثر فیزیولوژیکی این ترکیب با استفاده از فعالیت کمرنگ‌کنندگی است. کاربرد این محصول به عنوان بازدارنده، آنتی‌اکسیدان و یک واسطه در سنتز رنگ، سوخت موتور و روغن، در پردازش عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به طور طبیعی در برخی از گونه‌های گیاهی موجود می‌باشد.

هیدروکینون از مشتقات فنول با خواص آنتی‌اکسیدانی است که می‌تواند در اندام‌های مختلف، به ویژه کلیه، باعث سمیت شود. در داروسازی به عنوان درمان موضعی برای هیپرپیگمانتاسيون پوست و در محصولات مختلف آرایشی استفاده می‌شود که عمدتاً به کلوژیت‌های گلوتاتيون متابولیزه می‌شود و در سیستم‌های in-vitro DNA adducts جهش‌زایی ایجاد می‌کند. این محصول ممکن است پوست، چشم‌ها و غشاهای مخاطی را تحریک کند. جالب است بدانید این ماده در سال 1820، توسط شیمی‌دانان فرانسوی به نام پلتیر (Pelletier) و کوانتو (Coventou) از تقطیر خشک کونیک اسید به‌دست آمد.

کاربرد هیدروکینون در حوزه سلامت و زیبایی

هیدروکینون ماده‌ای است که در کرم‌ها، امولسیون‌ها، ژل‌ها، لوسیون‌ها و محلول‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده پوست را با کاهش تعداد ملانوسیت‌های موجود در آن سفید می‌کند. این ماده برای درمان بیماری‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این درمان شامل:

  • درمان جای جوش

چربی اضافی، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌ها می‌توانند در منافذ پوست جمع شده و باعث ایجاد آکنه شوند. بدن سعی می‌کند آسیب‌ها را برطرف کند، اما گاهی اوقات جای زخم ایجاد می‌کند.

  • ملاسما

افراد مبتلا به ملاسما بر روی پوستشان لکه‌های قهوه ای یا خاکستری قهوه‌ای دیده می‌شود. این لکه‌ها تمایل دارند روی صورت مانند گونه‌ها یا بینی ایجاد شوند. همچنین می‌توانند در مناطقی از پوست که در معرض آفتاب قرار دارند، مانند بازوها و گردن ظاهر شوند.

  • لنتیژین

لنتیژین‌ها یا لکه‌های پیری در مناطقی از پوست که بیشترین تابش آفتاب را دارند ایجاد می‌شوند. به عنوان مثال، آن‌ها می‌توانند در صورت یا پشت دست ظاهر شوند. آن‌ها دارای ظاهری صاف، تیره و بین 0.2 سانتی متر (سانتی متر) تا عرض 2 سانتی‌متر باشند.

  • استفاده‌های دیگر

برخی از افراد به دلایل زیبایی ممکن است بخواهند پوست خود را روشن کنند. این می‌تواند برای اعتماد به نفس و عزت نفس فوایدی داشته باشد. گرچه هیدروکیـنون می‌تواند به لکه‌های قرمز یا قهوه‌ای کمک کند، اما به درمان التهاب فعال کمک نمی‌کند. به عنوان مثال، عنصر آن می‌تواند به کاهش زخم آکنه کمک کند، اما بر روی قرمزی تاثیر نمی‌گذارد.علاوه بر استفاده در مواد روشن کننده پوست، ناخالصی احتمالی توکوفریل استات (ویتامین E مصنوعی) در پاک‌کننده‌های صورت و پوست، مرطوب‌کننده‌های صورت و نرم کننده‌های مو بسیار رایج است.

این ماده همچنین به عنوان بازدارنده خوردگی و روبنده زنگ آهن در بویلرها، مواد فتوشیمیایی در عوامل احیا، در فرآیند تولید پلی‌استایرن و به عنوان پایدارکننده در صنایع پوششی، رنگ و جوهر، روغن موتور، رابرها و پلیمرها، تولید آنتی‌اکسیدان برای لاستیک، آنتی‌اکسیدان برای مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال 1982، اداره غذا و دارو ایالات متحده این ماده را به عنوان منبع ایمن و موثر شناخت.

خرید هیدروکینون
قیمت پودر هیدروکینون

فواید هیدروکینون برای پوست

لکه‌های تیره را روشن می‌کند (هایپرپیگمنتیشن): هیدروکینون یکی از مؤثرترین مواد برای روشن شدن هایپرپیگمانتاسیون است. محققان می‌گویند: “اگر مناطق تاریکی از ملاسما، لکه‌های پیری یا لکه‌های قهوه‌ای ناشی از آکنه دارید، هیدروکینون با کاهش تشکیل ملانین در پوست (رنگدانه موجود در پوست که به آن رنگ تیره می‌دهد) به درمان این عارضه کمک می‌کند.”

“تا به امروز، هیدروکینون استاندارد طلای موضعی در پوست برای کاهش هایپرپیگمنتیشن در نظر گرفته شده است.”

یکنواختی رنگ پوست را به وجود می‌آورد: از آنجا که هیدروکینون مناطق خاصی از پوست را که تیره شده‌اند روشن می‌کند، نتیجه آن متعادلتر و یکدست تر شدن رنگ پوست است.

ملاسما را درمان می‌کند: محققان خاطرنشان می‌کنند: “هیدروکینون به عنوان عامل اصلی هر نوع درمانی برای انواع مختلف بیماری‌ها، از جمله ملاسما عمل می‌کند.”

“ملاسما، که توسط تکه‌های پوست تیره‌تر به طور معمول در پیشانی، گونه‌ها و لب بالایی ظاهر می‌شود، اغلب در خانواده‌ها دیده می‌شود و در اثر اشعه ماورا بنفش و نور مرئی اغلب همراه با شیفت‌های هورمونی مانند قرص‌های جلوگیری از بارداری، بارداری یا هورمون درمانی ایجاد می‌شود. هیدروکینون می‌تواند به اصلاح عوارض جانبی ملاسما کمک کند.

نگراني‌هاي بهداشتي در مورد هیدروکینون:

سرطان، سميت در دستگاه اندام، تحريك دستگاه تنفسي.

سرطان: این ماده با کاهش تولید و افزایش تخریب رنگدانه‌های ملانین در پوست باعث افزایش تماس پوست با اشعه UVA و UVB می‌شود و خطر سرطان پوست را افزایش می‌دهد.

سمیت در سیستم ارگان‌ها: به بیماری پوستی به نام اوکرونوز مرتبط است که در آن پوست (بزرگترین اندام ما) ضخیم شده و به رنگ خاکستری مایل به آبی در می‌آید. قرار گرفتن در معرض هیدروکینون از طریق چشم می‌تواند باعث ایجاد رنگدانه و آسیب دائمی قرنیه شود.

تحریک دستگاه تنفسی: در صورت استنشاق ممکن است مضر باشد و باعث تحریک بینی، گلو و دستگاه تنفسی فوقانی شود. مطالعه‌ای درمورد مواجهه شغلی هیدروکینون نشان داد که افراد در معرض هیدروکینون شیوع سرفه بیشتری دارند و ظرفیت ریه را در مقایسه با همتایان در معرض آن کاهش می‌دهند.

جمعیت‌های آسیب‌پذیر

تمام افراد در برابر اثرات هیدروکینون آسیب پذیر هستند، اما مواد روشن‌کننده پوست برای زنان رنگین پوست به بازار عرضه می‌شود.

خرید هیدروکینون
هیدروکینون از کجا تهیه کنیم

آیین‌نامه‌ها

پانل بررسی مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی ایالات متحده نشان می‌دهد که هیدروکینون برای استفاده در محصولاتی که روی پوست باقی‌ می‌ماند ایمن نیست، اما دستورالعمل‌های مربوط به محصولات روشن‌کننده پوست حاوی هیدروکینون استفاده مکرر و مداوم بر روی پوست را تشویق می‌کند. بررسی این موضوع به برنامه ملی سم شناسی (NTP) توصیه شده است. FDA همچنان در دسترس بودن محصولات حاوی هیدروكینون در داروهای OTC را مجاز می‌داند.

چگونه از قرار گرفتن در معرض هیدروکینون اجتناب کنیم؟

مصرف کنندگان باید از مصرف محصولات حاوی هیدروکینون خودداری کنند. به دلیل نگرانی در مورد آلودگی هیدروکینون، مصرف‌کنندگان باید برای تأیید خلوص توکوفریل استات با شرکت‌ها مشورت کنند.

هیدروکینون در محیط

در محیط زیست، هیدروکینون یک ماده شیمیایی است و می‌تواند با تنظیم اکسیژن واکنش پذیر، استرس اکسیداتیو و آسیب DNA، در تنظیم فعالیت‌های انسانی و صنعتی سمی باشد. این یک متابولیت عمده بنزن است و برای کبد، سمی و سرطان‌زا شناخته شده است. این ماده می‌تواند رشد سلول تومور را تقویت کرده و پاسخ ایمنی را سرکوب کند. در عکاسی استفاده می‌شود و در رنگ‌ها، روغن‌های لاک الکل و سوخت موتور وجود دارد. در شکل اکسید شده، سمی‌تر است و کمتر تجزیه می‌شود.

این ماده سمیت بالایی را برای موجودات آبزی و جوندگان نشان می‌دهد و ممکن است باعث سرطان خون، تومور سلول توبولی کلیه و سرطان کبد شود. همچنین مشخص شده است که این ماده بر پاسخ سلول‌های ایمنی تأثیر می‌گذارد و با افزایش میزان تولید اینترلوکین -4 و سطح ایمونوگلوبولین E باعث افزایش واکنش آلرژیک می‌شود.

خرید هیدروکینون صنعتی

این ترکیب، ماده‌ای شیمیایی است که پوست را سفید می‌کند. اگر افراد دچار بیماری پوستی هایپرپیگمانتاسیون مانند ملاسما، کک و مک یا لنتیژین باشند  از آن استفاده می‌کنند. کسانی که جای زخم دارند ممکن است از کرم‌های روشن کننده پوست بر پایه هیدروکینون نیز استفاده کنند.

محصولات حاوی 2٪ هیدروکینون در بیشتر داروخانه‌ها بدون نسخه در دسترس است. غلظت‌های قویتر با نسخه پزشک در دسترس هستند. این محصولات به طور کلی بی‌خطر هستند، اما استفاده طولانی مدت از آن‌ها می‌تواند مشکلاتی مانند اوکرونوز ایجاد کند. از محصولات مشابه، آزلائیک اسید و آربوتین می باشد.

خرید هیدروکینون
خرید هیدروکینون پودری

فروش هیدروکینون صنعتی

فروش پودر هیدروکینون صنعتی به صورت کیسه‌های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد. شرکت پیشگامان شیمی آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌ شما مشتریان عزیز، محصول مورد نیاز را با بهترین قیمت پودر هیدروکینون و کیفیت تأمین کرده و در اسرع وقت به وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. جهت دریافت آنالیز جدیدتر با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • بهنام صفوی
    2019-07-07 11:42

    سلام
    وقت بخیر
    لطفا قیمت هر کیلو هیدروکینون رو بفرمایید/

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستجو در پیشگامان شیمی
فهرست